Organizasyon

Organizasyon

Son dakika organizasyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan organizasyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan organizasyon haber sayfamızda...

Organizasyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.693 organizasyon haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp'
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp' Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ozan Balaban, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekibin olağanüstü kongresine değinen Ozan Balaban, Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa maçına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur!
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kısa süre içinde açılışı yapılacak İstanbul’daki Türkiye Basketbol Gelişim Merkezi’nin büyük bir yatırım olduğunu ve uzun yıllar Türk sporuna hizmet vereceğini ifade etti.
28.03.2024 Basketbol
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok'
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Shabab'ı çalıştıran Vitor Pereira suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe dönemini anlatan Portekizli teknik direktörün Arda Güler ile ilgili sözleri dikkat çekti.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun kupa heyecanı
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun kupa heyecanı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, FIBA U17 Dünya Kupası'nın kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Basketbol
2027 Avrupa Oyunları İstanbul'da yapılacak
2027 Avrupa Oyunları İstanbul'da yapılacak Avrupa Olimpiyat Komitesi'nin (EOC) 2012'de aldığı bir kararla, 4 yılda bir yapılan, kıtanın en büyük olimpik organizasyonu olan Avrupa Oyunları'na 2027 yılında İstanbul ev sahipliği yapacak.
27.03.2024 Diğer
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti 26-31 Mart tarihleri arasında Megasaray Tenis Akademi kortlarında gerçekleşecek WTA 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, milli sporcularımız Çağla Büyükakçay ve Zeynep Sönmez’in katılımıyla gerçekleşti.
26.03.2024 Tenis
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde konuşma yaptı.
23.03.2024 Haberler
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova'da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'ya taziyelerini iletti. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, 'CHP'den hiçbir Allah'ın kulu çıkıp da para kulelilerinin doğru dürüst izahını yapamadı' dedi. Erdoğan, Ankara'ya yeni metro hattı müjdesinin detaylarını da paylaştı.
23.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den deprem açıklaması! '500'e yakın kırılmamış fay hattı var'
Bakan Özhaseki'den deprem açıklaması! '500'e yakın kırılmamış fay hattı var' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hiç kimse bu ülkede bizimki 3'ncü derece, bizimki 4'ncü derece bir şey olmaz falan gibi bir hisse kapılmasın. Şu anda 500'e yakın kırılmamış fay hattı var ülkemizde. Bundan ibret almak lazım. Ders çıkarmak lazım." açıklamasında bulundu.
22.03.2024 Gündem
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Onur Göçmez, Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'ın kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilmesini sert bir dille eleştirdi.
22.03.2024 Beşiktaş
Troya Müzesi'nde 65 yaş üstüne ücretsiz uygulama
Troya Müzesi'nde 65 yaş üstüne ücretsiz uygulama Çanakkale’de, 5 bin 600 yıllık geçmişe sahip Troya Ören Yeri’nden çıkan eserlerin sergilendiği Troya Müzesi'nde, Türkiye’de ilk kez 65 yaş üstü ücretsiz uygulaması başladı.
22.03.2024 Ekonomi
Kupa Voley'de VakıfBank'ın rakibi Eczacıbaşı!
Kupa Voley'de VakıfBank'ın rakibi Eczacıbaşı! VakıfBank, üst üste dördüncü şampiyonluk için mücadele ettiği AXA Sigorta Kupa Voley’in yarı final maçında 23 Mart Cumartesi günü saat 18.00’de Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaşacak.
22.03.2024 Voleybol
Ali Koç ve Dursun Özbek bir araya geliyor! İftar kararı
Ali Koç ve Dursun Özbek bir araya geliyor! İftar kararı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin düzenleyeceği iftar yemeğine katılma kararı aldı.
