Ölüm Tehdidi

Ölüm Tehdidi

Son dakika ölüm tehdidi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ölüm tehdidi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ölüm tehdidi haber sayfamızda...

Ölüm Tehdidi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 965 ölüm tehdidi haberi bulunmuştur.
Kan donduran olay! İkizler, kendilerine taşla saldıran amcalarını öldürdü
Kan donduran olay! İkizler, kendilerine taşla saldıran amcalarını öldürdü Konya’da ikizler M.M. (17) ve H.M. (17), kendilerine taşla saldıran husumetli oldukları amcaları Yasin Mutlu'yu (32) bacağından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Mutlu, hayatını kaybetti, gözaltına alınan ikizler ise tutuklandı.
23.03.2024 Gündem
Cıro Immobile okul önünde saldırıya uğradı!
Cıro Immobile okul önünde saldırıya uğradı! Lazio'nun kaptanı Ciro Immobile, oğlunun okulunun önünde bazı taraftarlar tarafından saldırıya uğradı.
16.03.2024 İtalya Serie A
Yıllar önce satmıştı! İbrahim Tatlıses: Kaldığımız yerden devam
Yıllar önce satmıştı! İbrahim Tatlıses: Kaldığımız yerden devam 'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses'in, yıllar önce sattığı otobüs firmasını yeniden açacağı ortaya çıktı. Birçok iş kolunda faaliyet gösteren ünlü türkücü, sürpriz gelişmeyi sosyal medyada duyurdu.
6.03.2024 Cadde
Özkan Çelik'in İbrahim Tatlıses şakasına ölüm tehdidi!
Özkan Çelik'in İbrahim Tatlıses şakasına ölüm tehdidi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in vurulmasıyla ilgili sahnede espri yapan Özkan Çelik, kimliği belirsiz kişilerden ölüm tehditleri aldı. Şakası başına dert açan komedyen, hukuki süreç başlatmak için harekete geçti.
2.03.2024 Cadde
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler Türkiye’de 24 saatte yaşları 32 ile 49 arasında değişen 8 kadın, şubat ayında da en az 25 kadın eşleri ya da eski eşleri tarafından öldürüldü. Öldürülme nedenleri ise kendi hayatlarına dair yeni karar almak istemeleri...
29.02.2024 Gündem
'Eşim beni aldattı' diyen Neslim Güngen ölüm tehdidi aldığını iddia etti
'Eşim beni aldattı' diyen Neslim Güngen ölüm tehdidi aldığını iddia etti Sosyal medya fenomeni ve 127 güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen’in mal varlıklarına tedbir amaçlı el konulmuştu. Güngen, eşinin kendisine ihanet ettiğini gözyaşları içinde geçtiğimiz ay açıklamıştı. Fenomen, şimdi ise sosyal medya sayfasından boşanmak istediği eşi tarafından tehdit edildiğini itiraf etti.
15.02.2024 Cadde
‘Ölüm tehditleri aldım’
‘Ölüm tehditleri aldım’ ‘Arsız’ eserini çıkaran Didem Kınalı, köpeği Şımarık ile Cihangir’de yürüyüş yaparken görüntülendi.
10.02.2024 Cadde
Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica'ya makaslı ölüm tehdidi!
Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica'ya makaslı ölüm tehdidi! Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica çocuklarının önünde öldürülmekle tehdit edildi
6.02.2024 Basketbol
Görülmemiş komşu zulmü: Çocuklarınızı bağlayın ses çıkartmasınlar
Görülmemiş komşu zulmü: Çocuklarınızı bağlayın ses çıkartmasınlar Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Haberler
Görülmemiş komşu zulmü: Çocuklarınızı bağlayın ses çıkartmasınlar
Görülmemiş komşu zulmü: Çocuklarınızı bağlayın ses çıkartmasınlar Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Gündem
Trafiğe giren para ödesin! İstanbul'un çilesine 'ücret' ayarı, hedef Eminönü ve Kadıköy...
Trafiğe giren para ödesin! İstanbul'un çilesine 'ücret' ayarı, hedef Eminönü ve Kadıköy... Dünyada bazı şehirlerde trafiğin yoğun olduğu bölgelere giren taşıtlardan ücret alınıyor. Prof. Dr. Ayşe Uyduranoğlu’na göre, İstanbul’da ilk etapta Eminönü ve Kadıköy için planlanan bu uygulama hem trafiğe hem hava kirliliğine karşı fayda sağlayabilir.
24.01.2024 Gündem
Ebeye cinsel taciz hekime ölüm tehdidi
Ebeye cinsel taciz hekime ölüm tehdidi Okuldan, statlara son dönemde dalga dalga yayılan şiddet, bu açıdan en mağdur durumda olan sağlıkçıları bir kez daha hedef aldı. Şiddetin adresi bu kez Denizli’nin Babaköy İlçesi, Yeniköy Mahallesi; hedeftekiler ise biri hekim diğeri ebe iki kadın sağlıkçıydı.
21.12.2023 Gündem
Boşanmak isteyen kocaya görülmemiş eziyet! Önce dayak sonra 40 kurşun
Boşanmak isteyen kocaya görülmemiş eziyet! Önce dayak sonra 40 kurşun Esenyurt'ta iddiaya göre eşi Bahar A.'ya boşanma davası açan Levent Yıldız, önce tehdit edildi sonra da saldırıya uğradı. Önce darbedildiği iddia edilen Levent Yıldız hastanede tedavi altına alındı. Kısa süre sonra da baba Halit Yıldız'ın aracı silahla tarandı.
19.12.2023 Haberler
Boşanmak isteyen kocaya görülmemiş eziyet! Önce dayak sonra 40 kurşun
Boşanmak isteyen kocaya görülmemiş eziyet! Önce dayak sonra 40 kurşun Esenyurt'ta iddiaya göre eşi Bahar A.'ya boşanma davası açan Levent Yıldız, önce tehdit edildi sonra da saldırıya uğradı. Önce darbedildiği iddia edilen Levent Yıldız hastanede tedavi altına alındı. Kısa süre sonra da baba Halit Yıldız'ın aracı silahla tarandı.
19.12.2023 Gündem
‘Dana dili’ ile tehdit etmişti! Hayatını kaybetti
‘Dana dili’ ile tehdit etmişti! Hayatını kaybetti Eskişehir'de park halindeki ekskavatöre çarpan kamyonetteki sürücü Mustafa Yücel (40) ile kızı Nisa Yücel (8) hayatını kaybetti; eşi Firdevs (39) ile diğer kızları Sena Yücel (8) yaralandı
14.11.2023 Gündem
Bella Hadid sessizliğini bozdu: Her gün ölüm tehditleri alıyorum!
Bella Hadid sessizliğini bozdu: Her gün ölüm tehditleri alıyorum! Dünyaca ünlü süper model Bella Hadid, İsrail ile Hamas arasında yaşanan savaş hakkında ilk kez konuştu. Uzun süredir sessiz kaldığı için özür dileyen Hadid, her gün ölüm tehditleri aldığını söyleyerek; bölgede yaşananlarla ilgili duygularını dile getirdi.
28.10.2023 Cadde
Ölüm tehdidi alan Madonna'nın güvenlik önlemleri artırıldı!
Ölüm tehdidi alan Madonna'nın güvenlik önlemleri artırıldı! Madonna, Londra'daki konserinde İsrail - Hamas arasında süren çatışmalara değindi. Açıklamalarının ardından yanlı sosyal medya kullanıcıları tarafından ölüm tehditleri almaya başlayan ünlü şarkıcı, turnesinde güvenlik önlemlerini artırdı.
23.10.2023 Cadde
Ece Ronay eski eşinden şiddet gördüğü görüntüleri paylaştı! 'Lütfen bana yardım edin'
Ece Ronay eski eşinden şiddet gördüğü görüntüleri paylaştı! 'Lütfen bana yardım edin' Şarkıcı Ece Ronay, iki ay uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi Mehmet Bilir tarafından şiddete uğradığı görüntüleri yayınladı. Bilir'in ruhsatsız taşıdığı silahla defalarca kez ölüm tehdidi aldığını belirten Ronay, "Artık nefes alamıyorum. Lütfen bana yardım edin" dedi.
25.09.2023 Haberler
Ece Ronay eski eşinden şiddet gördüğü görüntüleri paylaştı! 'Lütfen bana yardım edin'
Ece Ronay eski eşinden şiddet gördüğü görüntüleri paylaştı! 'Lütfen bana yardım edin' Şarkıcı Ece Ronay, iki ay uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi Mehmet Bilir tarafından şiddete uğradığı görüntüleri yayınladı. Bilir'in ruhsatsız taşıdığı silahla defalarca kez ölüm tehdidi aldığını belirten Ronay, "Artık nefes alamıyorum. Lütfen bana yardım edin" dedi.
26.09.2023 Cadde
Mafyadan İtalyan bakana tehdit! 'Seni öldüreceğiz'
Mafyadan İtalyan bakana tehdit! 'Seni öldüreceğiz' İtalya Bölgesel İşler ve Özerklik Bakanı Roberto Calderoli, dün sosyal medya hesabından ölüm tehdidi aldığını açıkladı. Calderoli, söz konusu mektubun fotoğrafını da paylaşırken ilk destek Başbakan Meloni'den geldi.
29.08.2023 Dünya
Ekvador'da başkan adayı suikastı: Hapishanedeki çetelerin devam eden hükmü
Ekvador'da başkan adayı suikastı: Hapishanedeki çetelerin devam eden hükmü Seçimlere az bir süre kala Ekvador'da başkan adayı olan Fernando Villavicencio miting sonrası çapraz ateşe alınarak öldürüldü. Olayın perde arkasını ise BBC yazdı.
11.08.2023 Dünya
Hamile kadına meydan dayağı
Hamile kadına meydan dayağı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 6 yaşındaki oğlu ve köpeğiyle markete giden hamile kadın adeta dehşeti yaşadı. Bir şüpheli, "Bu başıboş köpekleri nasıl besliyorsunuz?" diyerek önce köpeğe tekme attı, ardından genç kadını feci şekilde darp etti. Olay sonrasında düşük yaptığını söyleyen kadın, “Korkudan dışarı çıkamaz hale geldim” dedi.
28.07.2023 Haberler
Sokak ortasında 'bebek düşürten' dayak: O adam benim için katil
Sokak ortasında 'bebek düşürten' dayak: O adam benim için katil Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 6 yaşındaki oğlu ve köpeğiyle markete giden hamile kadın adeta dehşeti yaşadı. Bir şüpheli, "Bu başıboş köpekleri nasıl besliyorsunuz?" diyerek önce köpeğe tekme attı, ardından genç kadını feci şekilde darp etti. Olay sonrasında düşük yaptığını söyleyen kadın, “Korkudan dışarı çıkamaz hale geldim” dedi.
28.07.2023 Gündem
Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum
Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum Uzun yıllar sergilediği dans gösterileri ile adını duyuran Didem Kınalı, son dönemde sahnelerde solist olarak boy göstermeye başladı. Önceki gün KKTC'de görüntülenen ve sahne alacağı otelin sahilinde denize giren Kınalı, "Bugün itibarıyla oryantalliğe veda ediyorum" dedi. Kınalı'nın 'ölüm tehdidi' itirafı dikkat çekti.
1.07.2023 Cadde
Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha
Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha İsveç'te bir cami önünde Kur'an yakan şahsın ifadesi ortaya çıktı. Skandala NATO'dan yanıt gelirken İsveç ve dünya basını gelişme hakkındaki son detayları manşete taşıdı.
30.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ölüm Tehdidi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.