Oakland

Oakland

Son dakika oakland haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oakland gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oakland haber sayfamızda...

Oakland

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 187 oakland haberi bulunmuştur.
Gökyüzünde kan donduran plan! İşten atılınca katliam yaptı
Gökyüzünde kan donduran plan! İşten atılınca katliam yaptı Herkes için sıradan başlayan bir gündü. Biletlerini gişeden aldılar, bavullarını teslim ettiler ve kontrol noktasından geçerek uçaklarına bindiler. Tüm bu olağan akış içinde ise gözden kaçan bir detay, korkunç bir intikam planı vardı. İşte dünya havacılık tarihinde bile değişikliğe yol açan kan donduran olayın perde arkası.
4.01.2024 Yaşam
Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu!
Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu! 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle tanınan 25 yaşındaki oyuncu Angus Cloud, evinde ölü bulundu. Ünlü ismin ailesinden ilk açıklama geldi.
2.08.2023 Cadde
Otomobilinden elinde silahla çırılçıplak indi!
Otomobilinden elinde silahla çırılçıplak indi! Bir apartmanın katları arasında çıplak dolaşan adamın şoku atlatılamadan, bu kez rastgele ateş açarak otoyolu birbirine katan sürücünün görüntüleri yayınlandı.
27.07.2023 Dünya
NBA efsanesi Gary Payton'dan Damian Lillard'a destek! 'Buraya çok yakışır'
NBA efsanesi Gary Payton'dan Damian Lillard'a destek! 'Buraya çok yakışır' NBA efsanesi Gary Payton, Portland Trail Blazers yıldızı Damian Lillard'ın Miami Heat'e katılmak istemesine destek verdi.
24.07.2023 Basketbol
San Francisco tepkiler üzerine katil robotlardan vazgeçti
San Francisco tepkiler üzerine katil robotlardan vazgeçti San Francisco Belediyesi binası önünde düzenlenen eylemde "Hepimiz o filmi gördük, katil robot istemiyoruz" yazılı pankart açıldı.
7.12.2022 Dünya
ABD’de robotlara ‘öldürme izni’
ABD’de robotlara ‘öldürme izni’ ABD’nin San Francisco kentinde, polis teşkilatının teklifi kabul edilirse, silahlı robotlar insanlara karşı kullanılacak. Kent yönetimi denetim kurulu onaylarsa uygulama başlayacak...
26.11.2022 Dünya
Brendan Fraser'dan 25 yıl sonra gelen özür! 'Birilerinin başı derde girecek'
Brendan Fraser'dan 25 yıl sonra gelen özür! 'Birilerinin başı derde girecek' Tüm dünyanın 90'lı ve 2000'li yıllardaki başarısıyla tanıdığı oyuncu Brendan Fraser, cinsel tacize uğradığını iddia ettikten sonra Hollywood dünyasından uzaklaşmıştı. Bu süreçte eşi Afton Smith'ten de boşanan ünlü isim, ödemek zorunda olduğu yüklü miktardaki nafaka yüzünden zor günler yaşamıştı. 2013'ten beri ilk kez başrol olduğu 'The Whale' (Balina) ile Venedik Film Festivali'nde ayakta alkışlanan ve sergilediği performansla birçok ödül alması beklenen aktör; 25 yıl önce gösterime giren 'George of the Jungle' (Orman Kaçkını) filminde yaşanan ve San Francisco'da trafiğin tıkanmasına neden olan olayı ilk kez anlattı.
18.10.2022 Cadde
ABD’de 6 kişiyi öldürdüğünden şüphelenilen seri katil zanlısı yakalandı
ABD’de 6 kişiyi öldürdüğünden şüphelenilen seri katil zanlısı yakalandı ABD’nin California eyaletinde 6 kişiyi öldürdüğünden şüphelenilen seri katil zanlısının polis tarafından yakalandığı bildirildi.
16.10.2022 Dünya
ABD'de okula silahlı saldırı: 6 yaralı
ABD'de okula silahlı saldırı: 6 yaralı ABD'nin Californiya eyaletinde bir okula düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi yaralandı.
29.09.2022 Haberler
ABD'de okula silahlı saldırı: 6 yaralı
ABD'de okula silahlı saldırı: 6 yaralı ABD'nin California eyaletinde bir okula düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi yaralandı.
29.09.2022 Dünya
Puma liseye girip masanın altına kıvrıldı
Puma liseye girip masanın altına kıvrıldı ABD California'daki bir lisenin İngilizce sınıfında bulunan dağ aslanı, saklandığı yeri terk etmeyi reddedince neredeyse bir gün okulda kaldı.
3.06.2022 Dünya
Katliamcının annesinden 'yok artık' dedirten açıklama!
Katliamcının annesinden 'yok artık' dedirten açıklama! Lise hayatı boyunca sınıf arkadaşlarının konuşması ve giyinişiyle alay ettiği 18 yaşındaki gencin yaptığı katliamın yarattığı şok dalgaları dünyayı sarsıyor. 19 çocuğu ve iki öğretmeni gözünü kırpmadan öldüren saldırganın annesinin açıklamaları hayrete düşürdü.
26.05.2022 Dünya
Üniversite yanlışlıkla 5 bin 500 öğrenciye burs verdi!
Üniversite yanlışlıkla 5 bin 500 öğrenciye burs verdi! Michigan eyaletindeki Oakland Üniversitesi'nde okumak için başvuran binlerce öğrenciye yanlışlıkla tam burs kazandıkları söylendikten sonra burslar geri çekildi.
1.02.2022 Dünya
Şans kurabiyesinden çıkan sayılarla 4 milyon dolarlık ikramiye kazandı
