Ogs

Ogs

Son dakika OGS haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan OGS gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan OGS haber sayfamızda...

Ogs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 624 ogs haberi bulunmuştur.
9302 Vergi Kodu Nedir? Karayolları Geçiş Ücreti/idari Para Cezası 2024 ne kadar, nereye ödenir?
9302 Vergi Kodu Nedir? Karayolları Geçiş Ücreti/idari Para Cezası 2024 ne kadar, nereye ödenir? Vergi kodları, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenen ve alınacak vergi türünün nitelendirilmesinde kullanılan sayılardır. Bu kapsamda sık sorulan sorular da 9302 vergi kodu nedir ve karayolları geçiş ücreti/ idari para cezası nereye ödenir olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizler için 9302 vergi kodu hakkındaki tüm bilgileri derledik.
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Samandıra gişelerde araç beton bariyere çarptı
Samandıra gişelerde araç beton bariyere çarptı İstanbul Sancaktepe Kartal TEM bağlantı yolu Samandıra gişelerde, sürücüsü kararsız kaldığı iddia edilen hafif ticari araç, beton bariyere çarptı. Kazada 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
15.05.2022 Haberler
TEM'de kararsız sürücü, gişelerin beton bariyerlerine çarptı! Yaralılar var
TEM'de kararsız sürücü, gişelerin beton bariyerlerine çarptı! Yaralılar var Sancaktepe Kartal TEM bağlantı yolu Samandıra gişelerde, hafif ticari araç sürücüsü kararsız kalınca, beton bariyere çarptı. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
15.05.2022 Gündem
Tabelalardan OGS siliniyor
Tabelalardan OGS siliniyor Otoyol ve köprülerde, tabelalardaki OGS yazısı HGS'ye çevriliyor.
31.03.2022 Haberler
Tabelalardan OGS siliniyor
Tabelalardan OGS siliniyor Otoyol ve köprülerde, tabelalardaki OGS yazısı HGS'ye çevriliyor.
31.03.2022 Ekonomi
OGS uygulaması gece yarısı sona eriyor! Ücret farkı uyarısı
OGS uygulaması gece yarısı sona eriyor! Ücret farkı uyarısı Otoyol ve köprülerde Otomatik Geçiş Sistemi uygulaması bu gece yarısı sona eriyor. Otoyol ve köprüler kullanmak isteyen sürücüler, sadece HGS ile geçiş yapabilecek. Ancak depozito verilerek alınan OGS'lerin iadesiyle ilgili karışıklık yaşanıyor.
31.03.2022 Haberler
OGS uygulaması gece yarısı sona eriyor! Ücret farkı uyarısı
OGS uygulaması gece yarısı sona eriyor! Ücret farkı uyarısı Otoyol ve köprülerde Otomatik Geçiş Sistemi uygulaması bu gece yarısı sona eriyor. Otoyol ve köprüler kullanmak isteyen sürücüler, sadece HGS ile geçiş yapabilecek. Ancak depozito verilerek alınan OGS'lerin iadesiyle ilgili karışıklık yaşanıyor.
31.03.2022 Ekonomi
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden, 'OGS'den HGS'ye geçiş' açıklaması
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden, 'OGS'den HGS'ye geçiş' açıklaması Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), otoyol ve köprülerde Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) döneminin 31 Mart'ta sona ereceğini belirterek, Hızlı Geçiş Sistemi'ne (HGS) geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığını açıkladı.
29.03.2022 Ekonomi
EPDK'dan faturalarla ilgili yeni karar
EPDK'dan faturalarla ilgili yeni karar Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından üretim santrallerine yönelik “azami uzlaştırma fiyatları” belirlendi. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz bu mekanizma ile ithal enerji hammaddelerindeki maliyet artışının faturalara yansıtılmasının engellenmesinin amaçlandığını bildirdi.
29.03.2022 Ekonomi
Köprü geçişlerinde OGS tarihe karışıyor: Son 2 gün!
