Okay

Okay

Son dakika Okay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Okay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Okay haber sayfamızda...

Okay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.734 okay haberi bulunmuştur.
AFAD Başkanı teleferik kazasındaki son durumu CNN TÜRK'e açıkladı
AFAD Başkanı teleferik kazasındaki son durumu CNN TÜRK'e açıkladı Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili CNN TÜRK'ten Emrah Çakmak'a açıklamalarda bulunan AFAD Başkanı Okay Memiş bölgedeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Haberler
AFAD Başkanı teleferik kazasındaki son durumu CNN TÜRK'e açıkladı
AFAD Başkanı teleferik kazasındaki son durumu CNN TÜRK'e açıkladı Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili CNN TÜRK'ten Emrah Çakmak'a açıklamalarda bulunan AFAD Başkanı Okay Memiş bölgedeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Gündem
Adım adım dehşet! 1 kişinin öldüğü teleferik kazası ile ilgili yeni görüntü ortaya çıktı
Adım adım dehşet! 1 kişinin öldüğü teleferik kazası ile ilgili yeni görüntü ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı teleferik kaza anı bir genç kızın cep telefonu kamerasına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
AFAD Başkanı Memiş'ten açıklama: Teleferik kazasında kurtarılanların sayısı 74 oldu
AFAD Başkanı Memiş'ten açıklama: Teleferik kazasında kurtarılanların sayısı 74 oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasıyla ilgili bölgede incelemelerde bulunan AFAD Başkanı Okay Memiş, şu ana kadar kurtarılan vatandaş sayısının 74 olduğunu açıkladı. Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte basın mensuplarına son durum hakkında bilgi veren AFAD Başkanı Memiş "Bugün saat 17.25 civarında Antalya Konyaaltı’nda bulunan yaklaşık 600 rakıma kadar çıkan teleferikte meydana gelen kaza neticesinde kabinlerden biri maalesef yere çakıldı ve bu kaza neticesinde 1 vatandaşımız hayatını kaybetti, 6 vatandaşımız yaralandı" dedi.
13.04.2024 Gündem
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesi taşlar yerinden oynayacak. Şampiyonluk mücadelesi için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların istediği yıldızlar ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı: Kendi aramızda konuşuyoruz
Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı: Kendi aramızda konuşuyoruz İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Ozan Tufan açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı.
İstanbul'da vurgun çiftliği! 80 milyon kişinin verisini 1 liraya sattılar
İstanbul'da vurgun çiftliği! 80 milyon kişinin verisini 1 liraya sattılar İstanbul'da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran şebekeyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
29.02.2024 Gündem
Hull City ve West Bromwich Albion puanları paylaştı!
Hull City ve West Bromwich Albion puanları paylaştı! Championship'in 34'üncü haftasında Hull City ile West Bromwich Albion arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.
24.02.2024 Dünyadan Futbol
Üretim durdu, lisans iptal! Erzincan’daki maden ocağı hakkında yeni karar
Üretim durdu, lisans iptal! Erzincan’daki maden ocağı hakkında yeni karar Erzincan'da toprak kaymasının meydana geldiği maden ocağının çevre izin ve lisans belgesi iptal edildiği bildirildi. Bakan Bayraktar da bölgedeki arama kurtarma çalışmaları hakkında son durumu paylaştı.
17.02.2024 Gündem
Erzincan'da işçilerin lokasyonları tespit edildi! Bakan Bayraktar son durumu paylaştı
Erzincan'da işçilerin lokasyonları tespit edildi! Bakan Bayraktar son durumu paylaştı Erzincan’ın İliç ilçesindeki Anagold Maden sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçinin lokasyonu tespit edildi. Bakan Bayraktar bölgedeki son durumu açıkladı.
16.02.2024 Haberler
Erzincan'da işçilerin lokasyonları tespit edildi! Bakan Bayraktar son durumu paylaştı
Erzincan'da işçilerin lokasyonları tespit edildi! Bakan Bayraktar son durumu paylaştı Erzincan’ın İliç ilçesindeki Anagold Maden sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçinin lokasyonu tespit edildi. Bakan Bayraktar bölgedeki son durumu açıkladı.
16.02.2024 Gündem
West Bromwich Albion, Birmingham City engeline takılmadı!
West Bromwich Albion, Birmingham City engeline takılmadı! Championship'in 30'uncu haftasında West Bromwich Albion, Birmingham City'i 1-0 mağlup etti.
3.02.2024 Dünyadan Futbol
Kerem Bürsin'den taklidini yapan Onur Atilla'ya cevap!
Kerem Bürsin'den taklidini yapan Onur Atilla'ya cevap! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde yarı İngilizce yarı Türkçe konuşmasıyla günlerde konuşulan Kerem Bürsin, aynı gün sahneye çıkan Onur Atilla'nın da diline düşmüş taklidi yapılmıştı. Kerem Bürsin'den taklidini yapan Onur Atilla'ya ilk cevap geldi.
