Nyt

Nyt

Son dakika nyt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nyt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nyt haber sayfamızda...

Nyt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 707 nyt haberi bulunmuştur.
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı Son günlerde özellikle İran, İsrail’in kendisine düzenlediği saldırının hiçbir zarara yol açmadığını savunsa da, uydu görüntüleri aksini ortaya çıkardı. Aynı şekilde İsrail’de de vurulan üssün pisti de zarar görmüş...
22.04.2024 Dünya
Kiev’in NATO hayali başka zirveye
Kiev’in NATO hayali başka zirveye Rusya ile savaşan Ukrayna’nın, NATO’ya katılım için Batı’ya baskı yapmasına rağmen, İttifak’ın Temmuz ayında ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenecek zirvesinde üyelik daveti almayacağı iddia edildi.
6.04.2024 Dünya
TikTok’u Suudi sermayesi istiyor
TikTok’u Suudi sermayesi istiyor ABD’deki faaliyeti, ABD’li bir şirkete satılmazsa yasaklanacak olan Çinli TikTok’a, Suudiler talip oldu.
21.03.2024 Teknoloji
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı Dokuz ay boyunca dönüşümlü konuşlandırılacak yeni birlikleri getiren dev gemiden, M1A2 Abrams tankları ve M2 Bradley zırhlı araçları indi. Yunan medyası ise, Atina yönetiminin Dedeağaç'la gurur duyduğunu belirtip limanın bir başarı hikayesi olduğunu yazdı.
15.03.2024 Dünya
NYT’dan OpenAI ve Microsoft’a telif hakkı ihlali davası: Haberlerimizle ChatGPT eğitildi
NYT’dan OpenAI ve Microsoft’a telif hakkı ihlali davası: Haberlerimizle ChatGPT eğitildi Microsoft ve ChatGPT’nin arkasındaki şirket olan OpenAI’ye karşı telif hakkı ihlali ravası açan NYT, tazminat talep etmedi, ancak ‘milyarlarca dolarlık zarar’dan sorumlu olduklarını öne sürdü.
29.12.2023 Ekonomi
BMGK’da ‘Gazze’  tasarısına onay
BMGK’da ‘Gazze’ tasarısına onay Gazze’de insani yardımların kesintisiz ve güvenli bir şekilde erimişi için ‘acil adım atılmasını’ içeren karar tasarısı, BM Güvenlik Konyesi’nde kabul edildi. Yardımların hızlı erişimi için bir koordinatörün atanması konusunda da mutabık kalındı.
23.12.2023 Dünya
Hamas İsrail'in nükleer üssünü vurdu! Dünya tarihinde beş örneği var
Hamas İsrail'in nükleer üssünü vurdu! Dünya tarihinde beş örneği var İsrail şimdiye kadar nükleer silahlarının bulunduğunu hiçbir zaman kabul etmedi. ABD basınının uydu görüntülerinden ortaya çıkardığı verilerde ise İsrail'in nükleer füzelerinin olduğu üssün Hamas tarafından vurulduğu belirtildi.
5.12.2023 Dünya
İsrail ordusundaki köstebek! Albayın şifreli itirafı sızdırıldı
İsrail ordusundaki köstebek! Albayın şifreli itirafı sızdırıldı New York Times gazetesi İsrail'in 40 sayfalık "Jericho Duvarı" raporunu inceledi. Söz konusu raporda Hamas'ın saldırı öncesi İsrail ordusundan istihbarat aldığı öne sürüldü. Rapordaki şifreli mesajlar ise dünya basınında infial yarattı.
1.12.2023 Dünya
Kurtulmuş'tan BM'ye Gazze tepkisi: Çöp tenekesine atılmış bir kurum
Kurtulmuş'tan BM'ye Gazze tepkisi: Çöp tenekesine atılmış bir kurum Karadeniz Teknik Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Açılış töreni, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla yapıldı.
6.11.2023 Gündem
Türkiye ziyaretinin şifreleri! 'Krizi yönetmeyi beceremediler'
Türkiye ziyaretinin şifreleri! 'Krizi yönetmeyi beceremediler' Türkiye'ye gelen ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüştü. 2,5 saatlik görüşmenin ardından ABD'li Bakan açıklamalarda bulunurken Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir, CNN TÜRK canlı yayınında önemli değerlendirmeler yaptı.
6.11.2023 Gündem
Şehit Özbek son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Özbek son yolculuğuna uğurlandı Suriye'de Zeytin Dalı Harekat bölgesindeki bir üs bölgesinde meydana gelen silah kazasında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek son yolculuğuna uğurlandı.
6.11.2023 Gündem
NYT yazdı: ABD'den İsrail'e 'küçük bomba' tavsiyesi
NYT yazdı: ABD'den İsrail'e 'küçük bomba' tavsiyesi ABD merkezli “The New York Times” (NYT) gazetesi, Washington’ın İsrail’e 'sivil kayıplarının azaltılması amacıyla' bazı önerilerde bulunduğunu yazdı.
6.11.2023 Dünya
‘NY Times’ yapay zeka editörünü zengin edecek
‘NY Times’ yapay zeka editörünü zengin edecek ABD’nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT), yapay zeka kullanımı konusunda hazırlıklarına hız verdi.
