O Ses Türkiye bu yıl yayınlanmayacak mı?
O Ses Türkiye bu yıl yayınlanmayacak mı? O Ses Türkiye'nin seyircisiz yapılması gibi bir ihtimal yok. Ancak pandemi sürecindeyiz. "Nasıl olacak bu işler?" derken Beyazıt Öztürk'ten bir O Ses açıklaması gelmiş. Yoksa O Ses Türkiye bu yıl yayınlanmayacak mı?
15.10.2020 Ekran
O Ses Türkiye'de Seda Sayan'ın yerine kim gelecek?
O Ses Türkiye'de Seda Sayan'ın yerine kim gelecek? O Ses Türkiye jürisinde ayrılan isim Seda Sayan oldu. Seda Sayan'ı 'O Ses'in 10. sezonunda görmeyeceğiz. Peki giden tek jüri üyesi Seda Sayan mı olacak? O Ses Türkiye'de Seda Sayan'ın yerine kim gelecek? Gelin Molatik olalım...
3.06.2020 Ekran
O Ses Türkiye jürisinden kim ayrılacak?
O Ses Türkiye jürisinden kim ayrılacak? O Ses Türkiye jürisinde değişiklikler yaşanacakmış. Acun Ilıcalı, bu sezon jüri üyelerinde bir değişiklik olacağını duyurmuş. Peki kimler gidiyor, kimler kalıyor? O Ses Türkiye jürisinden kim ayrılacak? Çok sevdiğimiz Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan dörtlüsünden kimleri yeni sezonda göremeyeceğiz?
29.05.2020 Ekran
O Ses Türkiye'de kim şampiyon oldu? İşte O Ses Türkiye 2020 birincisinin ödülü...
O Ses Türkiye'de kim şampiyon oldu? İşte O Ses Türkiye 2020 birincisinin ödülü... O Ses Türkiye 2020 şampiyonu ve ödülü belli oldu. O Ses Türkiye 2020 sezonu 15 Şubat Cumartesi akşamı sona erdi. Sevilen isimlerin jüride olduğu O Ses Türkiye'de kim birinci oldu? TV8 kanalının sahibi ve yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, dün akşam ekrana gelen O Ses Türkiye canlı yayınında, O Ses Türkiye şampiyonunu açıkladı. Peki O Ses Türkiye 2020 şampiyonu kim oldu? Ödülü ne oldu? Hangi jürinin takımı kazandı?
17.02.2020 Gündem
O Ses Türkiye'de şampiyon kim olmalıydı?
O Ses Türkiye'de şampiyon kim olmalıydı? O Ses Türkiye'nin şampiyonu sonunda belli oldu. 2020 O Ses Türkiye şampiyonu halk oylamasıyla belirlendi, Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran yeni 'O Ses'imiz seçildi. Peki O Ses Türkiye'de bu sezon birinci olmayı kim hak ediyordu sizce? O Ses Türkiye'de şampiyon kim olmalıydı?
17.02.2020 Ekran
O Ses Türkiye'de son 10 yılın şampiyonu kim olmalıydı?
O Ses Türkiye'de son 10 yılın şampiyonu kim olmalıydı? O Ses Türkiye, 2011 sonbaharından beri ekranlarda. İlk günden itibaren kendine has bir izleyici kitlesi yaratmayı başaran O Ses Türkiye'de geçtiğimiz günlerde son 10 yılın iz bırakan yarışmacıları bir araya geldi. Yapılan oylamada son 10 yılın şampiyonu Ferat Üngür oldu...
12.02.2020 Ekran
O Ses Türkiye 2020'ye hazır: 'Aile' olmayı nasıl başardılar?
O Ses Türkiye 2020'ye hazır: 'Aile' olmayı nasıl başardılar? Yayın hayatına 2011'de başlayan O Ses Türkiye artık ekranlarımızın vazgeçilmezi olmayı başardı. 2020'ye girmeye hazırlanan O Ses Türkiye, "Ekip olarak aile olmayı nasıl başardılar?" diye düşünmemize yol açıyor. O Ses Türkiye'nin başarısının sırrı ne?
24.12.2019 Ekran
O Ses Türkiye jürisinin çift forveti Beyaz ve Seda Sayan
O Ses Türkiye jürisinin çift forveti Beyaz ve Seda Sayan O Ses Türkiye'nin geçen yılki transferleri Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan, beklentilerin de üzerine çıkmış ve programın vazgeçilmezleri arasına girmişti. Sayan ve Öztürk'ün programdaki geleceğini merak edenler online'sa müjdeyi verelim...
11.07.2019 Ekran