Okçular Vakfı

Okçular Vakfı

Son dakika okçular vakfı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan okçular vakfı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan okçular vakfı haber sayfamızda...

Okçular Vakfı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 144 okçular vakfı haberi bulunmuştur.
Zaferler zincirinin çıkış noktası burası
Zaferler zincirinin çıkış noktası burası Törende konuşan Erdoğan, “Bizi Viyana önlerine götüren zaferler zincirinin çıkış noktası işte burasıdır. Bazı başlangıçlar vardır ki tarihin akışını değiştirir, işte biz de Cumhuriyetimizin yeni asrına böyle bir başlangıçla girmek istiyoruz” dedi...
27.08.2023 Gündem
Malazgirt'te 2 gün sürecek zaferin 952'nci yılı kutlamaları başladı
Malazgirt'te 2 gün sürecek zaferin 952'nci yılı kutlamaları başladı Muş'un Malazgirt ilçesinde 24- 26 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Malazgirt Zaferi’nin 952'nci yılı etkinlikleri başladı.
24.08.2023 Gündem
25 Ağustos'a kadar sürecek Malazgirt Zaferinin 952'nci yılı etkinlikleri başladı
25 Ağustos'a kadar sürecek Malazgirt Zaferinin 952'nci yılı etkinlikleri başladı Bitlis'in Ahlat ilçesinde 23- 25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Malazgirt Zaferi’nin 952'nci yılı etkinlikleri, Ahlat, Millet Bahçesi’ndeki 1071 Sultan Alparslan Otağındaki törenle başladı. İllerin tanıtımı için 51 çadırın kurulduğu alanda, 2 gün boyunca atlı oyunlar, gösteriler, tanıtım sergileri ve konserler düzenlenecek.
23.08.2023 Gündem
Sivas’ta ödüller verildi
Sivas’ta ödüller verildi Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası dün yapılan müsabakalarla sona erdi. Kadınlarda Dilara Ecem Deniz, erkeklerde Mesut Karagöz zirveye çıkmayı başardı.
7.08.2023 Diğer
Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası tamamlandı
Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası tamamlandı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası'nda kadınlar, erkekler ve takımlarda final atışları yapıldı. Atışlar sonrasında kadınlarda Dilara Ecem Deniz, erkeklerde Mesut Karagöz ve takımlarda ise erkeklerde Gazanfer Gençlik ve Spor Kulübü ile kadınlarda Okçular Vakfı Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü birinci oldu.
6.08.2023 Diğer Sporlar
AK Parti'nin Meclis'teki A Takımı belli oldu
AK Parti'nin Meclis'teki A Takımı belli oldu Abdullah Güler, AK Parti'nin Meclis Grup Başkanı seçilirken Abdulhamit Gül, Özlem Zengin, M. Emin Akbaşoğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Leyla Şahin Usta da Grup Başkanvekili oldu.
3.06.2023 Gündem
11'inci Uluslararası Fetih Kupası sona erdi
11'inci Uluslararası Fetih Kupası sona erdi 11’inci Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışması, bugün yapılan final müsabakalarıyla sona erdi.
26.05.2023 Diğer
11’inci Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışması başladı
11’inci Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışması başladı 11’inci Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışması, eleme müsabakaları ile başladı. Okçular Vakfı tarafından Okmeydanı’ndaki Okçular Tekkesi'nde düzenlenen yarışmalarda 32 ülkeden 400 sporcu yer alıyor. Bugün yapılan eleme mücadeleleri ile başlayan organizasyon, yarın gerçekleştirilecek müsabakaların ardından sona erecek.
25.05.2023 Diğer
Cumhur İttifakı'ndan Beyoğlu'nda 'Zafer Yürüyüşü'
Cumhur İttifakı'ndan Beyoğlu'nda 'Zafer Yürüyüşü' Beyoğlu Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Cumhur İttifakı üyesi partilerin Beyoğlu İlçe Başkanları ve Cumhur İttifakı Milletvekillerinin de katıldığı 'Zafer Yürüyüşü' yapıldı.
