Fenerbahçeli Okan Turp'tan harika gol...
Fenerbahçeli Okan Turp'tan harika gol... Geçtiğimiz sezonu Bandırmaspor'da kiralık olarak geçiren Fenerbahçe'nin genç stoperi Okan Turp paylaştığı videoda harika bir gole imza attı.
31.08.2020 Futbol
Okan Turp kimdir, kaç yaşında? Survivor Aycan'ın mesajının sırrı ortaya çıktı mı?
Okan Turp kimdir, kaç yaşında? Survivor Aycan'ın mesajının sırrı ortaya çıktı mı? Survivor'da Acun Ilıcalı ve Aycan arasında yaşanan diyalog gündeme oturmuştu.Ilıcalı, Aycan'ın iletişim ödülü sırasında şifreli konuşmalarını programda açıklamıştı. O konuşmada şifreli kişinin kim olduğu merak edilmişti. O ismin ise Okan Turp olduğu iddia edildi. Peki Okan Turp kimdir, kaç yaşında?
29.04.2020 Cadde
Aycan Yanaç hakkında olay iddia! Fenerbahçeli futbolcu...
Aycan Yanaç hakkında olay iddia! Fenerbahçeli futbolcu... Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'deki ada konseyinde Aycan ile diyaloğa giren Acun Ilıcalı, "Senin şifrelerini çözeceğim" demişti. Aycan'ın iletişim ödülü sonrası modunun düştüğünü söyleyen Acun Ilıcalı bunun sebebini bulacağını söylemişti. Bunun ardından o konuşmanın altında yatan isim merak edildi. Sosyal medyada iddia edilen bir isim ise ortaya çıktı.
1.07.2020 Magazin
Fenerbahçe'nin imdadına Okan Turp yetişti
Fenerbahçe'nin imdadına Okan Turp yetişti Fenerbahçe'de Tolgay Arslan ve Serdar Aziz'in sakatlanması Audi Cup öncesi tedirginlik yaratırken Okan Turp rahat bir nefes aldırdı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Okan Turp'a profesyonel imza
Fenerbahçe'den Okan Turp'a profesyonel imza Fenerbahçe Kulübü, futbol altyapısından 2000 doğumlu savunma oyuncusu Okan Turp ile profesyonel sözleşme imzaladı.
30.06.2020 Fenerbahçe