Öğrenci Yurtları

Öğrenci Yurtları

Son dakika öğrenci yurtları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan öğrenci yurtları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan öğrenci yurtları haber sayfamızda...

Öğrenci Yurtları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 625 öğrenci yurtları haberi bulunmuştur.
Ekrem İmamoğlu öğrencilerle iftar yaptı
Ekrem İmamoğlu öğrencilerle iftar yaptı İBB'nin öğrenci yurtlarında kalan öğrencilerle iftar programında buluşan İmamoğlu, "Önümüzdeki yıl, 100 bin öğrenciye karşılıksız, 15 bin lira destek vermeye karar verdik. Bundan yararlanamayan 100 bin gencimize ise ekstra bir 100 binlik kota oluşturup, onlara da ücretsiz ulaşım desteği sağlayarak, desteğimizi bir kısım daha yukarıya taşıyacağız" dedi.
26.03.2024 Gündem
Üniversitelere sıfır atık kılavuzu
Üniversitelere sıfır atık kılavuzu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen ve başladığı 2017 yılından bu yana pek çok ülkenin sahiplenmesiyle küresel bir çevre hareketine dönüşen “Sıfır Atık” projesi üniversitelere de yayılıyor.
20.03.2024 Eğitim
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Haberler
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Gündem
Yeniden Refah İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıkladı
Yeniden Refah İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıkladı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de bulunduğu 25'i büyükşehir, 70 ilin belediye başkan adayını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Cemal Arıkan başkan adayı oldu.
10.02.2024 Gündem
Çocuk kitaplarıyla başlayan 60 yıllık başarı öyküsü…
Çocuk kitaplarıyla başlayan 60 yıllık başarı öyküsü… Yayıncılık serüveni boyunca başta çocuk kitaplarının basımı olmak üzere pek çok yeni Türk yazarın tanınmasına aracılık eden Özgür Eğitim Yayınevi’nin ikinci kuşak temsilcisi Özgür Kaplan, “Şimdi sırada Çocuklar İçin Nutuk var” diyor.
20.01.2024 Ege
Yerel seçimlere ilişkin usuller Resmi Gazete’de yayımlandı
Yerel seçimlere ilişkin usuller Resmi Gazete’de yayımlandı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin siyasi partilerce ve bağımsız adaylarca gerçekleştirilecek seçim propagandasının usul ve esaslarının belirlendiği Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin varlığı yetiştirdiği neslin donanımına bağlıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin varlığı yetiştirdiği neslin donanımına bağlıdır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende büyük ödülün sahibini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Törende açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zalim İsrail yönetiminin sürdürdüğü Gazze'deki katliamların, Kudüs'teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler Allah'ın izniyle yakındır." dedi.
16.12.2023 Gündem
İlim Yayma Ödülleri bilimi destekliyor
İlim Yayma Ödülleri bilimi destekliyor İlim Yayma Vakfı tarafından iki yılda bir düzenlenen İlim Yayma Ödülleri, 16 Aralık’ta sahiplerini bulacak. Türkiye’de çalışmalarını sürdüren bilim insanlarının başvurabildiği ödül kapsamında 150 Cumhuriyet altını verilecek.
9.12.2023 Eğitim
Gümüşhane'de henüz açılmayan parkın şaşırtan ziyaretçileri
Gümüşhane'de henüz açılmayan parkın şaşırtan ziyaretçileri Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat henüz resmi açılışı yapılmayan Karşıyaka Spor Kompleksinin dün geceki misafiri bir çift tilki oldu.
14.11.2023 Yaşam
‘Yüzyılın psikopatı şüphesiz Netanyahu’
‘Yüzyılın psikopatı şüphesiz Netanyahu’ Gazze’de yaşananlara değinen Akşener, “Her yüzyılda insanlığın başına bela olmuş birkaç psikopat çıkıyor, bu yüzyılın baş psikopatı da Netanyahu’dur” dedi. Akşener, Hamas’ın saldırılarının da Filistin halkına zarar verdiğini söyledi.
2.11.2023 Gündem
Sağlıkta Cumhuriyet öncesi modernleşme çabaları
Sağlıkta Cumhuriyet öncesi modernleşme çabaları Hekim Başı kurumu kaldırılarak tüm yetkileri Tıbbiye Nezareti’ne devredilmişti. 1898’de hizmet vermeye başlayan Gülhane Seririyat Hastanesi devlet eliyle hizmet sunan ilk donanımlı hastane oldu. Osmanlı’nın son döneminde sağlıkta modernleşme çabaları Birinci Dünya Savaşının başlamasıyla sekteye uğruyor, durumu hiç de iç açıcı olmayan sağlık altyapısı Türkiye Cumhuriyeti’ne miras olarak kalıyordu.
