Opel Corsa

Opel Corsa

Son dakika Opel Corsa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Opel Corsa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Opel Corsa haber sayfamızda...

Opel Corsa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 216 opel corsa haberi bulunmuştur.
700 bin liraya otomobil alan Emine'ye 'köpük' şoku!
700 bin liraya otomobil alan Emine'ye 'köpük' şoku! İstanbul Sultangazi'de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel'in 6 ay önce ekspere götürüp 700 bin liraya satın aldığı otomobil ağır hasarlı çıktı.
6.03.2024 Haberler
700 bin liraya otomobil alan Emine'ye 'köpük' şoku!
700 bin liraya otomobil alan Emine'ye 'köpük' şoku! İstanbul Sultangazi'de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel'in 6 ay önce ekspere götürüp 700 bin liraya satın aldığı otomobil ağır hasarlı çıktı.
6.03.2024 Gündem
Araç alacaklara son 1 ay uyarısı! İşte piyasadaki en düşük sıfır otomobil
Araç alacaklara son 1 ay uyarısı! İşte piyasadaki en düşük sıfır otomobil 2023 yılında üretilmiş ve 2023 model olan araçların satışları devam ediyor. Peki 2024 yılı üretimli araçlar piyasaya sürüldü mü? İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, kampanyalar için son 1 ay kaldığını söyledi. İşte detaylar...
11.01.2024 Ekonomi
ÖTV düzenlemesi sonrası gözler bu modellere çevrildi: 500 bin liralık indirim sinyali
ÖTV düzenlemesi sonrası gözler bu modellere çevrildi: 500 bin liralık indirim sinyali Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte elektrikli otomobillerde ÖTV düzenlemesi yapıldı. Peki araçlarda ne kadarlık bir fiyat düşüşü bekleniyor? İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel merak edilen soruları cevapladı.
21.11.2023 Ekonomi
Otomobil piyasasında dengeler değişiyor! Binlerce sıfır araç İstanbul'a getirildi
Otomobil piyasasında dengeler değişiyor! Binlerce sıfır araç İstanbul'a getirildi Araç piyasasında alınan önlemler piyasadaki dengeleri değiştirdi. İstanbul'da bulunan Haydarpaşa Limanı’na gemilerle getirilen binlerce ithal sıfır aracın havadan çekilen görüntüleri ilginç manzaralar oluşturdu.
17.11.2023 Haberler
Otomobil piyasasında dengeler değişiyor! Binlerce sıfır araç İstanbul'a getirildi
Otomobil piyasasında dengeler değişiyor! Binlerce sıfır araç İstanbul'a getirildi Araç piyasasında alınan önlemler piyasadaki dengeleri değiştirdi. İstanbul'da bulunan Haydarpaşa Limanı’na gemilerle getirilen binlerce ithal sıfır aracın havadan çekilen görüntüleri ilginç manzaralar oluşturdu.
17.11.2023 Ekonomi
Araç piyasasındaki gerileme hızlandı: Sıfır araçta en ucuz 4 model!
Araç piyasasındaki gerileme hızlandı: Sıfır araçta en ucuz 4 model! Araç piyasasında yaşanan fiyat düşüşleri gün geçtikçe hızlanıyor. Aracını satamayan sürücüler fiyat kırmaya devam ediyor. Peki sıfır otoda durum ne? İşte detaylar...
15.11.2023 Ekonomi
Fiyatlar sabit kaldı! İşte Türkiye'de satılan en ucuz sıfır otomobiller
Fiyatlar sabit kaldı! İşte Türkiye'de satılan en ucuz sıfır otomobiller Otomobil markaları Eylül ayı ile fiyat listelerini de güncellendi. Çok sayıda marka Eylül ayında fiyatlarını sabit bıraktı. İşte marka marka otomobillerin Eylül ayı fiyatları...
17.09.2023 Ekonomi
Vatandaş sıfır araç bulamıyor! Fiyat farkı 100 bin liraya ulaştı
Vatandaş sıfır araç bulamıyor! Fiyat farkı 100 bin liraya ulaştı Otomobil firmalarının bayilerinde sıfır araç bulmak neredeyse imkansız. Sıfır araçların bulunduğu galeriler ise bunları bayi fiyatına göre 100 bin liraya varan fiyat farkıyla satıyor.
19.01.2023 Ekonomi
Markalar sıfır otoda fiyat listelerini değiştirdi! İkinci el otoda hareketlilik başladı
Markalar sıfır otoda fiyat listelerini değiştirdi! İkinci el otoda hareketlilik başladı Otomobillerde ÖTV matrahları yeniden belirlendi ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeyle motor silindir hacmi bin 600 metreküpün altındaki araçlarda matrah alt limiti 120 bin liradan 184 bin liraya yükseltildi. Buna göre bazı firmalar araçların tabela fiyatlarını değiştirdi. Peki hangi araç ne kadar oldu?
28.11.2022 Ekonomi
Sıfır araçlara matrah düzenlemesi geldi: İşte otomobil fiyatlarına yansıyacak indirim!
Sıfır araçlara matrah düzenlemesi geldi: İşte otomobil fiyatlarına yansıyacak indirim! Otomobil sektörünün merakla beklediği matrah düzenlemesi Resmi Gazete yayımlandı. Peki düzenleme sonrası araç fiyatları ne kadar düşecek? İşte detaylar...
24.11.2022 Ekonomi
Opel Corsa Araçlar İçin İdeal Ön/arka Lastik Basıncı Kaç Olmalıdır?
