Okullar tatil mi? Yarın okullar tatil olacak mı? Bakan Selçuk'tan açıklama...
Okullar tatil mi? Yarın okullar tatil olacak mı? Bakan Selçuk'tan açıklama... Türkiye'de ilk corona virüsüne rastlandı. Virüsün Türkiye'ye sıçramasından sonra önlem amacıyla okulların tatil olup olmayacağı merak edilmeye başlandı.Bilim Kurulu Toplantısı'na Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un da katılırken öğrenciler ile veliler tedirgin ve Bugün okullar tatil mi? Corona virüsü nedeniyle okullar tatil mi? soruları sorularını sormaya başladı.
11.03.2020 Gündem
Okullar tatil mi? 12 Şubat (Bugün) hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? Kar tatili olan il ve ilçeler...
Okullar tatil mi? 12 Şubat (Bugün) hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? Kar tatili olan il ve ilçeler... Okullar bugün tatil mi sorusu öğrenci ve veliler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Yurdun büyük bölümünde etkisini sürdüren soğuk ve yağışlı hava iç kesimlerde kar yağışı olarak etkisini sürdürümeye devam ediyor. Kar yağışının devam ettiği il ve ilçelerde okullar bugün tatil mi? Valilikten kar tatili açıklaması geldi mi sorularına yanıt aranıyor. İşte okulların tatil edildiği il ve ilçeler...
12.02.2020 Gündem
Denizli'de okullar tatil mi? Denizli'de hangi ilçelerde okullar tatil edildi?
Denizli'de okullar tatil mi? Denizli'de hangi ilçelerde okullar tatil edildi? Denizli'de etkili olan kar yağışının ardından öğrenciler sabah saatlerinden bu yana kar tatili haberi bekliyor. Binlerce öğrenci ve veli Denizli'de bugün okullar tatil mi sorusuna yanıt ararken beklenen açıklama çok gecikmeden geldi. Peki Denizli'de bugün hangi ilçelerde okullar tatil edildi?
7.02.2020 Gündem
Konya'da bugün okullar tatil mi? (3 Ocak Salı)
Konya'da bugün okullar tatil mi? (3 Ocak Salı) Konya'da bugün okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kar tatili haberi bekleyen öğrencilere açıklama Konya Valiliğinden geldi. İl merkezi ve 4 ilçede ilk ve orta dereceli okullar bugün için tatil edildi.
3.01.2017 Gündem