Ömür Varol

Ömür Varol

Son dakika Ömür Varol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ömür Varol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ömür Varol haber sayfamızda...

Ömür Varol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 77 ömür varol haberi bulunmuştur.
'Kurtlar Vadisi' dizisine 'iftira' ve 'hakaret' davasında karar
'Kurtlar Vadisi' dizisine 'iftira' ve 'hakaret' davasında karar Bir televizyon kanalında yayımlanan programda 'Kurtlar Vadisi' dizisi hakkında yapılan yorumlarda, 'iftira' ve 'hakaret' suçunu işledikleri iddia edilen 5 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı . Mahkeme, programın sunucuları Nihat Doğan, Ömür Varol ve yayın sorumlusu Cihat Zembat'ı 'iftira' ve 'hakaret' suçlarından 1'er yıl 8'er ay hapis ile 23 bin 280'er lira adli para cezasına çarptırdı. Sanıklara verilen hapis cezası, 1 yıl 8 ay süreyle ertelendi.
30.04.2019 Cadde
Nihat Doğan: 'Necati Şaşmaz, FETÖ'cüdür' demedim
Nihat Doğan: 'Necati Şaşmaz, FETÖ'cüdür' demedim Bir televizyon kanalında yayımlanan programda 'Kurtlar Vadisi' dizisi hakkında yapılan yorumlarda 'iftira' ve' hakaret' suçunu işledikleri iddiasıyla programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 sanığın 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına devam edildi.
13.07.2018 Cadde
'Kurtlar Vadisi' davasında flaş karar!
'Kurtlar Vadisi' davasında flaş karar! Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında 'Kurtlar Vadisi' dizisi hakkında yapılan yorumlarda 'iftira' ve 'hakaret' suçunu işledikleri iddiasıyla programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 sanığın, 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı.
8.12.2017 Cadde
RTÜK ceza yağdırdı
RTÜK ceza yağdırdı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Show TV ve Beyaz TV’ye idari para cezası verdi. RTÜK’ün dün gerçekleştirilen Üst Kurul toplantısında, yayınlarında ensest tecavüz ve ensest ilişkiyi ekran vasıtasıyla topluma açık şekilde sunan kanallara cezalar verildi.
7.09.2017 Gündem
Son dakika: RTÜK'ten flaş karar! 'Murat Başoğlu' ve 'ensest'
Son dakika: RTÜK'ten flaş karar! 'Murat Başoğlu' ve 'ensest' Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayınladığı bir  dizide aile içi "ensest tecavüze" yer verilmesi nedeniyle Show TV'ye, Murat  Başoğlu'nu konu alan haberlerde, abartılı görüntü ve yorumlara yer verilmesi ve  "çarpık bir ilişkinin" ekran vasıtasıyla topluma çok açık bir şekilde sunulması  nedeniyle Beyaz TV'ye idari para cezası verdi.
8.09.2017 Gündem
Nihat Doğan avamlığını neden hoş görüyoruz?
Nihat Doğan avamlığını neden hoş görüyoruz? Gün geçmiyor ki Nihat Doğan ve tartışma içeren bir olayı gündemde görmeyelim. Önce program yaptıkları kanalda yumruk yumruğa kavga eden Nihat Doğan ve Ömür Varol, bu kez kanal otoparkında birbirine girmiş. Doğan, Varol'a önce 'Ne bakıyorsun lan' şeklinde çıkışıp ardından ise arabadaki jopunu çekip programcıya saldırmış! Nihat Doğan'ı neden sonsuza dek görsel ve yazılı medyadan silemiyoruz?
15.03.2018 Ünlüler
'Nihat Doğan ile Ömür Varol otoparkta birbirine girdi' iddiası!
'Nihat Doğan ile Ömür Varol otoparkta birbirine girdi' iddiası! Daha önce Beyaz TV binasında yumruk yumruğa kavga eden Nihat Doğan ile Ömür Varol'un, bu kez kanal otoparkında birbirine girdiği iddia edildi.
7.09.2017 Cadde
Nihat Doğan: Ömür'ü biraz sevdim!
Nihat Doğan: Ömür'ü biraz sevdim! Sosyal medya hesabından "itle uyuyan pireyle uyanır" şeklinde bir açıklama yapan Ömür Varol'a cevap veren Nihat Doğan, "Alnıma bardakla vurdu. Ben de onu bir güzel sevdim" dedi.
13.04.2017 Cadde
Ömür Varol'dan zorunlu açıklama!
Ömür Varol'dan zorunlu açıklama! Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programı sonrası Nihat Doğan ile kavga edip programdan ayrılan Ömür Varol Instagram hesabından "zorunlu açıklama" yaptı.
12.04.2017 Cadde
'Yayın sonrası yumruklaştılar' iddiası!
'Yayın sonrası yumruklaştılar' iddiası! Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz"da ortalık fena karıştı. Programı hazırlayan ve sunan Ömür Varol ile yorumcu Nihat Doğan'ın yayın sonunda yumruk yumruğa kapıştığı iddia edildi. Büyük kavgayı, araya giren güvenlik görevlileri ve çalışanların güçlükle yatıştırdığı ileri sürüldü.
11.04.2017 Cadde
'Kurtlar Vadisi'ne hakarete hapis istemi
'Kurtlar Vadisi'ne hakarete hapis istemi Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" adlı programda "Kurtlar Vadisi Darbe" hakkında yapılan yorumlarda iftira ve hakaret suçunu işledikleri iddiasıyla programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında "iftira"ve "hakaret" suçlarından 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
