Son dakika! Bakan Akar, harekat merkezinde kahraman askerlere seslendi
Son dakika! Bakan Akar, harekat merkezinde kahraman askerlere seslendi Son dakika haberi... Pençe-Kaplan Operasyonu kapsamında komando birlikleri Irak'ın kuzeyindeki Haftanin’de terör örgütüne ait hedefleri imha ediyor. Atışlarla bölgenin yumuşatılması sonrasında yapılan hava hücum harekatında belirlenen bölgelere komandolar karadan ve havadan sızma harekatı icra etti.
17.06.2020 Haberler
Mardin'de PKK ve işbirlikçilerine şafak operasyonu
Mardin'de PKK ve işbirlikçilerine şafak operasyonu Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kapan-1 operasyonu kapsamında sözde Ömeryan, Bagok ve Gaprıha/Stawre kırsalında terör örgütü mensuplarının imhasına yönelik operasyonlar devam ederken milis ve isbirlikçilerine yönelik istihbari çalışmalar sonucu teknik ve fiziki takibe alınan PKK terör örgütüne yardım yataklık yaparak Suriye'den kurye aracılığı ile gelen silah ve mühimmatı teslim alan ve Derik Çataltepe Mahallesi'nde gizleyen 10 şahsın evine şafak vakti operasyon düzenlendi.
1.06.2020 Haberler
Adnan Oktar'a yapılan operasyon kameraya böyle yansıdı
Adnan Oktar'a yapılan operasyon kameraya böyle yansıdı Adnan Oktar'a yol ortasında yapılan operasyon kameraya yansıdı. Adnan Oktar ve grubuna yönelik dün sabah operasyon yapıldı. Oktar, Kandilli'deki evine geldiğinde kapıdaki polisleri gördü. Adnan Oktar, kaçarak Sarıyer'e doğru ilerledi. Oktar'ın peşine takılan polis ekipleri, Maslak'ta operasyon yaptı. Adnan Oktar'ın aracının önü polisler tarafından kesildi. Araçtan indirilen Oktar ve yanındaki kadın gözaltına alındı. Kelepçelenen Adnan Oktar ve yanındaki kadın polis aracın bindirildi.
11.09.2019 Yaşam
Ele geçirilenler böyle sergilendi
Ele geçirilenler böyle sergilendi Dolandırıcılık şebekesinin mevcut yöntemle 5 bin kişiyi 1 milyon 829 bin lira dolandırdığı tespit edildi. Güvenlik yetkilileri, bu rakamın artabileceğine işaret ederken, 70 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda 87 diz üstü bilgisayar, 8 tablet bilgisayar, 161 cep telefonu, 160 sim kart, 14 hard disk ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.
11.09.2019 Yaşam
Telefonla vatandaşları dolandıran çeteye operasyon kamerada
Telefonla vatandaşları dolandıran çeteye operasyon kamerada İstanbul’da telefon ile aradıkları vatandaşlara kendilerini polis, asker ve savcı olarak tanıttıktan sonra onları çeşitli yollarla kandırarak toplamda 4 milyon 500 bin lira dolandıran organize dolandırıcılık çetesi çökertildi. Gözaltına alınan 17 şüpheli adliyeye sevk edilirken, şüphelilerin “parmak izi incelemesi yapacağız” diyerek ziynet eşyalarını çaldıkları öğrenildi. İstanbul’da geçtiğimiz 1 Ekim 2017 tarihinden bu yana yaklaşık 42 telefon dolandırıcılığı olayının yaşanması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Şüphelilerin kendilerini polis, asker ve savcı olarak tanıtan ve vatandaşlara FETÖ/PDY ve PKK terör örgütü ile bağlantılarını olduğunu ve hapse gireceklerini ifade ettikleri ve para istedikleri öğrenildi. Çalışma kapsamında dedektifler, mağdurların ifadelerinden yola çıkarak, güvenlik kamera görüntülerini inceledikten sonra fiziki ve teknik takip gerçekleştirdi.Takip sonucunda polis ekipleri, internetten indirdikleri program ile polis imdat hattı 155 den aranıyormuş gibi vatandaşlara telefon ettikleri tespit edildi. Bu sayede vatandaşların güvenini kazanarak onlar istedikleri şekilde yönlendiren dolandırıcılar, onlara bankada kredi ve para çektirdikleri belirlendi.Öte yandan dolandırıcıların, vatandaşlara bankadan para çektirmenin yanı sıra evlerindeki ziynet eşyalarını parmak izi incelemesi yapacağız diyerek alarak çaldıklarını da tespit etti. Poşete koyulan paraların ise park ve bahçe gibi güvenlik kameralarının olmadığı yerlerde gerçekleştirildiği öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Şirinler çetesine düzenlenen operasyon anı kamerada
