Olimpiyat

Olimpiyat

Son dakika olimpiyat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan olimpiyat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan olimpiyat haber sayfamızda...

Olimpiyat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.829 olimpiyat haberi bulunmuştur.
Emre Kutalmış Ateşli: Paris’e altın için gideceğiz!
Emre Kutalmış Ateşli: Paris’e altın için gideceğiz! Paris Olimpiyatları’nda mücadele edecek en genç sporcularımızdan biri olan milli tekvandocu Emre Kutalmış Ateşli, “Tüm takım olarak Paris 2024’e en iddialı şekilde gideceğiz. Elbette bu zorlu maraton yorucu geçiyor, fakat altın madalya için tüm bunlara değer” dedi.
17.03.2024 Diğer
ÖZEL | Evin Demirhan: Eksik madalya tamamlanacak!
ÖZEL | Evin Demirhan: Eksik madalya tamamlanacak! Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan Evin Demirhan, Paris Olimpiyatları için hazırlıklarını sürdürüyor. Milli güreşçi bu büyük organizasyon öncesi, “Olimpiyatların psikolojisi bambaşka. Eksik olan madalyamı tamamlayacağıma inanıyorum” dedi.
17.03.2024 Diğer
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında!
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Paris’te 100 yıl aradan sonra 26 Temmuz-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Olimpiyat Oyunları için geri sayım başladı. Kota yarışmaları devam ederken, ülkemizi temsil edecek milli sporcularımızın antrenman programları yoğunlaştı. 2022 yılında Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi ile güç birliğine giden İş Bankası ise Team Türkiye’ye destek çalışmalarını sürdürüyor.
16.03.2024 Advertorial
Fatih Karagümrük ile Konyaspor puanları paylaştı!
Fatih Karagümrük ile Konyaspor puanları paylaştı! Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fatih Karagümrük ile Konyaspor arasındaki müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
15.03.2024 Karagümrükspor
Bakan Bak duyurdu: 100 sporcuyla Paris Olimpiyatları'nda olacağız
Bakan Bak duyurdu: 100 sporcuyla Paris Olimpiyatları'nda olacağız Bursa'nın Kestel ilçesinde, Kestel İlçe Stadyumu Tartan Zemin Seremonisine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak; spor kulüpleri, milli sporcular, gönüllü gençler ve üniversite öğrencileri ile iftarda buluştu.
14.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Olimpik bir şehir İstanbul için hedef 2036 diyeceğiz
Murat Kurum: Olimpik bir şehir İstanbul için hedef 2036 diyeceğiz AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Tesisleşmenin önemini 1 Nisan sabahı tüm İstanbul’da 39 ilçemizde arttırmaya yönelik çalışmalar yapacağız. Mahalle bahçelerinde çocuklarımız spor yapacaklar, futbol oynayacaklar. İstanbul Avrupa şampiyonalarına hazırlanan bir şehir olacak” dedi.
13.03.2024 Gündem
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi 1954 yılından günümüze kadar uzanan ve 9 yıldır Gillette iş birliğiyle gerçekleşen Gilette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için halk oylaması başladı.
12.03.2024 Skorer
Fatih Karagümrük'te Tolunay Kafkas sahaya indi!
Fatih Karagümrük'te Tolunay Kafkas sahaya indi! Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas, takımının başında ilk antrenmanına çıktı.
11.03.2024 Karagümrükspor
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek KOBİ'lerin artan e-ihracatı, dijital ödemelerin yaygınlaşması, modüler altyapılarla işletmelerin yatırım yükünün azaltılması, yapay zeka ve turizmin 'muhteşem' geri dönüşü... Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin'e göre, bu yıl ödemeler dünyasına bu 5 etki ivme verecek.
11.03.2024 Milliyet Executive
İzmir’de 0-7 yaş çocuk  annelerine ulaşım ücretsiz
İzmir’de 0-7 yaş çocuk annelerine ulaşım ücretsiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın ve ailelere yönelik projelerinin lansmanını yapan Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, projeleri 5 ana başlık altında sundu.
9.03.2024 Ege
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: Bize çalışkan adam lazım, tatil yapan değil
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: Bize çalışkan adam lazım, tatil yapan değil İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Dünyanın En Uzun Bisiklet Hattı Dünya Rekoru Denemesi’ programında gençlerle bir araya geldi.
9.03.2024 Gündem
