Organik

Organik

Son dakika organik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan organik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan organik haber sayfamızda...

Organik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.182 organik haberi bulunmuştur.
30 yıllık eşini kaybeden Elif Karlı: Halen yas dönemindeyim!
30 yıllık eşini kaybeden Elif Karlı: Halen yas dönemindeyim! Geçtiğimiz sene eşi Cengiz Karlı'nın yaşamını yitirmesiyle tarifsiz bir acı yaşayan Elif Karlı, Bebek'te görüntülendi. Söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait 'Çat Kapı' şarkısını 21 sene sonra yeniden yorumlayan isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.
25.04.2024 Cadde
Öğrencilere krem eğitimi
Öğrencilere krem eğitimi Laber Kimya Organik Kozmetik A.Ş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik krem ve esans atölyesi düzenliyor.
22.04.2024 Ekonomi
Büyümede öngörüyü aştı
Büyümede öngörüyü aştı Henkel Grup’un 2023 mali yılındaki satışları 21.514 milyar euro olarak gerçekleşti. Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2023 mali yılında, Yapıştırıcı Teknolojileri İş Birimi’nin satışları 10.790 milyar euro’ya ulaştı ve satışlar organik olarak yüzde 3.2 oranında arttı.
22.04.2024 Ekonomi
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
İlk kiraz hasat edildi! Manisa'da üretici umutlu
İlk kiraz hasat edildi! Manisa'da üretici umutlu Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Ekonomi
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Bakan Yumaklı: Yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz
Bakan Yumaklı: Yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Çim alanların bir kısmının kurakçıl peyzaja dönüştürülmesi ile yüzde 20-50, tamamının kurakçıl peyzaja dönüştürülmesi ile de ortalama yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz" dedi.
12.04.2024 Ekonomi
İhracatı üçte bir değerlendi
İhracatı üçte bir değerlendi Gıda ürünlerinde Türkiye’nin lider ihraç ürünlerinden çekirdeksiz kuru üzümün ihracatı 2023/24 sezonunda döviz bazında yüzde 29 değerlendi.
12.04.2024 Ekonomi
Toprak sineklenmesini bitiren 3 etkili yöntem! Çiçeklerinizi, evinizi sinek derdinden kurtarıyor
Toprak sineklenmesini bitiren 3 etkili yöntem! Çiçeklerinizi, evinizi sinek derdinden kurtarıyor Saksı çiçekleri yanlış bakım koşulları veya farklı nedenlerle sineklenebilir. Hele ki çiçeğinize evde bakıyorsanız evinizde sinekten geçilmez. Bu durum canını sıkıyorsa çiçeklerinizi çöpe atmanıza gerek yok. Toprak sineklenmesini bitiren 3 etkili yöntemi sizinle paylaştık.
11.04.2024 Püf Noktası
'Kalpli göl' köpürdü: Mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay
'Kalpli göl' köpürdü: Mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay Çanakkale'nin Ezine ilçesinde belli dönemlerde pembe renge bürünen ve kalp şekli ile dikkat çeken göldeki beyaz köpükler, tedirginlik yarattı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nden (ÇOMÜ) Tülay Bican Süerdem, "Köpüklenme dediğimiz olay, mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay. Onun için müsilajla karıştırılmaması gerekiyor" dedi.
10.04.2024 Gündem
Optikçilerin sırrı ortaya çıktı! Gözlük camlarındaki çiziği yok ediyor
Optikçilerin sırrı ortaya çıktı! Gözlük camlarındaki çiziği yok ediyor Günlük hayatımızda ihtiyaç veya aksesuar olarak tercih ettiğimiz gözlüklerin camları zamanla çizilebiliyor. Ancak bu noktada dert etmenize gerek yok. Evdeki malzemelerle gözlüklerinizin camını temizleyip çiziklerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz.
2.04.2024 Püf Noktası
Yeşil yumurtanın tanesi 20 lira!
Yeşil yumurtanın tanesi 20 lira! Yozgat’ta bir üretici tarafından yetiştirilen Şili kökenli Araucana cinsi tavukların mavi ile yeşil renk tonlarındaki yumurtaları ilgi görüyor. Araucana cinsi tavukların tanesi 400-500 liradan, yumurtası ise 15-20 liradan satılıyor.
2.04.2024 Ekonomi
Bahçeden ambalaja hayatı ‘aronya’
Bahçeden ambalaja hayatı ‘aronya’ Aronyanın, 200 milyar dolarlık küresel gıda takviyesi pazarında yıldızının parlayacağını öngören girişimci Aylin Kalafatoğlu, kurulumuna destek verdiği bahçelerden aldığı meyveleri ambalajlı ürüne dönüştürüyor, iç pazarın yanı sıra ihracatta da büyüyor.
2.04.2024 Kobi