Köprü geçişlerinde OGS tarihe karışıyor: Son 2 gün! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprülerde OGS döneminin 31 Mart’ta sona erdiğine dikkati çekti ve HGS geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığı konusunda vatandaşları uyardı.
29.03.2022 Ekonomi
1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ bugün açıldı mı? 1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ geçiş ücreti ne kadar, kaç TL, güzergahı nerede?
1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ bugün açıldı mı? 1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ geçiş ücreti ne kadar, kaç TL, güzergahı nerede? 1915 Çanakkale Köprüsü için büyük gün geldi. Bugün açılacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü için heyecan dorukta. Hakkında peş peşe sorular sorulan 1915 Çanakkale Köprüsü güzergahı nerede, geçiş ücreti ne kadar, kaç euro, kaç TL? İşte 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında tüm merak edilenler...
18.03.2022 Gündem
19 ülke ile imzalar atıldı! Bayraktar TB3 ve MİUS, muharebede devrim yapacak
19 ülke ile imzalar atıldı! Bayraktar TB3 ve MİUS, muharebede devrim yapacak Baykar Teknoloji Lideri (CTO) Selçuk Bayraktar, insansız savaş uçağının ilk prototipinin ilk uçuşunu gelecek yıl hedeflediklerini belirterek, "Bayraktar TB-3 hem de Muharip İnsansız Uçak Sistemi (MİUS) bir gün devreye girerlerse nasıl ki Bayraktar TB-2 SİHA'larımız filolar halinde uçarak muharebe tarihinde paradigma dönüşümüne neden oldular, bu uçaklar da muharebede devrim yapacaklar" dedi. Bayraktar daha sonra Bursa'da üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.
8.03.2022 Teknoloji
Köprü geçişlerinden OGS kaldırılıyor! İşte yapılması gerekenler...
Köprü geçişlerinden OGS kaldırılıyor! İşte yapılması gerekenler... Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçişlerinde OGS'nin kaldırılacağını duyurdu. Geçiş ücretleri HGS üzerinden tahsil edilecek. İşte OGS kullanıcılarının yapması gerekenler...
8.03.2022 Ekonomi
OGS kalktı mı, son gün ne zaman? OGS-HGS değişimi nasıl yapılır? HGS nasıl alınır?
OGS kalktı mı, son gün ne zaman? OGS-HGS değişimi nasıl yapılır? HGS nasıl alınır? OGS kaldırıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçişlerinde HGS'nin kullanılacağı açıklamasında bulundu. Tüm OGS cihazları ücretsiz olarak HGS'ye çevrilecek. Peki, HGS nasıl alınır? OGS için son gün ne zaman?
3.03.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti...
Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti... 1915 Çanakkale Köprüsü önümüzdeki hafta cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Peki köprünün geçiş ücreti ne kadar olacak? Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu detayları açıkladı.
19.02.2022 Ekonomi
OGS kalktı mı, son kullanım ne zaman? HGS nasıl alınır?
OGS kalktı mı, son kullanım ne zaman? HGS nasıl alınır? OGS kalktı mı? Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçişlerinde OGS'nin kaldırıldığını duyurdu. Peki, yeni uygulamaya ne zaman geçilecek? HGS nasıl alınır? İşte OGS - HGS farkı.
15.02.2022 Gündem
Köprü ve otoyolda OGS devri kapandı
Köprü ve otoyolda OGS devri kapandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, otoyol ve köprü geçişlerinde OGS'nin kaldırılması ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Karaismailoğlu, Türkiye'de yaklaşık 17 milyon HGS ve OGS abonesi olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:
15.02.2022 Ekonomi
OGS kalktı mı, neden kalktı? 2022 Son dakika otoyol - köprülerden geçişte OGS ne zaman son, nasıl olacak?
OGS kalktı mı, neden kalktı? 2022 Son dakika otoyol - köprülerden geçişte OGS ne zaman son, nasıl olacak? Son dakika haberleri arasında yer alan OGS ile ilgili gelişme vatandaşları meraklandırdı. Köprü geçişlerinde kullanılan OGS ile ilgili sorular peş peşe geldi. Peki OGS nedir, kalktı mı? 2022 Son dakika köprülerden geçişte OGS olmayacak mı? İşte OGS 2022 hakkında yeni karar...