31.10.2023 Teknoloji
‘Ordu Hamas telsizlerini bir yıldır dinlemiyordu’
‘Ordu Hamas telsizlerini bir yıldır dinlemiyordu’ Hamas’ın silahlı kanadı Kassam Tugayları’nın 7 Ekim’de İsrail’e yönelik “Aksa Tufanı” saldırısının nasıl mümkün olabildiği İsrail kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.
31.10.2023 Dünya
Harekatın planı ABD’li generalden
Harekatın planı ABD’li generalden ABD yönetiminin, İsrail’in beklenen kara harekatı konusunda hazırlıksız ve plansız olduğuna yönelik eleştirileri bulunuyor. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
Bu, soykırım değilse ne? 'Savaş yayılır' korkusu
Bu, soykırım değilse ne? 'Savaş yayılır' korkusu İsrail’in 7 Ekim’de Gazze Şeridi’nde başlattığı harekatta ölenlerin sayısı 4.385’e yaralıların sayısı 13 bin 561’e ulaştı. Birleşmiş Milletler bünyesinedeki insan hakları uzmanları, artık giderek yükselen bir sesle İsrail’in Gazze’de insanlığa karşı suç işlediğini, bölgenin bir soykırım tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu dillendirmeye başladı.
22.10.2023 Dünya
Güney cephesinde kritik gelişme
Güney cephesinde kritik gelişme Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş devam ederken, Ukrayna’nın Rus işgali altındaki topraklarını geri almak için başlattığı karşı taarruzda kritik bir döneme girildi. Özellikle güney cephesinden gelen haberler, savaşın geleceği konusunda önemli gelişmeler olarak değerlendiriliyor.
4.09.2023 Dünya
Rus medyası adresi gösterdi: Kremlin bugün hazır değil!
Rus medyası adresi gösterdi: Kremlin bugün hazır değil! Tahıl anlaşmasına geri dönülmesi için Moskova'nın dile getirdiği şartların tümünün karşılanmasının mümkün olmadığı belirtildi, Kommersant sorunun çözümü için Erdoğan-Putin randevusunu adres gösterdi.
1.09.2023 Dünya
Savaşın kader anı! Harita değişti, saldırı menzilinde
Savaşın kader anı! Harita değişti, saldırı menzilinde New York Times gazetesi Ukraynalıların ABD ordusunun verdiği Kupyansk tavsiyesine uymadığını yazdı. Cephe hattında ise Rus savunmasının ilk hattı aşıldı, sırada ejderha dişleri var.
27.08.2023 Dünya
‘Bunun için çok çalıştık’
‘Bunun için çok çalıştık’ Türkiye’nin İsveç’in NATO üyeliğine yeşil ışık yakması sonrası İsveç Başbakanı Ulf Kristersson açıklamalarda bulundu.
12.07.2023 Dünya
Türkiye manşetlerden inmiyor: ABD çılgınca bir telaş içinde!
Türkiye manşetlerden inmiyor: ABD çılgınca bir telaş içinde! Bugün gözler İstanbul'da, Pazartesi günü ise yeni bir hassas buluşma gerçekleşecek. Amerikan New York Times gazetesi dünyanın en büyük askeri ittifakındaki muhtemel bir kutlamanın artık neredeyse imkansız olduğunu yazdı.
7.07.2023 Dünya
CIA Başkanı'ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 50 km
CIA Başkanı'ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 50 km ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns’ün, 11 yıl aradan sonra ilk kez 30 Mayıs’ta Yunanistan’ın başkenti Atina’ya ziyarette bulunduğu, ardından gizlice Dedeağaç’a gittiği bildirildi.
8.06.2023 Gündem
İtalya'da yaşlıların bakımını robotlar mı üstlenecek?
İtalya'da yaşlıların bakımını robotlar mı üstlenecek? Yaşlı nüfusunun gitgide arttığı İtalya'da bu kişilerin bakımıyla ilgili sorunlar var. Ülkenin kuzeyindeki Carpi bölgesinde bu problemleri çözmek için bir toplantı yapıldı. Yaşlı akrabalarına bakanlara ve profesyonel bakıcılara robotlar tanıtıldı.
28.03.2023 Dünya
Avenger devre dışı! İran kamikaze drone'u ABD üssünü vurdu, şok detay ortaya çıktı
Avenger devre dışı! İran kamikaze drone'u ABD üssünü vurdu, şok detay ortaya çıktı Suriye'deki en büyük Amerikan üssünde bir ABD'linin ölümüne ve beşinin yaralanmasına neden olan saldırı, Ortadoğu'nun alev almasına yol açtı. ABD jetlerinin bombardıman misillemesine İran yanlısı milisler bir başka misillemeyle karşılık verirken, New York Times'ın haberi gündemi belirledi.
25.03.2023 Dünya
Dünya'nın gözü Moskova'da! 'Kötülerin ekseni'
Dünya'nın gözü Moskova'da! 'Kötülerin ekseni' Dünyada 'son dakika', Çin Lideri Xi Jinping'in Moskova'yı ziyareti. ABD, İngiliz ve Arap medyası yaşananları manşetten görürken ziyaretin sebebi ve Putin-Xi temasının detaylarını yazdı.
20.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nyt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.