Okan Üniversitesi

Okan Üniversitesi

Son dakika okan üniversitesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan okan üniversitesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan okan üniversitesi haber sayfamızda...

Okan Üniversitesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.754 okan üniversitesi haberi bulunmuştur.
Dönüm noktası! Dünyanın gözü bu hastada
Dönüm noktası! Dünyanın gözü bu hastada Amerika’da 62 yaşındaki hastaya genetiği değiştirilmiş domuzdan böbrek nakli yapıldı. Konuyu değerlendiren Türk uzmanlar, operasyonun türler arası nakil için bir dönüm noktası ve umut verici olduğunu vurgulayarak sürecin tüm dünyaca takip edildiğini belirtti.
24.03.2024 Gündem
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"  Türkiye onu 1960’lı yıllardaki romantik filmlerin jönü olarak tanıdı. Sinemadaki erotik film furyasından sonra paranın cazibesine kapılan birçok meslektaşı gibi sahneye çıkmadı, okumak için yurt dışına gitti. Oslo’da Ekoloji Bilimleri, Biyoloji ve Kimya okudu. Bilim insanı olarak Türkiye’ye döndü ve 1999-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Milletvekili oldu, TBMM’de Çevre Komisyonu Başkanlığı yaptı.
23.03.2024 Pazar
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
1 dilim baklava 1 saat yürüyüş
1 dilim baklava 1 saat yürüyüş Ramazan ayı başladı. Bu dönemde sağlıklı beslenme büyük önem taşıyor. Sahurda ve iftarda sağlıklı beslenmek için nelere dikkat edilmesi gerektiğini uzmanlarına sorduk
11.03.2024 Gündem
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Bölümü, organ bağışına destek veren ve bir kişiye umut olan ‘Yargı’ ekibine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
11.03.2024 Cadde
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti Ay Yapım’ın pazar akşamları Kanal D’de ekrana gelen ‘Yargı’ dizisinin setine anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.
11.03.2024 Cadde
Murat Kurum: Bizi hep sokakta göreceksiniz
Murat Kurum: Bizi hep sokakta göreceksiniz Eyüpsultan Camii’ndeki sabah namazı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Hep milletimizin zor gününde yanında olduk, yine İstanbulluların bize ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında olacağız. Bizi hep sokakta göreceksiniz, ulaşım çilesini bitirirken göreceksiniz." dedi.
8.01.2024 Haberler
Murat Kurum seçim startını verdi: İstanbul için acil eylem planı
Murat Kurum seçim startını verdi: İstanbul için acil eylem planı Seçim startını veren AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, iki önemli başlığa dikkat çekti.
8.01.2024 Gündem
Erdoğan, 26 ilin adayını açıkladı! 'İstanbul’u muradına kavuşturacağız'
Erdoğan, 26 ilin adayını açıkladı! 'İstanbul’u muradına kavuşturacağız' Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 26 kentteki belediye başkan adaylarını duyurdu. “İstanbul’umuzu muradına kavuşturacağız” diyen Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının Murat Kurum olduğunu açıkladı. Öte yandan adaylığı açıklanan Murat Kurum'dan da dikkat çeken mesajlar geldi.
8.01.2024 Gündem
'Yargı', bu kez umut dağıttı!
'Yargı', bu kez umut dağıttı! Uluslararası 51. Emmy Ödüllerinde Türkiye’yi gururla temsil eden Yargı, toplumsal olaylara karşı duyarlılığı ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Yargı’nın organ bağışı sahnesinden etkilenen bir hasta vefatından önce bağışladığı böbreğiyle 35 yıldır tedavisi gören Kenan Kayaalp’a umut oldu.
7.01.2024 Cadde
Üç kullanım sonrası yıkayın
Üç kullanım sonrası yıkayın İngilizlerin yarıya yakını banyo havlularını 3 ayda bir yıkıyormuş. Havluda biriken bakteriler, hastalıklara neden oluyor. Uzmanlar, havluların 3 kullanım sonrası yıkanmasını öneriyor...
23.12.2023 Gündem
‘Girişimci, sorun çözmek için harekete geçmeli’
‘Girişimci, sorun çözmek için harekete geçmeli’ İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, girişimci olmak için yola çıkan bir kişinin öncelikle sorun çözme isteğinin olmasının gerektiğini söyledi.
8.12.2023 Ekonomi
Güneydoğu için sıtma uyarısı! Dünyada ölüm saçıyor
Güneydoğu için sıtma uyarısı! Dünyada ölüm saçıyor Dünya Sağlık Örgütü, küresel ısınmayla birlikte çoğalıp yayılan sivrisineklerin sıtma vakalarını artıracağını açıkladı. Uzmanlar, Türkiye’de de özellikle Güneydoğu Anadolu için sıtma uyarısı yaptı.
