Opel, Mokka'yı Türkiye'de satışa sundu
Opel, Mokka'yı Türkiye'de satışa sundu Alman otomotiv devi Opel, yeni Mokka’yı yüksek verimliliğe sahip benzinli motoru ve 3 farklı donanım seçeneğiyle satışa sundu. Zamanın ötesinde cesur tasarımı, sahip olduğu yenilikçi standart teknolojileri ve zengin sürüş destek sistemleriyle öne çıkan yeni Mokka, Opel markası için birçok ilki temsil ediyor.
16.06.2021 Otomobil
Opel Mokka'da yeni motor seçenekleri
Opel Mokka'da yeni motor seçenekleri Opel markasının B-SUV segmenti temsilcisi olan Mokka geride bıraktığımız dönemde yenilenmişti. Yeni otomobilin tasarımı ve teknolojik yeniliklerinin yanında teknik anlamda da var olan geliştirmeleri en çok dikkat çeken detayları arasında.
17.09.2020 Otomobil
Opel logosunu yeniledi! Mokka ile sergiledi
Opel logosunu yeniledi! Mokka ile sergiledi Opel, yenilediğini logosunu Mokka’nın tanıtımında sergiledi. Opel'in Haziran ayı sonunda tanıttığı SUV modeli olan Mokka'dan başlayarak tüm modellerinde kullandığı marka logosunu yeniliyor. Opel yeni logosunu gelecekte tüm modellerinde kullanacak.
14.07.2020 Otomobil
Liderliği pekiştirecek!
Liderliği pekiştirecek! Mokka ile B SUV segmentinin lideri olan Opel, yeni modeli Crossland X ile liderliğini bir adım ileri taşıyacak.
29.05.2017 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri