Ömür Boyu Hapis

Ömür Boyu Hapis

Son dakika ömür boyu hapis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ömür boyu hapis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ömür boyu hapis haber sayfamızda...

Ömür Boyu Hapis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.042 ömür boyu hapis haberi bulunmuştur.
Eski eşi ile kızını öldüren diş teknisyenin cezası belli oldu
Eski eşi ile kızını öldüren diş teknisyenin cezası belli oldu Konya'nın Seydişehir ilçesinde boşandığı Ayşe Gezer (35) ile kızı Gözde Nur Doğan'ı (17) av tüfeği ile vurarak öldüren diş teknisyeni Bekir Doğan (44) hakkında, ‘boşandığı eski eşi kasten öldürme’, ‘alt soydan akrabayı kasten öldürme’ suçlarından iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.
16.04.2024 Gündem
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme!
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Sahte rapor alıp tatile gitti, 15 yıl hapsi isteniyor
Sahte rapor alıp tatile gitti, 15 yıl hapsi isteniyor Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gidince olanlar oldu.
11.04.2024 Gündem
ABD'de ilk defa bir okul saldırganı gencin ebeveynleri hapis cezasına çarptırıldı
ABD'de ilk defa bir okul saldırganı gencin ebeveynleri hapis cezasına çarptırıldı Jennifer Crumbley ve oğullarına silahı erken Noel hediyesi olarak alan kocası James, çocuklarının eylemlerinden dolayı Amerika Birleşik Devletleri'nde kasıtsız adam öldürme suçundan hüküm giyen ilk ebeveynler oldu.
10.04.2024 Dünya
ABD'de ilk kez oluyor! Ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan dolayı hüküm giydi
ABD'de ilk kez oluyor! Ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan dolayı hüküm giydi ABD’nin Michigan eyaletinde 2021 yılında bir okula silahlı saldırı düzenleyen ve 4 sınıf arkadaşını öldüren Ethan Crumbley’nin ebeveynleri, oğullarının düzenlediği saldırıyla ilgili en az 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
9.04.2024 Dünya
'Şeytani canavar' eşinin cesedini 224 parçaya bölüp, nehre attı!
'Şeytani canavar' eşinin cesedini 224 parçaya bölüp, nehre attı! Sırra kadem basan zavallı kadın için evde arama yapılırken polislere, 'yatağın altında saklanabiliyor olabileceğini' söyleyerek şaka dahi yaptı. İnternette son aradığı ise 'eşim ölürse ne gibi faydalar elde edebilirim?' ve 'tanrı cinayeti affeder mi?' oldu. En sonunda, genç kadının barbarca hayattan koparıldığı ortaya çıktı.
9.04.2024 Dünya
Kaza sonrası kaçmışlardı! Yürek yakan isyan: Oğlum hiçbir zaman babasının elini öpemeyecek
Kaza sonrası kaçmışlardı! Yürek yakan isyan: Oğlum hiçbir zaman babasının elini öpemeyecek Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin eşi ve babası Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret ettikleri mezarlıkta gözyaşlarına hakim olmadı. Acılı eş Şükriye Aci, “Eşimsiz ilk bayram, oğlum hiçbir zaman babasının elini öpemeyecek. Çocuğum her akşam eşimin gelmesini bekliyor, ‘Nerede’ diyor” dedi.
6.04.2024 Gündem
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu'
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu' Antalya’da 2020 yılında Azerbaycanlı suç örgütü lideri 'Lotu Guli' lakaplı Nadir Salifov'un (48) öldürülmesiyle ilgili 8 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklar Khagan Zeynalov (29) ile Amir Hamidli'ye (29) ağırlaştırılmış ömür boyu, Ali Movlamlı (30) ile Resul Gasanov'a (31) 12 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Tutuksuz 4 sanık ise beraat etti.
6.04.2024 Haberler
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu'
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu' Antalya’da 2020 yılında Azerbaycanlı suç örgütü lideri 'Lotu Guli' lakaplı Nadir Salifov'un (48) öldürülmesiyle ilgili 8 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklar Khagan Zeynalov (29) ile Amir Hamidli'ye (29) ağırlaştırılmış ömür boyu, Ali Movlamlı (30) ile Resul Gasanov'a (31) 12 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Tutuksuz 4 sanık ise beraat etti.
6.04.2024 Gündem
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis: Ablam huzur için uyuyacak
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis: Ablam huzur için uyuyacak  Muğla’nın Yatağan ilçesinde Figen Çoban’ın eşi tarafından öldürüldüğü iddiasıyla açılan davanın 5'inci duruşması yapıldı. Mahkeme heyeti, Figen Çoban’ın eşi Mehmet Emin Ata Çoban’a, haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulamadan ‘eşe karşı canavarca hisle öldürme suçundan’ ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Figen Çoban’ın kayınbiraderi Süleyman Çoban ise 17 yıl hapis cezası aldı.
4.04.2024 Gündem
Rusya'daki terör saldırısında yeni gelişme! Tutuklu sayısı yükseldi
Rusya'daki terör saldırısında yeni gelişme! Tutuklu sayısı yükseldi Rusya’nın Moskova bölgesinde konser salonuna gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin devam eden soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Soruşturmada tutuklu sayısı 10'a yükseldi.
1.04.2024 Dünya
Çin Futbol Federasyonu eski başkanına rüşvet nedeniyle ömür boyu hapis
