Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Sakarya İl Kongresi'nde konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Sakarya İl Kongresi'nde konuştu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sakarya İl Kongresi'ne katıldı. Kongrede konuşan Erdoğan; "Biz ana muhalefet gibi istismar siyaseti yapmıyoruz. Hep söylüyorum: Bunların Türkiye'de dikili bir ağacı yok. Her fırsatta gerilimi artırarak bugüne kadar gelmeyi başardılar. Ancak yalan ve iftiralarla bir yere varamayacaklarını anlayacaklardır. Bunlar alışkanlıklarını bırakamıyorlar. FETÖ'cülerin kulaklarına fısıldadıklarına göre hareket ediyorlar. Şunu unutmayın: Millet en büyük hakemdir. Türkiye düşmanlarına yancılık yapanları bu millet görüyor. HErkesin notunu da seçim sandığında veriyor. Hamdolsun 2019'da da milletimiz kendisi için en doğru olanı yapacaktır." şeklinde konuşmasını noktaladı.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Biz bu dağı deleriz dedik, deldik."
Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Biz bu dağı deleriz dedik, deldik." Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bolu İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan; "Ana kademe 2019'a kadar kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? Kadın kolları, her eve girmeye, her gönüle dokunmaya, her eli sıkmaya hazır mıyız? Tüm gençlerimize ulaşmaya hazır mıyız? Özlediğimiz, görmek istediğimiz Bolu budur. Dışarıda bunun iki misli kongreye gelen vardı. Onları selamlamadan içeri giremezdik. Onları da selamladık. Bugün ben Bolu'yu gerçekten daha farklı gördüm. İnanın şu anda ülkemin her yanı aynen böyle. Dün Mersin'deydim, Antalya'daydım, böyle. Biraz sonra Sakarya'da olacağım, biliyorum ki Sakarya da böyle. AK Parti milletimize aşık. AK Parti bu vatana aşık. Sizin aşkınız zaten bizi deli divane etti. Bolu Dağı'nı kimse delemiyordu, biz deldik. Onlar ne diyordu, yoksa burayı patates deposu mu yapsak, doğalgaz mı depolasak. Bir buralardaki trafik kazaları ile nice canlar gitti. Bunları unutmuyoruz. Biz bu dağı deleriz dedik, deldik. Oralardan bir ucundan girip bir ucundan geçiyor, öbür tarafta şirine ulaşıyoruz." şeklinde konuştu.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yozgat 6. olağan il kongresinde konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yozgat 6. olağan il kongresinde konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir gece ansızın gelebiliriz.” Şimdi Afrin’de de aynı şeyi söylüyoruz." diyerek konuştu.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bingöl’de halka hitap etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bingöl’de halka hitap etti Bingöl’de konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; ”Vatanımızı bölemeyecekler. Kim ki buna yeltenirse askerimizle, polisimizle, jandarmamızla, güvenlik korucularımızla millet olarak F-16 oluruz. Helikopterlerle, tank, top oluruz inlerine gireriz. Bu milletin huzurunu bozamayacaklar” dedi.
11.09.2019 Haberler