Okan

Okan

Son dakika Okan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Okan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Okan haber sayfamızda...

Okan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26.295 okan haberi bulunmuştur.
Galatasaray'dan Liverpool'un yıldızına transfer kancası! Listede bir numara
Galatasaray'dan Liverpool'un yıldızına transfer kancası! Listede bir numara Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Liverpool'un yıldızını listesine dahil ettiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun transfer listesinde ilk sıraya yazıldığı aktarıldı.
19.04.2024 Galatasaray
Galatasaraylı Dries Mertens'ten Napoli itirafı! 'Heyecan verici'
Galatasaraylı Dries Mertens'ten Napoli itirafı! 'Heyecan verici' Galatasaray'ın Belçikalı on numarası Dries Mertens, Napoli ile ilgili konuştu. Yıldız futbolcunun kullandığı ifadeler dikkat çekti.
19.04.2024 Galatasaray
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi!
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi! Bursa'nın İznik ilçesinde define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazdan zehirlendikleri değerlendiren Tevfik Özdemir (68) ve oğlu Okan Özdemir (42) Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yan yana toprağa verildi. İbrahim Ergün (38) ise İznik’te defnedildi.
19.04.2024 Gündem
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi Muhteşem bir sezon geçiren, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, EuroLeague Kadınlar ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding, basın mensuplarıyla buluştu.
Senad Ok'tan sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı'
Senad Ok'tan sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Olympiakos'a elenerek Avrupa'ya veda etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, mücadele sonrası sarı-lacivertli ekipteki gelişmeleri değerlendirdi ve İsmail Kartal'a sert eleştirilerde bulundu.
19.04.2024 Futbol
Bayern Münih'le anılıyordu! Julian Nagelsmann EURO 2024 öncesi imzayı attı!
Bayern Münih'le anılıyordu! Julian Nagelsmann EURO 2024 öncesi imzayı attı! Almanya Futbol Milli Takımı, Teknik Direktör Julian Nagelsmann'ın sözleşmesini 2026 FIFA Dünya Kupası sonuna kadar uzattı.
19.04.2024 Dünyadan Futbol
Türkiye Kupası'nda Yarı Final rövanş maçlarının programı belli oldu
Türkiye Kupası'nda Yarı Final rövanş maçlarının programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı yaklaşıyor. Türkiye Futbol Federasyonu Yarı Final rövanş programını açıkladı.
19.04.2024 Türkiye Kupası
Galatasaray'dan sözleşme açıklaması! İmzalar atılıyor
Galatasaray'dan sözleşme açıklaması! İmzalar atılıyor Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray, beklenen açıklamayı yaptı. Sarı-kırmızılı ekip, bugün imza töreni gerçekleştirileceğini duyurdu.
19.04.2024 Galatasaray
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı'
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Olympiakos'a elenerek Avrupa'ya veda etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, mücadele sonrası sarı-lacivertli ekipteki gelişmeleri değerlendirdi ve İsmail Kartal'a sert eleştirilerde bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Hakim Ziyech'e 11'de forma! Kerem Aktürkoğlu kulübeye
Galatasaray'da Hakim Ziyech'e 11'de forma! Kerem Aktürkoğlu kulübeye Galatasaray’da form grafiği düşen Kerem Aktürkoğlu yedeğe çekiliyor. Pendik maçında sol kanatta Barış Alper görev yapacak. Alanya’daki performansıyla alkış toplayan Ziyech de 11’de yer alacak.
19.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu
Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. 22 yaşındaki forvetin kulübünün bonservis talebi netlik kazandı.
18.04.2024 Galatasaray
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir!
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir! AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 5,9 kilometre derinliğinde meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.
18.04.2024 Gündem
Galatasaray'dan Real Madrid'in yıldızına kanca! 34'lük savunmacı gündemde
Galatasaray'dan Real Madrid'in yıldızına kanca! 34'lük savunmacı gündemde Galatasaray'ın Real Madrid forması giyen 34 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldızın bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.
18.04.2024 Galatasaray
Galatasaray yıldızını Brezilya'da buldu! Arjantinli on numara gündemde
Galatasaray yıldızını Brezilya'da buldu! Arjantinli on numara gündemde Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların, Brezilya'da kariyerini sürdüren Arjantinli on numara ile ilgilendiği aktarıldı.
18.04.2024 Galatasaray
'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminden ilk kareler
'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminden ilk kareler Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, BKM yazı ekibinin senaryosunu kaleme aldığı 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı.
18.04.2024 Cadde
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa'’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazından zehirlendikleri değerlendirilen 2’si baba- oğul, 3 kişi hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
İlk kareler yayınlandı
İlk kareler yayınlandı Kadrosunda Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet Rıfat Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Emre Karayel, Bensu Soral ve Okan Yalabık’ın yer aldığı ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filminin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı.
18.04.2024 Cadde
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı suskunluğunu bozdu. Milli orta saha, UEFA Konferans Ligi'nde yarı final aşamasında Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın Arda Güler ile ilgili itirafı dikkat çekti.
17.04.2024 Konferans Ligi
ÖZEL | Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! İşte kasaya girecek dev rakam
ÖZEL | Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! İşte kasaya girecek dev rakam Okan Buruk’un ilk teknik direktörlüğünde takıma girmekte bile zorlanan, Rezerv Lig’de şans bulan Barış Alper Yılmaz, 1.5 yılda değerine değer kattı. Avrupa Şampiyonası’nda da başarılı olması beklenen futbolcudan beklenen bonservis bedeli ortaya çıktı.
17.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Okan Buruk'a söz verdi
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Okan Buruk'a söz verdi Süper Lig'de Alanyaspor'u mağlup eden Galatasaray'da gündem Kerem AKtürkoğlu'nun performansı. Yıldız isim Okan Buruk ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.
17.04.2024 Galatasaray
Talimatlara aykırı 'Korsan' hakem | Fenerbahçe 2. bile olsa İsmail Kartal başarısız gösterilecek!
Talimatlara aykırı 'Korsan' hakem | Fenerbahçe 2. bile olsa İsmail Kartal başarısız gösterilecek! Milliyet yazarı Mustafa Anıklı, Perde Arkası'nda Nergis Aşkın'a gündemi değerlendirdi. İsmail Kartal ve Okan Buruk arasındaki imaj farkından bahseden Anıklı, yabcanıc VAR hakemiyle ilgili maddeyi açıkladı. Deneyimli gazeteci, Sergen Yalçın ile ilgili iddiasını dile getirdi.
16.04.2024 Programlar
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin!
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin! Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.
16.04.2024 Galatasaray
Mehmet Özdilek'ten Galatasaraylı yıldıza eleştiri: İnanılmaz düşüş yaşıyor! Sebebi bilinmiyor
Mehmet Özdilek'ten Galatasaraylı yıldıza eleştiri: İnanılmaz düşüş yaşıyor! Sebebi bilinmiyor Yorumcu Mehmet Özdilek, liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın Alanyaspor deplasmanında aldığı farklı galibiyeti değerlendirirken, yıldız oyuncuya eleştiri getirdi.
16.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Okan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.