Oprah Wınfrey

Oprah Wınfrey

Son dakika OPRAH WINFREY haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan OPRAH WINFREY gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan OPRAH WINFREY haber sayfamızda...

Oprah Wınfrey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 566 oprah wınfrey haberi bulunmuştur.
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
'Milwaukee yamyamı' yeniden gündemde! Ölürken bile onu sordu
'Milwaukee yamyamı' yeniden gündemde! Ölürken bile onu sordu Jeffrey Dahmer, tarihe adını kanlı harflerle kazıyan en ünlü seri katillerden biri. Yakalandığı tarihe kadar 17 insanı vahşice hayattan kopardı ve ABD'de bugün hala unutulmayan korku tohumları ekti. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni detaylarsa, Dahmer'ı tekrar dünya basınının manşetlerine taşıdı.
6.12.2023 Dünya
Düşes 'Bebeğimin ten rengiyle ilgili endişeliler' demişti! İfşa oldular
Düşes 'Bebeğimin ten rengiyle ilgili endişeliler' demişti! İfşa oldular Prens Harry ile Meghan Markle, iki yıl önce Oprah Winfrey'e verdikleri röportajda Kraliyet Ailesi'nden iki kişinin oğulları Archie'nin ten renginin nasıl olacağı hakkında konuştuğunu açıklamıştı. Bu açıklama üzerine Kraliyet Ailesi ırkçılıkla suçlanmıştı. Meghan ile Harry'nin isimlerini vermeyi reddettiği bu iki kişinin kim olduğu sonunda ortaya çıktı.
30.11.2023 Cadde
90’ların zamansız ‘podyum büyüsü’
90’ların zamansız ‘podyum büyüsü’ Süper modeller Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evangelista ile Christy Turlington’ın 30 yıl sonra bile Vogue’un kapağında yer alabilme sırları, zamana meydan okumaları ve 90’ların büyüsü. İşte kaybolan ama ışıltısı geçmeyen yıllar!
24.09.2023 Dünya
Hawaii cehennemi yaşıyor!
Hawaii cehennemi yaşıyor! ABD’nin adalardan oluşan Hawaii eyaletine bağlı Maui Adası’nda çıkan yangınlar nedeniyle en az 36 kişinin öldüğü açıklandı.
11.08.2023 Dünya
Grev nedeniyle vizyon tarihleri değişiyor
Grev nedeniyle vizyon tarihleri değişiyor Hollywood’da senaristlerin ve oyuncuların grevi, filmlerin vizyon tarihlerini de etkileyecek gibi görünüyor.
22.07.2023 Kültür Sanat
Brooke Shields: Michael Jackson beni öpmeye çalıştı!
Brooke Shields: Michael Jackson beni öpmeye çalıştı! Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan ünlü oyuncu Brooke Shields, verdiği bir röportajda Michael Jackson'ın bir dönem sevgili olduklarını iddia etmesiyle ilgili konuştu. Dünyaca ünlü şarkıcının canlı yayında "Brooke benim kız arkadaşım" demesinin ardından Jackson'ı aradığını belirten Shields, ayrıca Michael'ın onu öpmeye çalıştığı bir an yaşandığını da itiraf etti.
28.03.2023 Cadde
Kitap ve podcast için yeni anlaşma
Kitap ve podcast için yeni anlaşma ABD’nin eski başkanı Barack Obama’nın eşi Michelle Obama, kitap ve podcast yayını için anlaştığı Spotify’dan, sahiplik haklarıyla ilgili sorun yaşadığı için bir yıl önce ayrılmıştı.
3.02.2023 Dünya
Ünlü kasabasına ‘tahliye’ talimatı
Ünlü kasabasına ‘tahliye’ talimatı ABD’de birden fazla yağış dalgasının ve fırtınanın etkisi altında kalan Kaliforniya’da “afet” sırasında 14 kişi öldü. Ünlülerin yaşadığı Montecito kasabasında, şiddetli fırtına öncesi “acil tahliye” çağrısında bulunuldu.
11.01.2023 Dünya
Prens Harry, İngiltere Kraliyet Ailesi'nde ırkçılık olduğunu düşünmediğini söyledi
Prens Harry, İngiltere Kraliyet Ailesi'nde ırkçılık olduğunu düşünmediğini söyledi Prens Harry, otobiyografi kitabının tanıtımı kapsamında verdiği son röportajda bir gün babası ve ağabeyi ile barışabileceklerini söyledi.
9.01.2023 Dünya
Kitap dünyasının zirvedeki yıldızı
Kitap dünyasının zirvedeki yıldızı Reese Witherspoon kitap zevkini medya imparatorluğunun bir koluna dönüştürerek yayıncılığın da yıldızı oldu. Aktrisin kitap kulübünün 2.5 milyon üyesi var. Oprah Winfrey ise ikinci sırada.
18.12.2022 Dünya
Prens Harry'den Meghan Markle'a Prenses Diana benzetmesi: Bunu görmek çok zor!
Prens Harry'den Meghan Markle'a Prenses Diana benzetmesi: Bunu görmek çok zor! İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılan Sussex Dükü Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, yaptıkları son hamleyle herkesi şaşkına çevirdi. Yeni yayınlanan belgeselleriyle tüm dünyanın gündemine oturan ünlü çiftten Harry, annesi Prenses Diana'nın yaşadığı paparazzi tacizi ile eşinin internette maruz kaldığı tacizi karşılaştırarak, dikkat çeken ifadeler kullandı.
10.12.2022 Cadde
Trend Raporu
Trend Raporu KÜLKEDİSİ MİSALİ  Uzun zamandır devam eden PVC, şeffaf ayakkabı modası önümüzdeki sezonda bizimle olacak gibi...
9.12.2022 Cadde
1 dakikalık fragmanı bile olay yarattı! Meghan ve Harry ünlü çifti mi taklit ediyor?
1 dakikalık fragmanı bile olay yarattı! Meghan ve Harry ünlü çifti mi taklit ediyor? İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle yaptıkları son hamleyle herkesi şaşkına çevirdi. Bugüne dek yapılmış tüm açıklamaları gölgede bırakacağı öngörülen 'Harry Meghan' belgeselinin 1 dakikalık fragmanı bile olay yaratmaya yetti! Çiftin 8 Aralık'ta yayınlanacak belgesel için verdiği pozlarla ilgili ortaya atılan iddialar ise 'yok artık' dedirtecek türden.
6.12.2022 Cadde
'Kraliçe II. Elizabeth, Prens Harry'nin Meghan Markle'a çok fazla aşık olduğundan endişe ediyordu'
'Kraliçe II. Elizabeth, Prens Harry'nin Meghan Markle'a çok fazla aşık olduğundan endişe ediyordu' İngiltere'nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı Kraliçe II. Elizabeth'in, Kraliyet Ailesi ile aralarında soğuk rüzgarlar esen Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle ile ilgili düşünceleri önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan bir biyografi kitabında ortaya çıktı. Yazılanlara göre Kraliçe'nin, torununun Meghan'a 'çok fazla aşık olup olmadığını' sorguladığı iddia edildi. İşte detaylar...
28.11.2022 Cadde
Mehmet Öz, ABD Senatosu'na seçilemedi
Mehmet Öz, ABD Senatosu'na seçilemedi ABD’de katıldığı televizyon programlarıyla ünlenen Mehmet Öz, ara seçimlerde Pennsylvania eyaletinde senatörlük seçimini kaybetti.
9.11.2022 Dünya
Mehmet Öz: ABD'de Trump'ı destekleyen Cumhuriyetçi senatör adayı
Mehmet Öz: ABD'de Trump'ı destekleyen Cumhuriyetçi senatör adayı ABD'de televizyon yıldızlığından tartışmalı bir siyasi kariyere ilerleyen Dr. Öz, Senato'ya girmesi durumunda Türk vatandaşlığından ayrılacak.
8.11.2022 Dünya
Aynı görünseler de farklılar! Kraliyet gelinlerinin çok konuşulan 5 özelliği
Aynı görünseler de farklılar! Kraliyet gelinlerinin çok konuşulan 5 özelliği İkisi de kendi dönemine damga vurdu, geleneklere meydan okudu, her yaptıkları olay oldu. Birbirlerine benzediklerini düşünülüyor ancak durum çok farklı. İşte İngiliz Kraliyet ailesinin çok konuşulan gelinleri Meghan Markle ve Prenses Diana'nın benzetilen 5 özelliği ve ardındaki gerçekler.
2.11.2022 Cadde
‘Yedek’ prensin kitabı ortalığı karıştıracak
‘Yedek’ prensin kitabı ortalığı karıştıracak Prens Harry’nin İngiliz Kraliyet Ailesi’nin sırlarını ifşa edeceği düşünülen anı kitabının 10 Ocak’ta yayımlanacağı açıklanırken, kitap ismi nedeniyle henüz piyasaya çıkmadan gündem oldu.
28.10.2022 Dünya
İlk Menopoza Girdiğinde Yaşadıklarını Anlatan Dünyaca Ünlü İsimler
İlk Menopoza Girdiğinde Yaşadıklarını Anlatan Dünyaca Ünlü İsimler Menopoz her kadının yaşadığı biyolojik ve doğal bir süreçtir. Adet döngülerinin bitişini işaret eden bu döngü her kadın için aynı olmaz. Menopoz bazı kadınlarda daha erken yıllarda ortaya çıkarken kimisinde de daha geç yıllarda görülüyor. Üç döneme ayrılan menopoz Premenopoz, Menepoz ve Postmenopoz şeklindedir. Belirtiler ve semptomlar her kadında değişiklik gösterebilir. Menopoz dönemi boyunca kadınlar sıcak basması, vajinal kuruluk ve enerji düşüklüğü gibi fiziksel belirtilerin yanı sıra duygusal olarak da etkiler görülebilir.
18.10.2022 Kadın Sağlığı
'Kate Middleton, Meghan Markle'a zeytin dalı uzatacak!'
'Kate Middleton, Meghan Markle'a zeytin dalı uzatacak!' Kraliyet Ailesi ile aralarının açık olduğu bilinen Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'ın bir zamanlar Prens William ve Kate Middleton'ın altında yer alan isimleri, geçtiğimiz ailenin internet sitesinde en alt sıralara düşürülmüş, bunu görenler adeta şoke olmuştu. İkili hala gündemdeyken, Middleton'ın eşi William ve kardeşi Harry'nin arasını düzeltebilmek için Markle'a 'zeytin dalı' uzatacağı iddia edildi. Ünlü çiftler, önümüzdeki ay aynı zamanlarda ABD'de olacak. İşte detaylar...
14.10.2022 Cadde
Ekibine jest
Ekibine jest Hande Yener, Need Tour’un 12’nci yıl kutlamasında sahne aldı.
22.09.2022 Cadde
Bir devir kapandı
Bir devir kapandı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth 96 yaşında hayata veda etti. Halkın büyük sevgi beslediği Elizabeth’in ölümü ülkeyi yasa boğdu. Kraliçe’nin 70 yıllık saltanatının ardından İngiltere’de Kral 3. Charles dönemi başladı.
9.09.2022 Dünya
İngiliz kraliyetini topa tuttu! Dünyanın konuştuğu röportajdan 5 bomba detay
İngiliz kraliyetini topa tuttu! Dünyanın konuştuğu röportajdan 5 bomba detay İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Meghan Markle ve Prens Harry kendi ayakları üzerinde durmakta oldukça kararlı. Dönem dönem kraliyet üyesiyken yaşadıklarını anlatarak tüm şimşekleri üzerine çeken Meghan Markle'ın son röportajı da gündeme oturdu. İşte "Açıklama yapmakta özgürüm" diyen düşesin röportajında öne çıkan 5 detay.
1.09.2022 Cadde
Hiç unutulmadı! Prenses Diana'nın 25 yıllık mirası
Hiç unutulmadı! Prenses Diana'nın 25 yıllık mirası Çağdaş Ertuna - Prenses Diana’nın Paris’teki trafik kazasında hayatını kaybetmesinin üzerinden tam 25 yıl geçti...
28.08.2022 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Oprah Wınfrey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.