Şirinler çetesine düzenlenen operasyon anı kamerada İstanbul Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezine düzenlenen operasyonla yakalanan "Şirinler çetesi" üyelerinin AVM’ye üst ve araç araması yapılmadan giriş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı. Polisin operasyon anı ise kameralara yansıdı. Polisin 2 Kasım tarihinde Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla yakalanan "Şirinler çetesi" üyeleri, iki haftalık emniyet sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şüphelilerin önceki yıllarda İstanbul’da öldürülen Azeri mafya lideri Caniyev suikastının intikamı için Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelen 4 kişiyle 5 milyon dolara anlaşmak için Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezinde buluştukları ortaya çıkmıştı. O buluşmada silahlı çete üyelerinin AVM’ye girerken güvenlik kontrollerinden aranmadan geçtikleri ortaya çıktı. Elde edilen görüntülerde şebeke üyelerinin araçları ile birlikte geldikleri AVM’de X-Ray cihazının yanından silahları ile birlikte geçerek giriş yaptıkları görülüyor. Görüntülerde asansörde birbirlerine silah gösteren şüpheliler otomobillere bindikleri sırada Özel Harekat polisi ile Organize Şube ekiplerince baskın düzenleniyor. İstanbul’da 'Şirinler’ adlı yeraltı örgütü üyeleri, 2 Kasım Perşembe akşamı düzenlenen operasyonla yakalanmış, Mehmet Sabri Şirin’in de aralarında olduğu 8 kişi alışveriş merkezinde gözaltına alınmıştı. 5 kişinin daha gözaltına alındığı operasyonun ardından zanlılar bu sabah adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Haberler
Şirinler çetesine düzenlenen operasyon anı kamerada
Şirinler çetesine düzenlenen operasyon anı kamerada Çetenin Bahçelievler’deki AVM’ye üst ve araç araması yapılmadan giriş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.
16.11.2017 Gündem
Terör örgütü DEAŞ’a operasyon
Terör örgütü DEAŞ’a operasyon İstanbul’da terör örgütü DEAŞ’e yönelik düzenlenen operasyonlarda 6’sı Türk 31 kişinin yakalandığı bildirildi. Operasyon anı ise polis kamerası tarafından kaydedildi. Güvenlik kaynaklarına dayanan bilgilere göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, terör örgütü DEAŞ’ın İstanbul’daki hücre yapılanmasına yönelik 6 ilçede operasyon gerçekleştirdi. Fatih, Bağcılar, Başakşehir, Eyüp, Sultangazi ve Gaziosmanpaşa’da daha önceden tespit edilen 12 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen terör polisi, örgüt yanlısı 6 Türk şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Devam eden operasyonlar kapsamında Suriye gibi çatışma bölgelerine gitme şüphesi taşıyan 25 yabancı uyruklu şahsın da yakalandığı bildirilirken, hücre üyelerinin barındıkları adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda dijital malzeme, örgütsel doküman ve 1 adet kuru sıkı tabancanın ele geçirildiği belirtildi. Terörle Mücadele Polisi tarafından düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden yabancı uyruklu 25 kişinin sınırdışı edildiği kaydedilirken, yakalanan Türkiye uyruklu 6 şüphelinin ise Vatan Caddesindeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü aktarıldı. Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor. Öte yandan operasyon anı ise polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
11.09.2019 Haberler
3 ilde DEAŞ operasyonu 6 gözaltı
3 ilde DEAŞ operasyonu 6 gözaltı Terör örgütü DEAŞ'ın eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele şube ekiplerince bu sabah İstanbul merkez olmak üzere 3 ilde düzenlenen operasyonlarda 6 örgüt mensubu yakalanarak gözaltına alındı. İstanbul, Kocaeli ve Konya da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan ve tamamının Turk olduğu öğrenilen 6 kişinin örgütün kontrolündeki Rakka'ya sık sık gidip gelerek hem örgüt adına çatışmalara girdikleri hemde örgüte Turkiye'den eleman kazandırıp örgütün çatışma bölgelerine gönderdikleri belirlendi.Es zamanlı düzenlenen operasyonlarla yüklü miktarda örgütsel malzeme ve dijital veriyle gözaltına alınan ve Vatan Caddesinde bulunan TEM Şube'ye götürülen G.A, S., A.Y, S.B, A.Y ve M.N.B. isimli kişiler sorguya alındı.