8.01.2024 Cadde
Depremzedelerden duygulandıran talep! Bakan Özhaseki: Her zaman yanlarında olacağız
Depremzedelerden duygulandıran talep! Bakan Özhaseki: Her zaman yanlarında olacağız Açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Bakan Mehmet Özhaseki, Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde inşaatı tamamlanan kalıcı konutları yerinde inceledi.
6.01.2024 Gündem
O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: O Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: O Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen anne ve baba adaylarını isim telaşı alıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalıyor. Ebeveynler çocuklarına en anlamlı ve en özel ismi vermek istiyor. Bunun için aileler derin bir isim araştırması sürecine giriyor. Kulağa hoş gelen isimlerin yanı sıra aileler anlamlarına da bakıyor. Keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış, değişik ve en anlamlı isimleri vermek istiyor. O harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Büşra Pekin'dan Ajda Pekkan açıklaması! 'O bir efsane, benim için onur'
Büşra Pekin'dan Ajda Pekkan açıklaması! 'O bir efsane, benim için onur' Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin, Nursel Köse ve Şerif Sezer'in rol aldığı 'Başkan' filminin galası gecesi önceki gün Kanyon Sinemaları’nda yapıldı. Büşra Pekin, gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
4.01.2024 Cadde
Keşfedilmemiş İsimler 2024: Duyulmamış, Nadir Bulunan, Değişik, Modern, Popüler, Yeni Erkek Kız Bebek İsimleri ve Anlamları
Keşfedilmemiş İsimler 2024: Duyulmamış, Nadir Bulunan, Değişik, Modern, Popüler, Yeni Erkek Kız Bebek İsimleri ve Anlamları Çocuk sahibi olmak isteyenler anne ve babalar için isim seçme konusu önemlidir. Bebeklerine güzel, ilginç isim vermek isteyen anne ve babalar anlamlarının da güzel olmasını isterler. Kulağa hoş gelen, etkileyici, enteresan, zor bulunan, henüz keşfedilmemiş ve duyulmamış isimler genellikle tercih edilir. Hayatı boyunca çocuklarının taşıyacağı ismi seçmek için anne ve babalar bu konuda derin bir araştırmaya giriyorlar. Nadir bulunan, modern, ilgi çekici, en güzel yeni isimleri erkek ve kız çocuklarına vermek için birbirinden güzel isimler bulunuyor. Duyulmamış, zor bulunan unisex en güzel erkek ve kız isimleri için “Keşfedilmemiş İsimler” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Bebek
Bebek İsimleri 2024: Kız ve Erkek Bebeklere Verebileceğiniz Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Kız ve Erkek Bebeklere Verebileceğiniz Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
2.01.2024 Bebek
Eşitliğe ses bebeklere ninni
Eşitliğe ses bebeklere ninni Daha çok kadınlarla özdeşleşen ninni söyleme ritüelini tersine çevirmek ve toplumsal cinsiyet eşitliğine dkikkat çekmek amacıyla hazırlanan "Eşitlik Ninnileri", YANINDAYIZ Derneği ve Artı Prodüksiyon, Enerjisa Enerji'nin desteği ile hayata geçirildi. "Eşitlik Ninnileri" albümü, tüm müzik platformlarından dinlenebilecek.
25.12.2023 Ekonomi
İşte İstanbul’daki en riskli bölgeler! Daha büyük hasara neden olacak
İşte İstanbul’daki en riskli bölgeler! Daha büyük hasara neden olacak Haramidere, Ayamama, Kurbağalıdere’nin olası Marmara depreminde en riskli alanlar olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Çakır, yüzey deformasyonu yaşanan bölgelerde depremin daha büyük hasara neden olacağını söyledi.
17.12.2023 Gündem
Zonguldak'ta toprak altında kalan iki vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı
Zonguldak'ta toprak altında kalan iki vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı AFAD, Zonguldak'ta heyelan sonucu toprak altında kalan iki vatandaşın cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Öte yandan heyelan altında kalıp yıkılan evde oğlu Sait ile birlikte hayatını kaybeden Perihan Çakar'ın diğer oğlu Yılmaz Çakar (60), ise meydana gelen heyelanla ilgili korkunç bir iddiada bulundu.
10.12.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Vicdanlarımızı paramparça eden bir kıyım yaşanıyor
Emine Erdoğan: Vicdanlarımızı paramparça eden bir kıyım yaşanıyor Şule Yüksel Şenler Vakfı Onursal Başkanı Emine Erdoğan, Şule Yüksel Şenler Vakfı ve AFAD ile 'Dünya Gönüllüler Günü' çerçevesinde düzenlenen 'Türkiye Gönüllüler Buluşması’na katıldı.
8.12.2023 Haberler
Emine Erdoğan: Vicdanlarımızı paramparça eden bir kıyım yaşanıyor
Emine Erdoğan: Vicdanlarımızı paramparça eden bir kıyım yaşanıyor Şule Yüksel Şenler Vakfı Onursal Başkanı Emine Erdoğan, Şule Yüksel Şenler Vakfı ve AFAD ile 'Dünya Gönüllüler Günü' çerçevesinde düzenlenen 'Türkiye Gönüllüler Buluşması’na katıldı.
8.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Okay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.