Oklahoma

Oklahoma

Son dakika Oklahoma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Oklahoma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Oklahoma haber sayfamızda...

Oklahoma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.833 oklahoma haberi bulunmuştur.
NBA'de normal sezon sona erdi! İşte Playoff ve Play-In eşleşmeleri
NBA'de normal sezon sona erdi! İşte Playoff ve Play-In eşleşmeleri NBA’de normal sezon geçtiğimiz gece oynanan maçlarla sona erdi. Sezonun bitmesiyle birlikte Playoff ve Play-In eşleşmeleri de belli oldu.
15.04.2024 NBA
Nikola Jokic alev aldı! Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves'u yıktı
Nikola Jokic alev aldı! Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves'u yıktı NBA'de Denver Nuggets evinde karşı karşıya geldiği Minnesota Timberwolves'u 116-107'lik skorla mağlup etti. Denver'da Nikola Jokic 41 sayı, 11 ribaund ile oynayarak double double yaptı.
11.04.2024 NBA
NBA'de iki uzatmaya giden nefes kesen maçın kazananı Los Angeles Lakers
NBA'de iki uzatmaya giden nefes kesen maçın kazananı Los Angeles Lakers NBA'de Los Angeles Lakers, konuk olduğu Milwaukee Bucks'ı iki uzatma sonunda 128-124'lük skorla mağlup etti.
27.03.2024 NBA
Alperen Şengün'e 5 yıllık yeni sözleşme! İşte alacağı çılgın rakam
Alperen Şengün'e 5 yıllık yeni sözleşme! İşte alacağı çılgın rakam NBA'de ülkemizi temsil eden Alperen Şengün'e takımı Houston Rockets, 5 yıllık yeni bir sözleşme önerecek. Milli yıldızın alacağı ücret belli oldu.
14.03.2024 NBA
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi.
6.03.2024 Dünya
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu ABD Başkanı Joe Biden ve bir önceki başkan Donald Trump, Süper Salı olarak isimlendirilen ve ülkede 15 eyalette birden yapılan ön seçimlerle Kasım ayında yeniden başkanlık yarışında karşı karşıya gelmeyi garantilediler.
6.03.2024 Dünya
Texas’ta yangın krizi: Acil durum ilan edildi!
Texas’ta yangın krizi: Acil durum ilan edildi! ABD'nin Texas eyaletinin beş farklı noktasında devam eden yangınlarda şu ana kadar 370 bin dönümlük alan küle dönerken, acil durum ilan edildi. Yanı sıra Smokehouse Creek yangınına müdahale için Greenville şehrinden yola çıkan bir itfaiye ekibi, görüş mesafesinin düştüğü yolda alevlerin arasında kaldı.
28.02.2024 Dünya
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Thunder engeline takıldı
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Thunder engeline takıldı NBA Batı Konferansı ekiplerinden Oklahoma City Thunder, Houston Rockets ile karşı karşıya geldi. Alperen Şengün’ün double-double yaptığı mücadelede Rockets, Thunder'a direnemedi.
28.02.2024 NBA
Alperen Şengün'ün çabası Houston Rockets'a yetmedi!
Alperen Şengün'ün çabası Houston Rockets'a yetmedi! NBA'de Oklahoma City Thunder ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Milli yıldız Alperen Şengün'ün double-double yaptığı mücadelede kazanan Thunder oldu.
26.02.2024 NBA
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı devirdi
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı devirdi NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam ederken Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı konuk etti. Rockets forması giyen Milli yıldız Alperen Şengün takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
24.02.2024 NBA
'Ölüm odası' geri dönüyor! Son 50 yılda yalnızca üç kez kullanıldı
'Ölüm odası' geri dönüyor! Son 50 yılda yalnızca üç kez kullanıldı Bir mahkumun nitrojen gazıyla boğularak idam edildiği ABD'de, şimdi de Güney Carolina eyaleti elektrikli sandalye ve idam mangasıyla infaz planlıyor.
20.02.2024 Dünya
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de!
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de! NBA’de bu hafta sonu All-Star heyecanı yaşanıyor. 73.’sü düzenlenen etkinliğe basketbolseverlerin ilgisi yine oldukça yüksek. Bu gece oynanacak NBA All-Star maçı, aynı zamanda Doğu Konferansı ve Batı Konferansı formatının dönüşüne de sahne olacak. Taraftar oylamasıyla seçilen Doğu ve Batı Konferansı’nın yıldızları basketbol şölenine imza atacak.
18.02.2024 NBA
Ergin Ataman'dan Avrupa'yı sallayacak transfer! Eski yıldızını getiriyor
Ergin Ataman'dan Avrupa'yı sallayacak transfer! Eski yıldızını getiriyor Yunanistan Basketbol Ligi takımlarından Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman, eski oyuncusu Vasilije Micic'i kadrosunda görmek istiyor.
15.02.2024 Basketbol
Orlando Magic'ten Shaquille O'Neal'a büyük onur! Forması emekliye ayrıldı
Orlando Magic'ten Shaquille O'Neal'a büyük onur! Forması emekliye ayrıldı NBA ekibi Orlando Magic, eski basketbolcusu Shaquille O'Neal'ın 32 numaralı formasını emekliye ayırdı.
14.02.2024 NBA
Triple-double canavarı Domantas Sabonis! Kariyerinde 50. kez başardı
Triple-double canavarı Domantas Sabonis! Kariyerinde 50. kez başardı NBA'de Phoenix Suns, evinde mücadele ettiği Sacramento Kings'i 130-125'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmada Phoenix'te Kevin Durant 28 sayı, 11 ribaund ile oynarken, Sacramento'da ise Domantas Sabonis 35 sayı, 18 ribaund ve 12 asistle triple-double yaptı.
14.02.2024 NBA
NBA ALL STAR maçı ne zaman 2024? NBA All Star kadrosu (İlk 5 ve yedekler)
NBA ALL STAR maçı ne zaman 2024? NBA All Star kadrosu (İlk 5 ve yedekler) NBA All Star maçı için ilk 5'in yanın sıra yedek oyuncular da belli oldu. 73. NBA All-Star maçı ile LeBron James, 20. kez all-star oluyor. Doğu ve Batı Konferansı takımlarının karşı karşıya geleceği NBA All Star maçında Alperen Şengül'ün de olup olmayacağı merak konusuydu. Peki, NBA All Star'da Alperen Şengül var mı?
3.02.2024 NBA
ABD’de tartışma ‘sınır’ı aştı!
ABD’de tartışma ‘sınır’ı aştı! Joe Biden yönetimiyle Teksas Valisi arasındaki rahatsızlık “sınır”ı aştı. Mahkeme kararını uygulamayıp, dikenli telleri kesmeyeceğini söyleyen Teksas Valisi’ne Cumhuriyetçi valiler destek verirken, güvenlik desteği yollamayı vadettiler.
28.01.2024 Dünya
ABD iç savaşın eşiğine geldi! Kaçak göç sorunu patladı: İstilaya karşı savunmaya geçtik
ABD iç savaşın eşiğine geldi! Kaçak göç sorunu patladı: İstilaya karşı savunmaya geçtik Kaçak göç sorunu nedeniyle ABD'den ayrılmayı dahi göze alan Texas valisine 25 eyaletten destek geldi. Uzmanlar ise hükümet ile Texas güçlerinin olası bir çatışmaya girmesi sonrası ülkenin iç savaşa sürüklenmesinden endişe ediyor.
27.01.2024 Dünya
Dallas Mavericks'te Doncic çıldırdı! NBA'de geceye damga vuran performans
Dallas Mavericks'te Doncic çıldırdı! NBA'de geceye damga vuran performans Sloven yıldız Luka Doncic, Dallas'ın Atlanta'yı 148-143 mağlup ettiği karşılaşmada tam 73 sayı attı.
27.01.2024 NBA
ABD Teksas'ta neler oluyor? CNN TÜRK Washington temsilcisi aktardı
ABD Teksas'ta neler oluyor? CNN TÜRK Washington temsilcisi aktardı ABD’de 25 eyalet Teksas ile birleşip devlete başkaldıran bildiri yayımladı. Peki ABD'de şu an neler oluyor? CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy son durumu aktardı.
27.01.2024 Dünya
ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adayını nasıl seçiyor?
ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adayını nasıl seçiyor? Eski ABD Başkanı Donald Trump da yeniden göreve seçilmek istiyor. Beyaz Saray'a giden yol uzun ve Trump’ın başkanlık seçimlerinde yarışabilmesi için önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olması gerekiyor. 2024 seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'nin adayı, muhtemelen Demokrat Parti'nin adayı Başkan Joe Biden ile karşılaşacak.
17.01.2024 Dünya
Joel Embiid 41 sayıyla coştu! Philadelphia 76ers, Denver Nuggets'ı yıktı
Joel Embiid 41 sayıyla coştu! Philadelphia 76ers, Denver Nuggets'ı yıktı NBA'de Philadelphia 76ers Wells Fargo Center'da mücadele ettiği Denver Nuggets'ı 126-121'lik skorla mağlup etti.
17.01.2024 NBA
Tetris yüzünden nasıl 1 milyar lira kaybetti? 38 dakikanın ardındaki gerçek
Tetris yüzünden nasıl 1 milyar lira kaybetti? 38 dakikanın ardındaki gerçek Genç bir yazılım mühendisiydi. Sovyet Electronika 60 bilgisayarının yeteneklerini test ederken, çocukluğundaki bulmacalardan ilham alarak bir oyun tasarladı. İşte ne olduysa da o saaten sonra oldu. Pek çok kişi bu oyun yüzünden işini ihmal edince birer birer yasaklar gelmeye başladı. İşte geçtiğimiz günlerde 13 yaşındaki bir çocuğun 38 dakikada bitirdiği Tetris'in ardındaki gerçek.
13.01.2024 Yaşam
Ja Morant şov yaptı! Memphis, San Antonio Spurs'u devirdi
Ja Morant şov yaptı! Memphis, San Antonio Spurs'u devirdi NBA'de Memphis Grizzlies sahasında karşı karşıya geldiği San Antonio Spurs'u 106-98 mağlup etti. San Antonio'da milli basketbolcu Cedi Osman 12 dakika parkede kaldı ve 6 ribaund, 2 asistle oynadı.
3.01.2024 NBA
Atlanta Hawks'ta Trae Young 40 sayıyla alev aldı!
Atlanta Hawks'ta Trae Young 40 sayıyla alev aldı! NBA'de Atlanta Hawks, Washington Wizards'ı deplasmanda 130-126'lık skorla mağlup etti. Hawks'ta 40 sayı ve 13 asistle double-double yapan Trae Young, galibiyetin mimarı oldu.
1.01.2024 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Oklahoma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.