11.09.2019 Haberler
Nefes kesen uyuşturucu operasyonu kamerada
Nefes kesen uyuşturucu operasyonu kamerada Mardin'de düzenlenen uyuşturucu operasyonu kameralara anbe an yansıdı. Operasyonla alakalı olarak Emniyet Müdürlüğü şu açıklamayı yaptı: İl Emniyet Müdürlüğümüzün PKK Terör Örgütünün finans kaynağı olan uyuşturucuya mücadele kapsamında yapmış olduğu çalışmalarda; 05.06.2017 tarihinde; Kızıltepe ilçesi İpekyolu üzerinde 27 plaka sayılı araç ile Uyuşturucu taşındığı bilgisi alınması üzerine yapılan takip ve tarassut neticesinde 27 plakalı arac durdurularak yapılan arama neticesinde; 20.45 kg uyuşturucu ESRAR maddesi Ele geçirilmiş olup, araç içerisinde bulunan Hamit D. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gerekli adli tahkikata başlanmıştır.
11.09.2019 Haberler
Nefes kesen uyuşturucu operasyonu kamerada
Nefes kesen uyuşturucu operasyonu kamerada Mardin'de düzenlenen uyuşturucu operasyonu kameralara anbe an yansıdı. Operasyonla alakalı olarak Emniyet Müdürlüğü şu açıklamayı yaptı: İl Emniyet Müdürlüğümüzün PKK Terör Örgütünün finans kaynağı olan uyuşturucuya mücadele kapsamında yapmış olduğu çalışmalarda; 05.06.2017 tarihinde; Kızıltepe ilçesi İpekyolu üzerinde 27 plaka sayılı araç ile Uyuşturucu taşındığı bilgisi alınması üzerine yapılan takip ve tarassut neticesinde 27 plakalı arac durdurularak yapılan arama neticesinde;  20.45 kg uyuşturucu ESRAR maddesi Ele geçirilmiş olup, araç içerisinde bulunan Hamit D. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gerekli adli tahkikata başlanmıştır.
11.09.2019 Haberler
Emniyet'ten büyük fuhuş operasyonu!
Emniyet'ten büyük fuhuş operasyonu! Eskort siteleri üzerinden fuhuş yaptıranlara Asayiş Daire Başkanlığı'nın koordinesinde operasyon başlatıldı. Fuhşa karıştığı iddiasıyla 700 kadınla ilgili gözaltı kararı var. Suçtan elde edildiği belirlenen yaklaşık 3 milyon liraya, evlere ve arabalara el konuldu.
11.09.2019 Haberler
Sahte polislere nefes kesen operasyon kamerada
Sahte polislere nefes kesen operasyon kamerada Fatih, Beyoğlu ve Sarıyer'de kendilerine polis süsü vererek turistlere yönelik dolandırıcılık yapan İran uyruklu 2’si kadın 5 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin yakalandığı nefes kesen operasyon polis kamerasına yansıdı. Edinilen bilgilere göre, İstanbul’un Fatih, Beyoğlu ve Sarıyer ilçelerinde kendilerine polis süsü vererek, özellikle Arap turistlere yönelik, üst ve çanta araması bahanesiyle dolandırıcılık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Mağdurların verdiği bilgiler doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran ekipler, şüphelileri teknik ve fiziki takibe aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheliler, 16 Şubat Perşembe günü Fatih’te içerisinde bulundukları araçta yakaladı. Kadın şüpheliler R. S. N., B. B. ile erkek şüpheliler V. F., A. R. A., A. G. olmak üzere toplam 5 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, şüphelilerin dolandırıcılık yaparken kullandığı tahmin edilen 1 adet sahte polis kimliği, 1 adet polis yeleği, 1 adet kelepçe ve 5 adet rozet ele geçirildi. Nefes kesen operasyon polis kamerasında İranlı sahte polislerin yakalandığı nefes kesen operasyon polis kamerasına yansıdı. Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, Fatih’te bulunan bir cadde üzerinde bulunan aracın önünü kesen polisler, hızlı bir şekilde aracın etrafını sararak şüphelileri kıskıvrak yakalıyor. İşlek bir caddede yolun karşısına geçtikleri sırada operasyon anına denk gelen vatandaşların operasyonu oldukları yerde durarak izlemesi dikkat çekiyor. Adliyeye sevk edildiler Öte yandan, Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, Çağlayan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.
11.09.2019 Haberler
Filmleri aratmayan uyuşturucu operasyonu kamerada
Filmleri aratmayan uyuşturucu operasyonu kamerada Adana merkezli Diyarbakır, Mersin, Bitlis, Antalya, İstanbul ve Erzincan'da yapılan uyuşturucu operasyonu, filmleri aratmayacak aksiyona sahne oldu. 27 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda toplam 1 ton 210 kilo esrar ele geçirildi.
13.01.2017 Gündem
Filmleri aratmayan uyuşturucu operasyonu kamerada
Filmleri aratmayan uyuşturucu operasyonu kamerada Adana merkezli Diyarbakır, Mersin, Bitlis, Antalya, İstanbul ve Erzincan'da yapılan uyuşturucu operasyonu, filmleri aratmayacak aksiyona sahne oldu. 27 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda toplam 1 ton 210 kilo esrar ele geçirildi.
13.01.2017 Gündem
Sakarya’da PKK'lılara yapılan operasyon böyle görüntülendi
Sakarya’da PKK'lılara yapılan operasyon böyle görüntülendi Sakarya’da PKK terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheli adliyeye sevk edildi. Operasyon anı kameralara saniye saniye yansıdı.
11.09.2019 Haberler
ÖSO askerleri operasyona böyle hazırlandı
ÖSO askerleri operasyona böyle hazırlandı Suriye’nin Halep kentinin kuzeyindeki El Bab kentinin IŞİD’ten alınması için Türkiye desteğiyle operasyon yapan ÖSO, Çobanbey güneyinde IŞİD için dini açıdan önemli olan Dabık kasabasına girdi. Bölgede ilerleyen ÖSO, 5 köyü IŞİD’den aldı. ÖSO kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Türkiye'nin başlatmış olduğu Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Çobanbey kabasının güneyi, doğusu ve batısında IŞİD ile mücadele eden ÖSO’nun ilerleyişi devam ediyor.
11.09.2019 Haberler
Şemdinli'de 17 PKK'lının ölü ele geçtiği çatışmanın görüntüleri
Şemdinli'de 17 PKK'lının ölü ele geçtiği çatışmanın görüntüleri Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde 8 Temmuz'da bir üs bölgesine saldırı hazırlığında olan 17 PKK'lı ölü ele geçtiği çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı.
