Oktay Çağatay

Oktay Çağatay

Son dakika oktay çağatay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oktay çağatay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oktay çağatay haber sayfamızda...

Oktay Çağatay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 221 oktay çağatay haberi bulunmuştur.
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları ile 57 ile yeni vali atandı.
10.08.2023 Gündem
Valiler Kararnamesi yayımlandı! 16 vali Mülkiye Başmüfettişi olarak atandı
Valiler Kararnamesi yayımlandı! 16 vali Mülkiye Başmüfettişi olarak atandı Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. 16 vali Mülkiye Başmüfettişliği'ne atandı.
9.08.2023 Gündem
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni vali atandı. İşte il il atanan yeni valiler...
9.08.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye'yi küresel lojistik süper güce dönüştürmek için emin adımlarla ilerliyoruz
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye'yi küresel lojistik süper güce dönüştürmek için emin adımlarla ilerliyoruz Bitlis- Diyarbakır kara yolunun 32’nci kilometresinde heyelanlı bölgeye inşa edilen ve Türkiye’nin özellikli köprülerinden olan Bitlis Çayı Viyadüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla katıldığı törenle trafiğe açıldı. Törene katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye'yi küresel lojistik bir süper güce dönüştürmek için emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.
22.12.2022 Ekonomi
Tam 2 bin 500 yıllık! Türkiye'nin yeni gözdesi  olacak
Tam 2 bin 500 yıllık! Türkiye'nin yeni gözdesi olacak Bitlis şehir merkezinin tam ortasında yer alan ve 2 bin 500 yıllık tarihe sahip Bitlis Kalesi’nde yeni surlar ve yürüyüş yolları yapılıyor.
30.10.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Bitlis Viyadüğü'nde kullanılan çelikle 2 Eyfel Kulesi yapılırdı
Bakan Karaismailoğlu: Bitlis Viyadüğü'nde kullanılan çelikle 2 Eyfel Kulesi yapılırdı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bitlis Deresi mevkisine yapılan ve ayak yüksekliği 54 metre olan Bitlis-Baykan arası viyadük birleştirme segmentinin son kaynak törenine katıldı.
25.10.2022 Ekonomi
Bitlis’in tarihi yapıları tek tek gün yüzüne çıkarılıyor
Bitlis’in tarihi yapıları tek tek gün yüzüne çıkarılıyor Yaklaşık 7 bin yıllık tarihi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapan Bitlis'te, son yıllarda dere üstü ve çevresinde yapılan bazı yapıların altında kalarak kaybolan tarihi yapılar tekrardan gün yüzüne çıkarıldı.
6.09.2022 Haberler
Bitlis’in tarihi yapıları tek tek gün yüzüne çıkarılıyor
Bitlis’in tarihi yapıları tek tek gün yüzüne çıkarılıyor Yaklaşık 7 bin yıllık tarihi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapan Bitlis'te, son yıllarda dere üstü ve çevresinde yapılan bazı yapıların altında kalarak kaybolan tarihi yapılar tekrardan gün yüzüne çıkarıldı.
6.09.2022 Gündem
Van ve Bitlis'te 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü kutlandı
Van ve Bitlis'te 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü kutlandı Van ve Bitlis'te, düzenlenen törenlerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü kutlandı.
30.08.2022 Gündem
Yasak Elma yeni sezon bu akşam başlayacak mı? Yasak Elma 29 Ağustos kanal yayın akışında var mı?
Yasak Elma yeni sezon bu akşam başlayacak mı? Yasak Elma 29 Ağustos kanal yayın akışında var mı? Fox TV ekranında yayımlanan ve 6. sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanan Yasak Elma dizisi yeni sezon ne zaman ekrana gelecek sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. İşte detaylar...
