AK Parti'den 'tüzük değişikliği' açıklaması! 'Hazırlık var'
AK Parti'den 'tüzük değişikliği' açıklaması! 'Hazırlık var' AK Parti Çarşamba günü 7. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan kongrede 2023 için manifesto ve yol haritası açıklayacak. Gelen son dakika haberine göre; AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, CNN TÜRK Diplomasi Muhabiri Sena Alkan'a önemli açıklamalarda bulundu.
22.03.2021 Haberler
Son dakika! CHP'de Kılıçdaroğlu'na ilk rakip... Açıkladı!
Son dakika! CHP'de Kılıçdaroğlu'na ilk rakip... Açıkladı! Gelen bir son dakika haberine göre; CHP Olağan Kongresi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkacak ilk rakip belli oldu. Kuruluşundan bu yana 36 olağan ve 18 olağanüstü kurultay gerçekleştiren CHP'de, 37. Olağan Kongre 28-29 Mart'ta Ankara Spor Salonu'nda yapılacak.
26.02.2020 Siyaset
Çaykur Rizespor’da başkanlığa Hasan Kartal seçildi
Çaykur Rizespor’da başkanlığa Hasan Kartal seçildi Çaykur Rizespor’un 89. olağan kongresi gerçekleştirildi. Tek adaylı kongrede Hasan Kartal yeniden başkan seçildi.
23.07.2020 Rizespor
Trabzonspor başkanını seçiyor! Oy verme işlemi başladı
Trabzonspor başkanını seçiyor! Oy verme işlemi başladı Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun tek aday olarak girdiği genel kurulda oy verme işlemi başladı.
30.06.2020 Trabzonspor
İçişleri Bakanı Soylu: “Türkiye’de FETÖ ile ilgili mücadelede iyi gidiyoruz”
İçişleri Bakanı Soylu: “Türkiye’de FETÖ ile ilgili mücadelede iyi gidiyoruz” İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, memleketi Trabzon’da AK Parti Beşikdüzü 6. Olağan Kongresi'ne katıldı. Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada AK Parti hükümeti olarak birçok önemli hizmete imza attıklarını belirterek, aynı kararlılıkla hizmetleri sürdüreceklerini söyledi. Konuşmasında terör örgütlerini sert bir dille eleştiren Soylu, FETÖ ile ilgili mücadelenin kararlı bir şekilde sürdüğünü ifade ederek, “Bu konuda sağda solda deniliyor ki şöyle, böyle bakmak lazım. Eğer acırsak acınacak duruma düşeriz. Türkiye’de FETÖ ile ilgili mücadelede iyi gidiyoruz. Bu konuda en ufak bir boşluk, en ufak bir gevşeklik yaparsak 15 Temmuz’u rahmetle anarız. Gelecek nesillere bunun vebalini anlatamayız” dedi.  Bakan Soylu, Türkiye’nin bütün engellemelere rağmen yoluna doludizgin gitmeye devam ettiğini belirterek, özellikle terörle mücadele konusunda çok önemli bir mesafe aldıklarını kaydetti.
11.09.2019 Haberler
CHP, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı yapıyor
CHP, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı yapıyor Ak Parti Manavgat İlçe Teşkilatı 6ncı olağan kongresi Mehmet Akif Ersoy spor Salonunda yapıldı. Kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Mahir Ünal, Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Gökcen Özdoğan Enç ve İbrahim Aydın, İl Başkanı Rıza Sümerle birlikte davetliler ve partililer katıldı.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Mahir Ünal, CHP'li siyasileri eleştirerek, Muhalefet yapmakla düşmanlık yapmak farklı şeylerdir. Cumhuriyet Halk Partisi muhalefet yapmıyor. CHP apaçık düşmanlık yapıyor. Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti düşmanlığı yapıyor dedi.
11.09.2019 Haberler
Beşiktaş'tan aynı gün hem olağan hem olağanüstü kongre
Beşiktaş'tan aynı gün hem olağan hem olağanüstü kongre Beşiktaş, aynı gün hem olağan hem olağanüstü genel kurul yapacak.
30.06.2020 Beşiktaş