Öküz

Öküz

Son dakika öküz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan öküz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan öküz haber sayfamızda...

Öküz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 646 öküz haberi bulunmuştur.
Mustafa Varank: Kafası o kadar karışık ki Meclis'te bedelli askerlik yasasına oy vermiş
Mustafa Varank: Kafası o kadar karışık ki Meclis'te bedelli askerlik yasasına oy vermiş AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ‘bedelli askerlik’ açıklamasına tepki göstererek, “Kafası o kadar karışık ki İstanbul ve Ankara’daki bazı belediye başkan adaylarının bedelli askerlik yaptığının farkında değil. Kafası o kadar karışık ki mecliste bedelli askerlik yasasına oy vermiş, desteklemiş” dedi.
4.03.2024 Gündem
Doktoru darp eden sanıktan 'pes' dedirten savunma: Vurmadım, itekledim
Doktoru darp eden sanıktan 'pes' dedirten savunma: Vurmadım, itekledim Bursa’da Hematoloji Uzmanı Dr. Nihan Alkış'ı (41) darbederek yaralayan Tayfun Eserkaya (31), “Bana hakaret edince kendisini itekledim, vurmadım” dedi. Hakim, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
26.02.2024 Gündem
102 yaşında 5 çocuğu 55 torunu var! İşte uzun yaşamın sırrını
102 yaşında 5 çocuğu 55 torunu var! İşte uzun yaşamın sırrını Konya’da yaşayan 102 yaşındaki Hasan Yaşar, 5 çocuğu ve 55 torunu ile hayatını sürdürüyor. Birçok işini kendi yapan Yaşar, uzun yaşamın sırrını açıkladı.
13.02.2024 Gündem
Ses kayıt cihazı ortaya çıkardı! Üvey anneden mide bulandıran işkence
Ses kayıt cihazı ortaya çıkardı! Üvey anneden mide bulandıran işkence Kayseri'de üvey kızı B.Y.'ye (7) hakaret edip, eziyet ederek insan dışkısı yedirdiği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Fatma Y.'ye (40), verilen 5 yıl hapis cezasının gerekçesi açıklandı.
31.01.2024 Gündem
Cami duvarına isabet etti! Tam 101 yıllık top mermisi
Cami duvarına isabet etti! Tam 101 yıllık top mermisi Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesinde 1901 yılında inşa edilen Çarşı Camiinin ikinci katının duvarında bulunan top mermisi görenleri hayrete düşürüyor. Yunan Ordusunun kaçarken top atışına tuttuğu kasabada mermilerden birinin isabet ettiği Çarşı Camiinin ikinci katındaki mermi ilk günkü gibi muhafaza ediliyor.
7.12.2023 Gündem
Karşılığında milyonları teklif ediyorlar, vazgeçmiyor: Paradan daha değerli
Karşılığında milyonları teklif ediyorlar, vazgeçmiyor: Paradan daha değerli Adana'nın Kozan ilçesinde 70 yaşındaki emekli öğretmen Mehmet Yalçıntaş, tarım yapabilmek için milyonlar verilen arazisini satmıyor.
6.12.2023 Haberler
Karşılığında milyonları teklif ediyorlar, vazgeçmiyor: Paradan daha değerli
Karşılığında milyonları teklif ediyorlar, vazgeçmiyor: Paradan daha değerli Adana'nın Kozan ilçesinde 70 yaşındaki emekli öğretmen Mehmet Yalçıntaş, tarım yapabilmek için milyonlar verilen arazisini satmıyor.
6.12.2023 Gündem
Özel’in yargı krizi yorumuna Erdoğan’dan tepki: Darbe nitelemesi utanmazlıktır
Özel’in yargı krizi yorumuna Erdoğan’dan tepki: Darbe nitelemesi utanmazlıktır Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AYM ile Yargıtay arasındaki mesele, görev alanlarıyla ilgili görüş farklılığından ibarettir. İki yüksek yargı organı arasında ortaya çıkan içtihat farkını darbe olarak nitelendirmek utanmazlıktır” diyerek, CHP Genel Başkanı Özel’e tepki gösterdi.
16.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail’e atom bombası sorusu: Sıkıysa açıkla
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail’e atom bombası sorusu: Sıkıysa açıkla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, dikkat çeken açıklamalar yaptı. İsrail'in bir terör devleti olduğunu vurgulayan Erdoğan, İsrail'in atom bombasıyla tehdit ettiğini ifade ederek Netanyahu'ya seslendi: Sen de atom bombası var mı, yok mu? Sıkıysa açıkla.
15.11.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail’e atom bombası sorusu: Sıkıysa açıkla
