Olcan Adın

Olcan Adın

Türk futbolcu. Trabzonspor'da oynamaktadır.   Futbolculuk kariyeri Kulüp takımları kariyeri Futbola 10 yaşındayken Balıkesir Seka Spor'un (Kağıt Spor) altyapısında başladı. Sonraki yıl Balıkesirspor'da top oynamaya başladı. Miniklerden A takıma kadar top oynadığı Balıkesirspor'dan 2002 yılında Kartalspor'a transfer oldu. Kısa süre PAF'ta denendikten sonra A takıma yükseldi. 23 Ağustos 2002'de profesyonelliğe geçti. 2003-2004 sezonunda Kartalspor takımından Fenerbahçe PAF takımına transfer edildi.   27 Ağustos 2004 tarihinde 2. Lig A Grubu'nda bulunan Antalyaspor takımına kiralandı. Bir sezon da Karşıyaka SK'nde kiralık oynadı. Fenerbahçe formasını ilk kez 16 Temmuz 2003 tarihinde oynanan Waldhof Mannheim'la olan hazırlık maçında giyen Olcan, bu maçın son 13 dakikasında oyunda yer aldı. Fenerbahçe'deki ilk resmi maçına ise 7 Aralık 2003 tarihinde oynanan Türkiye Süper Lig'i mücadelesinde MKE Ankaragücü karşısında çıkmıştır. Bu maçın son 8 dakikasında oynamıştır. Fenerbahçe'de toplam 18 maçta 1 golü vardir.   2008-2009 sezonunda ise Gaziantepspor'la 3 yıllık anlaşma imzalamıştır. Gaziantepspor'da ikinci sezonunda beri olarak 11'de oynamaya başladı. Özellikle 2010-11 sezonunda sergilediği performansla takımının sezonu 3. sırada tamamlamasında büyük katkıda bulundu. Bu sebepten 2011-12 sezonunda transferin en gözde futbolcuları arasında girmeye başardı. Ara transfer döneminde Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in takımında görmek istediği futbolcularin başında geldiği açıklandı. 28 Aralık 2011 tarihinde Trabzonspor'a transfer oldu.   Millî takım kariyeri 2005 Haziran ayında Hollanda'da düzenlenen Dünya Gençler Futbol Şampiyonası'nda Türkiye 20 Yaş Altı Milli Takımı'yla iyi bir performans sergileyerek turnuvanın en çok göze batan oyuncularından biri olmuştur.   Türkiye 19 Yaş Altı Millî Futbol Takımı ile 2004 yılında düzenlenen UEFA 19 Yaş Altı Şampiyonası'na katildi ve final oynadı.   Kulüp seviyesinde gösterdiği performansa rağmen ne A millî takıma nede A2 millî takıma davet edilmemesi medya'da sıkca tartışma konusu olmuştur.

Olcan Adın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.511 olcan adın haberi bulunmuştur.
Trabzonspor - Beşiktaş maçına damga vurdu! Alexander Sörloth sonrası bir ilk
Trabzonspor - Beşiktaş maçına damga vurdu! Alexander Sörloth sonrası bir ilk Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maça Trabzonspor'un yeni transferleri damga vurdu. Tecrübeli futbolcu, Alexander Sörloth'tan sonra bir ilke imza attı.
18.09.2023 Trabzonspor
Harun Tekin'in çöküşü! Ali Koç büyük umutlarla transfer etmişti
Harun Tekin'in çöküşü! Ali Koç büyük umutlarla transfer etmişti Ali Koç'un Fenerbahçe'ye başkan olduğu sezonun flaş transferlerinden Harun Tekin'in kariyerindeki sert düşüş dikkat çekiyor. Ali Koç'un 2.75 milyon euro karşılığında büyük umutlarla Bursaspor'dan transfer ettiği Harun Tekin, sezon başında transfer olduğu Kasımpaşa'da dahi yedek kulübesine hapsoldu.
6.03.2022 Fenerbahçe
Merih Demiral'dan olay paylaşım! Hakeme tepki
Merih Demiral'dan olay paylaşım! Hakeme tepki İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'da forma giyen Merih Demiral, Roma'ya 1-0 mağlup oldukları maçın ardından, Tammy Abraham ile girdiği ikili mücadele sonrası dizinden yara aldığı pozisyonu sosyal medya hesabından paylaşarak hakeme tepki gösterdi.
