Oled

Oled

Son dakika oled haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oled gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oled haber sayfamızda...

Oled

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 589 oled haberi bulunmuştur.
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Milliyet Tv
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Advertorial
LG Display, 7 çeyrek sonra ilk kez kar etti
LG Display, 7 çeyrek sonra ilk kez kar etti Güney Koreli düz ekran üreticisi LG Display, tatil sezonunda artan akıllı telefon ekranları ve TV panelleri sevkiyatları nedeniyle yedi çeyrekten bu yana ilk kez kar etti.
24.01.2024 Uzmanpara
Apple İphone 15'i tanıttı! İşte İphone 15'in Türkiye fiyatı ve satışa çıkacağı tarih
Apple İphone 15'i tanıttı! İşte İphone 15'in Türkiye fiyatı ve satışa çıkacağı tarih Apple'ın, iPhone 15'i de tanıttığı lansmanı gerçekleştirildi. İphone 15 ve İphone 15 Plus'ın fiyatı ve satışa çıkacağı tarih de belli oldu. Apple yeni nesil telefonlarında Lightning kablosuna veda ederek USB-C'ye geçti.
13.09.2023 Ekonomi
CI Bloom için geri sayım başladı
CI Bloom için geri sayım başladı Türkiye’deki çağdaş sanatın büyümesine odaklanan sanat fuarı CI Bloom, ikinci edisyonuyla 31 Mayıs- 4 Haziran 2023 tarihleri ​​arasında özel Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu’nda gerçekleşecek.
26.03.2023 Kültür Sanat
İcat şov sürüyor
İcat şov sürüyor Tüketici Elektroniği Fuarı-CES 2023 son hızla devam ediyor.
6.01.2023 Ekonomi
Tekno şov başlıyor
Tekno şov başlıyor Dev tüketici elektroniği fuarı CES 2023 başlıyor. 5-8 Ocak tarihleri arasında açık kalacak olan fuara yeni inovasyonlar ve ilginç icatlar damga vuracak. Türk firmalar da fuarda yerini alıyor. Türkiye’nin otomobili Togg, yeni özelliklerini sergiliyor.
5.01.2023 Ekonomi
Aynı anda çift video çekiyor
Aynı anda çift video çekiyor Honor’un yeni cep telefonu modeli 70, yeni video özellikleriyle dikkat çekiyor.
5.10.2022 Ekonomi
Nanocell Nedir? Nanocell Teknolojisi Ne İşe Yarar?
Nanocell Nedir? Nanocell Teknolojisi Ne İşe Yarar? Gelişen teknolojiler arasında hayatı kolaylaştıran ve hayata zevk veren alanlar bulunmaktadır. Bu teknolojilerden bir tanesi de nanocell teknolojisidir. Özellikle dijital cihazlarda karşılaşılan bu teknoloji ürünlerin etkili kullanılmasını sağlamaktadır. Peki, nanocell ne anlama gelmektedir? Bu teknoloji daha çok hangi alanlarda kullanılmaktadır? Nanocell teknolojisi ne işe yaramaktadır? İşte, bu teknolojinin tanımı ile sağladığı etkiler hakkında detayları derledik.
7.07.2022 Sağlık
MSI, Intel HX işlemcili üst sınıf HX Serisi Laptoplarını MSIology: Ahead of the Curve etkinliğinde tanıttı
MSI, Intel HX işlemcili üst sınıf HX Serisi Laptoplarını MSIology: Ahead of the Curve etkinliğinde tanıttı (TAIPEI, TAIWAN) Oyun donanımları ve yenilikçi kurumsal çözümlerde dünya lideri MSI, 12.Nesil Intel HX serisi işlemci, NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU’ya kadar grafikler ve performansı uç sınıra taşıyacak özel termal çözüme sahip yeni HX serisi laptoplarını duyurdu. Haydi, etkinliğe daha yakından bakalım!