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail’e atom bombası sorusu: Sıkıysa açıkla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, dikkat çeken açıklamalar yaptı. İsrail'in bir terör devleti olduğunu vurgulayan Erdoğan, İsrail'in atom bombasıyla tehdit ettiğini ifade ederek Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı, yok mu? Sıkıysa açıkla.
15.11.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Et yiyen bakteri kabusu! İlaç verip eve gönderdikleri kadının bacağı kesildi
Et yiyen bakteri kabusu! İlaç verip eve gönderdikleri kadının bacağı kesildi Tatile gittiği Bahamalar'da et yiyen bakteri virüsü kaptığı düşünülen ABD askeri Jennifer, 10 günde 12 ameliyat geçirdi ve sonrasında kabusu yaşadı.
30.08.2023 Dünya
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
Taşlardan dijitale harflerin yolculuğu
Taşlardan dijitale harflerin yolculuğu Pergamon Antik Kenti’nde zanaatkârların taşlara oydukları harfler, 2200 yıl sonra yeniden hayat buldu. Pergamon harfleri, yazıtlardan dijital ortama aktarılarak bir fonta dönüştürüldü.
23.08.2023 Arkeoloji
Özel halk otobüsünde 'neden inmedin' kavgası
Özel halk otobüsünde 'neden inmedin' kavgası Özel halk otobüsü şoförü bir yolcunun saldırısına uğradı. Kavgayı diğer yolcular ayırırken şoför o anları anlattı.
15.08.2023 Haberler
Özel halk otobüsünde 'neden inmedin' kavgası
Özel halk otobüsünde 'neden inmedin' kavgası Özel halk otobüsü şoförü bir yolcunun saldırısına uğradı. Kavgayı diğer yolcular ayırırken şoför o anları anlattı. İşte haberin ayrıntıları...
15.08.2023 Gündem
Tanju Özcan'dan Meral Akşener iddiası: Mansur Yavaş'ın oyununa geldi
Tanju Özcan'dan Meral Akşener iddiası: Mansur Yavaş'ın oyununa geldi CHP'den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masayı terk ettiği sürece ilişkin olarak flaş bir iddia ortaya attı.
22.06.2023 Gündem
Çiçek İsimleri: A’dan Z’ye En Güzel Çiçek Çeşitleri ve İsimleri Nelerdir?
Çiçek İsimleri: A’dan Z’ye En Güzel Çiçek Çeşitleri ve İsimleri Nelerdir? Evlerde, bahçelerde veya ofis gibi ortamlarda yetiştirilebilen çiçekler bulunduğu yere güzellik katar. Bir bitkinin üreme organlarını taşıyan çiçekler genellikle hoş kokulu ve renklidir. Bakımı kolay gibi gözükse de çiçeklerin yetiştirilmesine özen gösterilmelidir. Her renge sahip olan çiçekler kokusu ve zarifliği ile en güzel dekoratif araçlar arasında yer alır. Dünya üzerinde binlerce çiçek çeşitlerinin bulunduğu tahmin edilmektedir. A’dan Z’ye en popüler çiçek çeşitleri ve isimleri nelerdir? Sizin için hazırladığımız çiçek isimleri içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.06.2023 Yaşam
Öküzün boynuz darbeleri sonucu hayatını kaybetti
Öküzün boynuz darbeleri sonucu hayatını kaybetti Sivas'ın Suşehri ilçesinde, öküzün boynuz darbeleri sonucu ağır yaralanan Selahattin Akyel, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
29.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Sundukları tek vaat kaos
Bakan Varank: Sundukları tek vaat kaos Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Karşımızda Türkiye'den bihaber, dünyadan bihaber ne yaptığını, ne yapacağını bilmeyen bir muhalefet var. Bunlar, vatandaşlarımızın önüne bir kaos düzenini alternatif olarak getirmek istiyorlar. Sundukları tek vaat kaos" dedi.
28.04.2023 Gündem
Karabibik - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı
Karabibik - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı Karabibik 1980 yılında Nabizade Nazım tarafından kaleme alınan ilk köy romanıdır. Roman Türk Edebiyatında yazılan ilk köy romanı olma niteliğini taşıdığı için ayrı bir yeri vardır. Karabibik kitabı hakkında merak edilenleri derledik.
10.04.2023 Eğitim
Ne mutlu güldüm diyene
Ne mutlu güldüm diyene “Uykusuz” dergisinin vedası üzerine anımsanan eski mizah dergilerinin tarihine baktığımızda, Türkiye’deki son yüzyıl ve ondan da önce bıraktıkları izlerin, yine tarih ile yarışan bir çeşitlilik gösterdiği ortaya çıkıyor.
29.01.2023 Gündem
Nergis aşkı bambaşka
Nergis aşkı bambaşka 5. Karaburun Nergis Festivali, hem doğanın armağanı eşsiz çiçeği, hem de yerel değerleriyle ilçeyi bir kez daha dünyaya tanıtacak.
16.01.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Öküz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.