Özel ekip, 12 yıl önceki faili meçhul cinayeti çözdü
Özel ekip, 12 yıl önceki faili meçhul cinayeti çözdü Niğde’de 12 yıl önce evinin önünde tabancayla vurularak öldürülen Harun Ünlüsoy'un (60) cinayetinin çözülmesi için özel ekip kuruldu. 9 aylık çalışmanın ardından 3 ilde 6 adrese düzenlenen operasyonla gözaltına alnına 9 kişiden Onur Bircan ile Yakup Bircan, 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.
4.06.2020 Haberler
Galatasaray HDI Sigorta - Bigadiç Belediyespor: 3-0
Galatasaray HDI Sigorta - Bigadiç Belediyespor: 3-0 Efeler Ligi'nde Galatasaray HDI Sigorta, Bigadiç Belediyespor'u 25-12, 25-18 ve 25-23’lük setler sonucu 3-0 mağlup etti.
4.12.2023 Voleybol
Hadise’nin Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'ya açtığı tazminat davasında karar!
Hadise’nin Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'ya açtığı tazminat davasında karar! Şarkıcı Hadise, bir televizyon programında Reza Zarrab'la ilişki yaşadığını öne sürüp, kendisine hakaretlerde bulunduklarını iddia ettiği Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali ile televizyon programına dava açmıştı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nda görülen davada karar açıkladı.
4.10.2023 Cadde
Hadise'nin itirazı kabul edildi! Bircan Bali yeniden yargılanacak
Hadise'nin itirazı kabul edildi! Bircan Bali yeniden yargılanacak Şarkıcı Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olduğu sunucu Bircan Bali’ye beraat kararı verilmesine itiraz etti. İtirazı kabul eden üst mahkeme, Bali’nin yeniden yargılanmasına hükmetti.
26.07.2023 Cadde
Hadise dekolteli pozlarıyla sosyal medyayı salladı
Hadise dekolteli pozlarıyla sosyal medyayı salladı Hem özel hayatıyla hem de şarkılarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, Instagram hesabından derin göğüs dekolteli pozlarını paylaştı. Güneşin altında fazla kalan şarkıcının bir hayli bronzlaştığı görüldü. Ünlü ismin "Hadi gidelim bebeğim" notu ile paylaştığı gönderisine beğeni ve yorum yağdı.
6.06.2023 Cadde
Hadise'den, Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali'ye tazminat davası!
Hadise'den, Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali'ye tazminat davası! Şarkıcı Hadise, Reza Zarrab'la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu, ayrıca onur, şeref ve saygınlığını zedeledikleri iddiasıyla program sunucuları Bircan Bali, Seren Serengil, Arto ve televizyon programına 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.
1.06.2023 Cadde
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda finalin adı: Beykoz Belediyesi - Beşiktaş Yurtbay Seramik
Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda finalin adı: Beykoz Belediyesi - Beşiktaş Yurtbay Seramik HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda Sekizli Finali’nde bugün oynanan ikinci yarı final maçında Spor Toto Spor Kulübünü 31-23 yenen Beşiktaş Yurtbay Seramik finalde Beykoz Belediyesi ile eşleşti.
17.03.2023 Diğer
Güzel insanlara erken veda
Güzel insanlara erken veda Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, depremde akademisyen, öğrenci ve personel kadrosundan 195 kayıp verdi. Yaşamını yitiren Doç. Dr. Betül Balıkçıoğlu’nun bir kitabının girişinde yazdığı ‘Aramızdan erken ayrılan tüm güzel insanların anısına’ notu ise duygulandırdı.