Şans kurabiyesinden çıkan sayılarla 4 milyon dolarlık ikramiye kazandı ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde bir kişi, bir şans kurabiyesindeki sayılarla piyangoya katıldıktan sonra 4 milyon dolar kazandı.
26.01.2022 Dünya
Sakin kasaba kan gölüne döndü! Korkunç gerçek ortaya çıktı...
Sakin kasaba kan gölüne döndü! Korkunç gerçek ortaya çıktı... Henüz 15 yaşındaki çocuk, ailesinin ona temin ettiği silahla dehşet saçtı ve okuldaki dört arkadaşını öldürdü, yedi kişiyi de yaraladı. Öğretmeni, saldırıdan bir gün önce çocuğun silah, mermi ve yaralı bir insanı içeren çizimlerini gördü. Çizimin yanında, "Hayat anlamsız, düşüncelerimi durduramıyorum" diye yazmıştı. Silahı ailesinin hediye ettiği öğrenildi. Dehşetin ayrıntıları ortaya çıktıkça sadece bir kasabanın değil dünyanın kanı dondu.
7.12.2021 Dünya
ABD'de okula silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var
ABD'de okula silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var ABD'nin Michigan eyaletindeki bir lisede gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.
30.11.2021 Dünya
Hayalet tabanca krizi! Sabıkalılar ve çocuklar bile...
Hayalet tabanca krizi! Sabıkalılar ve çocuklar bile... Güvenlik güçleri, hayalet tabancaların ve bunların parçalarının forumlar, sosyal medya platformları ya da dark web (karanlık ağ) üzerinden satıldığını bildirdi.
25.11.2021 Dünya
Amerikalı oyuncu Alec Baldwin kimdir, filmleri neler? Alec Baldwin kaç yaşında?
Amerikalı oyuncu Alec Baldwin kimdir, filmleri neler? Alec Baldwin kaç yaşında? Oyuncu Alec Baldwin'in film setinde ateşlediği kurusıkı silah yapımın görüntü yönetmenini öldürdü. Talihsiz olayın ardından Alec Baldwin ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Alec Baldwin kimdir, kaç yaşında? İşte Alec Baldwin filmleri
23.10.2021 Cadde
ABD'de şok karar! Aşı yaptırmayanlar ücretsiz izne çıkarıldı
ABD'de şok karar! Aşı yaptırmayanlar ücretsiz izne çıkarıldı ABD’nin sağlık alanında faaliyet gösteren en büyük kuruluşlarından Kaiser Permanente, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yaptırmayan 2 bin 200 kişinin ücretsiz izne çıkarıldığını duyurdu.
6.10.2021 Dünya
Son dakika: Katliam planı yaptılar! Uzmanlar uyarıyor: Bu sinyallere dikkat
Son dakika: Katliam planı yaptılar! Uzmanlar uyarıyor: Bu sinyallere dikkat Son dakika haberlere göre, henüz 13 ve 14 yaşında olan bu iki öğrencinin yüzlerine baktığımızda iki masum çocuk görüyoruz ancak onlar gizlice katliam yapmayı planlarken yakalandı. Evlerine düzenlenen baskında mühimmat, silah ve çok sayıda bıçak bulundu. Ayrıca Columbine saldırısını baştan sona inceledikleri, boru bombası yapmayı öğrenmeye çalıştıkları ve karaborsadan nasıl silah satın alınacağını araştırdıkları ortaya çıktı. Psikolog Mine Gülses, bu gibi saldırılar planlayan çocukların içine kapanık, anti sosyal eğilimleri olan ve genelde aile, okul ya da sosyal çevrede zorbalığa maruz kaldıklarını söylüyor ve uyarıyor! İşte bu gibi durumlarda tüm ebeveynlerin ve eğitmenlerin gözden kaçırmaması gereken bazı işaretler...
16.09.2021 Dünya
Hollywood’un başak’ları...
Hollywood’un başak’ları... Güneş’in Başak burcuna sayılı günler kala, Hollywood’un bu burca mensup isimlerini sizler için derledik. İşte yönetici gezegeni Merkür olan toprak elementine sahip dünyaca ünlü Başak’lar...
21.08.2021 Cadde
Asyalılara nefret suçu tasarısı ABD Temsilciler Meclisi'nden geçti
Asyalılara nefret suçu tasarısı ABD Temsilciler Meclisi'nden geçti ABD Temsilciler Meclisi, Asya ve Pasifik Adaları kökenli kişileri hedef alan nefret suçlarının önlenmesine ilişkin tasarıyı onayladı.
19.05.2021 Dünya
ABD'de Asya kökenli kadınlara bıçaklı saldırı
ABD'de Asya kökenli kadınlara bıçaklı saldırı ABD'nin San Francisco kentinde Asya kökenli iki kadının otobüs durağında bıçaklı saldırıya uğradığı bildirildi.
5.05.2021 Dünya
Oakland Adası Nerededir? Kısaca Oakland Adası İle İlgili Bilgiler
Oakland Adası Nerededir? Kısaca Oakland Adası İle İlgili Bilgiler Dünya genelinde gezilip görülecek birbirinden farklı yerler bulunuyor. Özellikle adalara turistik yolculuklar yapılabiliyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletine bağlı olan Oakland çok merak ediliyor. Oakland adası nerededir? Kısaca oakland adası ile ilgili bilgiler neler? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
28.04.2021 Eğitim
Son dakika: Metrelerce sürüklediler! Arabadakiler hala bulunamadı
Son dakika: Metrelerce sürüklediler! Arabadakiler hala bulunamadı Gelen bir son dakika haberine göre; ABD’nin Kaliforniya eyaletinde soyguncular, çantasını çaldıkları kadını yolun ortasında sürükledi. Oakland şehrinin East Lake mahallesindeki güvenlik kameralarına yansıyan soygunda kadın yara bere içinde kaldı.
1.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oakland ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.