27.02.2017 Cadde
Hanife ve Nihat Doğan mahkemelik oluyor!
Hanife ve Nihat Doğan mahkemelik oluyor! Nihat Doğan, gelin adayı olan Hanife'ye 'çıkar başörtünü, giy mini eteğini' diyerek yerin dibine soktu. Hanife de Doğan'ı mahkemeye vereceğini Instagram'dan açıkladı.
22.02.2017 Cadde
Hanife'den Nihat Doğan'a ağır sözler!
Hanife'den Nihat Doğan'a ağır sözler! Müzmin gelin adayı Hanife, kendisini eleştiren Nihat Doğan hakkında çok ağır konuştu. İşte Hanife'nin şaşırtıcı sözleri.
21.02.2017 Cadde
Volkan Konak, Nihat Doğan’ı savcılığa şikayet etti!
Volkan Konak, Nihat Doğan’ı savcılığa şikayet etti! Ünlü sanatçı Volkan Konak, kızının eğitimi için ABD’ye gitmesine ilişkin bir televizyon programında yorumlar yapan Nihat Doğan, Gülşah Saraçoğlu, Ömür Varol ve Bircan İpek hakkında suç duyurusunda bulundu. Hakkında soruşturma başlatılan Nihat Doğan "Sosyolojik tespitte bulundum" dedi.
7.12.2016 Cadde
Kurtlar Vadisi Pusu neden başlamadı?
Kurtlar Vadisi Pusu neden başlamadı? Türk televizyonun en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonu heyecanla beklenirken artık yayınlanmayacağı iddia edildi. Güçlü oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu neden başlamadığı merak konusu oldu. İşte Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili son gelişmeler...
24.10.2016 Gündem
F.Bahçe taraftarını çıldırtan taklit!
F.Bahçe taraftarını çıldırtan taklit! Nihat Doğan'ın konuk olduğu Beyaz TV "Söylemezsem Olmaz" programında yapılan Aziz Yıldırım taklidi taraftarı çileden çıkardı....
21.10.2016 Futbol
Kurtlar Vadisi'ndeki 'mezarlık sahnesi'yle ilgili açıklama
Kurtlar Vadisi'ndeki 'mezarlık sahnesi'yle ilgili açıklama Pana Filmden "Kurtlar Vadisi" dizisindeki mezarlık sahnesiyle ilgili ortaya atılan iddialara ilişkin açıklama yapıldı.
12.10.2016 Gündem
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatı bitti'
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatı bitti' Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Ömür Varol, henüz kanal bulamayan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile ilgili yapılan o açıklama..
11.09.2019 Televizyon
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatı bitti'
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatı bitti' Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Ömür Varol, henüz kanal bulamayan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile ilgili yapılan o açıklama..
13.10.2016 Cadde
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi neden yayınlanmıyor?
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi neden yayınlanmıyor? Ekranların efsane dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun hayranlarına kötühaber. Uzun süredir yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Yapılan son açıklamaya göre, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu yayınlanmayacağı iddia edildi.
13.10.2016 Gündem
Ömür Varol'dan müthiş Aziz Yıldırım taklidi...
Ömür Varol'dan müthiş Aziz Yıldırım taklidi... Beyaz TV'de yayınlanana Söylemezsem Olmaz programında Ozan Tufan ve ünlü kasap Nusret'in paylaştığı videoyu tartışan yorumcu Ömür Varol Aziz Yıldırım taklidi yapınca stüdyodakiler gülme krizine girdi...
28.09.2016 Futbol
'Hayatımda ilk defa annemle kavga ettim'
'Hayatımda ilk defa annemle kavga ettim' Türkücü Nihat Doğan, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi evde annesiyle yaşadığı diyaloğu anlatırken duygulandı.
8.08.2016 Cadde
Lerzan Mutlu kimdir?
Lerzan Mutlu kimdir? Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu Beyaz Tv ekranlarında yorumculuğunu yaptığı " Söylemezsem Olmaz " adlı programdan ayrıldı. Sosyal medya hesabından ayrıldığını duyuran Lerzan Mutlu'nun yerine Ömür Varol gelecek. Peki, Lerzan Mutlu kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler...
20.06.2016 Gündem
Lerzan Mutlu 'Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı!
Lerzan Mutlu 'Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı! Şarkıcı Lerzan Mutlu, yorumculuk yaptığı " Söylemezsem Olmaz " adlı programdan ayrıldı. Mutlu'nun yerine Ömür Varol gelecek.
20.06.2016 Cadde
Pelin Suade kimdir?
Pelin Suade kimdir? Türkiye’nin en stil ünlüsünün arandığı yarışma programı İşte Benim Stilim 2016'de ünlü sunucu Pelin Suade de bulunuyor. Yarışmacılar arasında bulunan isimler oldukça dikkat çekerken Pelin Suade en çok konuşulanlar arasında. Peki Pelin Suade kimdir? hakkında bilmek istedikleriniz tüm detaylar haberimizde...
28.01.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömür Varol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.