Önerge

Önerge

Son dakika önerge haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan önerge gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan önerge haber sayfamızda...

Önerge

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.148 önerge haberi bulunmuştur.
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle beraberindeki çocuklarla Anıtkabir'i ziyaret etti. Bakan Tekin, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
TBMM'de Çocuk Özel Oturumu! Aysima Arslan'dan 23 Nisan vurgusu
TBMM'de Çocuk Özel Oturumu! Aysima Arslan'dan 23 Nisan vurgusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 'Çocuk Özel Oturumu' düzenlendi. Özel oturumda başkanlığa seçilen Aysima Arslan'ın konuşması büyük beğeni topladı.
22.04.2024 Haberler
TBMM'de Çocuk Özel Oturumu! Aysima Arslan'dan 23 Nisan vurgusu
TBMM'de Çocuk Özel Oturumu! Aysima Arslan'dan 23 Nisan vurgusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 'Çocuk Özel Oturumu' düzenlendi. Özel oturumda başkanlığa seçilen Aysima Arslan'ın konuşması büyük beğeni topladı.
22.04.2024 Gündem
Kanada duyurdu: İsrail’e silah satışına son veriliyor!  'Sembolik değil gerçek bir hamle olacak'
Kanada duyurdu: İsrail’e silah satışına son veriliyor! 'Sembolik değil gerçek bir hamle olacak' Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly, Kanada’nın İsrail'e silah ihracatını durduracağını açıkladı. Joly, bunun 'sembolik değil gerçek bir hamle' olacağının altını çizdi.
20.03.2024 Dünya
İngiltere'den Almanya'ya Ukrayna için füze değiş tokuşu teklifi
İngiltere'den Almanya'ya Ukrayna için füze değiş tokuşu teklifi Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un Ukrayna'ya uzun menzilli Taurus füzelerinin gönderilmesine karşı çıkması sonrasında İngiltere, sorunun değiş tokuş sistemi ile çözülebileceğini açıkladı.
11.03.2024 Dünya
İmamoğlu: İki gün sonra milletimiz adına yardımlarınız Gazze'ye gidiyor
İmamoğlu: İki gün sonra milletimiz adına yardımlarınız Gazze'ye gidiyor Zeytinburnu Halk Buluşması Etkinliğinde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İki gün sonra milletimiz adına yardımlarınız Gazze'ye gidiyor. Buradan sayın adaya yeni bir davette bulunuyorum. Bu davet işi olunca başı dönüyor ama 5 Mart Salı günü sabah saat 11.30'da seni Sultangazi'deki tesislerimizdeki lojistik sahaya davet ediyorum, gel orada beraber İstanbulluların, yardımlarını Gazze'ye yollayalım. Gel birlikte Gazze'ye el ele, yardımları İstanbul halkı adına uğurlayalım" dedi.
2.03.2024 Gündem
'Türkiye'nin birçok konuda yalnız kalması anlamlıdır'
'Türkiye'nin birçok konuda yalnız kalması anlamlıdır' Eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 'Türkiye'nin birçok konuda yalnız kalması, birçok konu da öncülük yaparken yanında birçok ülkenin yer almaması anlamlıdır. Bunun tarihsel sebepleri var.' şeklinde konuştu.
23.02.2024 Gündem
Bakan Koca: Hastanelerde koordinasyon kurulu kurulması düşünülüyor
Bakan Koca: Hastanelerde koordinasyon kurulu kurulması düşünülüyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Teşvik veya performans adını verdiğimiz bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil. Motivasyon ve ödüllendirme amaçlı verilen taban ödemenin bir disiplin durumu olmama durumuna bağlandı. Bu zaten vardı yönetmelikte. Kanunla bu düzenleme yapılmış oluyor" dedi.
15.02.2024 Gündem
Macaristan'da siyasi deprem! Cumhurbaşkanı Novak ve eski Adalet Bakanı Varga istifa etmek zorunda kaldı
Macaristan'da siyasi deprem! Cumhurbaşkanı Novak ve eski Adalet Bakanı Varga istifa etmek zorunda kaldı Çocuklara cinsel tacizde bulunan çocuk esirgeme kurum müdürüne yardım eden yardımcısına çıkarılan özel af, Doğu Avrupa ülkesini sarstı. Papa'nın Macaristan ziyaretinde imzalanan şahsa mahsus özel af, bir yıl sonra ortaya çıktı.
11.02.2024 Dünya
Eğitimdeki sorunlara 341 önerge verildi
Eğitimdeki sorunlara 341 önerge verildi Eğitim Reformu Girişimi (ERG) 28. Yasama Dönemi’nde, milletvekilleri tarafından verilen meclis araştırma önergesi tekliflerini, soru önergelerini ve TBMM’de eğitime dair gündeme getirilen sorunları takip ederek değerlendirdi.
5.02.2024 Eğitim
Atalay’ın milletvekilliği düştü
Atalay’ın milletvekilliği düştü Yüksek yargıyı karşı karşıya getiren TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın hakkındaki Yargıtay 3. Ceza Dairesi kararı dün TBMM Genel Kurulu’nda okundu. Böylece Atalay’ın milletvekilliği düşmüş oldu.
31.01.2024 Gündem
Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü
Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü Gezi Parkı davasında 18 yıl hapis cezası alan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay ile ilgili Yargıtay kararı Meclis'te okundu. Kararın okunmasıyla Atalay'ın milletvekilliği düşürülmüş oldu.
