Ödem

Ödem

Son dakika ödem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ödem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ödem haber sayfamızda...

Ödem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.799 ödem haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı öncesi 3 sakatlık şoku!
Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı öncesi 3 sakatlık şoku! Beşiktaş Kulübü; Omar Colley, Serkan Emrecan Terzi ve Bakhtiyor Zaynutdinov'un sakatlıkları nedeniyle Ankaragücü forma giyemeyeceklerini açıkladı.
18.04.2024 Beşiktaş
Asma yaprağı çayı ödem attırıyor! 1 fincanı hafızayı zehir gibi yapıyor
Asma yaprağı çayı ödem attırıyor! 1 fincanı hafızayı zehir gibi yapıyor Pek çok bitki çayı onlarca faydasıyla sağlıklı beslenmede önemli rol oynuyor. Pek çok kişinin daha önce duymadığı asma yaprağı çayı da bunlardan biri. İşte asma yaprağının sağlığınız üzerindeki etkisi!
Kiraz sapı çayına mutlaka ekleyin! Tatlı isteğini şıp diye kesiyor, şekeri düşürüyor
Kiraz sapı çayına mutlaka ekleyin! Tatlı isteğini şıp diye kesiyor, şekeri düşürüyor Kiraz sapı çayı ödem atıcı özelliğiyle bilinir. Kilo vermek isteyen pek çok kişinim tercih ettiği çaylardan birisidir. Ancak kiraz sapı çayına mutlaka eklemeniz gereken bir baharat da var. Düzenli tüketiminde tatlı yeme isteğini şıp diye kesiyor ve şekeri düşürüyor.
13.04.2024 Bilgi Rehberi
Sivasspor'da Azizbek Turgunboek ve Ali Şaşal Vural şoku!
Sivasspor'da Azizbek Turgunboek ve Ali Şaşal Vural şoku! Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da Azizbek Turgunboev'in sağ kasığında 2'nci derece yırtık, Ali Şaşal Vural'ın ise bileğinde darbeye bağlı ödem tespit edildiği açıklandı.
10.04.2024 Sivasspor
Kalp piliyle 'maraton koşacak seviyeye' geldi! İlk belirti nefes darlığı: 'Rampa bile çıkamıyordum'
Kalp piliyle 'maraton koşacak seviyeye' geldi! İlk belirti nefes darlığı: 'Rampa bile çıkamıyordum' Nefes darlığı ve göğüs ağrısı şikayeti vardı. Bu şikayetler artarak devam edince hemen hastaneye başvurdu. Kalp yetmezliği tanısı alan Osman Çetin Düzgün, “Kalp pili sayesinde 'Maraton koşacak seviyeye geldim' derler ya öyle bir haldeyim" derken, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Çağatay Tunca çok önemli uyarılarda bulundu.
9.04.2024 Genel Sağlık
Bayramda kilo almak istemeyenlere öneri! Dikkat etmemiz gereken 7 altın kural
Bayramda kilo almak istemeyenlere öneri! Dikkat etmemiz gereken 7 altın kural Özenle hazırlanmış sofralar ve tatlılar... Ramazan ayında verilen kilolar bayramda kısa sürede geri alınabiliyor. Bayram sofralarından kilo almadan kalkmak istiyorsanız diyetisyen Mahtap Yakut’un önerilerine kulak verin...
9.04.2024 Gündem
Düğünü iptal ettiren estetik! Doktordan skandal sözler: Sen de ne kadar şanssızsın
Düğünü iptal ettiren estetik! Doktordan skandal sözler: Sen de ne kadar şanssızsın Turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul Florya'da özel hastanede görevli Dr. M.S.E. ile 500 euro'ya anlaşarak, burun estetiği ameliyatı yaptırdı. Ancak Gülizar Aras'ın hayatı ameliyat sonrası planladığı gibi olmadı.