Çin Futbol Federasyonu eski başkanına rüşvet nedeniyle ömür boyu hapis 67 yaşındaki eski başkan Chen Xuyuan, rüşvet suçu nedeniyle ömür boyu hapis cezası aldı.
26.03.2024 Diğer
Moskova saldırısında 100'den fazla kişiyi kurtaran 15 yaşındaki İslam, kahraman oldu
Moskova saldırısında 100'den fazla kişiyi kurtaran 15 yaşındaki İslam, kahraman oldu Konser salonunda yarı zamanlı çalışan Kırgızistanlı çocuk, vestiyer salonundan çıkarak kalabalığa "Sergi alanına koşun! Herkes sergi alanına gitsin" diye bağırdı. İslam Halilov isimli çocuğa Liyakat Madalyası verilecek.
25.03.2024 Dünya
'Volga Manyağı': 31 kadını öldürdü, kılık değiştirip evlerine girdi!
'Volga Manyağı': 31 kadını öldürdü, kılık değiştirip evlerine girdi! Cani katil, cinayetlerin yanı sıra 34 kadına daha yönelik cinayete teşebbüs ve saldırıdan da suçlu bulundu.
22.03.2024 Dünya
25 yıllık eşini 'aldattığı için öldürdüm' dedi! Hakim müebbet istedi
25 yıllık eşini 'aldattığı için öldürdüm' dedi! Hakim müebbet istedi Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
Sevgilisini kıskandığı için öldüren Irına için karar çıktı!
Sevgilisini kıskandığı için öldüren Irına için karar çıktı! Bursa’da, garson olarak çalıştığı restoranın sahibi olan ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği sevgilisi Turan Döner’i (39), kıskançlık nedeniyle öldüren Kazakistan uyruklu Irına Franzen’in (31) ‘kasten öldürmek’ suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Eşini keserle öldürdü! Kan donduran işkence ortaya çıktı
Eşini keserle öldürdü! Kan donduran işkence ortaya çıktı Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ'ın (38) yargılandığı duruşmada tanık olarak dinlenen sağlık görevlisi E.D.D., " Maktulün kafa arka bölgesinde açık yara vardı. Müdahale etmek için göğsünü açtıklarında eski ve yeni ekimozlar ile sigara yanığına benzer yanıklar gördük. Genital bölgede de yanık izleri gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
Sümeyye'nin katiline ağırlaştırılmış müebbet
Sümeyye'nin katiline ağırlaştırılmış müebbet Antalya'da geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak’ın (33) yargılandığı davada mütalaasını veren savcı, sanık için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talep etti.
12.03.2024 Gündem
Gazze’de umutlar henüz tükenmedi
Gazze’de umutlar henüz tükenmedi Gazze’de bir ateşkes sağlanmasına yönelik görüşmeler bir tıkanma noktasına gelse de, umutlar henüz tükenmedi. Hamas heyeti Kahire’den ayrıldı ancak görüşmeler dolaylı olarak devam ediyor.
8.03.2024 Dünya
Eşini öldürdü: Keserle sırtına ve diz kapağına vurdum
Eşini öldürdü: Keserle sırtına ve diz kapağına vurdum Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ (38), ilk duruşmada, "Koridorda bulunan keseri alarak sırtına ve diz kapağına vurdum. Dizinin üstüne düşünce kendisini sakinleştirmeye çalıştım” dedi.
6.03.2024 Gündem
Seri katil ölüm odasından sağ çıktı! Sekiz deneme başarısızlıkla sonuçlandı
Seri katil ölüm odasından sağ çıktı! Sekiz deneme başarısızlıkla sonuçlandı En az beş cinayetten hüküm giyip hapse atıldı, hapisteyken mahkumlardan birini döverek öldürünce cezası idama çevrildi. Son nefesini vereceği ölüm odasına götürüldüğünde infazı tam sekiz kez damar yolu bulunamayınca başarısızlıkla sonuçlanandı. Af talep eden mahkum, "Her şey için pişmanım" dese de savcılık infazda kararlı.
4.03.2024 Dünya
'Kıyamet günü çok yakın' eziyeti! Tarikattaki tüm kadınları zorla hamile bıraktı
'Kıyamet günü çok yakın' eziyeti! Tarikattaki tüm kadınları zorla hamile bıraktı "Kıyamet günü çok yakın, Hz. İsa ikinci kez gelecek" diyordu. Ona inananlar ormanın derinliklerine çekildiler, amaçları karıncalar gibi çalışıp kurtuluşa ulaşmaktı. İşte ne olduysa o zaman oldu. Tarikatın kadınlarını zorla hamile bırakan, itaat etmeyenlere kan kusturan şarlatanın maskesi düştü. Kimsenin aklının ucundan dahi geçmeyecek işkence yöntemlerine başvuran sahte peygamber, kendi sonunu elleriyle yazdı.
27.02.2024 Yaşam
Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu
Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu Adı bile korku salan kötü şöhretli kartel patronu parmaklıklar ardında cezasını çekerken, genç torununun Paris sokaklarında çekilen fotoğrafları dünya medyasında ses getirdi. 
24.02.2024 Dünya
4 kişiyi öldürdü! Dünür katliamında karar çıktı
4 kişiyi öldürdü! Dünür katliamında karar çıktı Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde dünürünün çocukları Osman Karakoç (36), İmran Karakoç (39), Adnan Karakoç (27) ve dünürünün damadı Bedrettin Deniz'i (46) pompalı tüfekle öldüren Hayrettin Tekeli (71) için karar çıktı.
21.02.2024 Haberler
4 kişiyi öldürdü! Dünür katliamında karar çıktı
4 kişiyi öldürdü! Dünür katliamında karar çıktı Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde dünürünün çocukları Osman Karakoç (36), İmran Karakoç (39), Adnan Karakoç (27) ve dünürünün damadı Bedrettin Deniz'i (46) pompalı tüfekle öldüren Hayrettin Tekeli (71) için karar çıktı.
21.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömür Boyu Hapis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.