4.03.2023 Gündem
100’e yakın hekim hayatını kaybetti
100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
Şarkıcı Doğuş'a babalık davası! 'DNA testi sonucu' haberi gündem oldu
Şarkıcı Doğuş'a babalık davası! 'DNA testi sonucu' haberi gündem oldu Magazin dünyasına bomba gibi düşen Doğuş'un babalık davasında yeni bir gelişme yaşandı. Bir süredir Azerbaycan'da yaşayan, asıl adı Orhan Baltacı olan ünlü şarkıcı, kendisine olan benzerliğiyle dikkat çeken 22 yaşındaki Seyid isimli bir gencin mahkemeye başvurması üzerine DNA örneği vermişti. Doğuş'un merak konusu olan babalık testi sonuçlandı. Şarkıcı ise haberler üzerine eşini de etiketlediği bir video yayınladı.
8.01.2023 Cadde
Tabuta tören kılıcı! Şehit Teğmen Öztürkmen'in vasiyeti ortaya çıktı
Tabuta tören kılıcı! Şehit Teğmen Öztürkmen'in vasiyeti ortaya çıktı Irak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Teğmen Duabey Onur Öztürkmen’in (24) cenazesi, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi. Öte yandan Şehit Teğmen Öztürkmen’in vasiyeti olduğu öne sürülen görüntü, sosyal medyada çok kez paylaşıldı.
28.11.2022 Gündem
Bülent Ersoy: Frikik vermeyeyim diye çift dikiş attırıyorum
Bülent Ersoy: Frikik vermeyeyim diye çift dikiş attırıyorum Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta tutuklanan orkestrası ile barış yemeği yiyen Bülent Ersoy, önceki akşam Arnavutköy'de görüntülendi. Son olarak konser sırasında elbisesinin azizliğine uğrayarak frikik veren Ersoy, "Sormayın, bazen oluyor. Frikik vermeyeyim diye bu defa çift dikiş attırıyorum" diyerek kahkaha attı.
23.09.2022 Cadde
Bülent Ersoy orkestra ekibi ile barış imzaladı
Bülent Ersoy orkestra ekibi ile barış imzaladı Yaklaşık bir yıl önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne konser için gittikleri sırada Ercan Havalimanı'nda sahne alacakları otelin düzenlediği sahte PCR testleri ile yakalanan ve ardından cezaevine gönderilen ve bir ay ceza yattıktan sonra tahliye olan Bülent Ersoy'un orkestra şefi Onur Özelçağlayan ve ekibi, Diva ile barış imzaladı. Ersoy, "Kısacası ana kucağına geri döndüler" dedi.
6.09.2022 Cadde
'Yargı'da sürpriz gelişme! Zafer’in katili ortaya çıktı
'Yargı'da sürpriz gelişme! Zafer’in katili ortaya çıktı Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde yer aldığı 'Yargı' dizisi, Kanal D'de 30’uncu bölümü ile ekranlara geldi. Cinayet mahallinde üçüncü bir şahsın varlığına dair delil dikkat çekti. Zafer'e üç el ateş edildiğini fark edilmesi, cinayetin seyrini tamamen değiştirdi. Ceylin ise Ilgaz'dan bir seçim yapmasını istedi. İşte detaylar...
25.04.2022 Cadde
Usta oyuncunun bilinmeyen yönü! Hepsinde Fatma Girik imzası var
Usta oyuncunun bilinmeyen yönü! Hepsinde Fatma Girik imzası var Türk sinemasının dört yapraklı yonca'sında ilk veda... Kovid-19'a bağlı zatürre tedavisi gören usta oyuncu Fatma Girik çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Çok sayıda Kemal Sunal filminde yapımcı olarak görev yapan Girik, veliahtını ve hayattaki en büyük korkusunu yıllar önce bir röportajında açıklamıştı...
25.02.2022 Gündem
Son dakika... FETÖ'nün Akıncı Üssü davasında gerekçeli karar açıklandı
Son dakika... FETÖ'nün Akıncı Üssü davasında gerekçeli karar açıklandı Gelen son dakika haberine göre; 15 Temmuz darbe girişimin merkez üssü olan Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı. Gerekçeli kararda, darbe girişimini yöneten Kemal Batmaz'ın Hava Kuvvetleri, Nurettin Oruç'un Jandarma, Hakan Çiçek'in Deniz Kuvvetleri, Adil Öksüz'ün ise TSK imamı olduğu belirtildi. Kararda darbe girişiminin, elebaşı Gülen ve yanındaki sözde tepe yöneticileriyle anlık iletişim halinde olan Akıncı Üssündeki sivil imamların talimatıyla gerçekleştiği vurgulandı.