7.06.2022 Advertorial
Zamanpur’un  NFT sergisi
Zamanpur’un NFT sergisi Eda Zamanpur’un resim sergisi Animal Babes sanatseverlerle buluştu.
12.03.2022 Cadde
Huawei’den üç yeni ürün
Huawei’den üç yeni ürün Huawei Tüketici Elektroniği Grubu, MatePad Pro 12.6, Sound Joy ve Watch Fit mini ürünlerini Türkiye’de teknoloji meraklılarının beğenisine sundu.
3.02.2022 Ekonomi
Nanocell Nedir? Nanocell Teknolojisi Ne İşe Yarar?
Nanocell Nedir? Nanocell Teknolojisi Ne İşe Yarar? Gelişen teknolojiler arasında hayatı kolaylaştıran ve hayata zevk veren alanlar bulunmaktadır. Bu teknolojilerden bir tanesi de nanocell teknolojisidir. Özellikle dijital cihazlarda karşılaşılan bu teknoloji ürünlerin etkili kullanılmasını sağlamaktadır. Peki, nanocell ne anlama gelmektedir? Bu teknoloji daha çok hangi alanlarda kullanılmaktadır? Nanocell teknolojisi ne işe yaramaktadır? İşte, bu teknolojinin tanımı ile sağladığı etkiler hakkında detayları derledik.
15.12.2021 Teknoloji
Kamera performansıyla öne çıkacak Sony Xperia Pro-I tanıtıldı!
Kamera performansıyla öne çıkacak Sony Xperia Pro-I tanıtıldı! Akıllı telefon tarafında eskisi kadar aktif olmayan Sony, kamera odağında yeni bir telefon tanıttı. Oldukça iddialı olan kamera sistemiyle bizleri karşılayan Sony Xperia Pro-I modelinde fiziksel bir deklanşör tuşu da yer alıyor.
26.10.2021 Teknoloji
Tarih ve ilk görseller geldi: İşte Redmi Note 11 serisi
Tarih ve ilk görseller geldi: İşte Redmi Note 11 serisi Xiaomi imzalı Redmi serisi oldukça büyük ses getiren modellerle gündemden düşmezken, Note 11 serisi için hem tarih hem de ilk görseller geldi. İşte detaylar:
20.10.2021 Teknoloji
Dünyanın en hafif telefonu olarak tanımlanan Sharp Aquos zero6 tanıtıldı
Dünyanın en hafif telefonu olarak tanımlanan Sharp Aquos zero6 tanıtıldı Akıllı telefon üreticileri arasında artık büyük bir rekabet var. Bu rekabete farklı noktalardan dahil olan üreticilerden olan Sharp, dünyanın en hafif 5G telefonu olarak tanımladığı Aquos zero6’yı tanıttı. Telefon genel olarak bakıldığında standart bir tasarımla bizleri karşılıyor.
30.09.2021 Teknoloji
iPhone 13 Pro Max daha satışa çıkmadan kutu açılış videosu paylaşıldı
iPhone 13 Pro Max daha satışa çıkmadan kutu açılış videosu paylaşıldı Apple yeni iPhone modellerini geçen hafta satışa çıkartmıştı. Büyük bir devrim yaratmayan ancak küçük dokunuşlarla iPhone 12 ailesinden ayrılan iPhone 13 serisinin satışları da daha başlamadı. Ön siparişlerin 24 Eylül, satış tarihinin ise 1 Ekim olarak açıklanmasına rağmen bir YouTube kanalı iPhone 13 Pro Max için kutu açılışı videosu yayımladı.
21.09.2021 Teknoloji
iPhone 13 fiyatı ne kadar, Türkiye'de kaç para? iPhone 13 özellikleri neler?
iPhone 13 fiyatı ne kadar, Türkiye'de kaç para? iPhone 13 özellikleri neler? Dünyanın merakla beklediği etkinlikte yeni iPhone modeli tanıtıldı. iPhone 13'ün Türkiye fiyatı belli oldu. iPhone kullananlar veya kullanmak isteyenlerin merakla araştırdığı iPhone 13 fiyatı ne kadar, kaç TL? soruları yoğun ilgi gördü. Peki iPhone pro max ve mini özellikleri neler? iPhone 13 Türkiye'de satışa çıktı mı?
15.09.2021 Gündem
iPhone 13 Türkiye'ye ne zaman gelecek? iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max özellikleri ve satış fiyatları
iPhone 13 Türkiye'ye ne zaman gelecek? iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max özellikleri ve satış fiyatları Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da 'Apple Event'ı düzenleyerek yeni ürünlerini tanıttı. Etkinlikte, iPhone modelleri, Apple Watch ve AirPods modelleri tanıtıldı. Bu yıl iPhone 13'te kullanıcıları bekleyen yepyeni özellikler yer aldı. Peki, iPhone 13 fiyatı ne kadar, kaç TL?
14.09.2021 Teknoloji
Dünyanın merakla beklediği telefon iPhone 13! Fiyatı açıklandı
Dünyanın merakla beklediği telefon iPhone 13! Fiyatı açıklandı Apple etkinliği Türkiye'de saat 20.00'de canlı olarak başladı. Hem Apple TV hem de Apple.com üzerinden canlı olarak izlenebilen etkinlik YouTube üzerinden de takip edildi. Dünyanın merakla beklediği etkinlikte yeni iPhone modeli ve Apple Watch da dahil olmak üzere dikkat çeken ürünlerin tanıtımı gerçekleşti. Apple sürpriz olarak bir de iPad modellerini tanıttı. Öte yandan iPhone 13'ün Türkiye fiyatı da belli oldu.
15.09.2021 Teknoloji
Asus yeni cihazlarını ve ProArt çözümlerini tanıttı!
Asus yeni cihazlarını ve ProArt çözümlerini tanıttı! ASUS, Create the Uncreated adını verdiği etkinlikte içerik üreticilerine yönelik cihaz ekosistemini, yeni ProArt çözümleri ve her tür içerik üreticisine yönelik OLED ekranlı dizüstü bilgisayarlar ile genişlettiğini duyurdu. Dial ve OLED ekranıyla ProArt StudioBook 16 dikkat çekiyor işte bütün detaylar...
3.09.2021 Teknoloji
Oppo’nun katlanabilir ekranlı ilk akıllı telefonunda ‘LTPO detayı
Oppo’nun katlanabilir ekranlı ilk akıllı telefonunda ‘LTPO detayı Ekran teknolojilerinin gelişmesiyle beraber özellikle ‘katlanabilir ekranlı’ cihazların artış gösterdiğini gözlemliyoruz. Zira bu noktada öncü olan Samsung ve Huawei ardından pek çok üretici katlanabilir ekranlı telefonlarını piyasaya sürdü. Bu noktada Oppo da ilk katlanabilir ekranlı telefonu için vites artırıyor.
30.08.2021 Teknoloji
Motorola Edge 20 serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı
Motorola Edge 20 serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı Motorola imzalı yeni akıllı telefon serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İki telefon modelini içinde barındırması beklenen serinin, kamera tarafında iddialı olması bekleniyor.
26.07.2021 Teknoloji
iPhone 13, hızlı şarj gücü hakkında yeni detaylar ortaya çıktı
iPhone 13, hızlı şarj gücü hakkında yeni detaylar ortaya çıktı Apple'ın yeni telefon serisi hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. En son gelen bilgilere göre telefonun hızlı şarj gücünde bir miktar artış söz konusu olabilir.
23.07.2021 Teknoloji
iPhone 14 ailesi hakkında bazı detaylar belli oldu
iPhone 14 ailesi hakkında bazı detaylar belli oldu iPhone 13 serisi daha piyasaya sürülmeden serinin bir sonraki modelleri hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı. iPhone 14 sızıntısına göre ekran tarafında bu sefer oldukça farklı bir atılım gelecek.
7.07.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Oled ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.