4.04.2024 Haberler
Düğünü iptal ettiren estetik! Doktordan skandal sözler: Sen de ne kadar şanssızsın
Düğünü iptal ettiren estetik! Doktordan skandal sözler: Sen de ne kadar şanssızsın Turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul Florya'da özel hastanede görevli Dr. M.S.E. ile 500 euro'ya anlaşarak, burun estetiği ameliyatı yaptırdı. Ancak Gülizar Aras'ın hayatı ameliyat sonrası planladığı gibi olmadı.
4.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek şoku! Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmadı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek şoku! Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmadı Üst adalesinde ödem olan İsmail Yüksek Adana Demirspor maçı kadrosuna alınmadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
Bayram ikramiyeleri ödenmeye başlandı
Bayram ikramiyeleri ödenmeye başlandı Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesi bugün ödenmeye başladı.
2.04.2024 Ekonomi
Kanser tedavisi gören hastalara kalp sorunu uyarısı
Kanser tedavisi gören hastalara kalp sorunu uyarısı Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Fatih Güngören onkoloji hastalarında kalp sağlığının önemini vurgulayarak, “Araştırmalar, kanser hastalarının yüzde 20’sinin kalple ilgili sorun yaşayabileceğini gösteriyor. Kalple ilgili yan etkiler, kemoterapi alındığı dönemde saatler içerisinde görülebileceği gibi, kemoterapi sonrası haftalar veya aylar içinde de ortaya çıkabilir. Fakat kemoterapi öncesi kardiyoloji uzmanı tarafından değerlendirme yapılarak riskli hastalar belirlenebilir” dedi.
1.04.2024 Vitrin
Lenf bezlerini süper hızda çalıştıran hareket! Işıl ışıl yapıyor, ödem sıfıra iniyor
Lenf bezlerini süper hızda çalıştıran hareket! Işıl ışıl yapıyor, ödem sıfıra iniyor Lenf sisteminin düzgün çalışması, sağlık açısından büyük önem taşır. Lenf drenaj masajı yaparak cildinizin ışıl ışıl görünmesini sağlayabilirsiniz. İşte lenf bezlerini süper hızda çalıştıran hareketler.
26.03.2024 Genel Sağlık
Vücudu toksinlerden arındırıyor! Bu karışımlar şifa deposu
Vücudu toksinlerden arındırıyor! Bu karışımlar şifa deposu Kişiler bazen vücudunda biriken ödem ve toksinlerden şikâyetçi olabiliyor. Ancak bu durum bazı doğal karışımlarla üstesinden gelinemeyecek bir problem değil. İşte vücudunuzu toksinlerden arındıracak o karışımlar!
13.03.2024 Genel Sağlık
Fenerbahçe Egonu'yu durduramadı! Milano'dan Eda Erdem itirafı
Fenerbahçe Egonu'yu durduramadı! Milano'dan Eda Erdem itirafı CEV Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet deplasmanda Vero Volley Milano’ya 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, İtalyan yıldız Egonu'yu durdurmakta zorlandı. Öte yandan maçın MVP'si Helena Cazaute Eda Erdem itirafında bulundu
13.03.2024 Voleybol
Galatasaray'da İlkin Aydın sakatlandı! Ataman Güneyligil ihraç edildi
Galatasaray'da İlkin Aydın sakatlandı! Ataman Güneyligil ihraç edildi Sultanlar Ligi 25. hafta maçında Galatasaray Daikin, Çukurova Belediye ile karşı karşıya geldi. Mücadelede İlkin Aydın sakatlık yaşadı.
10.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de Eda Erdem sakatlandı! Oyuna devam edemedi
Fenerbahçe'de Eda Erdem sakatlandı! Oyuna devam edemedi Vodafone Sultanlar Ligi 25. hafta maçında Türk Hava Yolları ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe Opet'te kaptan Eda Erdem sakatlandı ve oyuna devam edemedi.
9.03.2024 Voleybol
Eyüpsporlu Uğur Demirok canlı yayında isyan etti! 'Resmen öldürmeye teşebbüs'
Eyüpsporlu Uğur Demirok canlı yayında isyan etti! 'Resmen öldürmeye teşebbüs' Eyüpspor'un Bodrum FK'ya konuk olduğu maçta tribünlerden atılan bir yabancı madde sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan Uğur Demirok suskunluğunu bozdu. Tecrübeli savunmacı, kendisine saldıran kişinin takipçisi olacağını dile getirdi.