20.03.2024 Süper Lig
A Milli Futbol Takımı'nda gözler Arda Güler'de!
A Milli Futbol Takımı'nda gözler Arda Güler'de! A Milli Futbol Takımı, Macaristan ve Avusturya maçlarının hazırlıklarını sürdürdü. İdmanda gözler Arda Güler'e çevrildi.
19.03.2024 Futbol
Emre Kutalmış Ateşli: Paris’e altın için gideceğiz!
Emre Kutalmış Ateşli: Paris’e altın için gideceğiz! Paris Olimpiyatları’nda mücadele edecek en genç sporcularımızdan biri olan milli tekvandocu Emre Kutalmış Ateşli, “Tüm takım olarak Paris 2024’e en iddialı şekilde gideceğiz. Elbette bu zorlu maraton yorucu geçiyor, fakat altın madalya için tüm bunlara değer” dedi.
17.03.2024 Diğer
ÖZEL | Evin Demirhan: Eksik madalya tamamlanacak!
ÖZEL | Evin Demirhan: Eksik madalya tamamlanacak! Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan Evin Demirhan, Paris Olimpiyatları için hazırlıklarını sürdürüyor. Milli güreşçi bu büyük organizasyon öncesi, “Olimpiyatların psikolojisi bambaşka. Eksik olan madalyamı tamamlayacağıma inanıyorum” dedi.
17.03.2024 Diğer
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında!
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Paris’te 100 yıl aradan sonra 26 Temmuz-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Olimpiyat Oyunları için geri sayım başladı. Kota yarışmaları devam ederken, ülkemizi temsil edecek milli sporcularımızın antrenman programları yoğunlaştı. 2022 yılında Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi ile güç birliğine giden İş Bankası ise Team Türkiye’ye destek çalışmalarını sürdürüyor.
16.03.2024 Advertorial
Tilbe’den stadyum konseri
Tilbe’den stadyum konseri Yıldız Tilbe, kariyerinin 30’uncu yılı kutlamalarını bir stadyum konseriyle taçlandırıyor.
16.03.2024 Cadde
Girişimciler için yeni model geldi
Girişimciler için yeni model geldi 2023’te Akbank Girişim Bankacılığı’nı hayata geçiren Akbank, bu yıl da Ak Portföy ve ARYA Yatırım Platformu iş birliğinde girişimcilere özel uçtan uca hizmet modelini geliştirdi. Start-up’lar ve teknogirişimler ihtiyaç duydukları finansal ürünler ile mentorluk, network ve danışmanlık gibi hizmetlere tek adresten ulaşabilecek.
14.03.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya açıkladı: Sibergöz 24 gözaltıları
Bakan Yerlikaya açıkladı: Sibergöz 24 gözaltıları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde düzenlenen Sibergöz 24 operasyonlarında 139 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
12.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: Sibergöz 24 gözaltıları
Bakan Yerlikaya açıkladı: Sibergöz 24 gözaltıları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde düzenlenen Sibergöz 24 operasyonlarında 139 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Koca bir şehrin umudusun Göztepe
90+3 Ege'de Futbol | Koca bir şehrin umudusun Göztepe Trendyol 1. Lig’de en yakın rakiplerinin takılmasıyla son 8 haftaya 10 puanlık avantajla giren Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Lig bitiminde İzmir’in Süper Lig öksüzlüğünü giderecekler. Son maçta hakemin bitiş düdüğünü üflediğinde bu başarı ve sevinç tüm İzmirli futbolseverin ortak duygusu olacak’’ dedi.
12.03.2024 1.Lig
4 çocuk, 29 torun sahibi! 100 yaşında sürpriz doğum günü
4 çocuk, 29 torun sahibi! 100 yaşında sürpriz doğum günü Ordu'da yaşayan 4 çocuk babası ve 29 torun sahibi Hüseyin Aydoğan, 100. yaşına doğum günü pastası keserek girdi. Aydoğan, çok mutlu olduğunu ve böyle bir kutlama beklemediğini söyledi.
11.03.2024 Gündem
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
Düğünlerde yeni dönem! Telefonları susmuyor: Ücreti 1500 ila 4 bin lira arasında
Düğünlerde yeni dönem! Telefonları susmuyor: Ücreti 1500 ila 4 bin lira arasında Nikah tarihi ile düğün yeri rezervasyonu uyuşmayan çiftlerin, misafirlerinin beklentisini karşılamak amacıyla düzenlediği temsili nikah programları son dönemde yaygınlaştı.
10.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Organizasyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.