Olağanüstü

Olağanüstü

Son dakika olağanüstü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan olağanüstü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan olağanüstü haber sayfamızda...

Olağanüstü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.608 olağanüstü haberi bulunmuştur.
Pep Guardiola'dan Cole Palmer itirafı!
Pep Guardiola'dan Cole Palmer itirafı! Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Chelsea forması giyen Cole Palmer ile ilgili konuştu.
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi'
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi' Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen, şu sıralar Melbourne City'de kariyerini sürdüren Tolgay Arslan, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Sonuç bildirisinde Kıbrıs çatlağı!
Sonuç bildirisinde Kıbrıs çatlağı! Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirilen olağanüstü AB Liderler Zirvesinin ilk gün oturumlarının ardından sonuç bildirisi yayımlandı.
19.04.2024 Dünya
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum!
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonu 4 kupayla kapatan Fenerbahçe Alagöz Holding'i ağırladı.
18.04.2024 Basketbol
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Siyah beyazlılar, üzerindeki ölü toprağını atmalı. Şehri yönetenler, atananlar, bu kentten para kazanan sanayiciler, iş adamları Altay için seferberlik ilan etmeli’’ dedi.
18.04.2024 1.Lig
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
İYİ Parti'de olaylar durulmuyor! ‘Bedel ödeme’ sözünü yerine getiriyor'
İYİ Parti'de olaylar durulmuyor! ‘Bedel ödeme’ sözünü yerine getiriyor' Tek ve müstakil girdiği seçimlerden oylarını yarı oranında düşürerek çıkan ve tek kent belediyesi kazanan İYİ Parti’de olaylar durulmuyor.
18.04.2024 Gündem
Pep Guardiola: Hiçbir karardan dolayı pişman değilim!
Pep Guardiola: Hiçbir karardan dolayı pişman değilim! Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Real Madrid maçının ardından konuştu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz!
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz! Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, TFF seçimlerinin tarihine dair bir açıklama yaptı.
17.04.2024 İstanbulspor
İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ülkeyi terk etti! İstanbul'a kaçtı
İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ülkeyi terk etti! İstanbul'a kaçtı İran'ın İsrail'e yönelik saldırısının yankıları devam ederken futbol dünyasını yakından ilgilendiren bir haber ortaya çıktı. İran temsilcisi Tractor'ün teknik direktörü Paco Jemez, sözleşmesi feshetti ve İstanbul'a kaçtı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
YSK'dan Ordu ve Hatay için karar
YSK'dan Ordu ve Hatay için karar Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İYİ Parti'nin Ordu, CHP'nin de Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun İlçe Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin yaptığı itirazla ilgili kararını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de bir istifa daha!
İYİ Parti'de bir istifa daha! İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer istifa ettiğini duyurdu.
17.04.2024 Gündem
2 Haziran’da yine sandık kurulacak
2 Haziran’da yine sandık kurulacak Yerel seçimin ardından itirazlar için Yüksek Seçim Kurumu’na (YSK) başvuru süreci 10 Nisan’da; olağanüstü itirazlar ise 14 Nisan’da sona erdi.
17.04.2024 Gündem
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından  “Hür ve müstakil” girdiği 31 Mart yerel seçiminde umduğunu bulamayan İYİ Parti, ülke genelinde yüzde 3.77 oy oranında kalmış, sadece bir il ve 24 ilçe kazanabilmişti.
17.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri...
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri... İYİ Parti 11 gün sonra olağanüstü kongreye gidecek. O nedenle İYİ Parti cephesi çok hareketli, hem kulisler hem de açıklamalar. İYİ Parti olağanüstü kongreden vazgeçebilir iddiaları da gelen haberler arasında. Müsavat Dervişoğlu ise dün iki dikkat çekici mesaj verdi. "Meral Akşener'in desteği beni onurlandırır. Bir abi formülü olacaksa İYİ Parti gemisini limana sağ salim götürmeye talibim. Olağan kongrede aday olmak isteyenlerin önünü açarım" dedi. Bu mesajlar partide nasıl yankı buldu? Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin adaylığı söz konusu olur mu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, edindiği kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
16.04.2024 Gündem
Akşener vekillerin randevu talebine cevap vermedi: İYİ Parti’de kongre ‘iptal’ tartışması
Akşener vekillerin randevu talebine cevap vermedi: İYİ Parti’de kongre ‘iptal’ tartışması İYİ Parti’li 26 milletvekili, “olağanüstü kongrenin iptal edilmesi” talebini iletmek için Genel Başkan Meral Akşener’den randevu istedi ancak olumlu ya da olumsuz bir yanıt alamadı.
16.04.2024 Gündem
‘Partiyi kurda kuşa yem ettirmeyeceğiz’
‘Partiyi kurda kuşa yem ettirmeyeceğiz’ İYİ Parti’nin olağanüstü kongresinde Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan partinin TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, kendisini destekleyen milletvekilleri ve parti yöneticilerinin eşliğinde genel merkezde basın toplantısı düzenledi.
16.04.2024 Gündem
Akşener kurultayda kimi destekliyor? Müsavat Dervişoğlu'ndan dikkat çeken açıklama
Akşener kurultayda kimi destekliyor? Müsavat Dervişoğlu'ndan dikkat çeken açıklama İYİ Parti Genel Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in kendisini desteklediği yönündeki soruya yanıt verdi.
15.04.2024 Gündem
İYİ Parti’de adaylar artıyor
İYİ Parti’de adaylar artıyor İYİ Parti’nin 27 Nisan’daki Olağanüstü Genel Kongresi’ne iki hafta kala, İstanbul Teşkilatı Kurucu Üyesi Kemal Orkun Yekdeş de genel başkanlığa aday olduğunu ilan etti.
15.04.2024 Gündem
BMGK olağanüstü toplandı
BMGK olağanüstü toplandı İran’ın İsrail’e saldırısı sonrasında Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) dün akşam olağanüstü toplandı.
15.04.2024 Dünya
Biden: ABD İran’a karşı saldırıda yer almayacak!
Biden: ABD İran’a karşı saldırıda yer almayacak! ABD Başkanı Joe Biden, İran’ın İsrail’e önceki gece saatlerinde düzenlediği saldırının ardından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, ülkesinin İran’a yapılacak herhangi bir karşı saldırıya müdahil olmayacağını söylediği bildirildi.
15.04.2024 Dünya
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler Yerel seçim süreci ve Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle Meclis çalışmalarına verilen 1.5 aylık ara da tamamlandı. Yarın aktif gündemine dönecek olan TBMM’yi, İç Tüzük tartışmalarından 9. Yargı Paketi’ne kadar yoğun bir gündem bekliyor.
15.04.2024 Gündem
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 11 itiraza ret
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 11 itiraza ret Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Gümüşhane ve Ağrı ile 6 ilçe ve 3 beldede seçimlerin iptali ve oyların yeniden sayımına ilişkin başvuruları reddetti.
14.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Olağanüstü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.