Ogm

Ogm

Son dakika ogm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ogm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ogm haber sayfamızda...

Ogm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 855 ogm haberi bulunmuştur.
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan teleferik kazası açıklaması: 24 kabindeki 174 kişi tahliye edildi
Bakan Yerlikaya'dan teleferik kazası açıklaması: 24 kabindeki 174 kişi tahliye edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasına ilişkin son dakika açıklaması yaptı. 24 kabinde mahsur kalan 174 kişinin tamamının kurtarıldığı söyleyen Bakan Yerlikaya detayları da paylaştı.
13.04.2024 Gündem
Ödül için aday yazılıma destek
Ödül için aday yazılıma destek Tarım ve Orman Bakanlığı’nın orman yangınlarıyla mücadelede kullandığı yapay zeka destekli Karar Destek Sistemi, Birleşmiş Milletlere bağlı Uluslararası Telekomünikasyon Birliğince “Dünya Bilgi Toplumu Zirvesi Ödülleri”ne aday gösterildi. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, “İnternet üzerinden yapılan oylamada tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu!
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu! Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon bugün oynanan 7 karşılaşma ile sona erdi. Fenerbahçe Alagöz Holding ve Galatasaray Çağdaş Faktoring'in rakipleri belli oldu.
20.03.2024 Basketbol
OGM Ormanspor, Melikgazi Kayseri Basketbol engeline takılmadı!
OGM Ormanspor, Melikgazi Kayseri Basketbol engeline takılmadı! Melikgazi Kayseri Basketbol, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında OGM Ormanspor'a 102-87 mağlup oldu.
15.02.2024 Basketbol
Meteoroloji haritayı güncelledi! Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı
Meteoroloji haritayı güncelledi! Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı verildi.
13.02.2024 Gündem
Bakan Yumaklı açıkladı: 14 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldı
Bakan Yumaklı açıkladı: 14 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
14 milyar TL tarımsal destek
14 milyar TL tarımsal destek Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaş merkezli depremlerin ardından bölgede üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yaptıklarını, hayvanları telef olan yetiştiricilere 5 bin 804 büyükbaş, 43 bin 317 küçükbaş, 549 bin kanatlı hayvan ve 26 bin 318 arılı kovanı bedelsiz olarak teslim ettiklerini bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
OGM'nin filosuna 4 yeni yerli uçak geliyor
OGM'nin filosuna 4 yeni yerli uçak geliyor Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, 2023'te yerli 2 yangın söndürme helikopteri, 4 yangın söndürme uçağı ile 1 keşif uçağının eklendiği filoya bu yıl 4 uçak ve 1 helikopterin daha geleceğini söyledi. Karacabey, İnsansız Hava Araçları (İHA) ile yerli hava gücü sayısının 2024'te toplamda 19'a ulaşacağını belirtti.
25.01.2024 Ekonomi
AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat
AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat AK Parti, Sakarya Eski Orman Bölge Müdürü Ziya Polat Adıyaman Belediye Başkan adayı oldu.
18.01.2024 Gündem
Erick Buckner: Türkiye benim için başka
Erick Buckner: Türkiye benim için başka Play-Off potasına giren Ormanspor'da hedef önce Play-Off'a girip, ardından da tekrar Süper Lig yolunu tutmak. Başantrenör Mehmet Kabaran ve Erick Buckner takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
15.01.2024 Basketbol
Fenerbahçe, Kadınlar Türkiye Kupası'nda finale yükseldi!
Fenerbahçe, Kadınlar Türkiye Kupası'nda finale yükseldi! Fenerbahçe Alagöz Holding, OGM Ormanspor'u 93-86 mağlup ederek ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda finale yükseldi.
4.01.2024 Basketbol
ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda yarı finalistler belli oldu!
ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda yarı finalistler belli oldu! ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçları sona erdi. Heyecan dolu organizasyonda yarı finalistler ve eşleşmeler netlik kazandı.
2.01.2024 Basketbol
Fenerbahçe potada yarı finale yükseldi
Fenerbahçe potada yarı finale yükseldi ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Nesibe Aydın'ı 96-57'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı, yarı finale yükseldi.
2.01.2024 Basketbol
OGM Ormanspor'da hedef dörtlü final!
OGM Ormanspor'da hedef dörtlü final! Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin iddialı takımlarından OGM Ormanspor, bu sezon koyduğu hedeflerden ilkini başarıp Türkiye Kupası’nda sekizli finallere, ligde ilk 4 sırayı alarak katılmayı başardı. Yeşil-Beyazlılar, şimdi de Kupa’da önce ilk 4’ü, sonra da finali hedefliyor.
22.12.2023 Basketbol
Basketbolda kupa eşleşmeleri belli oldu
Basketbolda kupa eşleşmeleri belli oldu Basketbolda ING Kadınlar Türkiye Kupası'nın kura çekimi yapıldı.
18.12.2023 Basketbol
Bayraktar TB2'den yeni rekor!
Bayraktar TB2'den yeni rekor! Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Haberler
Bayraktar TB2'den yeni rekor!
Bayraktar TB2'den yeni rekor! Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Ekonomi
Çukurova Basketbol, OGM Ormanspor'u farklı geçti!
Çukurova Basketbol, OGM Ormanspor'u farklı geçti! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 13'üncü haftasında Çukurova Basketbol, OGM Ormanspor'u 107-74 mağlup etti.
2.12.2023 Basketbol
Cumhuriyet'in simgesi mavi ladin, Demirören Medya bahçesinde
Cumhuriyet'in simgesi mavi ladin, Demirören Medya bahçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü'nce, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Demirören Haber Ajansı'na teslim edilen mavi ladin fidanı, Demirören Medya Ankara binasının bahçesinde toprakla buluştu.
10.11.2023 Gündem
Potada A Milli Takım'ın 16 kişilik aday kadrosu belli oldu
Potada A Milli Takım'ın 16 kişilik aday kadrosu belli oldu FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri F Grubu'nda Slovakya ve İzlanda ile karşılaşacak Ay-Yıldızlı ekibimizin 16 kişilik aday kadrosu açıklandı.
30.10.2023 Milli Takım
İSTANBUL ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN
İSTANBUL ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN Yapı ve Tesislerin Kiraya Verilmesi İlanı                                            İSTANBUL ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN     6831 sayılı Orman Kanununa Tabi Ormanlık Alan Üzerindeki İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Karamandere Mahallesi, Karamandere Su Dolum Tesisinin 2886 sayılı Devlet İhale kanunun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile göre 20 (YİRMİ) yıl süreyle kiraya verilmesi...
16.09.2023 Resmi İlanlar
3 kentte orman yangını! Zamana karşı yarış
3 kentte orman yangını! Zamana karşı yarış İzmir'in Menderes ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Öte yandan iki yangın haberi de Adana ve Bolu'den geldi. Kozan ve Gerede ilçelerinden söndürme çalışmları devam ediyor.
16.09.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ogm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.