Yer: Kocaeli! Kaza sonrası şoka girdi...
Yer: Kocaeli! Kaza sonrası şoka girdi... Kocaeli’nin İzmit ilçesinde freni patlayan otomobil, çelik bariyerleri parçalayarak yolun bitimindeki Aile Sağlık Merkezinin ocağının duvarına çarptı. Araçta bulunan 2’si çocuk 5 kişi yaralanırken bir çocuğun ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.
16.06.2020 Gündem
Freni patlayan otomobil sağlık ocağı bahçesine uçtu
Freni patlayan otomobil sağlık ocağı bahçesine uçtu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde freni patlayan otomobil, çelik bariyerleri parçalayarak yolun bitimindeki Aile Sağlık Merkezinin ocağının duvarına çarptı. Araçta bulunan 2’si çocuk 5 kişi yaralanırken bir çocuğun ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.
16.06.2020 Gündem
'Ölüm rampası'ndaki kazaların önüne sensörle geçilecek
'Ölüm rampası'ndaki kazaların önüne sensörle geçilecek İzmit'te sık sık ölümlü ve yaralamalı kazaların olduğu ve 'ölüm rampası' olarak da bilinen Gazanfer Bilge Bulvarı'nda meydana gelebilecek kazaların önüne geçmek amacıyla sensör ve Plaka Tanıma Sistemi ile yasaklı araçlar tespit edilecek. Bu sayede bulvarda meydana gelebilecek kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.
2.06.2020 Haberler
'Ölüm rampası'ndaki kazalara sensörlü çözüm
'Ölüm rampası'ndaki kazalara sensörlü çözüm İzmit'te sık sık ölümlü ve yaralamalı kazaların olduğu ve 'ölüm rampası' olarak da bilinen Gazanfer Bilge Bulvarı'nda meydana gelebilecek kazaların önüne geçmek amacıyla sensör ve Plaka Tanıma Sistemi ile yasaklı araçlar tespit edilecek. Bu sayede bulvarda meydana gelebilecek kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.
2.06.2020 Gündem