27.10.2023 Sağlık
Öğrenciye kişisel hijyen uyarısı
Öğrenciye kişisel hijyen uyarısı Küçük odalarda 4-5 kişinin aynı anda kaldığı öğrenci yurtları, birçok hastalığa davetiye çıkarıyor.
17.10.2023 Eğitim
KYK yurtları için başvurular alınıyor
KYK yurtları için başvurular alınıyor Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlığa bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenci yurtları için yeni dönem başvurularının başladığını açıkladı.
30.08.2023 Eğitim
İBB ÜNİVERSİTE YURT ÜCRETLERİ açıklandı! İBB Üniversite yurt başvuruları başladı mı, şartlar neler? Kimler başvuru yapabilecek?
İBB ÜNİVERSİTE YURT ÜCRETLERİ açıklandı! İBB Üniversite yurt başvuruları başladı mı, şartlar neler? Kimler başvuru yapabilecek? İBB 2023-2024 Üniversite yurt ücretleri belirlendi. Üniversite öğrencilerinin barınma sorununa çözüm olabilmek için başlattığı öğrenci yurtları için başvurular alınmaya başlanırken yurt ücretleri de açıklandı. İBB bünyesinde halihazırda sekiz kız yurdu ve altı erkek yurdu bulunuyor. Peki başvuru şartları neler, başvurular nasıl yapılır?
21.08.2023 Bilgi Rehberi
Penceresiz 4 bin TL VIP istersen 49 bin
Penceresiz 4 bin TL VIP istersen 49 bin Astronomik ev kiraları özel öğrenci yurtlarını da etkiledi. Penceresiz bir odanın kirası 4 bine çıkarken, havuzu, spor salonu olan lüks yurtlarda bu rakam 49 bin lirayı buluyor.
29.07.2023 Gündem
İlçede büyük tedirginlik! 350’den fazla koyun öldü
İlçede büyük tedirginlik! 350’den fazla koyun öldü Samsun’un Ayvacık ilçesini mesken tutan yabani kurtlar, 350’den fazla koyunu telef etti. Koyunlarını, kurt sürüsünün saldırılarında kaybeden çaresiz yetiştiriciler, mağduriyetlerinin giderilmesini bekliyor.
25.06.2023 Gündem
‘Mobil deprem hocaları’
‘Mobil deprem hocaları’  YÖK, yeni akademik yıl öncesi deprem bölgesinde eğitim-öğretimde tam normalleşmeyi sağlamak için hummalı çalışma yürütüyor.
10.04.2023 Eğitim
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, "Depremde 1605 öğrencimiz vefat etmiştir. Bunlardan 121’i uluslararası öğrencidir. 135'i uluslararası öğrenci olmak üzere toplam 1609 öğrencimizin de hastanelerde tedavisi devam etmektedir. 56 bin 987 öğrencimiz de bu süreçte bulundukları illerden farklı illere tahliye edilmiştir" dedi.
5.04.2023 Gündem
Okul bahçelerinde meyveler yetişecek
Okul bahçelerinde meyveler yetişecek Çeşme Belediyesi, çocuklara doğa sevgisini aşılamak ve ileride daha duyarlı birey olmaları amacıyla ilçe genelindeki tüm okulların bahçesine meyve ağacı dikti. 30 okul, öğrenci yurtları ve öğretmen evine toplam 213 fidan toprakla buluştu.
19.03.2023 Ege
15 yeni ülkeye daha sandık
15 yeni ülkeye daha sandık Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), 14 Mayıs seçimlerine yönelik propaganda kural ve yasaklarını belirledi.
17.03.2023 Gündem
Aydın’da 10 depremzede bebek dünyaya 'merhaba' dedi
Aydın’da 10 depremzede bebek dünyaya 'merhaba' dedi Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin ardından Aydın’a gelen depremzede vatandaşların tedavileri yapılırken 10 bebek dünyaya 'merhaba' dedi.
11.03.2023 Gündem
Deprem göçü 2 milyonu aştı
Deprem göçü 2 milyonu aştı Deprem felaketinin ardından yaklaşık 13.5 milyon nüfusa sahip bölgeden diğer illere göç eden afetzedelerin sayısı, 2 milyonu geçti. Depremde yaşamını yitirenlerin sayısı da dün itibarıyla 45 bin 89 olarak açıklandı.
2.03.2023 Gündem
Depremzedelere ‘hayat okulu’ oldu
Depremzedelere ‘hayat okulu’ oldu Yüreğimizi yaralayan depremin ardından evsiz kalan depremzedeler çadır, tren ve yurtlara yerleştirilirken, Battalgazi’deki okulun sınıfları da onlara sıcak yuva oluyor.
1.03.2023 Gündem
Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu
Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu Kurucusu ve başkanı olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurduğunu açıkladı.
23.02.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Öğrenci Yurtları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.