14.02.2022 Gündem
Son dakika: Köprü geçişlerinde OGS kaldırıldı
Son dakika: Köprü geçişlerinde OGS kaldırıldı Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçişlerinde OGS'nin kaldırıldığını duyurdu. Geçiş ücretleri HGS üzerinden tahsil edilecek. OGS cihazları banka tarafından ücretsiz olarak HGS etiketine dönüştürülecek. Uygulama 31 Mart'ta başlayacak.
14.02.2022 Ekonomi
Çanakkale Köprüsü nerede, geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü son durum nedir, ne zaman açılacak, uzunluğu kaç metre?
Çanakkale Köprüsü nerede, geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü son durum nedir, ne zaman açılacak, uzunluğu kaç metre? 1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşıldı. Köprünün son tabliyeleri bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı törenle yerleştirildi. Temeli 18 Mart 2017'de atılan 1915 Çanakkale Köprüsü hizmete açıldığında 2 yaka arasındaki geçiş süresi de 6 dakikaya inecek. Peki Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar, nereye yapılıyor? Çanakkale Köprüsü son durum nedir, uzunluğu ne kadar, ne zaman açılacak? İşte 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında merak edilenler...
13.11.2021 Gündem
Manchester United'da Ferguson'un kanatları altında
Manchester United'da Ferguson'un kanatları altında Resmi olarak görevi kulüp elçiliği olan Sir Alex Ferguson, Manchester United macerasının artık sonuna gelen Solskjaer’i kanatları altında koruyor. Son çıkan 3 maçlık şans paketi de onun eseri...
Trafikte cezaya dikkat! Fotoğraf yoksa iptal ediliyor
Trafikte cezaya dikkat! Fotoğraf yoksa iptal ediliyor Bilerek ya da bilmeyerek trafikte yapılan hataların bedeli cebimizden çıkıyor. Kaçak geçişte, hız veya kırmızı ışık ihlalinde elektronik denetim sistemi (EDS) tespitiyle plakaya anında ceza kesilebiliyor. Cezaları gecikme faiziyle ödememek için otokontrol şart. Ayrıca haksız bulduğunuz cezalara da itiraz edebilirsiniz...
22.09.2021 Ekonomi
Yeni otoyol ve köprülerde kullanılan son teknolojiler güvenliği artırıyor
Yeni otoyol ve köprülerde kullanılan son teknolojiler güvenliği artırıyor İstanbul Kamu Özel Sektör Mükemmellik İşbirliği Derneği, 7 gün 24 saat binlerce kamera ile izlenen yeni otoyol ve köprülerde kullanılan son teknolojiler sayesinde sürüş güvenliğinin ve konforunun arttığını bildirdi.
15.08.2021 Ekonomi
İstanbul-İzmir Otoyolu'nda gişede yeni uygulama
İstanbul-İzmir Otoyolu'nda gişede yeni uygulama İstanbul-İzmir Otoyolu'nda Hızlı Geçiş Sistemi-Otomatik Geçiş Sistemi (HGS-OGS) gişelerinde nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapan sürücülerden dolayı gişe sahalarında oluşan beklemeleri önlemek amacıyla yeni bir uygulama başlatıldı.
7.07.2021 Ekonomi
Ogs Nasıl Alınır? Ogs Nereden Doldurulur, Nasıl Ödenir?
Ogs Nasıl Alınır? Ogs Nereden Doldurulur, Nasıl Ödenir? Ücretli köprü ve otoyolları kullanmak için OGS kartı kullanılmaktadır. Bu yapılmadığı takdirde geçiş ücretinin 10 katı gibi bir ceza ile karşı karşıya kalınabilir. Peki OGS nasıl alınır? OGS nereden doldurulur, nasıl ödenir? İşte bu konuda merak edilen bilgiler.
2.06.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ogs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.