31.01.2024 Gündem
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 49.25 zam Meclis’ten geçti
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 49.25 zam Meclis’ten geçti SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarının Ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranını yüzde 49.25’e yükselten düzenleme, dün TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.
26.01.2024 Ekonomi
Son dakika: Emeklileri yakından ilgilendiriyor! Kritik teklif Meclis'te kabul edildi
Son dakika: Emeklileri yakından ilgilendiriyor! Kritik teklif Meclis'te kabul edildi Emeklilere maaşlarına yönelik düzenlemeyi içeren teklif TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
25.01.2024 Ekonomi
Emeklilere yüzde 49,25 zam önerisi, Meclis Başkanlığı'na sunuldu
Emeklilere yüzde 49,25 zam önerisi, Meclis Başkanlığı'na sunuldu AK Parti, SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarına yapılacak zammın yüzde 42,57'den 49,25'e çıkarılmasına ilişkin önergesini Meclis Başkanlığı'na sundu.
25.01.2024 Ekonomi
‘Milletin derdi DEM değil, zam’
‘Milletin derdi DEM değil, zam’ Cumhur İttifakı liderlerinin eleştirilerine yanıt veren Özel, “Ağzınıza dolamışsınız; DEM, DEM, DEM. Milletin derdi DEM değil, zam, zam, zam. Bu zammı alacağız” dedi...​​​​​​​​​​​​​​
24.01.2024 Gündem
Emekliye ek zam Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi
Emekliye ek zam Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi Emekliye ek zam düzenlemesinin de dahil edileceği işsizlik sigortası kanun teklifinin görüşmeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.
18.01.2024 Ekonomi
Emekli düzenlemesi bugün komisyonda
Emekli düzenlemesi bugün komisyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı, SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarında ilave yüzde 5 artış yapılması ve en düşük emekli aylığının 7500 liradan 10 bin liraya yükseltilmesini sağlayacak düzenleme bugün TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nun gündeminde olacak.
18.01.2024 Ekonomi
Emeklilerin yeni maaşları belli oldu: Fark kalmadı!
Emeklilerin yeni maaşları belli oldu: Fark kalmadı! Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beklenen açıklamayı yaptı ve SSK ve Bağ - Kur emeklilerine yüzde 42.6’lık yeni maaş artış oranını açıkladı.
17.01.2024 Ekonomi
Emeklinin ek zam oranı belli oldu! Farklar ne zaman hesaplara geçecek? Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz açıkladı
Emeklinin ek zam oranı belli oldu! Farklar ne zaman hesaplara geçecek? Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz açıkladı Milyonlarca emeklinin gözü kulağı ek zam görüşmelerine çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "SSK ve Bağ- Kur emeklilerine yüzde 5 ekstra zam yaparak, yüzde 42,6 yükseliyor." dedi. En düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye çıkarıldı. Peki ek zam emeklilerin hesabına ne zaman geçecek? Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz açıkladı.
16.01.2024 Ekonomi
CHP'li üye İBB Meclis Toplantısında partisini eleştirdi
CHP'li üye İBB Meclis Toplantısında partisini eleştirdi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ocak ayı toplantısının 3. oturumunda, ihraç istemiyle disipline sevk edilen CHP'li meclis üyesi Mehmet Ali Tüy, grubunun bilgisi olmadan söz alarak konuşma yaptı. CHP'yi eleştiren Tüy, AK Parti'yi övdü.
11.01.2024 Gündem
Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nun bulunduğu sokak Atatürk posterleri ile donatıldı
Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nun bulunduğu sokak Atatürk posterleri ile donatıldı Beşiktaş Belediyesi, Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nun bulunduğu sokağa, 'Çöl Kaplanı Medine Kahramanı Fahreddin Paşa' yazılı pankartlar astı.
30.12.2023 Gündem
Ahmet Nur Çebi: Hakkımı helal ediyorum!
Ahmet Nur Çebi: Hakkımı helal ediyorum! Başkan Ahmet Nur Çebi mali kongrede camiaya veda etti, “Acı, tatlı günlerimiz oldu. Ne olursa olsun birbirimizi hep sevdik. Ben bu sevgiyle buradan gitmek istiyorum. Hepinizden helallik istiyorum. Ben de Beşiktaş’a ve Beşiktaşlılara hakkımı helal ediyorum” dedi.
3.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ve yönetimi İbra edildi!
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ve yönetimi İbra edildi! Beşiktaş Kulübünün olağan idari ve mali genel kurulu gerçekleştiriliyor. Ahmet Nur Çebi yönetimi, 2022 yılı faaliyetleri için idari ve mali açıdan ibra edildi.
2.12.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Önerge ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.