6.03.2022 İtalya Serie A
Meksika'da Queretaro-Atlas maçında büyük kavga! '17 ölü'
Meksika'da Queretaro-Atlas maçında büyük kavga! '17 ölü' Meksika Ligi'ndeki Queretaro-Atlas maçı olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Corregidora Stadyumu'nda iki takım taraftarlar arasında büyük kavga çıktı. TV Azteca muhabiri, "Gayri resmi rakamlara göre 17 kişi öldü" açıklamasını yaptı. Stat adeta savaş alanını andırırken, kan donduran görüntüler ortaya çıktı.
6.03.2022 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ta Achim Beierlorzer sürprizi! Görüşmeler başladı
Beşiktaş'ta Achim Beierlorzer sürprizi! Görüşmeler başladı Beşiktaş yönetimi, son olarak Bundesliga ekiplerinden Leipzig’de bir süre görev yapan Achim Beierlorzer’i takımın başına getirmek için Alman teknik adamla görüşmelere başladı.
6.03.2022 Beşiktaş
Alper Yılmaz, Skorer'e açıkladı: Larkin ve Micic...
Alper Yılmaz, Skorer'e açıkladı: Larkin ve Micic... Anadolu Efes formasıyla başarıdan başarıya koşan, şu anda lacivertli-beyazlı kulüpte Genel Menajerlik görevini üstlenen Alper Yılmaz Skorer TV'ye önemli açıklamalar yaptı. Yılmaz, takımdaki geleceği merak edilen Larkin ve Micic ile ilgili de konuştu. İşte detaylar...
Son dakika - Olcan Adın'dan Marcao'ya: Tüm pislikleri yap, Galatasaray'a kaptan ol!
Son dakika - Olcan Adın'dan Marcao'ya: Tüm pislikleri yap, Galatasaray'a kaptan ol! Galatasaray'ın eski futbolcularından Olcan Adın sarı kırmızılı takımın Konyaspor deplasmanında sahaya kaptan olarak çıkan Marcao'yu sert sözlerle eleştirdi
6.03.2022 Galatasaray
Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde 394. randevu
Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde 394. randevu Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları, Spor Toto Süper Lig'de yarın yapacakları derbiyle tarihte 394. kez karşı karşıya gelecek.
20.11.2021 Galatasaray
Son dakika haberi - Fenerbahçe - Erzurumspor maçında Olcan Adın'dan olay tepki
Son dakika haberi - Fenerbahçe - Erzurumspor maçında Olcan Adın'dan olay tepki Bir dönem Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımlarda da forma giyen ancak Galatasaraylılığıyla bilinen eski futbolcu Olcan Adın'dan Fenerbahçe-Erzurumspor maçının başında sarı-lacivertliler lehine verilen penaltı pozisyonuna tepki geldi.
4.05.2021 Fenerbahçe
Peri masalı sona erdi!
Peri masalı sona erdi! TFF 1. Lig’de bitime 1 hafta kala lige veda eden Akhisarspor, sezon başından bu yana yaşadığı sıkıntılara çözüm bulamadı. Altyapıdan yetişen oyuncularla lige başlayan ve 27 takviye yapmasına rağmen aradığı sonuca ulaşamayan Ege temsilcisinde Başkan Evren Özbey ve yönetimine tepkiler çığ gibi büyüyor.
2.05.2021 Ege
Göztepe'de Titi sözleşmesini tek taraflı feshetti
Göztepe'de Titi sözleşmesini tek taraflı feshetti Süper Lig'de cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı'nda Galatasaray'ı konuk edecek Göztepe'de kritik maç öncesi şok bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda 3 sezondur forma giyen Brezilyalı stoper Titi, sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrıldı.
13.04.2021 Göztepe
Galatasaray'ın golcüsü Mohammed kayboldu
Galatasaray'ın golcüsü Mohammed kayboldu Galatasaray kariyerine fırtına gibi giren Mostafa Mohamed, ligde forma giydiği son 4 maçta da gol atamadı. Hatay karşısında 1 isabetsiz şutla maçı tamamlayan Mısırlı forvetin bir an önce toparlanması umut ediliyor.
13.04.2021 Galatasaray
Son dakika - Fenerbahçe'de Mert Hakan'dan olay gönderme! Olcan Adın'dan tepki
Son dakika - Fenerbahçe'de Mert Hakan'dan olay gönderme! Olcan Adın'dan tepki Süper Lig'in 34. haftasında Gaziantep'i konuk eden Fenerbahçe, rakibini 3-1 mağlup etti. Mert Hakan'ın golden sonra yaptığı sevinç dikkat çekti. Mert Hakan maç sonu Emre Belözoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Olcan Adın Gaziantep'in sayılmayan golüyle ilgili paylaşımda bulundu.