ÖZEL | Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min Jae gitti, Napoli bitti!
ÖZEL | Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min Jae gitti, Napoli bitti! Napoli şampiyonluk sonrası sezonda yedinci sıraya kadar geriledi. Takımdan ayrılan Kim Min Jae'nin yokluğunun savunmaya darbe vurduğu belirtiliyor.
9.03.2024 Fenerbahçe
Aboubakar video yolladı, montaj zannetti!
Aboubakar video yolladı, montaj zannetti! Vincent Aboubakar'ın adını kendi el yazısı ile yazarak cuma namazına giden Muhammed Emir Sönmez'e (9) Aboubakar videolu mesaj yolladı. Muhammed Emir, en büyük isteğinin Beşiktaşlı yıldız futbolcu Aboubakar ile görüşmek olduğunu söyledi. Sönmez, görüntüleri ilk başta montaj sandığını ifade etti.
9.03.2024 Beşiktaş
Olimpiyat hesabından Ebrar Karakurt'a jest! 'Gurur duydum'
Olimpiyat hesabından Ebrar Karakurt'a jest! 'Gurur duydum' Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt'a Olimpiyat resmi hesabından jest geldi. Ebrar paylaşımla ilgili duygularını dile getirdi.
9.03.2024 Voleybol
Şahika Ercümen'den Dardanel Kadın Futbol Takımı’na dev destek!
Şahika Ercümen'den Dardanel Kadın Futbol Takımı’na dev destek! Serbest dalışta dünya rekorunun sahibi olan Şahika Ercümen, Dünya Kadınlar Günü'ne farkındalık yaratmak amacıyla Dardanel Kadın Futbol Takımı ile buluştu.
8.03.2024 Futbol
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Eşsiz İzmir Kadın ve Aile Lansmanı'nı gerçekleştirdi. Lansmana AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katılım gösterdi.
8.03.2024 Gündem
İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan sürüyor!
İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan sürüyor! Erzurum'un ev sahipliğinde organize edilen 20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda sekizinci gün heyecanı oynanan maçlarla devam etti.
8.03.2024 Diğer
Beşiktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı proje!
Beşiktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı proje! Beşiktaş Kulübü; kadınların sporla ilgili düşüncelerini geleceğe taşımak amacıyla anlamlı bir projeye imza attı.
8.03.2024 Beşiktaş
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları Spor dünyası 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü sosyal medyadan yayımladıkları paylaşımlarıyla kutladılar.
8.03.2024 Diğer
20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan devam ediyor!
20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan devam ediyor! Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenen İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan bugün oynanan müsabakaların ardından devam etti.
7.03.2024 Diğer
İşitme Engelli Erkek Futsal Milli Takımı, Kış Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde!
İşitme Engelli Erkek Futsal Milli Takımı, Kış Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde! İşitme Engelli Erkek Futsal Milli Takımı, İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda grup aşamasının ardından çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.
6.03.2024 Diğer
'Ülke, 'Yapamaz' diyenlerin engellerini açarak ilerliyor'
'Ülke, 'Yapamaz' diyenlerin engellerini açarak ilerliyor' Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Savunma sanayisinde devasa yatırımlar var. Bize dediler ki 'Siz uçak yapamazsınız', yaptık, uçuyor, Kaan uçuyor, onu yapan Türk mühendisleri. Siz ne derseniz deyin, özgüvenimiz var, mühendisimiz var, gençlerimiz var, teknolojimiz var. Büyüyen, gelişen, güçlü Türkiye var. Siz ne derseniz deyin." şeklinde konuştu.
6.03.2024 Gündem
Uzun atlamada tarihi reform! Yıldızları ayağa kaldırdı
Uzun atlamada tarihi reform! Yıldızları ayağa kaldırdı Atletizmde tarihin en önemli kural değişikliklerinden biri uzun atlamada yapılacak. Atlama tahtası kaldırılarak sporculara sıçrayacakları nokta konusunda serbestiyet tanınacak. Eli kulağındaki reform, bu branşın yıldızlarını ise ayağa kaldırdı.
6.03.2024 Diğer
Snowboard branşında ilk madalya sahipleri belli oldu!
Snowboard branşında ilk madalya sahipleri belli oldu! Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenen 20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda snowboard branşındaki ilk madalyalar sahiplerini buldu.
4.03.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Olimpiyat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.