5.03.2024 1.Lig
Mustafa Destici’nin makam aracını taşıyan çekici yandı
Mustafa Destici’nin makam aracını taşıyan çekici yandı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı dün kaza yaptı. Kaza yapan makam aracı, bu sefer de Amasya’da kazaya karıştı.
5.03.2024 Gündem
Yedikçe şişip ödem topluyor! Yüzü hızla inceltmenin formülü buymuş, uzak durun
Yedikçe şişip ödem topluyor! Yüzü hızla inceltmenin formülü buymuş, uzak durun Yüz bölgesinde oluşan şişliği azaltmak için kilo vermek mantıklı olabilir. Ancak bazı durumlarda yüzde oluşan şişmeler kiloyla doğru orantıda ilerlemiyor. Diyetisyenlere göre bu yiyeceklerden kaçınarak kolaylıkla yüzdeki şişliği azaltabilirsiniz.
4.03.2024 Genel Sağlık
Dev derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti!
Dev derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti! Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Dev derbide rakibini 1-0 mağlup eden Galatasaray 3 puanın sahibi oldu
3.03.2024 Futbol
Galatasaray'da Okan Buruk, Zaha'nın sakatlığını açıkladı!
Galatasaray'da Okan Buruk, Zaha'nın sakatlığını açıkladı! Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Beşiktaş'la oynayacakları derbi öncesi açıklamalarda bulundu ve kadroda yer almayan yıldız futbolcuların sakatlıklarını açıkladı. İşte detaylar...
3.03.2024 Galatasaray
Yüz estetiğinde psikolojik olgunluk ameliyatta ilk şart
Yüz estetiğinde psikolojik olgunluk ameliyatta ilk şart Ne istediğinden emin olamayan, vücudunun avantaj ve dezavantajlarını dürüstlükle kabullenmeyen, sabırsız, öfke patlamaları olan kişiler ameliyat sonrası süreci daha zor geçiriyor. Sabırlı, ne istediğini bilen, doktorun talimatlarına uyanlar ise çok daha avantajlı...
2.03.2024 Pazar
Mutluluğun formülü çok açık: Yeşil çay! Zayıflatmakla kalmıyor huzur da veriyor
Mutluluğun formülü çok açık: Yeşil çay! Zayıflatmakla kalmıyor huzur da veriyor Ödem atıcı özelliği ile kilo vermeyi destekleyen yeşil çayın yeni bir özelliği daha keşfedildi. Marifetleri saymakla bitmeyen yeşil çay araştırmalara göre aynı zamanda mutluluk da veriyor. Nasıl mı?
Tırnak batması kabusunuz olmasın! Tek bir malzeme batmayı düzeltiyor
Tırnak batması kabusunuz olmasın! Tek bir malzeme batmayı düzeltiyor Tırnak batması, oldukça rahatsız edici bir durum olabilir ve günlük yaşamı olumsuz etkileyebilir. Ancak, tırnak batması sorunuyla başa çıkmak için bazı etkili yöntemler bulunmaktadır. İşte tırnak batmasına iyi gelen yöntemler...
22.02.2024 Püf Noktası
Ödem söktüren maydanozu böyle tüketin! Şişkinliği bitiriyor
Ödem söktüren maydanozu böyle tüketin! Şişkinliği bitiriyor Maydanoz, sağlıklı beslenme konusunda sıkça önerilen yeşil yapraklı bir bitkidir. Hem lezzetli hem de besleyici olan maydanoz, salatalarda, yemeklerde ve içeceklerde sıkça kullanılır. Ancak, maydanozun sadece bir garnitür veya yemek süsü olarak değil, aynı zamanda sağlık açısından da birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle ödem söktürme özelliğiyle bilinen maydanoz, şişkinliği azaltmada etkili bir doğal çözüm olarak öne çıkar.
22.02.2024 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Ödem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.