12.07.2021 Gündem
Son dakika... Akıncı Üssü davasında karar! Ceza yağdı
Son dakika... Akıncı Üssü davasında karar! Ceza yağdı Son dakika gelen habere göre; FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki derbe girişiminin yönetildiği, aralarında FETÖ’nün sivil imamlarının da bulunduğu 475 sanıklı Akıncı Üssü davasında kararlar açıklandı. Sivil imamlara 79'ar kez ağırlaştırılmış müebbet verildi. Öte yandan kararın okunmasının ardından bazı sanıklar mahkeme heyetine tepki gösterirken, eski albay Fatih Yarımbaş ise 'Başkan görüşürüz seninle' diyerek mahkeme başkanını tehdit etti.
26.11.2020 Gündem
Dijital Dünya’nın Enleri 7. defa sahiplerini buldu
Dijital Dünya’nın Enleri 7. defa sahiplerini buldu Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels tarafından düzenlenen Dijital dünyanın Enleri Ödülleri bu yıl 7. kez sahiplerini buldu. Birçok siyasetçi ve ünlü simaların konuk olduğu, “Türkiye’nin İlk ve Tek İnternet Ödülleri olan 7. Dijital Dünyanın Enleri” Ödül Töreni, İşrak By Zancel Büyük Türkiyem defilesi ile büyük ilgi topladı.
24.04.2019 Kültür Sanat
Bircan’ın vedası
Bircan’ın vedası Parti çalışması için gittiği Iğdır’da 30 Temmuz’da beyin kanaması geçiren CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan (59), yaklaşık dört aydır süren yaşam mücadelesini dün sabah saatlerinde kaybetti.
19.11.2018 Siyaset
Son dakika... CHP milletvekili hayatını kaybetti
Son dakika... CHP milletvekili hayatını kaybetti CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
18.11.2018 Gündem
13. Basketbol Oskarları dağıtıldı
13. Basketbol Oskarları dağıtıldı Basketbol Adamları Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 13.sü yapılan “Geleneksel Basketbol Oskarları”  ile spora uzun yıllar çeşitli kademelerde hizmet edenlere verdiği “Spora Hizmet Ödülleri” Bornova Belediyesi Dramalılar Köşkü’nde yapılan görkemli törenle dağıtıldı.
4.09.2018 Ege
BAD Basketbol Oskarları sahiplerini buldu!
BAD Basketbol Oskarları sahiplerini buldu! Basketbol Adamları Derneği (BAD) tarafından verilen "Geleneksel Basketbol Oskarları" ile "Spora Hizmet Ödülleri" sahiplerini buldu.
1.07.2020 Basketbol
Akın Öztürk'e 252 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi
Akın Öztürk'e 252 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi Sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de aralarında yer aldığı 224 sanığın yargılandığı Genelkurmay çatı davasında savcı mütalaasını açıkladı. Çatı davasında, Akın Öztürk'ün de aralarında bulunduğu bazı sözde "yurtta sulh konseyi" üyeleri hakkında, 252 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.
9.05.2018 Gündem
Hale Soygazi: O şahsı DNA testine davet ediyorum
Hale Soygazi: O şahsı DNA testine davet ediyorum Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu 'Artık Susma' programında Murat Şar adlı kişinin kayıp annesi olduğu ima edilen Hale Soygazi, sessizliğini bozdu. Söz konusu iddiaların reyting uğruna yapıldığını ifade eden usta sanatçı, "Saldırı boyutuna varan bu kampanya sürerse yasal süreci başlatacağım" dedikten sonra İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı’na giderek, programın sunucuları, yapımcılar ve Murat Şar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
4.10.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri