Ölümcül

Ölümcül

Son dakika ölümcül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ölümcül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ölümcül haber sayfamızda...

Ölümcül

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.357 ölümcül haberi bulunmuştur.
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı.  
15.04.2024 Gündem
Erzurum'da şeker fabrikasında korkutan yangın
Erzurum'da şeker fabrikasında korkutan yangın Erzurum'da özel bir şirkete ait işçilerin kaldığı yatakhanenin çatısında yangın çıktı.
15.04.2024 Gündem
Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu
Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu Her şeyden habersizce yolda gittiği sırada, hareket eden bir araba üzerine ateş açtı. Adım adım her şeyi ortaya döken dedektifler, kurbanın sevgilisinin babası olan papazın devasa ödemeyle zavallı adamı vurdurduğunu keşfetti.
9.04.2024 Dünya
İzmir'de dehşet: Ölen de öldüren de 16 yaşında
İzmir'de dehşet: Ölen de öldüren de 16 yaşında İzmir’in Karabağlar ilçesinde sosyal medyada, ‘kız meselesi’ yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışmanın ardından genç iki grubun bir parkta meydana gelen kavgasında, 6 yerinden bıçaklanan 16 yaşındaki genç öldü, 6 şüpheli tutuklandı.
9.04.2024 Gündem
Sosyal medyanın ‘ölümcül’ yüzü! ‘Olumsuz duygusal tepkileri tetikliyor’
Sosyal medyanın ‘ölümcül’ yüzü! ‘Olumsuz duygusal tepkileri tetikliyor’ Uzmanlar sosyal medyadaki olumsuz yorum ve linç kampanyalarının, ruh sağlığını bozabileceği uyarısında bulundu. Bu tür baskılar, kaygı bozukluğu ve depresyona yol açabiliyor.
9.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 'ihmaller zinciri! Yangın söndürme sistemlerine dikkat çekti
Beşiktaş'taki faciada 'ihmaller zinciri! Yangın söndürme sistemlerine dikkat çekti Beşiktaş'ta Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendiren Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa ‘ihmaller zinciri’ ifadesini kullandı, Yasa, “Yangın dolabı sistemi ya da sabit söndürme sistemleri, yağmurlama sistemleri gibi sistemlerin olması gerekiyordu ki oradaki yangına tam olarak müdahale edilebilsin" dedi.
6.04.2024 Gündem
Hiç bitmeyen su içme isteği çok tehlikeli! Zehirlenmeye kadar gidiyor, sonu ölümcül
Hiç bitmeyen su içme isteği çok tehlikeli! Zehirlenmeye kadar gidiyor, sonu ölümcül Gün içerisinde uzmanların belirlediği miktarda su tüketmek vücudunuz için yeterli olur. Ancak bazı kişiler sürekli susadığını, hiç bitmeyen bir su içme isteği yaşadığını söyler. Bu durum beklenmeyen sağlık sorunlarının işareti olabilir. Uzmanlar, su zehirlenmesine karşı yapılması gerekenleri hatırlatıyor. İşte detaylar.
6.04.2024 Genel Sağlık
21 yaşındaki gence yanlış kan verilip, komalık etmişlerdi! Şoke eden savunma: İsim benzerliği
21 yaşındaki gence yanlış kan verilip, komalık etmişlerdi! Şoke eden savunma: İsim benzerliği Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 1 Nisan’da 30 saniye boyunca yanlış kan verilince yoğun bakıma alınan talasemi hastası Furkan İçyar (21), tedavisinin ardından taburcu edilirken, İl Sağlık Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı.
6.04.2024 Gündem
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili!
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili! Beşiktaş’ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmesi, gözleri İstanbul’daki diğer gece kulüpleri ile kalabalıkların bir araya geldiği eğlence merkezlerine çevirdi. İstanbul’da apartman altlarında yalnızca tek bir kapıdan giriş çıkış yapılabilen çok sayıda mekân bulunuyor. Düğün salonları ve petrol istasyonları da şehrin ortasındaki tehlikeler arasında.
6.04.2024 Gündem
29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında 8 tutuklama! İşte facianın raporu...
29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında 8 tutuklama! İşte facianın raporu... Beşiktaş'ta Masquerade isimli gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin yürütülen soruşturmada son dakika gelişmesi yaşandı.
5.04.2024 Gündem
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı Beşiktaş’ta ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendiren Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa ‘ihmaller zinciri’ ifadesini kullandı, Yasa, “Sıvı kimyasal yoksa ve katı maddeler yanıyorsa suyla müdahale doğrudur. Fakat, kovadan atılan suyun söndürme etkisi olmaz. Daha yoğun ve fazla miktarda suyla müdahale edilmesi gerekir. Bunun için de yangın dolabı sistemi ya da sabit söndürme sistemleri, yağmurlama sistemleri gibi sistemlerin olması gerekiyordu ki oradaki yangına tam olarak müdahale edilebilsin.” dedi. Yasa, yangın tüpüyle alevlere müdahale ettiğini belirten ve yangından kurtulan işçinin ifadesini de yorumladı, “Yangın tüpleri, yönetmeliklere göre 4 yılda bir değiştirilmek zorundadır. Kamuya açık alanlarda yangın tüplerinin aylık kontrollerinin yapılmasını, kullanıma hazır durumda olmasını istiyoruz ki tüpün çalışmaması veya kullanılamaması durumu meydana gelmesin.” dedi.