Opel Corsa Araçlar İçin İdeal Ön/arka Lastik Basıncı Kaç Olmalıdır? Ülkemizde en çok satılan araçların başında Opel gelmektedir. Opel markasının özellikle Corsa modeli en çok sevilen araçlar arasındadır. Gerek park edişinin kolaylığı gerekse de parçanın tedarikinin kolay olması bu araçları cazip kılmaktadır. Opel Corsa araçlara sahip olan kişiler ideal ön arka lastik basıncının kaç olduğunu merak etmektedirler. Peki Opel Corsa araçlar için ideal olan ön ve arka lastik basınçları kaç olmalıdır? İşte Opel Corsa modeller için ideal olan ön ve arka lastik basıncı.
10.12.2021 Otomobil
İcradan satılık otomobil
İcradan satılık otomobil Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Opel marka araç icradan satılıyor.
5.11.2021 Ekonomi
Manta geri dönüyor
Manta geri dönüyor Sahip olduğu üstün Alman teknolojisini en çağdaş tasarımlarla buluşturan Opel, neo-klasik modeli Manta GSe ElektroMOD’u tanıttı. Bir zamanların efsanevi modeli Manta’nın çağın gereklerine uygun olarak yorumlandığı Manta GSe; LED far, Pixel-Vizor ve Pure Panel kokpit olmak üzere en güncel Opel teknolojileriyle harmanlanmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
25.05.2021 Otomobil
Gelecekteki Opel modellerinde de kullanılacak
Gelecekteki Opel modellerinde de kullanılacak Opel, denizciliğe olan tutkusunu geçmişte olduğu gibi mevcut ürün gamına da yansıtıyor. Kadett, Amiral, Kapitän gibi efsanevi modellerde gözler önüne serilen bu tutku, Manta balığı logosundan Opel markalı otomobillerin kokpitlerinde gizlenmiş köpek balıklarına kadar araç içindeki ve dışındaki ayrıntılarda kendini gösteriyor. Corsa ve yeni Mokka modelleri içerisine de gizlenen Opel’in artık kült haline gelen köpekbalığı imzası, markanın gelecekteki modellerinde de varlığını sürdürecek.
15.05.2021 Otomobil
İşte yeni Opel Corsa!
İşte yeni Opel Corsa! Uzun yıllardır Türkiye piyasasında olan Opel’in en bilinen modellerinden olan Corsa yeni modeliyle adından söz ettirecek. Yenilenmiş haliyle otomobil tutkunlarının beğenisine sunulacak yeni Opel Corsa’nın özellikleri şaşırtıyor. İşte yeni Opel Corsa…
20.03.2020 Otomobil
Otomotiv 2020’ye iyimser bakıyor
Otomotiv 2020’ye iyimser bakıyor Otomotiv pazarının, bu yıl 500 bin adedin altında bir miktarla sona ermesi beklenirken, sektör, 2020 yılına daha iyimser gözle bakıyor ve satışlarda kıpırdanma bekliyor
23.12.2019 Ekonomi
Elektrikli otoya ‘niyet’ var, ama...
Elektrikli otoya ‘niyet’ var, ama... Yapılan son araştırmaya göre Türkiye’de kullanıcıların elektrikli araçlara olan ilgisi hızla artarken, altyapı yetersizliği, halen bu ilgiyi eyleme dönüştürme konusunda çekince yaratıyor!
18.11.2019 Ekonomi
Ülkü fırtınası devam ediyor
Ülkü fırtınası devam ediyor İzmir Ülkü Motorsporları tarafından İstanbul Park’ta organize edilen 2018 Opel Corsa OPC Cup 4...
31.10.2018 Ege
Milli Pilot Ümit Ülkü kupaları topladı
Milli Pilot Ümit Ülkü kupaları topladı Opel Corsa OPC Cup’ın İstanbul’da yapılan 3. ayak yarışlarında Milli Pilot Ümit Ülkü, zirvedeki yerini korudu.
2.10.2018 Ege
Milli pilot şaşırtmadı
Milli pilot şaşırtmadı Opel Corsa OPC Cup’ın 3. sezonunun ilk ayak yarışında İstanbul Park’ta 1. olan ve sezonun ilk kupasını kaldıran Milli pilot Ümit Ülkü, “Pistlerde görsel bir şölen yaşatmak istiyoruz” dedi
27.06.2018 Ege
İzmirli şampiyon nefes kesecek
İzmirli şampiyon nefes kesecek Otomobil sporlarında yılın en hızlı pilotunun belirleneceği Şampiyonlar Şampiyonası 14-15 Nisan’da farklı branşlardan 49 sporcunun katılımıyla TOSFED Körfez Yarış Pisti‘nde yapılacak. Milli sporcu Ümit Ülkü, organizasyon için tüm hazırlıklarını tamamladı
12.04.2018 Ege
‘En Hızlı Pilot’ hafta sonu belli oluyor…
‘En Hızlı Pilot’ hafta sonu belli oluyor… Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED’in organize ettiği ‘Şampiyonlar Şampiyonası’ hafta sonu İzmit Körfez Pisti’nde gerçekleşecek ve sezonun ‘En Hızlı Pilotu’ belli olacak.
1.07.2020 Motor Sporları
Ülkü’den bir rekor daha
Ülkü’den bir rekor daha 2017 Türkiye Pist Şampiyonası’nda rakiplerini geride bırakan Ümit Ülkü, 10. kez Türkiye Şampiyonluğu’nu kazandı ve aynı gün içinde Opel Corsa OPC Cup yarışmasında da sezon birincisi oldu.
27.11.2017 Ege
Körfez'de 8 yarış bir arada
Körfez'de 8 yarış bir arada 2017 Türkiye Pist Şampiyonası, kısa adı KOSDER olan Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü organizasyonu ile TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde start alıyor.
11.05.2017 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Opel Corsa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.