Ofspor

Ofspor

Son dakika ofspor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ofspor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ofspor haber sayfamızda...

Ofspor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 685 ofspor haberi bulunmuştur.
Giresunspor, Mehmet Birinci ile anlaşma sağladı!
Giresunspor, Mehmet Birinci ile anlaşma sağladı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktörlük görevine Mehmet Birinci getirildi.
25.10.2023 1.Lig
3. Lig'de Iğdır FK şampiyon oldu
3. Lig'de Iğdır FK şampiyon oldu TFF 3. Lig 2. Grup 33. haftasında Iğdır FK, Ofspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek TFF 2. Lig'e yükseldi.
20.05.2023 2.Lig
Ofspor, 29 yıl sonra amatör lige düştü
Ofspor, 29 yıl sonra amatör lige düştü TFF 3'üncü Lig 2'nci grupta mücadele eden Trabzon ekiplerinden Ofspor, 29 yılın ardından profesyonel liglere veda ederek Bölgesel Amatör Lig'e düştü.
20.05.2023 3.Lig
Trabzonspor ile 1461 Trabzon FK arasında pilot takım anlaşması
Trabzonspor ile 1461 Trabzon FK arasında pilot takım anlaşması Trabzonspor ile TFF 2’nci Lig ekibi1461 Trabzon FK arasında pilot takım anlaşması yapıldı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Kendimize baktığımızda oyuncu potansiyeli çok yüksek bir bölgenin tam ortasındayız. Ama bu potansiyeli işleyemiyoruz, geliştiremiyoruz. Bu yüzden bu protokolü çok değerli ve önemli buluyorum" dedi.
1.04.2023 Trabzonspor
Kaza yapan Kestelspor'un üst lig başvurusuna ret
Kaza yapan Kestelspor'un üst lig başvurusuna ret TFF 3'üncü Lig takımlarından Alanya Kestelspor kafilesini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2'si ağır 15 kişi yaralandı. Kulüp Başkanı Levent Uğur, lider oldukları için üst lige çıkma başvurusu yaptıklarını ancak reddedildiğini belirterek, "Bizim için o gece saat 04.17'de futbol bitti bu sezon için ama illa ki 'Oynayacaksınız kardeşim. Biz sizi çıkarmıyoruz. Sizin liderliğinizi de dikkate almıyoruz' diyorlarsa yapacak bir şey yok, çıkıp oynayacağız" dedi.
23.03.2023 3.Lig
Otobüs kazası geçiren Alanya Kestelspor'dan açıklama: Futbol oynama şansımız yok
Otobüs kazası geçiren Alanya Kestelspor'dan açıklama: Futbol oynama şansımız yok Deplasman dönüşü takım otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada kafiledeki 15 kişinin yaralandığı Alanya Kestelspor'un Başkanı Levent Uğur, "Savaş alanı gibiydi. Tabii korku da hakimdi ister istemez. Çünkü oyuncular uykusunda yakalanmıştı. Bizim haftaya veya öbür haftaya çıkıp futbol oynama gibi bir şansımız yok. Zaten ilk 18'deki 12 futbolcumuz pert vaziyette" dedi.
13.03.2023 3.Lig
Alanya Kestelspor kafilesi kaza yaptı
Alanya Kestelspor kafilesi kaza yaptı TFF 3'üncü Lig takımlarından Alanya Kestelspor kafilesini taşıyan midibüs, Yeşilyurt D.Ç. Ofspor deplasmanı dönüşü devrildi. Kazada kafileden 2'si ağır 15 kişi yaralandı.
12.03.2023 Futbol
Alanya Kestelspor otobüsü kaza yaptı! Kulüpten açıklama
Alanya Kestelspor otobüsü kaza yaptı! Kulüpten açıklama TFF 3. Lig takımlarından Alanya Kestelspor'un, Ofspor deplasmanı dönüşü trafik kazası geçirdiği öğrenildi.
12.03.2023 3.Lig
Galatasaray, Beşiktaş'ın rekorunu kırdı! Okan Buruk tarihe geçti
Galatasaray, Beşiktaş'ın rekorunu kırdı! Okan Buruk tarihe geçti Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında lider Galatasaray, Kasımpaşa karşısında hata yapmadı. Sarı-kırmızılılar, rakibini mağlup ederek Beşiktaş'ın rekorunu kırdı.
12.03.2023 Galatasaray
Galatasaray ile Kasımpaşa 38. randevuda
Galatasaray ile Kasımpaşa 38. randevuda Galatasaray ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında yarın oynayacakları karşılaşma ile ligde 38. kez rakip olacak. Geride kalan maçlarda sarı-kırmızılıların 23-7 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.
10.03.2023 Galatasaray
Galatasaray, Nicolo Zaniolo ile transfer için anlaştı! Dev bonservis bedeli
Galatasaray, Nicolo Zaniolo ile transfer için anlaştı! Dev bonservis bedeli Süper Lig'de yoluna lider olarak devam eden Galatasaray, bir transfer bombası patlattı. Sarı-kırmızılı ekip, Roma takımında forma giyen yıldız isim Nicolo Zaniolo ile anlaşma sağladığı öğrenildi.
6.02.2023 Galatasaray
Galatasaray üst üste 15. galibiyetini aldı
Galatasaray üst üste 15. galibiyetini aldı Galatasaray, Trabzonspor maçıyla bu sezonki galibiyet serisini 15’e çıkardı ve galibiyet serisi rekorunu geliştirdi.
5.02.2023 Galatasaray
Haris Seferovic'in Celta Vigo'ya transferi taraftarı ayağa kaldırdı!
Haris Seferovic'in Celta Vigo'ya transferi taraftarı ayağa kaldırdı! Seferovic transferi La Liga'da kümede kalma mücadelesi veren Celta Vigo'nun taraftarlarını tatmin etmedi. Galatasaray ile yollarını ayıran İsviçreli futbolcunun transferinin, kulüp yönetimiyle taraftarın arasını açtığı belirtildi.
3.02.2023 İspanya La Liga
Mauro Icardi'ye övgüler yağdı: Ölümcül! Galatasaray'ın tek figürü
Mauro Icardi'ye övgüler yağdı: Ölümcül! Galatasaray'ın tek figürü Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında Ümraniyespor'u 3-2 mağlıp etti. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi attığı 2 golle maçın adamı olurken dünya basını Arjantinli yıldıza övgüler yağdırdı.
2.02.2023 Galatasaray
Galatasaray transferde geri sayıma geçti! Listede dünya yıldızları var
Galatasaray transferde geri sayıma geçti! Listede dünya yıldızları var Spor Toto Süper Lig'de Ümraniyespor'u mağlup ederek üst üste 11. galibiyetini elde eden Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Sarı-kırmızılılar transferin bitimine sayılı günler kala dünya yıldızları için masada! Erden Timur'un en az 2 yıldız ismi Galatasaray'a kazandırması bekleniyor.
2.02.2023 Galatasaray
Kaptan dümende!
Kaptan dümende! Spor Toto 1...
1.02.2023 Ege
Galatasaray en uzun galibiyet rekorunu kırdı
Galatasaray en uzun galibiyet rekorunu kırdı Galatasaray, Ümraniyespor maçıyla bu sezonki galibiyet serisini 14’e çıkardı ve tarihindeki en uzun galibiyet serisi rekorunu kırdı.
1.02.2023 Galatasaray
Galatasaray’dan üst üste 13. galibiyet
Galatasaray’dan üst üste 13. galibiyet Galatasaray, Giresunspor maçıyla birlikte bu sezon 10’u Süper Lig, 3’ü de Türkiye Kupası olmak üzere üst üste 13. galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılılar böylece tarihindeki en uzun galibiyet serisini egale etti.
28.01.2023 Galatasaray
PFDK'dan Valentin Rosier'e 2 maç men cezası
PFDK'dan Valentin Rosier'e 2 maç men cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kayserispor - Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Valentin Rosier'e 2 maçtan men cezası verdi. Kurul ayrıca Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 50 gün hak mahrumiyeti cezası verildiğini açıkladı.
26.01.2023 Beşiktaş
Galatasaray'dan üst üste 12. galibiyet
Galatasaray'dan üst üste 12. galibiyet Galatasaray, Antalyaspor maçıyla birlikte Spor Toto Süper Lig’deki galibiyet serisini 9’a çıkardı. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki 3 maçla da birlikte sarı-kırmızılılar bu sezon üst üste 12. galibiyetini aldı.
21.01.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın bileği bükülmüyor! Mertens maça damga vurdu, seri devam etti
Galatasaray'ın bileği bükülmüyor! Mertens maça damga vurdu, seri devam etti Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle zirvede yer alan Galatasaray, Türkiye Kupası'nda da hata yapmadı. Sarı-kırmızılı ekibin Alanyaspor ile oynadığı maça Mertens damgasını vururken, Galatasaray'ın serisi devam etti.
18.01.2023 Galatasaray
GS MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? Alanyaspor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
GS MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? Alanyaspor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig'de lider konumda yer alan Galatasaray en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını son derbi galibiyeti ile 4 puana çıkardı. Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam etmek isteyen Galatasaray, Alanyaspor engelini aşmaya çalışacak. Peki Alanyaspor-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
17.01.2023 Türkiye Kupası
Galatasaray'da yıldız ismin bileti kesildi! Duyurdular: İşaretler ayrılacağını gösteriyor
Galatasaray'da yıldız ismin bileti kesildi! Duyurdular: İşaretler ayrılacağını gösteriyor Spor Toto Süper Lig'de son 8 maçından galip ayrılarak zirvede yerini sağlamlaştıran Galatasaray'da transfer çalışmaları da son hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılılarda yapılacak transferler kadar takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor. Galatasaray yıldız isimle yollarını ayırıyor.
14.01.2023 Galatasaray
Galatasaray tutulamıyor! Üst üste 10'uncu galibiyet
Galatasaray tutulamıyor! Üst üste 10'uncu galibiyet Galatasaray, Hatayspor maçıyla birlikte Spor Toto Süper Lig’deki galibiyet serisini 8’e çıkardı. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki 2 maçla da birlikte sarı-kırmızılılar bu sezon üst üste 10. galibiyetini aldı.
13.01.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk'tan sürpriz! Mertens'e büyük görev
Galatasaray'da Okan Buruk'tan sürpriz! Mertens'e büyük görev Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, forvette bir dizi değişiklik yapacak. Icardi’nin oynamasının riskli olması nedeniyle yedekte tutacak olan Buruk, Gomis’i de kulübede oturtarak, Mertens’i santrfor olarak kullanacak.
8.01.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ofspor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.