Önder

Önder

Son dakika önder haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan önder gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan önder haber sayfamızda...

Önder

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.879 önder haberi bulunmuştur.
İYİ Parti'de bir istifa daha
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan'da binlerce kişi Ata'sına koştu
23 Nisan'da binlerce kişi Ata'sına koştu Ankara'da binlerce kişi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Anıtkabir'e akın etti.
23.04.2024 Gündem
Dalgıçlar 23 Nisan Çocuk Bayramını su altında kutladı
Dalgıçlar 23 Nisan Çocuk Bayramını su altında kutladı Fethiye’de bir grup dalgıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı denizin dibinde Türk bayrağı açarak kutladı. Dalış okulu sahibi Önder Diktaş, çocuk bayramını her yıl deniz dibinde kutladıklarını kaydetti.
23.04.2024 Haberler
CHP lideri Özel koltuğunu Dora'ya bıraktı
CHP lideri Özel koltuğunu Dora'ya bıraktı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, makam koltuğunu 5'inci sınıf öğrencisi Dora Mimaroğlu'na (11) devretti.
23.04.2024 Gündem
Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları
Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 23 Nisan 1920'de açtığı Türkiye Büyük Millet Meclisi, 104 yaşında. Magazin dünyasının ünlü isimleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla kutluyor.
23.04.2024 Cadde
EN GÜZEL 23 NİSAN ŞİİRLERİ 2024: 23 Nisan 1,2,3,4,5,6 kıtalık şiirler | Uzun, kısa, anlamlı, coşkulu 23 Nisan Çocuk Bayramı şiir seçenekleri
EN GÜZEL 23 NİSAN ŞİİRLERİ 2024: 23 Nisan 1,2,3,4,5,6 kıtalık şiirler | Uzun, kısa, anlamlı, coşkulu 23 Nisan Çocuk Bayramı şiir seçenekleri 23 Nisan şiirleri için seçenekleri haberimizde derledik. Tüm yurtta coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir. 23 Nisan ilkokul, ortaokul ve okul öncesi öğrencileri tarafından kutlanıyor, şenlikler düzenleniyor, şiirler okunuyor. Kısa, uzun, coşkulu 23 Nisan şiirleri.
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
Fotoğraflarla Atatürk
Fotoğraflarla Atatürk Karşıyaka Belediyesi tarafından Ulu Önder Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anısına hazırlanan görsel tasarım tamamlandı.
22.04.2024 Ege
‘Çocuklarımız yarınlarımız’
‘Çocuklarımız yarınlarımız’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel mesajlar yayımlayan İzmir iş dünyası “Güçlü gelecek için hep birlikte çalışmalıyız” vurgusu yaptı.
22.04.2024 Ege
Atatürk büstünü ıslak mendille silen Poyraz’a unutamayacağı bir sürpriz
Atatürk büstünü ıslak mendille silen Poyraz’a unutamayacağı bir sürpriz Diyarbakır’da hastane bahçesinde Atatürk büstünü silerken görüntülenen Poyraz Kaçmaz’a (8) motosikletli Yunus timleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi, Atatürk posteri ve polis şapkası hediye edip, motosikletle tur attırdı.
22.04.2024 Gündem
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri 23 Nisan şiirleri için en güzel seçenekleri sizler için derledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gelmesiyle birlikte okullarda öğrenciler 23 Nisan'ı coşkuyla kutlanıyor. Bu yıl 23 Nisan Cumartesi gününe denk geliyor. İşte okuyabileceğiniz en güzel kısa, uzun, 2,3,4 kıtalık 23 Nisan şiirleri.
21.04.2024 Gündem
Sur’daki çirkin olaya soruşturma
Sur’daki çirkin olaya soruşturma Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Sur Belediyesi’ndeki mazbata töreni sırasında, DEM Partililerin makam odasında asılı bulunan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarına yönelik hakaretleri nedeniyle Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayla ilgili soruşturma başlattığını bildirdi.
21.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya,' müsaade etmeyeceğiz' diyerek duyurdu! Restorana silahlı saldırıda 2 tutuklama