Aydın'da korkunç olay! Arkadaşını ve annesini 'para yüzünden' öldürdü
Aydın'da korkunç olay! Arkadaşını ve annesini 'para yüzünden' öldürdü Aydın'ın Nazilli ilçesinde alacak meselesinden çıkan tartışmada Akın D. (42), arkadaşı Emre Öztürk (35) ve annesi Aysel Öztürk'ü (53) bıçakla öldürdü. Akın D., olayın ardından policse gidip, teslim oldu.
1.04.2024 Gündem
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı!
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, dört katlı lüks villasının kapılarını Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı. Evinde kutsal emanetler köşesi de olan ünlü ismin antika eşyaları, kileri ve saunalı giyinme odası dikkat çekti.
1.04.2024 Cadde
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz!
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz! P&G, 'Yıldız Anneler' projesi kapsamında 10 paralimpik sporcumuz ve annesini de desteklediğini açıkladı. ‘Her alanda eşit görüyoruz’ misyonuyla hareket ettiklerini belirten P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Turnaoğlu, “Bunu kadın-erkek eşitliği olarak ele almıyoruz. Fiziksel engeli olan sporcuların da desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.
31.03.2024 Diğer
Kiralık katiller anlattı! Korkunç gerçek: 'Üniformasını çıkarıp veren polis var'
Kiralık katiller anlattı! Korkunç gerçek: 'Üniformasını çıkarıp veren polis var' Dünyanın farklı bölgelerinde yeraltı dünyasını inceleyen Portekizli gazeteci Mariana van Zeller, 1 Nisan’da izleyiciyle buluşacak olan ‘Trafficked’ adlı belgesel dizisinin son bölümünde kiralık katil ‘piyasasını’ mercek altına aldı. ABD’den Güney Afrika’ya uzanan araştırma sürecinde anlatılanlar, duyanları şoke edecek cinsten.
30.03.2024 Yaşam
Bakan Özhaseki: '59,9 milyon ton atık ekonomiye geri kazandırıldı'
Bakan Özhaseki: '59,9 milyon ton atık ekonomiye geri kazandırıldı' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü mesajında, "Bakanlık olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çevremizi korumak, 'Sıfır Atık' bilincini oluşturmak ve daha da yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.
29.03.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Sıfır atık ile ekonomiye 185 milyar TL kazandırdık
Bakan Özhaseki: Sıfır atık ile ekonomiye 185 milyar TL kazandırdık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde 2017 yılında başlatılan ve Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde bir dünya markası hâline gelen “Sıfır Atık Hareketi,” Birleşmiş Milletler tarafından (BM) “30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü” ilan edilmesiyle bu yıl da dünyanın dört bir tarafında önemli isimlerin katıldığı kutlama etkinlikleri düzenlendi.
29.03.2024 Ekonomi
Hızlı tüketim yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim yüzde 81 büyüdü Bilgi hizmetleri ve tüketici zekası şirketi NielsenIQ, Türkiye’de sigara ve alkol hariç FMCG (Hızlı Tüketim Ürünleri) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Kolajen içeren kozmetik üretti
Kolajen içeren kozmetik üretti Migros, Bugamed Biyoteknoloji ile geliştirilen ortak inovasyon projesine gerçekleştirdiği yatırım kapsamında, kendi tesislerinde üretilen kolajeni içeren Voop markalı kozmetik ürün serisini satışa sundu.
27.03.2024 Ekonomi
Erdal Özyağcılar doktor kontrolüne gitti! 'Sonuçlar harika'
Erdal Özyağcılar doktor kontrolüne gitti! 'Sonuçlar harika' Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, önceki gün rutin doktor kontrolü sonrası Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. 76 yaşındaki sanatçı, sağlık kontrollerini aksatmadığını söyledi.
26.03.2024 Cadde
Enginar soyuculuğu! Günde 2 bin TL kazanmak mümkün
Enginar soyuculuğu! Günde 2 bin TL kazanmak mümkün Enginar hasadı başladı. Aydın ve diğer bölgelerde enginar soyucuları da iş başı yaptı. Günde 1000’e yakın enginar soyan işçilerin günlük kazancı 1500-2000 TL arasında.
25.03.2024 Gündem
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı!
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rami Kütüphanesi’ndeki Türkiye Gençlik STK’ları Platformu programında gençlerin sorularını yanıtladı.
23.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Organik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.