13.04.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Rui Mota: "Nedenini hakem de bilmiyor"
Son dakika - Rui Mota: "Nedenini hakem de bilmiyor" Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Gaziantep'te yardımcı antrenör Rui Mota, hakem kararlarını art niyetli bulduklarını söyledi. 
12.04.2021 Gaziantep FK
Son dakika - Olcan Adın'dan Fenerbahçe'ye gönderme!
Son dakika - Olcan Adın'dan Fenerbahçe'ye gönderme! Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'a karşı 3-0 geriye düştüğü maç sırasında Olcan Adın'dan göndermeli paylaşım geldi.
13.12.2020 Fenerbahçe
Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinden ilginç notlar
Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinden ilginç notlar Türk sporuna damga vuran ve "zıt kardeşler" olarak adlandırılan Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 111 yılı geçen rekabeti birçok ilginç olaya tanık oldu.
26.09.2020 Galatasaray
Eski yıldızlar UEFA B-A Eğitim Kursu'nda terledi! Sabri Sarıoğlu...
Eski yıldızlar UEFA B-A Eğitim Kursu'nda terledi! Sabri Sarıoğlu... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), koronavirüs pandemisi nedeniyle ara verdiği antrenör eğitimlerinin ilkini Antalya'da gerçekleştirdi. Kursta eski yıldızlar Volkan Demirel, Önder Turacı, Fahri Tatan, Sabri Sarıoğlu, Egemen Korkmaz, Olcan Adın ve Selçuk İnan eğitim aldı.
18.08.2020 Süper Lig
Rekabetin gol kralı: Zeki Rıza Sporel
Rekabetin gol kralı: Zeki Rıza Sporel İki takım arasındaki 111 yıllık rekabetin ilk 7 maçında rakibine gol bile atamayan Fenerbahçe, ilk galibiyetini 5 yıl sonra alabildi. Rakiplerin aralarında yaptığı maçlardan en az seyircili olanını 14, en fazlasını ise 70 bin 125 kişi izledi. Rekabetin gol kralı, 27 golle Fenerbahçeli Zeki Rıza Sporel.
30.06.2020 Galatasaray
Ci Group Buca antrenör adaylarını ağırlıyor
Ci Group Buca antrenör adaylarını ağırlıyor TUEFA Antrenörlük Kursu İlk Etabı, faal olarak Ci Group Buca’nın ve daha önce de Bucaspor’un kullanımda olan Kaynaklar Tesisi’nde sürüyor.
2.12.2019 Ege
Gölge etmeyin yeter
Gölge etmeyin yeter Kulüp takımı ya da milli takım... Bu kadar başarı rastlantı olamaz. Bu kadar istikrar şansa, kadere, kısmete bağlanamaz. Güneş girdiği yeri aydınlatıyor, parlatıyor. Karanlıktan bıktık, Güneş’e ihtiyacımız var. Gölge edenler kenara çekilsin.
1.07.2020 Milli Takım
Olcan Adın futbolu bıraktı
Olcan Adın futbolu bıraktı Profesyonel futbolcu Olcan Adın, kariyerini noktaladığını açıkladı.
1.07.2020 Süper Lig
Fenerbahçe-Galatasaray rekabetinden ilginç notlar
Fenerbahçe-Galatasaray rekabetinden ilginç notlar Rakipler arasında 17 Kasım 1922'de yapılan maç öncesinde de ilginç bir durum yaşandı.
30.06.2020 Galatasaray
Olcan Adın böyle görüntülendi
Olcan Adın böyle görüntülendi Futbolcu Olcan Adın, önceki akşam İstanbul'da sevgilisiyle beraber objektiflere takıldı.
19.09.2019 Cadde
Süper Lig'de dev derbi: Fenerbahçe-Galatasaray!
Süper Lig'de dev derbi: Fenerbahçe-Galatasaray! Efsane derbi, ligin zirvesiyle dibine etki edecek, Fenerbahçe ile Galatasaray bugün farklı hedefler için mücadele verecek.
30.06.2020 Galatasaray
Fenerbahçe-Galatasaray rekabetinden ilginç notlar
Fenerbahçe-Galatasaray rekabetinden ilginç notlar Türk sporuna damga vuran ve "zıt kardeşler" olarak adlandırılan Fenerbahçe ile Galatasaray'ın 110 yılı geçen rekabeti birçok ilginç olaya tanık oldu.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Olcan Adın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.