Ömer Güney

Ömer Güney

Son dakika Ömer Güney haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ömer Güney gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ömer Güney haber sayfamızda...

Ömer Güney

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.776 ömer güney haberi bulunmuştur.
Çocuklar Duymasın'ın Teo'su Ömer Güney, Amerikan filminde
Çocuklar Duymasın'ın Teo'su Ömer Güney, Amerikan filminde Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Teo' karakteriyle adını duyuran Ömer Güney, ABD’deki oyunculuk eğitiminin ardından ilk başrolünü kaptı. Genç oyuncu, dijital platformda yayınlanacak Türk-Amerikan ortak yapımı bir filmde rol alacak.
20.04.2021 Cadde
Son dakika: Oransal olarak en fazla vakanın görüldüğü Trabzon'da ek tedbirler devrede
Son dakika: Oransal olarak en fazla vakanın görüldüğü Trabzon'da ek tedbirler devrede Gelen son dakika haberine göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı vaka sayısı haritasına göre 8-14 Şubat tarihleri arasında oransal olarak en çok vakanın görüldüğü iller arasında ilk sırada yer alan Trabzon'da, yerel kısıtlama tedbirleri devreye alınıyor. Kentte virüsün cenaze namazları ve taziye ziyaretleri ile yayıldığının belirlenmesi üzerine cenaze namazları en fazla 30 kişi ile sınırlandırıldı, kırsalda aile içi buluşmaların önlenmesi için denetimler sıklaştırıldı. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, “Maske konusunda sokaklarda bir sıkıntı yok ama bizim aşamadığımız ve kontrolde zorlandığımız aile içi buluşmalar” dedi.
18.02.2021 Gündem
Aday adayları başvurdu gözler Kılıçdaroğlu’nda
Aday adayları başvurdu gözler Kılıçdaroğlu’nda İzmir’de CHP’den 247 kişi belediye başkan aday adayı oldu. Balçova, Bergama, Karaburun, Seferihisar ve Tire belediye başkanları başvuru yapmadı. Toplam dokuz isim ise büyükşehire aday adayı oldu
28.10.2018 Ege
4. Kolordu ve 28. Mekanize Tugayı davası sürüyor
4. Kolordu ve 28. Mekanize Tugayı davası sürüyor Darbe girişimi sırasında 4. Kolordu ve 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 268 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi.
18.09.2017 Gündem
Yargılanmasına aylar kala öldü
Yargılanmasına aylar kala öldü Fransa’nın başkenti Paris’te terör örgütü PKK ile bağlantısı olduğu bilinen 3 kadının öldürüldüğü olayın tek sanığı Ömer Güney’in öldüğü bildirildi.
18.12.2016 Dünya
Ömer Güney Paris'te öldü
Ömer Güney Paris'te öldü Fransa’nın başkenti Paris’te terör örgütü PKK ile  bağlantısı olduğu bilinen 3 kadının öldürüldüğü olayın tek sanığı Ömer Güney’in  öldüğü bildirildi.
18.12.2016 Gündem
Der Spiegel’dan Paris  cinayetinde MİT iddiası
Der Spiegel’dan Paris cinayetinde MİT iddiası Alman Der Spiegel dergisi, Fransız savcılığının 2013’te başkent Paris’te PKK’lı Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Şaylemez’in öldürülmesine Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) destek sağladığı görüşünde olduğunu iddia etti.
8.06.2016 Dünya
Cizre’de operasyonların bitişi telsiz görüşmelerinde
Cizre’de operasyonların bitişi telsiz görüşmelerinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde operasyonların sona ermesinin ardından telsizlere yansıyan anonslar güvenlik kuvvetlerine moral ve destek sağladı
12.02.2016 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan şehit yakınlarına başsağlığı telefonu
Kılıçdaroğlu'ndan şehit yakınlarına başsağlığı telefonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şehit Teğmen Nusret Atmaca'nın babası Osman Atmaca, Şehit Astsubay Ahmet Semerci'nin babası Eyüp Semerci, Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Şerbetçi'nin babası Mehmet Şerbetçi, Şehit Uzman Çavuş Bekir Şimşek'in babası Şahin Şimşek, Şehit Polis Memuru Ömer Güney'in babası Sami Güney, Şehit Polis Memuru Taner Cinpolat'ın babası Ferit Cinpolat ve Şehit Polis Memuru Mustafa Büyükpoyraz'ın kardeşi Şenol Büyükpoyraz'ı telefonla aradı...
5.02.2016 Siyaset
Düğünümüz şehadet  şerbeti içtiğimiz gün
Düğünümüz şehadet şerbeti içtiğimiz gün Cizre şehitleri, binlerce kişinin katıldığı hüzünlü törenlerle toprağa verildi. Şehit polis Güney, kendisini rüyasında gördüğünü, ‘Cizre’de düğün gibi bir şey’ olduğunu söyleyen arkadaşına böyle yazmış
1.02.2016 Gündem
Erdoğan'dan şehitler için taziye telgrafı
Erdoğan'dan şehitler için taziye telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır ve Şırnak'taki operasyonlarda şehit olan askerler ve polisler ile İstanbul'da meydana gelen trafik kazasında şehit olan polisin ailelerine başsağlığı diledi.
1.02.2016 Siyaset
Şehit olacağını arkadaşı rüyasında görmüş
Şehit olacağını arkadaşı rüyasında görmüş Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 24 yaşındaki özel harekat polisi Ömer Güney’in arkadaşıyla mesajlaşırken yazdığı sözler yürekleri dağladı. Arkadaşının Güney’in şehit olacağını rüyasında gördüğü anlaşıldı.
1.02.2016 Gündem
Şehit olacağını arkadaşı rüyasında görmüş
Şehit olacağını arkadaşı rüyasında görmüş Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 24 yaşındaki özel harekat polisi Ömer Güney’in arkadaşıyla mesajlaşırken yazdığı sözler yürekleri dağladı.
1.02.2016 Gündem
TSK: Çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirildi
TSK: Çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirildi Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün 1 asker ile 2 polis şehit düşmüştü. Genelkurmay çıkan çatışmada 5 teröristin öldürüldüğünü açıkladı...
1.02.2016 Gündem
Cizre’de teröre  3 şehit daha
Cizre’de teröre 3 şehit daha Cudi mahallesinde bir bodrumda bulunduğu iddia edilen yaralılar için yapılan operasyona katılan 5 güvenlik görevlisi açılan ateşle yaralandı. Aynı mahallede başka bir sokakta yapılan roketatarlı saldırıda da iki polis ile bir asker şehit düştü
31.01.2016 Gündem
Son Dakika Haberleri: Sur'da acı haber! 5 şehit
Son Dakika Haberleri: Sur'da acı haber! 5 şehit Günün son dakika haberi Diyarbakır'ın Sur ilçesinden geldi! Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle girdikleri çatışmada şehitlerin sayısı 5'e yükseldi.
2.02.2016 Gündem
Paris iddianamesi ortaya çıktı
Paris iddianamesi ortaya çıktı Fransa’nın başkenti Paris’te 2013 yılında PKK’yla bağlantılı Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Söylemez’in öldürülmesiyle ilgili soruşturmanın tek zanlısı konumundaki Ömer Güney hakkında dava açılması talebinde bulunuldu.
24.07.2015 Gündem
Paris suikastı MİT’in içinden
Paris suikastı MİT’in içinden KCK yöneticilerinden Cemil Bayık, Cumhuriyet gazetesinden Ahmet Şık’ın sorularına verdiği yanıtta çözüm sürecinin ilerlemesi için Abdullah Öcalan ile görüşmelerinin sağlanması gerektiğini belirtti.
15.03.2015 Gündem
Cezaevinden kaçmak için plan yapmış
Cezaevinden kaçmak için plan yapmış Fransa’nın başkenti Paris’te işlenen PKK’lı Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Şaylemez cinayetlerinin tek sanığı Ömer Güney’in, cezaevinden kaçmayı planladığı ortaya çıktı.
14.05.2014 Gündem
İlk başörtülü belediye başkanı görevine başladı
İlk başörtülü belediye başkanı görevine başladı Türkiye'nin ilk başörtülü belediye başkanlarından avukat Hava Yıldırım, Güdül Belediye Başkanlığı görevine başladı.
2.04.2014 Siyaset
CHP’de en uzun gece yaşandı
CHP’de en uzun gece yaşandı CHP’nin 30 Mart yerel seçimleri için adaylarını belirleyeceği toplantıda birçok isim defalarca değişti. Tartışmaların yaşandığı toplantı sonrasında bazı partililer, belirlenen isimleri protesto etti.
10.02.2014 Siyaset
‘Paralel devlet’ soruşturması yok
‘Paralel devlet’ soruşturması yok 6 saat süren toplantı sonrası gazetecilerin karşısına çıkan Arınç, “Paralel yapı, paralel devlet soruşturması diye bir soruşturma mevcut değildir” dedi. Bülent Arınç, “Bir gazete veya televizyonun satışıyla ilgili eğer havuz oluşturmak düşünülmüşse bunun hukuk tasnifinin nasıl yapılacağına savcılar karar verir” dedi.
10.02.2014 Siyaset
CHP'de bin 143 aday belirlendi
CHP'de bin 143 aday belirlendi CHP'de bu sabah saatlerine kadar süren Parti Meclisi'yle (PM) birlikte toplamda bin 143 aday belirlendi.
10.02.2014 Siyaset
CHP belediye başkan adayları (Kesinleşen)
CHP belediye başkan adayları (Kesinleşen) CHP'nin 2014 seçimleri öncesi başkan adayları kimler oldu? CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplanan CHP PM'de belediye başkan adayları oylandı ve kesinleşti. İstanbul, Ankara, İzmir... İşte yerel seçimler öncesi CHP'nin belediye başkan adayları listesi
11.02.2014 Siyaset
Baykal dosyasında flaş gelişme
Baykal dosyasında flaş gelişme Hükümetin üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü ve önümüzdeki hafta Meclis'te ele alınması planlanan özel yetkili mahkemeleri kaldıracak düzenlemenin yasalaşması durumunda; CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın CHP Genel Başkanlığından istifa etmesine neden olan kaset olayı ile ilgili soruşturma da, özel yetkili olmayan savcı tarafından yürütülecek. Böylece, gizli tutulan dosyada savcılığın bugüne kadar yapmış olduğu bütün işlemler de, Baykal'a ve avukatına açılacak.
1.02.2014 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Güney ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.