Arkadaşının intikamı için öldüresiye dövüp sosyal medyadan paylaştı
Arkadaşının intikamı için öldüresiye dövüp sosyal medyadan paylaştı Sakarya’da iddiaya göre bıçaklanan arkadaşının intikamını almak isteyen şahıs, sokak ortasında öldüresiye dayak attığı kişiyi sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım üzerine harekete geçen polis ekipleri, şahsı yakalamak için çalışma başlattı.
27.09.2022 Gündem
İşyerini basıp öldüresiye dövdüler
İşyerini basıp öldüresiye dövdüler Malatya’da bir iş yerini basan saldırganlar, işyeri sahibi ve çalışanlarını öldüresiye dövdü. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
12.10.2019 Gündem
Dehşet anları! Lise öğrencisini öldüresiye dövdüler
Dehşet anları! Lise öğrencisini öldüresiye dövdüler İzmir’in Konak ilçesinde bir lise öğrencisi, 4 öğrenci tarafından kemerle öldüresiye dövüldü. Edinilen bilgiye göre olay, Alsancak semti Meksika Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, kız meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 4 lise öğrencisi, yine bir lise öğrencisini sokakta sıkıştırdı. İki kişi bir anda öğrenciye saldırırken, ne olduğunu anlamayan talihsiz genç kemerle ve tekmelerle darp edildi. Öldüresiye dövülen çocuğu gören mahalle esnafı ve diğer öğrenciler araya girerek darp edilen genci kurtardı. Burnu kırıldığı öğrenilen öğrenci, Alsancak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acımasızca dayak yiyen gencin o anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
5 kişi tarafından ölesiye dövüldü
5 kişi tarafından ölesiye dövüldü Eskişehir’de dün gece saatlerinde yaşanan kavgada bir kişi, tanımadığı 5 kişi tarafından öldüresiye dövülürken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Cumhuriye Mahallesi Nayman Sokakta yaşandı. Gece saatlerinde arkadaş grubu ile gezen genç, tanımadığı kişiler tarafından darp edilmeye başlandı. Kavga seslerini duyan bir vatandaş, pencereden olayı cep telefonu ile kaydetmeye başladı. Görüntülerde yanında kız arkadaşı da bulunan genci 2 kişi önce küfür ederek darp etmeye başlıyor, daha sonra saldırganların yakınları da olaya dahil oluyor. Gencin yanında bulunan kız arkadaşının “Polis geliyor, ne yapıyorsunuz siz” sözlerine rağmen darp edilmeye devam eden genç, bir süre sonra başka birinin araya girmesi ile daha fazla darp edilmekten kurtarılıyor. Genci darp eden şahısların kavga sonunda “Ağzınla iç” diye bağırması ve gencin yanındaki kızı iteklemeleri de görüntülerde yer alıyor.
11.09.2019 Haberler