Oğuzeli

Oğuzeli

Son dakika Oğuzeli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Oğuzeli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Oğuzeli haber sayfamızda...

Oğuzeli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 375 oğuzeli haberi bulunmuştur.
İtirazlara ret kararı
İtirazlara ret kararı YSK, dün seçim sonuçlarına ilişkin bir dizi itirazda daha kararlarını açıkladı.
10.04.2024 Gündem
YSK'dan 6 il ve 10 ilçe için karar
YSK'dan 6 il ve 10 ilçe için karar YSK; 31 Mart Mahalli Seçimleri'nin ardından kendisine yapılan seçim iptali, mazbata iptali ve yeniden sayım başvurularıyla ilgili açıklamada bulundu. İşte YSK'nın bugün verdiği kararlar...
9.04.2024 Gündem
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından siyasi partilerin itirazları Yüksek Seçim Kurulu’nda (YSK) değerlendirilmeye devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
Türkiye'nin en genç muhtarı mührü babasından alarak göreve başladı
Türkiye'nin en genç muhtarı mührü babasından alarak göreve başladı Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde 19 yaşındaki Özkan Bozdoğan, en yakın rakibini 2 oy farkla geçerek muhtarlık seçimlerini kazandı. Türkiye'nin en genç muhtarı olan Bozdoğan, seçimleri kazanması ve mazbatasını almasının ardından önceki muhtar babasından da mührü alarak resmen göreve başladı.
6.04.2024 Haberler
Gaziantep'te Fatma Şahin yeniden seçildi! İşte ilçelerindeki sonuçlar
Gaziantep'te Fatma Şahin yeniden seçildi! İşte ilçelerindeki sonuçlar 31 Mart yerel seçimler sona erdi. Gaziantep'te AK Parti'nin mevcut başkanı Fatma Şahin yeniden kazandı. İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
2024 OĞUZELİ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Gaziantep Oğuzeli Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 OĞUZELİ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Gaziantep Oğuzeli Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Gaziantep Oğuzeli Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Oğuzeli ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Gaziantep Oğuzeli Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Babalarını öldüren 2 kardeş tutuklandı! İfadeleri ortaya çıktı
Babalarını öldüren 2 kardeş tutuklandı! İfadeleri ortaya çıktı Gaziantep’te arazi tartışması nedeniyle babaları Müslüm Açıkbaş'ı (59) öldüren Abdurrahman (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, tutuklandı.
18.03.2024 Gündem
2 kardeşten korkunç plan! Babalarını öldürüp, anne ve kardeşlerini yaraladı
2 kardeşten korkunç plan! Babalarını öldürüp, anne ve kardeşlerini yaraladı Gaziantep’te, Abdurrahman Açıkbaş (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, iddiaya göre arazi paylaşımı taleplerine kabul etmeyen babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile anneleri Gonca Açıkbaş ve kardeşleri Müslüm Caner Açıkkbaş’ı (20) gece saatlerinde çıkan tartışmada bıçakladı. Hastaneye kaldırılan baba kurtarılamadı. Ağır yaralanan anne ve oğlunun tedavisi sürerken, şüpheli kardeşler gözaltına alındı.
17.03.2024 Gündem
Dünyadan uzanan yardım elleri
Dünyadan uzanan yardım elleri Büyük felaketin ardından dünyanın dört bir yanından devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşları da yardım için harekete geçti. Yabancı arama kurtarma ekipleri ve yurt dışındaki yardım kampanyaları, dayanışma ruhunun önemli bir parçası oldu.
6.02.2024 Gündem
Gaziantep Şehir Hastanesi açıldı!
Gaziantep Şehir Hastanesi açıldı! Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sağlık altyapısında lokomotif bir eseri daha şehre kazandırdık" dedi.
4.02.2024 Haberler
Gaziantep Şehir Hastanesi açıldı! Erdoğan: Deprem şehirlerimizi ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz
Gaziantep Şehir Hastanesi açıldı! Erdoğan: Deprem şehirlerimizi ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sağlık altyapısında lokomotif bir eseri daha şehre kazandırdık" dedi.
4.02.2024 Gündem
Aday ilanına DEM rötarı!
Aday ilanına DEM rötarı! CHP PM’nin önceki günkü toplantısında 4’ü büyükşehir, 4’ü il olmak üzere 103 seçim çevresinde aday belirlendi.
4.02.2024 Gündem
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri Uzun, kısa, kolay, komik ve zorlayıcı halleri ile eğlendiren tekerlemeler “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Ölçülü ve kafiyeli olan tekerlemeler çocukların dil ve konuşma gelişimine katkıda bulunurken diksiyon için de ayrıca yararlıdır. Masal ve çocuk oyunlarının başında, aralarında ya da sonunda yer alırlar. Gerçek hayatla bağdaşmayan tekerlemelerin amacı şaşırtıcı etki oluşturmak ve hoş vakit geçirilmesine yardımcı olmaktır. Zor, uzun, diksiyon tekerleme örnekleri için “Uzun Tekerlemeler” içeriğimizden faydalanabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar’ın (25) cenazesi Mardin’de, Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in (25) cenazesi Gaziantep'te, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan (22)'ın cezaesi Elazığ’da, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan'ın (25) cenazesi, memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesinde toprağa verildi.
24.12.2023 Gündem
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar’ın (25) cenazesi, Mardin’e getirildi. Şehidin eşi Semanur Erdemir Dündar, uzun süre gözyaşı döktü. Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in (25) cenazesi ise Gaziantep'e getirildi.
24.12.2023 Haberler
GAZİANTEP OĞUZELİ BELEDİYESİ 8 ADET ARSA SATIŞ İHALE İLANI
GAZİANTEP OĞUZELİ BELEDİYESİ 8 ADET ARSA SATIŞ İHALE İLANI GAZİANTEP OĞUZELİ BELEDİYESİ 8 ADET ARSA SATIŞ İHALE İLANI 1- İHALE KONUSU01/12/2023 tarih ve 343 sayılı Encümen kararı ile Belediyemize ait aşağıda bilgileri verilen 8 adet taşınmaz arsa satış ihalesi...
20.12.2023 Resmi İlanlar
Bakan Şimşek: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor
Bakan Şimşek: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Şimşek, " Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor. Risk primimiz düştü, kurdaki dalgalanmalar azaldı, ülkemize yönelik yabancı yatırımcı ilgisi arttı, bankaların ve reel sektörün dış borç çevirme oranları yükseliyor." dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Bakan Koca duyurdu! 3 ile daha şehir hastanesi geliyor
Bakan Koca duyurdu! 3 ile daha şehir hastanesi geliyor TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu-Bütçe görüşmelerinde konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 3 ile daha şehir hastanesi yapımı için proje çalışmalarına başlandığını açıkladı.
9.11.2023 Haberler
Bakan Koca duyurdu! 3 ile daha şehir hastanesi geliyor
Bakan Koca duyurdu! 3 ile daha şehir hastanesi geliyor TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu-Bütçe görüşmelerinde konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 3 ile daha şehir hastanesi yapımı için proje çalışmalarına başlandığını açıkladı.
9.11.2023 Gündem
Ahmet Nur Çebi: Onur duyuyorum
Ahmet Nur Çebi: Onur duyuyorum Adıyaman Besni ve Kahramanmaraş Pazarcık’ta yaptırılan ilkokulların açılışını gerçekleştiren Ahmet Nur Çebi, “Beşiktaş’ın Başkanı olmaktan onur duyuyorum. Allah böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın. Beşiktaş her konuda Türkiye’nin her yerinde olmaya devam edecektir” dedi.
3.11.2023 Beşiktaş
Gazi kent Antep...
Gazi kent Antep... Tarih boyunca Anadolu’da kurulan ve Anadolu’ya egemen olan tüm devletler için önemli bir merkez olmuştur.
29.10.2023 Gündem
Yer: Gaziantep! Gökyüzünde merak uyandıran görüntü
Yer: Gaziantep! Gökyüzünde merak uyandıran görüntü Gaziantep’te havada görülen ve kırmızı ışık saçan bilinmeyen cisimler vatandaşlar tarafından fotoğraflandı. Kentte daha önce bilinmeyen cisim yüzünden uçak seferleri iptal edilmişti.
6.07.2023 Gündem
İki ilden boğulma haberleri peş peşe geldi!
İki ilden boğulma haberleri peş peşe geldi! Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde parkta oynayan 3 çocuk, Kızılırmak'a düşen futbol topunu almak için girdikleri suda hayatını kaybetti. 3 çocuğun cansız bedeni, sualtı arama kurtarma ekipleri tarafından ırmaktan çıkartıldı.
29.06.2023 Gündem
Deprem bölgesinden 3 ilde yeni sanayi sahaları ilan edildi
Deprem bölgesinden 3 ilde yeni sanayi sahaları ilan edildi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, deprem bölgesi olan Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te, toplam 2 bin 430 hektar büyüklüğünde 11 yeni yerin sanayi sahası ilan edildiği bildirildi.
15.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Oğuzeli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.