6.12.2023 Gündem
Akran zorbalığı korkutucu boyutta
Akran zorbalığı korkutucu boyutta Disiplin suçu olan, müfredata da eklenen akran zorbalığı, tüm önlemlere rağmen çocukların birbirlerine acımasızca şiddet gösterdiği korkutucu boyutlara ulaştı. Uzmanlar, mağdur kadar zorbalık yapanın da yardıma ihtiyaç duyduğunu belirtiyorlar.
1.12.2023 Gündem
Karar Resmi Gazete'de: 4 üniversiteye rektör atandı
Karar Resmi Gazete'de: 4 üniversiteye rektör atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları göre; 4 üniversiteye yeni rektör ve bakanlıklarda açık bulunan müfettişlik kadrolarına atama yapıldı.
1.12.2023 Gündem
Üç reçeteden 1’inde antibiyotik var
Üç reçeteden 1’inde antibiyotik var Özellikle yüksek ateş, öksürük, boğaz ağrısı ve enfeksiyonunda antibiyotiğe sarılıyoruz. Türkiye’de 3 reçeteden 1’inde antibiyotik olduğunu belirten uzmanlar, gereksiz kullanımı sağlığa zarar verdiğini söylüyor.
18.11.2023 Dünya
Her 10 kişiden 2’si KOAH hastası
Her 10 kişiden 2’si KOAH hastası Dünyada her 10 kişiden ikisi KOAH hastası. Ancak 10 KOAH’lıdan sadece 1’i hastalığının farkında. Uzmanlar KOAH’nın önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu söylüyor.
16.11.2023 Gündem
Çocuk gördüğünü uyguluyor
Çocuk gördüğünü uyguluyor Türkiye’de ve dünyada, akran zorbalığı her yaş grubunda yaygın olarak görülüyor. UNICEF’in Eylül 2018’de yayınladığı rapora göre dünyadaki çocukların yarısı okulda ve çevresinde akran zorbalığına maruz kalıyor. Üstelik kimi çocuklar yaşadığı zorbalığı kaldıramayıp intihara kalkışabiliyor. Öte yandan zorbalıkla başlayıp cinayetle sonuçlanan vakalara da rastlanabiliyor. Oranlar yüksek ve sonuçları çok ağır.
12.09.2023 Eğitim
Okula ilk başlangıç travmaya dönmesin
Okula ilk başlangıç travmaya dönmesin Yaz tatilinin bitmesinde iki hafta gibi kısa bir süre kaldı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı 11 Eylül’de başlayacak. Ancak okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri, “Uyum Haftası” kapsamında 4 Eylül’de sınıflarda yerini alacak. Okulla ilk tanışma, milyonlarca aile ve çocuk için hem heyecan verici hem de sancılı bir süreç demek.
29.08.2023 Eğitim
Tıpta fark 200 bin lirayı aştı
Tıpta fark 200 bin lirayı aştı Gözde programların başında gelen tıp fakülteleri en yüksek puanların yanı sıra yüksek öğrenim ücretleriyle de dikkat çekiyor.
25.08.2023 Gündem
Mühendislikler sıfır çekti
Mühendislikler sıfır çekti Üniversitelerde bu yıl 77 bin kontenjan mühendislik programlarına ayrıldı ancak çoğunda inşaat, çevre, endüstri gibi mühendislik programlarını hiçbir öğrenci tercih etmedi. Sıfır çekenler arasında tıp, hukuk, eczacılık gibi bölümler de var
24.08.2023 Gündem
Erdoğan kararı imzaladı! 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu
Erdoğan kararı imzaladı! 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Gündem
Emlak Konut’ta bayrak değişimi
Emlak Konut’ta bayrak değişimi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda (GYO) son beş yıldır genel müdürlük görevini sürdüren Hakan Gedikli, bayrağı gayrimenkul ve ulaştırma sektöründe çeşitli görevler üstlenen Cengiz Erdem’e devretti. Konuyla ilgili yapılan basın duyurusunda Cengiz Erdem ile ilgili şu bilgiler paylaşıldı:
8.07.2023 Ekonomi
Kızamık alarmı! ‘Çocuğun korunma hakkını almayın’
Kızamık alarmı! ‘Çocuğun korunma hakkını almayın’ Kızamık vakasında artış endişeyi de beraberinde getirdi. En büyük neden bazı ailelerin çocuklarına aşı yaptırmaması. Bu ailelerin çocuklarının korunma hakkını ihlal ettiğini belirten uzmanlar, ‘Aşı yaptırın’ diyor.
27.06.2023 Gündem
MasterChef Tahsin kimdir, nereli, annesi kim? MasterChef All Star Tahsin Küçük yaşı ve boyu kaç?
MasterChef Tahsin kimdir, nereli, annesi kim? MasterChef All Star Tahsin Küçük yaşı ve boyu kaç? MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından olan Tahsin Küçük, 2023 All Star için de mücadele veriyor. Hırsı ve başarısıyla ön plana çıkan yarışmacılar arasında bulunan MasterChef Tahsin kimdir, nereli? İşte MasterChef Türkiye yarışmacılarındanTahsin Küçük'ün hayatına dair bilinenler...
14.06.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Okan Üniversitesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.