21.05.2023 Gündem
Geleneksel Okçuluk Türkiye Şampiyonası 640 sporcunun katılımı ile sona erdi
Geleneksel Okçuluk Türkiye Şampiyonası 640 sporcunun katılımı ile sona erdi Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nın üçüncü günü sıralama atışları ile sona erdi.
19.03.2023 Diğer
‘Huzur götürdük’
‘Huzur götürdük’ DEÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleşen panele katılan Bilal Erdoğan “Dünyaya Türklerin fetih algısını doğru olarak aktarmalıyız” dedi.
29.12.2022 Ege
Zuhal'in kahreden ölümü! Misafirlikte kurşunların hedefi oldu
Zuhal'in kahreden ölümü! Misafirlikte kurşunların hedefi oldu Beyoğlu’nda çaldıkları motosikletlerle kaçan 2 kişiyi polisler takibe aldı. Polislerin 'dur' ihtarına uymayan şüpheliler motosikletlerle kaçmaya başladı. Motosikletlilere ateş eden polislerin silahından çıkan kurşunlar, amcasına misafirliğe gelen 18 yaşındaki Zuhal Ebrar Yıldız’a isabet etti. Yıldız yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
12.12.2022 Haberler
Gaspçıları kovalayan polislerin silahından çıkan kurşunlar 18 yaşındaki Zuhal’e isabet etti
Gaspçıları kovalayan polislerin silahından çıkan kurşunlar 18 yaşındaki Zuhal’e isabet etti Beyoğlu’nda çaldıkları motosikletlerle kaçan 2 kişiyi polisler takibe aldı. Polislerin 'dur' ihtarına uymayan şüpheliler motosikletlerle kaçmaya başladı. Motosikletlilere ateş eden polislerin silahından çıkan kurşunlar, amcasına misafirliğe gelen 18 yaşındaki Zuhal Ebrar Yıldız’a isabet etti. Yıldız yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
12.12.2022 Gündem
“Hayata bir kere geliyoruz  engellere yenilemeyiz”
“Hayata bir kere geliyoruz engellere yenilemeyiz” Şevval Beren Mutlu, Yiğit Caner Aydın ve Öznur Cüre... Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu milli sporcuları dolu dolu yaşamak, çalışmak, başarmak, üzerine kendilerine çizdikleri yolda hedeflerine doğru engellere yenilmeden yürüyorlar.
27.11.2022 Pazar
Şimdiki zamanın hikayesi
Şimdiki zamanın hikayesi BÜNYAMİN AYGÜN Şehrin portresi Onlarca medeniyete ev sahipliği yapan İstanbul, tüm bu medeniyetlerin izlerini içinde saklıyor...
28.08.2022 Kültür Sanat
Afyonkarahisar'da 2 büyük zafer, aynı anda kutlandı
Afyonkarahisar'da 2 büyük zafer, aynı anda kutlandı Afyonkarahisar'da kutlanan Büyük Taarruz'un 100'üncü yılı etkinlikleri, Malazgirt Zaferi'nin 951'inci yılı kutlamaları da eklenerek büyütüldü. Dünya Okçular Konfederasyon Başkanı ve Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan'ın da katıldığı etkinlikte yaylar çekildi, oklar atıldı, kazanan sporculara ödülleri verildi.
19.08.2022 Gündem
Çakabey Kupası'ndan görkemli son
Çakabey Kupası'ndan görkemli son Demirören Holding'in sponsor olduğu, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu'nun düzenlediği Çakabey Kupası Minikler Açık Hava Puta Koşusu İzmir'de görkemli tören ile sona erdi. Atatürk Stadı'nda 2 gün boyunca süren turnuvada kızlar ve erkekler 8-9, 10-11 ve 12-13 yaş kategorilerinde kıyasıya yarıştı. Bugün sona eren koşuda Kızlar 8-9 yaş kategorisinde Nazilli Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü Derneği'nden Zeynep Sena Uslu 1'inci, Kadirli Ötüken Okçuluk Spor Kulübü'nden Zeynep Dinçer ikinci, Kocaeli Öncü Gençlik Spor Kulübü'nden Elif Zümra Yamak üçüncü sırada yer aldı.
24.07.2022 Diğer
Okçular Vakfı, KKTC’de yürüyüşe katıldı
Okçular Vakfı, KKTC’de yürüyüşe katıldı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Barış ve Özgürlük Bayramı’nda bayrak yürüyüşü düzenlendi. Yavru Vatan’da düzenlenen Okçuluk Kupası’na katılan okçular bayrak yürüyüşünde de KKTC’yi yalnız bırakmadı.
20.07.2022 Gündem
Okçular, KKTC'nin Özgürlük Bayramı'nı kutlayacak
Okçular, KKTC'nin Özgürlük Bayramı'nı kutlayacak Okçular Vakfı ve Yunus Emre Enstitüsü’nün birlikte düzenledikleri II. Uluslararası Barış ve Özgürlük Kupası, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları kapsamında yarın başlıyor.
16.07.2022 Gündem
Türk okçuluğu UNESCO’da!
Türk okçuluğu UNESCO’da! Geleneksel Türk Okçuluğu UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Varlığı listesine Türkiye’nin 11. değeri dünyanın ise okçuluk alanındaki ilk değeri olarak kaydedildi.
10.07.2022 Gündem
Mete Gazoz adına dikilen menzil taşı açıldı
Mete Gazoz adına dikilen menzil taşı açıldı İstanbul'un fethinin 569'uncu yılı nedeniyle Okçular Vakfı tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Fetih Kupası'nın açılış töreni, olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz adına dikilen menzil taşının açılışı ile yapıldı. Okçular Vakfı'nda düzenlenen açılış törenine; Okçular Vakfı ve Beyoğlu Belediyesi Başkanı Haydar Ali Yıldız, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan, olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, milli paralimpik okçular ve 10. Uluslararası Fetih Kupası'nda mücadele edecek sporcular katıldı. Aynı anda hem geleneksel hem de modern okçuluk kategorilerinde düzenlenen dünyadaki tek organizasyon olan 10. Uluslararası Fetih Kupası'nda 32 ülkeden 500 sporcu mücadele edecek. Yarın start alacak organizasyon, 29 Mayıs'taki ödül töreniyle sona erecek.
26.05.2022 Diğer
Bilal Erdoğan: 'Bir milletin kimliğini koruması geleneksel değerlerinin, kültürel öğelerinin korunması ile mümkün olur'
Bilal Erdoğan: 'Bir milletin kimliğini koruması geleneksel değerlerinin, kültürel öğelerinin korunması ile mümkün olur' Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Bilal Erdoğan, “Bir milletin kimliğini koruması geleneksel değerlerinin, kültürel öğelerinin korunması ile mümkün olur” dedi
6.02.2022 Diğer
Mete Gazoz, yeni hedeflerini açıkladı
Mete Gazoz, yeni hedeflerini açıkladı Türkiye Okçuluk Federasyon Kupası şampiyonluğu için Samsun'a gelen 2020 Tokyo Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz, "Bundan sonra hedefim, 2022'de Avrupa şampiyonasında birincilik elde etmek. Avrupa şampiyonasından sonra 2023 dünya şampiyonasına takım halinde kota alarak Paris'e takım halinde katılmak istiyoruz" dedi.
27.11.2021 Diğer
'Türkiye yeni bir şahlanış içinde'
'Türkiye yeni bir şahlanış içinde' Türkiye’nin doğuya ve batıya ait ne varsa hepsini kucaklayan büyük medeniyet mirasının bugünkü vârisi olduğunu belirten Erdoğan, “Türkiye yeni bir şahlanış içindedir. Bu atılımı gençlerimizle birlikte zafere ulaştırmakta kararlıyız” dedi.
27.08.2021 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat'ta net konuştu: Müsaade etmeyeceğiz
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat'ta net konuştu: Müsaade etmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'in Ahlat ilçesinde Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü kapsamında Ahlat etkinlik alanınında konuşma yaptı. Erdoğan, 'Artık hiç kimsenin hiçbir kesimin hiçbir gücün ülkemize, milletimize, gençlerimize kayıplar verdirmesine müsaade etmeyeceğiz.' dedi.
25.08.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Okçular Vakfı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.