Estetik Yaptırdığımda Nasıl Görüneceğim?
Estetik Yaptırdığımda Nasıl Görüneceğim? Estetik operasyon sonucunda nasıl görüneceği konusunda endişelerimizi nasıl yeneriz? Estetik operasyon sonucunu önceden tahmin etmek ve görmek nasıl mümkün oluyor?
10.01.2017 Güzellik
Mini Face Lift Nedir?
Mini Face Lift Nedir? Mini Face Lift uygulaması nasıl yapılır? Mini Face Lift operasyonunun diğer yüz germe operasyonlarından farkı nedir? Op. Dr. Tunç Tiryaki Face Lift Yönteminin nasıl yapıldığını anlattı.
10.01.2017 Güzellik
Kök Hücre Yöntemi İle Estetik
Kök Hücre Yöntemi İle Estetik Kök Hücre yöntemi kullanılarak yapılan estetik operasyonlar neler? Estetikte kök hücre yönteminin kullanmanın faydaları neler? Op. Dr. Tunç Tiryaki kök hücre yöntemini ve kök hücre yönteminin kullanım alanlarını anlattı.
10.01.2017 Güzellik
Karın Germe Ameliyatı Ne Zaman Yapılır?
Karın Germe Ameliyatı Ne Zaman Yapılır? Karın germe ameliyatı hangi durumlarda yapılıyor? Karın germe ameliyatı sonrasında hamile kalınabilir mi? Gebelik sonrası karın germe ameliyatı. Op. Dr. Tunç Tiryaki karın germe ameliyatı konusunda merak edilen soruları cevapladı.
10.01.2017 Güzellik
El ve Ayaklara Estetik Yapılır Mı?
El ve Ayaklara Estetik Yapılır Mı? El estetiği var mıdır? El estetiği nasıl yapılır? El estetiğinde kullanılan yöntemler neler? Ayak estetiği var mıdır? Ayak estetiğinde kullanılan yöntemler neler? Ayak estetiği hangi durumalrda yapılıyor?
10.01.2017 Güzellik
2017'nin En Gözde Estetik Yöntemleri
2017'nin En Gözde Estetik Yöntemleri 2017 yılında en çok kullanılacak estetik yöntemleri neler olacak? Hangi estetik uygulamaları daha gözde?
10.01.2017 Güzellik
Estetik Hangi Yaştan İtibaren Yapılabilir?
Estetik Hangi Yaştan İtibaren Yapılabilir? Estetik yaptırmak için uygun yaş nedir? Hangi yaştan önce estetik yapılabilir? Çocuklara estetik yapılabilir mi? Hangi estetik operasyonlar hangi yaşta yapılabilir?
10.01.2017 Güzellik