5.04.2024 Haberler
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa Beşiktaş'ta ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendirdi.
5.04.2024 Gündem
Gece kulübü yangınından kurtulan işçi konuştu: Kaos ortamı olmaya başladı
Gece kulübü yangınından kurtulan işçi konuştu: Kaos ortamı olmaya başladı Beşiktaş'ta 'Masquerade' isimli gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına, içeride yakalanan marangoz işçisi Ercan Erkan'ın ifadesi ortaya çıktı.
4.04.2024 Gündem
Son dakika: Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Son dakika: Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
4.04.2024 Gündem
Yasak aşk cinayetinde şok detay! Boşandıktan 1 saat sonra öldürdü
Yasak aşk cinayetinde şok detay! Boşandıktan 1 saat sonra öldürdü Diyarbakır'da 1 Nisan’da mahkeme çıkışı takip ettiği Sevda Meşe’yi (34) ve yanındaki Mehmet Sadıç’ı (50) tabanca ile ateş ederek öldüren Adem Meşe (35) saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alınırken yeni detaylar da ortaya çıktı.
3.04.2024 Gündem
Washington Post: ABD Rusya'ya saldırının adresini verdi
Washington Post: ABD Rusya'ya saldırının adresini verdi Amerikan gazetesi 'alışılmadık bir hamle' sözleriyle tanımladığı paylaşımda hayli özel bilgilerin Moskova'ya iletildiğini yazdı, Rusya'da 144 kişinin öldürüldüğü terör saldırısındaki gizem daha da büyüdü.
3.04.2024 Dünya
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş!
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş! Beşiktaş Gayrettepe'de tadilat yapılan gece kulübünde 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın ile ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Gündem
29 kişiye mezar oldu! Gece kulübünün yangın sonrası içinden görüntüleri ortaya çıktı
29 kişiye mezar oldu! Gece kulübünün yangın sonrası içinden görüntüleri ortaya çıktı Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübünün yangın sonrası içeriden çekilen görüntüleri ortaya çıktı.
3.04.2024 Gündem
Gece kulubü yangını: Oğlumun çenesinde yara var
Gece kulubü yangını: Oğlumun çenesinde yara var Beşiktaş Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Gönenoğlu Sokak'taki gece kulübünde tadilat esnasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmişti.
3.04.2024 Gündem
İstanbul'da gece kulübü yangınından yeni görüntü
İstanbul'da gece kulübü yangınından yeni görüntü İstanbul Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübündeki yangından yeni görüntüler ortaya çıktı.
3.04.2024 Gündem
Afyonkarahisar'da korkunç olay: Sürücü koltuğunda boğazı kesilmiş ceset
Afyonkarahisar'da korkunç olay: Sürücü koltuğunda boğazı kesilmiş ceset Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde park halindeki otomobilin sürücü koltuğunda Arif Koçer'in (43) boğazı kesilerek öldürülmüş cansız bedeni bulundu.
3.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki yangında ölen genç Erzincan’da toprağa verilecek
Beşiktaş'taki yangında ölen genç Erzincan’da toprağa verilecek İstanbul Beşiktaş Gayrettepe’de 29 kişinin öldüğü yangında Erzincanlı Binali Çayır’ın da hayatını kaybedenler arasında olduğu açıklandı. Çayır, Erzincan’da toprağa verilecek.
3.04.2024 Gündem
MHP, kazandığı belediye saysını ve oy oranını açıkladı
MHP, kazandığı belediye saysını ve oy oranını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Batı demokrasilerine örnek olacak şekilde şeffaf, açık ve güvenli bir ortamda yapılan mahalli idareler seçimlerinde MHP 220 belediye başkanlığı kazanmıştır” şeklinde konuştu.
3.04.2024 Gündem
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik İstanbul Gayrettepe’de yaşanan yangın faciası tarihte bir ilk değildi. 1982’de yine İstanbul Ataköy'deki gece kulübünde benzer bir yangın kayıtlara geçmiş ve saniyeler içinde pek çok kişi alevler arasında kalarak hayatını kaybetmişti. 2002 yılına dikkat çeken Prof. Dr. Füsun Demirel, "Eksikler var. Dayanımı yüzde 50 düşüyor" diyerek yangın ile yangının çıktığı binaya dair ölümcül gerçeği anlattı.
3.04.2024 Gündem
Finlandiya'da okul saldırısı: Saldırganın 12 yaşındaki bir çocuk!
Finlandiya'da okul saldırısı: Saldırganın 12 yaşındaki bir çocuk! Finlandiya'daki bir silahlı saldırıyla sarsıldı. Polis, iki çocuğun yaralandığını ve birinin ise hayatını kaybettiğini kaydetti. Kanlı saldırının faili ise yalnızca 12 olan yaşında bir çocuk.
2.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ölümcül ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.