Orange İs The New Black

Orange İs The New Black

Son dakika Orange is the New Black haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Orange is the New Black gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Orange is the New Black haber sayfamızda...

Orange İs The New Black

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62 orange is the new black haberi bulunmuştur.
Netflix'ten Suudi Arabistan'daki 'Cemal Kaşıkçı' sansürüne ilişkin itiraf
Netflix'ten Suudi Arabistan'daki 'Cemal Kaşıkçı' sansürüne ilişkin itiraf Netflix, Suudi Arabistan Veliaht bin Selman'ın, Cemal Kaşıkçı cinayeti nedeniyle eleştirildiği bir programı Suudi Arabistan'da yayından kaldırma karşılığında, "pedofili" ve "eşcinsellik" içerikli videoları yayınlamalarına izin verildiğini açıkladı.
15.09.2020 Dünya
Yeni kurtadam Ryan Gosling
Yeni kurtadam Ryan Gosling “The Invisible Man” filmiyle canavar evrenini yeniden canlandıran Universal, “The Wolfman”i yeniden beyazperdeye uyarlamaya hazırlanıyor.
2.06.2020 Kültür Sanat
Galada cesur tasarım!
Galada cesur tasarım! ‘Charlie’nin Melekleri’nin galasına katılan Laverna Cox, Türk modacı Hakan Akkaya’nın tasarımını üstlendiği cesur kıyafetiyle geceye damgasını vurdu
13.11.2019 Cadde
Netflix dizileri | Netflix'e nasıl üye olunur? Netflix ücreti ne kadar?
Netflix dizileri | Netflix'e nasıl üye olunur? Netflix ücreti ne kadar? Netflix; internet bağlantılı binlerce cihazda ödüllü diziler, filmler, animeler, belgeseller ve daha fazlasını içeren geniş bir arşiv sunan bir yayın hizmetidir. Netflix hizmetinden yararlanabilmek için üye olmak gerekiyor. Peki Netflix'e nasıl üye olunur? Netflix ücreti ne kadar? Netflix dizileri nelerdir?
12.09.2019 Gündem
Resmen açıklandı! Game of Thrones 32 dalda aday oldu
Resmen açıklandı! Game of Thrones 32 dalda aday oldu Emmy Ödülleri'nin bu seneki adayları açıklandı. 22 Eylül'de sahiplerini bulacak olan Emmy Ödülleri'nde Game of Thrones en iyi drama dizisi de dahil olmak üzere 32 dalda aday oldu. İşte adaylar...
16.07.2019 Cadde
Orange is the New Black dizisinin final sezonu başlıyor!
Orange is the New Black dizisinin final sezonu başlıyor! Son birkaç yıldır izlediğimiz Orange is the New Black, bu yıl yedinci sezonunun 'final' olduğunu duyurdu. 26 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak olan dizi, Game of Thrones gibi bizi hayal kırıklığına uğratacak mı?
31.05.2019 Ekran
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
9.02.2019 Cumartesi
Netflix, tüm aboneliklerin fiyatlarını yükseltiyor
Netflix, tüm aboneliklerin fiyatlarını yükseltiyor Netflix, abonelik ücretlerine zam yapıyor. CNBC'nin ortaya koyduğu habere göre Netflix, abonelik planlarının her biri için %13-18 arasında artış gerçekleştirecek.
17.01.2019 Teknoloji
Hackerlar 11 Eylül'le ilgili belgelerin ikinci kısmını yayınladı
Hackerlar 11 Eylül'le ilgili belgelerin ikinci kısmını yayınladı Orange Is The New Black dizisini internete koyan hackerlar, 11 Eylül saldırılarıyla ilgili gizli verileri sızdırmakla tehdit etmişti. The Dark Overlord ekibi, 11 Eylül saldırılarıyla bağlantısı bulunan 18 bin belgeden 650 tanesini yayınlamıştı. Hacker grubu şimdi de 11 Eylül ile ilgili olarak 7500 dosyadan oluşan ikinci belge grubunu yayınladı.
10.01.2019 Teknoloji
Hackerlar 9/11 saldırılarıyla ilgili verilerin bir kısmını açıkladı
Hackerlar 9/11 saldırılarıyla ilgili verilerin bir kısmını açıkladı Orange Is The New Black dizisini internete koyan hackerlar, 11 Eylül saldırılarıyla ilgili gizli verileri sızdırmakla tehdit etmişti. The Dark Overlord ekibi, 11 Eylül saldırılarıyla bağlantısı bulunan 18 bin belgeden 650 tanesini yayınladı.
10.01.2019 Teknoloji
Hackerlar 9/11 saldırılarıyla ilgili verileri açığa çıkartabilir
Hackerlar 9/11 saldırılarıyla ilgili verileri açığa çıkartabilir Orange Is The New Black dizisini internete koyan hackerlar şimdi de 11 Eylül saldırılarıyla ilgili gizli verileri sızdırmakla tehdit ediyor.
2.01.2019 Teknoloji
Taciz iddialarını reddetti
Taciz iddialarını reddetti Avustralyalı oyuncu Geoffrey Rush bir oyunda başrolü paylaştığı oyuncu Yael Stone’un taciz iddialarını reddetti.
18.12.2018 Dünya
Halkın seçtikleri teşekkür etti
Halkın seçtikleri teşekkür etti Bu yıl 44’üncüsü düzenlenen People’s Choice (Halkın Seçimi) Ödülleri, sahiplerini buldu. Gecede, asker ve itfaiye vurgusu dikkat çekti.
13.11.2018 Cadde
Nil Makaracı, cinsel yönelimi sebebiyle diziden kovulduğunu iddia etti
Nil Makaracı, cinsel yönelimi sebebiyle diziden kovulduğunu iddia etti Nil Makaracı, lezbiyen ilişkilerin yaşandığı 'Orange is the New Black' isimli dizinin Türkiye uyarlaması olan Avlu'da rol alıyordu. İddiasına göre, 'lezbiyen' olduğu için diziden kovuldu. Peki işin aslı astarı nedir? Nil Makaracı kimdir?
23.03.2018 Kaos
Jodie Foster, Black Mirror'ın yönetmen koltuğunda
Jodie Foster, Black Mirror'ın yönetmen koltuğunda Jodie Foster son dönemde oyunculuktan çok yönetmenliğiyle gündeme geliyor. Bugüne kadar House of Cards, Orange is the New Black gibi dizilerde de yönetmenlik yapan Jodie Foster, bu kez Black Mirror ile karşımızda. Jodie Foster, Black Mirror dizisinin bir bölümünü yönetecek.
27.11.2017 Kültür Sanat
Kylie Jenner'ın Evini Dudaklar Saracak!
Kylie Jenner'ın Evini Dudaklar Saracak! Eğer Architectural Digest’in Ekim sayısının Yeni Yaratıcılar bölümündeki George Venson duvar kağıtlarına tutulduysanız, merak etmeyin yalnız değilsiniz...
9.02.2018 Güncel
Çi 2. yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti! Çi 2. bölüm fragman izle...
Çi 2. yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti! Çi 2. bölüm fragman izle... Fi dizisi ikinci sezona bomba gibi başladı. Çi olarak devam eden Fi dizinin yayın tarihi 17 Kasım'a alındı. İşte Çi 2. sezon 2. bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı...
17.11.2017 Gündem
‘Koca sezonu tek günde izliyorlar’
‘Koca sezonu tek günde izliyorlar’ Televizyon izleme kültürü değişiyor ve dizilerin hayatımızda kapladığı önem gitgide artıyor. Yeni dizi izleme kültürünün özelliklerini Netflix’in global direktörü Brian Wright Milliyet’e anlattı
17.10.2017 Gündem
Kendall Jenner'ın ilginç stili!
Kendall Jenner'ın ilginç stili! Model Kendall Jenner, New York'taki sıcak havaya rağmen uzun kollu ve boğazlı eşofman takımıyla objektiflere yansıdı.
7.08.2017 Cadde
69. Emmy Ödülleri adayları belli oldu
69. Emmy Ödülleri adayları belli oldu 2017 Emmy Ödülleri için adaylar bugün düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı. Game of Thrones'un yokluğunda ön plana çıkan diziler Westworld, Stranger Things, This is Us ve Atlanta oldu.
14.07.2017 Kültür Sanat
Rolü için bu hale geldi!
Rolü için bu hale geldi! ABD'li oyuncu Francesca Curran, 'Orange is the New Black' dizisindeki rolü almak için dış görünüşünde büyük bir değişikliğe gitme kararı aldı.
13.07.2017 Cadde
12 burca özel dizi izleme rehberi
12 burca özel dizi izleme rehberi Televizyonda yüzlerce dizi var ve bu gerçek bir savaş anlamına geliyor! Hem yapımcılar için, hem de biz seyirciler için... Hangi birini izleyeceğiz? Hangisi size göre? Sizinle aynı beğenilere sahip kişiler neleri izliyor? Bu konuda astrolojiden yararlanabiliriz! Evet astroloji bir bilim değil, ama kullanmasını bilene iyi bir yol gösterici... Televizyon beğenilerine göre sıralama yapmanıza da yardımcı olabilir!
13.03.2018 Astroloji
Bilgisayar korsanları Walt Disney'den fidye istiyor
Bilgisayar korsanları Walt Disney'den fidye istiyor ABD'de Walt Disney şirketinin sistemini ele geçiren bilgisayar korsanlarının fidye istediği bildirildi.
16.05.2017 Ekonomi
Disney'i hackleyip fidye istediler
Disney'i hackleyip fidye istediler ABD'de Walt Disney şirketinin sistemini ele geçiren bilgisayar korsanlarının fidye istediği bildirildi.
16.05.2017 Teknoloji
Netflix, hackerların kurbanı oldu
Netflix, hackerların kurbanı oldu Çevrim içi film ve dizi izleme platformu Netflix, istenilen fidyeyi ödemeyince hackerlar henüz yayınlanmamış içerikleri internette yayınladı.
2.05.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Orange İs The New Black ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.