29.08.2022 Bilgi Rehberi
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Mart ayında Bitlis ve Tatvan yollarında TOGG arabasını göreceğiz
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Mart ayında Bitlis ve Tatvan yollarında TOGG arabasını göreceğiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bir dizi ziyaret için Bitlis'e geldi. Hisarcıklıoğlu, "Ahlat ve Tatvan'a geldiğim için çok mutluyum. İlk defa Türkiye'nin markası olan her şeyi yerli olan dünya otomobil teknolojisiyle aynı anda yarışa çıkacağımız yüzde 100 elektrikli otomobili ve yüzde 51 yerli ve milli olmak üzere 29 Ekim'de fabrikanın açılışını Gemlik'te yapacağız. İnşallah, mart ayında Bitlis ve Tatvan yollarında TOGG arabasını göreceğiz. Zengin olmanın yolu ticaret ve sanayiden geçer" dedi.
4.08.2022 Ekonomi
Bakan Özer duyurdu: 3 bin yeni anaokulu yapacağız
Bakan Özer duyurdu: 3 bin yeni anaokulu yapacağız Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlık olarak öncelik verdikleri alanlardan bir tanesinin okul öncesi eğitim olduğunu vurgulayarak, "Okul öncesinde okullaşma oranlarını OECD ortalamasına çıkartmak için Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi 3 bin yeni anaokulu yapacağız” dedi.
19.07.2022 Gündem
Bakan Özer: Çocukların eğitime rahat erişimi için devasa yatırımlar yapıldı
Bakan Özer: Çocukların eğitime rahat erişimi için devasa yatırımlar yapıldı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Üzümveren köyünde yapımı tamamlanan Köy Yaşam Merkezi'nin açılışına katıldı. Bakan Özer, "Son 20 yılda eğitimde devrim yaşanıyor. İstanbul'da Ankara'da, Hakkari'de, Bitlis'te, Muğla'da Türkiye'nin hiçbir ilini ayırmadan bu ülkenin çocuklarının eğitime çok rahat erişebilmeleri için devasa yatırımlar yapıldı" dedi.
19.07.2022 Siyaset
Bitlis Valisi Çağatay: Terör sıkıntısı bitti, yatırımlar arttı
Bitlis Valisi Çağatay: Terör sıkıntısı bitti, yatırımlar arttı Bitlis Valisi Oktay Çağatay, 2018 yılından itibaren organize sanayi bölgesine yatırımcıların yoğun ilgisi olduğunu belirterek, bunun en büyük sebebinin bölgedeki terör sıkıntısının neredeyse bitmiş olmasından kaynaklandığını söyledi.
13.05.2022 Gündem
Bakan Kirişci: Belirli tarihlerde ormanlara girişleri yasaklayacağız
Bakan Kirişci: Belirli tarihlerde ormanlara girişleri yasaklayacağız Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, geçen yıl meydana gelen orman yangınlarını hatırlatarak, "Asıl olan yangınlar çıkmadan ormanlarda gerekli tedbirleri almaktır. Bu çerçevede de biz Orman Genel Müdürlüğü olarak bu yangınların olmaması adına birtakım tedbirler de almak zorundayız. Bu kapsamda belirli tarihlerde ormanlara girişleri yasaklayacağız. Vatandaşlarımızın piknik olarak kullandıkları alanlar da dahil bazı tedbirleri almak zorundayız" dedi.
21.04.2022 Ekonomi
4 kişinin öldüğü kan davasında aileler barıştırıldı
4 kişinin öldüğü kan davasında aileler barıştırıldı Bitlis'in Adilcevaz ilçesine bağlı Göldüzü köyünde, 4 kişinin öldüğü kan davasında aileler, kanaat önderlerinin devreye girmesiyle barıştı.
3.03.2022 Gündem
Vali Çağatay’dan 'Eren' operasyonunda görevli tabura ziyaret
Vali Çağatay’dan 'Eren' operasyonunda görevli tabura ziyaret Bitlis Valisi Oktay Çağatay, terör örgütü PKK unsurlarını temizlemek amacıyla 'Eren Kış-7 Şehit Jandarma Teğmen Baki Koçak Operasyonu'nda görev alan Tatvan Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nı ziyaret etti.