Bakan Yerlikaya,' müsaade etmeyeceğiz' diyerek duyurdu! Restorana silahlı saldırıda 2 tutuklama Aydın'ın Kuşadası ilçesinde dün gece bir restorana silahlı saldırı düzenlenirken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin 6 şüphelinin gözaltına alındığını, bunlardan 2'sinin tutuklandığını belirtti.
19.04.2024 Gündem
Kazada hayatını kaybetmişti... Organlarıyla birçok hastaya umut olacak
Kazada hayatını kaybetmişti... Organlarıyla birçok hastaya umut olacak Yalova-Bursa karayolunda otomobille çarpışan motosiklette bulunan ve kazada ağır yaralanan üniversite öğrencisi Melek Karakaş (21), tedavi gördüğü hastanede 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Kazadan 3 gün önce organ bağışında bulunduğu ortaya çıkan Melek Karakuş’un organları birçok hastaya umut olacak.
18.04.2024 Gündem
TBMM’de aritmetik değişti
TBMM’de aritmetik değişti Meclis, yaklaşık 1.5 aylık aranın ardından dün yasama mesaisine yeniden başladı.
17.04.2024 Gündem
Ramazan Bayram tatilinde Anıtkabir'e ziyaretçi akını
Ramazan Bayram tatilinde Anıtkabir'e ziyaretçi akını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.
15.04.2024 Gündem
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
Sivrisineklerden erken mesai!
Sivrisineklerden erken mesai! Biyolog Kıvanç Sevim, iklim değişikliğinin tüm canlıları etkilediğini belirterek “Sivrisinekler, sıcaklıkların artmasıyla yumurtadan erken çıkıyor. Çok sıcak bir kış geçirdik. Nisanda görülmesi normal” dedi.
14.04.2024 Gündem
‘Tüm teröristler yok edilecek’
‘Tüm teröristler yok edilecek’ Mehmetçik’in Ramazan Bayramı’nı kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin “Gerek sınırda gerek sınır ötesinde bu mücadelemiz devam edecek” mesajını verdi.
11.04.2024 Gündem
CHP Lideri Özgür Özel'den 16 siyasi parti liderine bayram telefonu
CHP Lideri Özgür Özel'den 16 siyasi parti liderine bayram telefonu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve siyasi partilerin liderleriyle telefonda görüştü.
10.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Siyasi parti liderleriyle görüştü
Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Siyasi parti liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi parti liderleriyle telefonda görüştü. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünya liderleriyle de peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi.
10.04.2024 Gündem
Binlerce kişi bayram namazını Ayasofya Camii'nde kıldı
Binlerce kişi bayram namazını Ayasofya Camii'nde kıldı Ayasofya Camii'nde yüzlerce kişinin katılımıyla bayram namazı kılındı. Camiye sığmayan vatandaşlar, caminin avlusunda saf tuttu.
10.04.2024 Haberler
Eskişehirspor'da Önder Karaveli 1 ay doldurmadan gönderildi!
Eskişehirspor'da Önder Karaveli 1 ay doldurmadan gönderildi! Eskişehirspor'un başına geçen Önder Karaveli dönemi uzun sürmedi. Eskişehir kulübü ayrılığı açıkladı.
8.04.2024 1.Lig
Atatürk’ün dinlediği vatandaşın torunu 35 yıl sonra Turhal’ı CHP’ye getirdi
Atatürk’ün dinlediği vatandaşın torunu 35 yıl sonra Turhal’ı CHP’ye getirdi CHP, yerel seçimde çok sayıda il ve ilçede belediye başkanlığını ilk kez ya da uzun yıllar sonra kazandı.
5.04.2024 Gündem
Edirne'nin ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın göreve başladı
Edirne'nin ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın göreve başladı Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Edirne'nin tarihindeki ilk kadın Belediye Başkanı seçilen CHP'li Filiz Gencan Akın, mazbatasını alıp göreve başladı. Akın, "Bundan sonra nasıl ki bugüne kadar sahadayken, çalışırken hiç yorulmadık, bundan sonra da Edirne için çalışırken asla yorulmayacağız" dedi.
4.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Önder ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.