11.09.2019 Haberler
Teröristler böyle teslim oldu
Teröristler böyle teslim oldu Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde 3 terörist teslim oldu. Sur İlçesi'nde güvenlik güçlerinin operasyonları sırasında 3 terörist teslim oldu. Teslim olan teröristlere askerler,"Gençler devletin güvencisi altındasınız. Bize emanetsiniz. Size kimse zarar vermeyecek" sözleri dikkat çekti. Bir terörist ise teslim olma gerekçesini,"İnsanları zor durumda bıraktık, pişman olduk, devlete teslim olmaya karar verdik" diyerek açıkladı. Teröristlerin tarihi binalara verdiği zarar da gözler önüne serildi.
11.09.2019 Haberler
Dilek Doğan'ın vurulma görüntüleri
Dilek Doğan'ın vurulma görüntüleri Sarıyer Küçükarmutlu’da 18 Ekim sabahı polisin evine yaptığı baskın sırasında göğsünden vurularak yaşamını yitiren Dilek Doğan’ın (24) vurulma anına ilişkin görüntüler soruşturma dosyasına girdi.Ailenin avukatları dün dosyaya sunulan olay gününe ait görüntüleri basın ve aileyle paylaştı. Avukatlardan Oya Aslan, “Görüntülerde de görülüyor ki, iddianamede iddia edildiği gibi, polis memuru ve aile arasında herhangi bir itiş kakış yoktur. Bu şahıs Dilek Doğan’ı keyfi bir şekilde kasten adam öldürmüştür” dedi.Oldukça net olan görüntülerde, arama için kapıya gelen polislerin kapının girişine çıkan Dilek’e ‘İsmin ne senin?’ diye sorması yer alıyor. Ardından Dilek’in eve giren polislere ‘Galoş giyin’ uyarısı yaptığı duyuluyor. Özel harekat polisinin arama yapacak ekibe galoş giymesi uyarısında bulunmasının ardından eve arama yapacak ekip giriyor. Arama sürerken dikkat çeken tek şey, ağabeyin sadece konuşarak baskına tepki göstermesi. Polis Y.M.’nin ‘Ben sana ne dedim, ben sana ne dedim’ demesinin ardından cılız bir silah sesi duyuluyor. Ardından kamera o bölgeye yönelince, Dilek Doğan’ın kanlar içinde yerde yattığı, silahı ateşleyen polise de ağabey ve babanın tepki gösterdiği, itiş kakışının görüldüğü, ailenin Dilek diye feryat ettiği görüntülere yansıyor
11.09.2019 Haberler
Dilek Doğan'ın vurulma görüntüleri
Dilek Doğan'ın vurulma görüntüleri Sarıyer Küçükarmutlu’da 18 Ekim sabahı polisin evine yaptığı baskın sırasında göğsünden vurularak yaşamını yitiren Dilek Doğan’ın (24) vurulma anına ilişkin görüntüler soruşturma dosyasına girdi.Ailenin avukatları dün dosyaya sunulan olay gününe ait görüntüleri basın ve aileyle paylaştı. Avukatlardan Oya Aslan, “Görüntülerde de görülüyor ki, iddianamede iddia edildiği gibi, polis memuru ve aile arasında herhangi bir itiş kakış yoktur. Bu şahıs Dilek Doğan’ı keyfi bir şekilde kasten adam öldürmüştür” dedi.Oldukça net olan görüntülerde, arama için kapıya gelen polislerin kapının girişine çıkan Dilek’e ‘İsmin ne senin?’ diye sorması yer alıyor. Ardından Dilek’in eve giren polislere ‘Galoş giyin’ uyarısı yaptığı duyuluyor. Özel harekat polisinin arama yapacak ekibe galoş giymesi uyarısında bulunmasının ardından eve arama yapacak ekip giriyor. Arama sürerken dikkat çeken tek şey, ağabeyin sadece konuşarak baskına tepki göstermesi. Polis Y.M.’nin ‘Ben sana ne dedim, ben sana ne dedim’ demesinin ardından cılız bir silah sesi duyuluyor. Ardından kamera o bölgeye yönelince, Dilek Doğan’ın kanlar içinde yerde yattığı, silahı ateşleyen polise de ağabey ve babanın tepki gösterdiği, itiş kakışının görüldüğü, ailenin Dilek diye feryat ettiği görüntülere yansıyor
11.09.2019 Haberler