23.11.2021 Gündem
Yağmura rağmen Cumhuriyetin 98'inci yılı coşkuyla kutlandı
Yağmura rağmen Cumhuriyetin 98'inci yılı coşkuyla kutlandı Cumhuriyet’in 98’inci yılı Van, Hakkari ve Bitlis'te coşkuyla kutlandı. Hakkari ve Bitlis'te yağmur nedeniyle törenler, kapalı spor salonunda yapıldı.
29.10.2021 Gündem
Bitlis'te iki ayrı noktada örtü yangını
Bitlis'te iki ayrı noktada örtü yangını Bitlis’te, iki ayrı noktada örtü yangını çıktı, bölgeye çok sayıda söndürme ekibi sevk edildi.
30.08.2021 Haberler
Son dakika... Bitlis'te iki ayrı noktada örtü yangını!
Son dakika... Bitlis'te iki ayrı noktada örtü yangını! Gelen bir son dakika haberine göre, Bitlis’te, iki ayrı noktada örtü yangını çıktı, bölgeye çok sayıda söndürme ekibi sevk edildi.
30.08.2021 Gündem
Bakan Soylu: Kahramanlarımız, teröristleri canından bezdiriyor
Bakan Soylu: Kahramanlarımız, teröristleri canından bezdiriyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bitlis'te Gazi Tepe Üs Bölgesi'nde güvenlik toplantısı yaptıklarını belirterek, "Milletimizi, kardeşlerimizi yıllarca canından bezdirdiler. Kahramanlarımız da teröristleri canından bezdiriyor" dedi.
4.07.2021 Gündem
Bitlis'ten acı haber! 2 şehit, 4 yaralı...
Bitlis'ten acı haber! 2 şehit, 4 yaralı... Bitlis'in Tatvan ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Teğmen Baki Koçak, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Çatışmada şehit sayısı 2’ye çıkarken, yaralanan 4 askerin tedavilerinin ise sürdüğü bildirildi. İçişleri Bakanı Soylu da 2 şehit için taziye mesajı paylaştı.
2.06.2021 Gündem
Son dakika haber: Bitlis'te son durum! 11 Şehit, 2 yaralı...
Son dakika haber: Bitlis'te son durum! 11 Şehit, 2 yaralı... Gelen son dakika haberine göre; Bingöl'den Tatvan ilçesine gitmek üzere havalanan askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu 11 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı arayarak bilgi aldı. Kazanın duyulduğu ilk andan itibaren arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Erdoğan, şehitlere rahmet, ailelere ve TSK'ya başsağlığı diledi. Bakan Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı ile helikopter kazasına ilişkin incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gitti. Akar burada yaptığı açıklamada, "İlk bilgilere ve görgü tanıklarının ifadelerine göre kazanın ani değişim gösteren olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendirilmektedir. Kaza kırım ekibi incelemelere bugün başlayacak. Bu elim olayın kesin nedeni ayrıntılı inceleme sonucunda belirlenecek." ifadelerini kullandı. Öte yandan şehit olan askerden birinin Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter kazasında şehit olan Korgeneral Osman Erbaş'ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
5.03.2021 Gündem
'Savaşçı'dan ayrılan Berk Oktay, 'Yasak Elma'da
'Savaşçı'dan ayrılan Berk Oktay, 'Yasak Elma'da FOX'ta yayınlanan 'Savaşçı' dizisinde 'Yüzbaşı Kaan Bozok' karakterini canlandıran Berk Oktay, ayrılık açıklaması yaptı. Yakışıklı oyuncunun yeni dizisi belli oldu.
6.11.2020 Cadde
Bitlis'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı
Bitlis'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı Bitlis'te, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97’nci yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.
29.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oktay Çağatay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.