Oğlunun

Oğlunun

Son dakika Oğlunun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Oğlunun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Oğlunun haber sayfamızda...

Oğlunun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.363 oğlunun haberi bulunmuştur.
Yonca'yı ölüme götüren mesajl! 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum'
Yonca'yı ölüme götüren mesajl! 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum' Ankara’da Kerim Coşkun (36), 6 aylık uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a (32), oğlunun telefonundan 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum' mesajı gönderdi. Anne Yonca, hasta olduğunu düşündüğü oğlunun yanına gitmek için kapıyı açtığı sırada eve giren eşi tarafından öldürüldü.
19.04.2024 Gündem
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi!
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi! Bursa'nın İznik ilçesinde define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazdan zehirlendikleri değerlendiren Tevfik Özdemir (68) ve oğlu Okan Özdemir (42) Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yan yana toprağa verildi. İbrahim Ergün (38) ise İznik’te defnedildi.
19.04.2024 Gündem
20 yıl izini kaybettirmeyi başardı! Son yemek siparişi sonu oldu
20 yıl izini kaybettirmeyi başardı! Son yemek siparişi sonu oldu 20 yıl firar ederek izini kaybettiren ve yemek siparişi yapan bir işletmede kurye olarak çalıştığı öğrenilen firari zanlı, iki aylık çalışmanın ardından jandarmanın verdiği yemek siparişi sonrası yakalanarak cezaevine gönderildi.
19.04.2024 Haberler
20 yıl izini kaybettirmeyi başardı! Son yemek siparişi sonu oldu
20 yıl izini kaybettirmeyi başardı! Son yemek siparişi sonu oldu 20 yıl firar ederek izini kaybettiren ve yemek siparişi yapan bir işletmede kurye olarak çalıştığı öğrenilen firari zanlı, iki aylık çalışmanın ardından jandarmanın verdiği yemek siparişi sonrası yakalanarak cezaevine gönderildi.
19.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
19.04.2024 Cadde
Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! 1 kişi tahliye edildi
Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! 1 kişi tahliye edildi Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada anne ile oğlu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışanın tahliyesine karar verildi.
18.04.2024 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den göz kamaştıran pozlar!
Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den göz kamaştıran pozlar! Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un stil danışmanı eşi Başak Dizer, başarılı kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Ünlü stilist, son olarak yayınladığı beyazlar içerisindeki pozlarıyla göz kamaştırdı.
18.04.2024 Cadde
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Haberler
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı'ya ateş püskürdü: Bundan sonra babalık neymiş görecek!
İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı'ya ateş püskürdü: Bundan sonra babalık neymiş görecek! Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya dava açmış ve kazanmıştı. Mert Tatlı'nın babası Ahmet Tatlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İbrahim Tatlıses'e sert bir cevap vermişti. Ünlü türkücü, yaşananların ardından 'Aramızda Kalmasın'a konuştu. İşte detaylar...
17.04.2024 Cadde
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti Kastamonu’da görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa için tören düzenlendi.
17.04.2024 Gündem
Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu! 'Kocamı tebrik ediyorum, beni terk etmedi'
Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu! 'Kocamı tebrik ediyorum, beni terk etmedi' Bir dönem podyumların aranan isimlerinde olan Ebru Şancı (40), Pendikspor forması giyen Alpaslan Öztürk'le (30) evlendikten sonra modelliği bırakmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Eski mankenin dişçi pozu ve paylaşıma düştüğü not gündem oldu.
16.04.2024 Cadde
Ebru Şallı minik oğlu Pars'ı andı: Ben hep ama hep seninleyim
Ebru Şallı minik oğlu Pars'ı andı: Ben hep ama hep seninleyim Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars Tan, dört yıl önce hayatını kaybetmişti. Şallı, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla minik oğlunu andı.
17.04.2024 Cadde
‘Karımı İngiltere’ye gönderdim’ dedi, 2 gece camide yattı! 34 yıllık eşine korkunç plan
‘Karımı İngiltere’ye gönderdim’ dedi, 2 gece camide yattı! 34 yıllık eşine korkunç plan Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin oğlunu arayıp durumu anlatması üzerine ortaya çıktığı öğrenilirken, 2 gün önce namaza gittiği caminin imanına eşini İngiltere’ye gönderdiğini söylediği bildirildi.
16.04.2024 Gündem
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı'
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı' Avustralya’da polis, Sydney'deki bir alışveriş merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda altı kişiyi öldüren saldırganın doğrudan kadınları hedef aldığının net olduğunu açıkladı.
15.04.2024 Dünya
Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürmüştü! Cezası belli oldu
Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürmüştü! Cezası belli oldu Isparta’da kıyafetlerini sobada yakmaya çalıştığı için kendisine kızıp, odunla eline vuran babası Süleyman Yıldırım'ı (79) öldüren engelli Kamil Yıldırım'a (39), ev hapsi cezası verildi.
14.04.2024 Gündem
Kemalettin Tuğcu hakkında bilinmesi gerekenler
Kemalettin Tuğcu hakkında bilinmesi gerekenler Kemalettin Tuğcu’nun yeğeni gazeteci yazar Nemika Tuğcu, “Sırça Köşkün Masalcısı” adlı kitabında engelli oluşunu bir kusur sayıp 26 yaşına kadar münzevi bir hayat süren yazarın iç dünyasını anlatıyor
14.04.2024 Kültür Sanat
Aynı gün 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini alan anne doğum yaptı! Yürek yakan isim kararı
Aynı gün 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini alan anne doğum yaptı! Yürek yakan isim kararı Bursa’nın İnegöl ilçesinde, ailesiyle piknik yaparken kaybolan ve cansız bedeni 7 saat sonra bulunan Suriyeli Muhammed Hamduni'nin (2) ölüm haberini alan 8,5 aylık hamile annesi Abir Arokom (30), aynı gece bir erkek bebek dünyaya getirdi. Arokom, ölen oğlunun adını yeni doğan bebeğine verirken; babası Ahmet Arokom (32) da Muhammed'in tabutunu kucağında taşıyıp, ardından oğlunu toprağa verdi.
12.04.2024 Gündem
Özcan Deniz konser sonrası ilk uçakla 22 yaş küçük eşinin yanına döndü!
Özcan Deniz konser sonrası ilk uçakla 22 yaş küçük eşinin yanına döndü! Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 20 Ocak 2023'te sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile hayatını birleştirmişti. Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Kıbrıs'ta sahne aldığı için eşinden ayrı kalan Deniz, konser sonrası ilk uçakla İstanbul'a döndü.
12.04.2024 Cadde
3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğuldu! Deniz’in ölümünde şoke eden rapor
3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğuldu! Deniz’in ölümünde şoke eden rapor Adana’da 3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğulan Deniz’in ailesi adalet isterken, baba Yusuf Karslı, "Havuzun ruhsatının olmadığını, aslında orada havuz olmadığını, kaçak yapı olduğunu, mekanik sistemlerin yanlış olduğunu öğrendik" dedi.
11.04.2024 Gündem
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz Ramazan Bayramı’nda cezaevindeki yakınlarını ziyaret eden ailelerin anlatımları uyuşturucu belasının ulaştığı boyutu gözler önüne serdi. Bağımlı olup suça bulaşanların aileleri ‘Bize ve çevreye zarar veriyordu. Cezaevinde olmalarına seviniyoruz’ diyor.
11.04.2024 Gündem
Baba ve 2 oğlu, köy muhtarını öldürdü! Yakalanacağını anlayınca intihar etti
Baba ve 2 oğlu, köy muhtarını öldürdü! Yakalanacağını anlayınca intihar etti Muş'un Korkut ilçesinde köy muhtarı Ferit Yasit (54), Muzaffer Özkan ile 2 oğlunun silahlı saldırısında yaşamını yitirdi.
10.04.2024 Haberler
Baba ve 2 oğlu, köy muhtarını öldürdü! Yakalanacağını anlayınca intihar etti
Baba ve 2 oğlu, köy muhtarını öldürdü! Yakalanacağını anlayınca intihar etti Muş'un Korkut ilçesinde köy muhtarı Ferit Yasit (54), Muzaffer Özkan ile 2 oğlunun silahlı saldırısında yaşamını yitirdi.
10.04.2024 Gündem
Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan toprağa verildi
Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan toprağa verildi Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Haberler
Şehit eşini 1 yaşındaki kızıyla uğurladı: Bugün bizim bayramımız Rüveyda
Şehit eşini 1 yaşındaki kızıyla uğurladı: Bugün bizim bayramımız Rüveyda Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi.
10.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oğlunun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.