Organizatör

Organizatör

Son dakika organizatör haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan organizatör gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan organizatör haber sayfamızda...

Organizatör

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.785 organizatör haberi bulunmuştur.
Elazığ’da 5 düzensiz göçmen yakalandı
Elazığ’da 5 düzensiz göçmen yakalandı Elazığ'da jandarma ekiplerince yapılan çalışmada, 5 düzensiz göçmen yakalandı.
21.03.2024 Gündem
Best Model of Türkiye birincisi Yağmur Karlı: Bir günde hayatım değişti
Best Model of Türkiye birincisi Yağmur Karlı: Bir günde hayatım değişti Kasım 2023'te 36'ıncısı düzenlenen Best Model Türkiye yarışmasına Hatay'dan katılan Yağmur Karlı, 'En İyi Model' olarak birinci seçilmişti. Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülenen Karlı, 1988 yılında bu yana Erkan Özerman tarafından düzenlenen güzellik yarışması ve geçtiğimiz ay yaşamını yitiren ünlü organizatör hakkında açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Cadde
Yer: Çanakkale! 84 kaçak göçmen yakalandı
Yer: Çanakkale! 84 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerinin bir balıkçı teknesine düzenlediği operasyonda, 84 kaçak göçmen ile 2 organizatör yakalandı.
19.03.2024 Haberler
Yer: Çanakkale! 84 kaçak göçmen yakalandı
Yer: Çanakkale! 84 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerinin bir balıkçı teknesine düzenlediği operasyonda, 84 kaçak göçmen ile 2 organizatör yakalandı.
19.03.2024 Gündem
Ege’de yine göçmen faciası
Ege’de yine göçmen faciası Düzensiz göçmenlerin Avrupa hayali bir kez daha faciayla sonuçlandı. Çanakkale’nin Eceabat ilçesi açıklarında batan bottaki yedisi çocuk 22 düzensiz göçmen boğularak hayatını kaybetti.
16.03.2024 Gündem
Kırklareli'nde kaçak göçmen operasyonu
Kırklareli'nde kaçak göçmen operasyonu Kırklareli'nde jandarmanın yaptığı uygulamada 5 kaçak göçmen yakalandı, 2 organizatör tutuklandı.
5.03.2024 Gündem
Göçmen kaçakçılarına geçit yok! 42 kişi yakalandı
Göçmen kaçakçılarına geçit yok! 42 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik düzenlenen Kalkan-13 operasyonlarına ilişkin detayları paylaştı.
28.02.2024 Haberler
Göçmen kaçakçılarına geçit yok! 42 kişi yakalandı
Göçmen kaçakçılarına geçit yok! 42 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik düzenlenen Kalkan-13 operasyonlarına ilişkin detayları paylaştı.
28.02.2024 Gündem
Bodrum açıklarında kaçak göçmen operasyonu!
Bodrum açıklarında kaçak göçmen operasyonu! Muğla'da Avrupa ülkelerine gitmeye çalışan 79 kaçak göçmen ve 1 organizatör şüphelisi Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.
26.02.2024 Gündem
Plazadan köy muhtarlığına! 'Züğürt Ağa gibi olma' diyorlar ama korkusu yok
Plazadan köy muhtarlığına! 'Züğürt Ağa gibi olma' diyorlar ama korkusu yok Uluç Özturan, 5 yıl önce İstanbul'dan İzmir Kınık'taki Çiftlikköy’e yerleşerek yeni bir yaşam kurdu. Bir zamanlar yabancısı olduğu bu köyde şimdi ise bir muhtar adayı. Aday olmaya köyün büyükleriyle yaptığı konuşma sonrası karar veren Uluç'un, "Ya sandıktan bir tek kendi oyun çıkarsa" diyenlere ise cevabı var.
24.02.2024 Yaşam
Yer: Düzce! Havlu kolileri arasından 39 kaçak göçmen çıktı
Yer: Düzce! Havlu kolileri arasından 39 kaçak göçmen çıktı Düzce'de, polisin durdurduğu TIR’da yapılan aramalarda, dorse kısmında yüklü kağıt havlu kolileri arasındaki bölmelere saklanmış halde 39 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı, organizatör olduğu belirlenen sürücü Mehmet O. (42) gözaltına alındı.
21.02.2024 Gündem
Datça açıklarında 25 kaçak göçmen kurtarıldı
Datça açıklarında 25 kaçak göçmen kurtarıldı Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, Yunan unsurlarınca Türk karasularına itilen lastik bottaki 2'si çocuk 25 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
17.02.2024 Gündem
Son yolculuğuna uğurlandı
Son yolculuğuna uğurlandı Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Best Model Of Turkey Kurucu Başkanı, yapımcı, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman (86) için dün Zincirlikuyu Mezarlığı’nda cenaze namazı kılındı.
16.02.2024 Cadde
Erkan Özerman son yolculuğuna uğurlandı! Vasiyetini kuzeni açıkladı
Erkan Özerman son yolculuğuna uğurlandı! Vasiyetini kuzeni açıkladı Yıllardır Best Model yarışmasını düzenleyen Erkan Özerman, 13 Şubat'ta kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Özerman için bugün Zincirlikuyu Camii’nde helallik alındı. Cenazeye, ünlü prodüktörün kardeşleri ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Erkan Özerman, vasiyeti gereği Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde toprağa verildi.
15.02.2024 Cadde
Ünlülerden taziye mesajları! Erkan Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı
Ünlülerden taziye mesajları! Erkan Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı Yıllardır Best Model yarışmasını düzenleyen ünlü prodüktör Erkan Özerman, dün kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri başsağlığı mesajları yayınlarken; Özerman'ın vasiyeti de ortaya çıktı.
14.02.2024 Cadde
Best Model Türkiye kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti!
Best Model Türkiye kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti! Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman, 86 yaşında hayata veda etti. Ünlü organizatör, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024 Cadde
Osmaniye’de göçmen operasyonu
Osmaniye’de göçmen operasyonu Osmaniye'de sürdürülen göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti ile mücadele kapsamında saha çalışması başlatıldı.
13.02.2024 Gündem
Yunanistan'a kaçmak isteyen PKK şüphelisi Edirne’de yakalandı
Yunanistan'a kaçmak isteyen PKK şüphelisi Edirne’de yakalandı Edirne’de Yunanistan'a kaçmaya çalışan terör örgütü PKK/KCK şüphelisi, yakalandı.
11.02.2024 Gündem
Yer: Edirne! 294 göçmen ile 14 organizatör yakalandı
Yer: Edirne! 294 göçmen ile 14 organizatör yakalandı Edirne’de son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda 294 kaçak göçmen ile 14 organizatör şüphelisi yakalandı.
11.02.2024 Gündem
Operasyonda yakalandı, kaçak göçmen doğum yaptı! Yaptığı paylaşım şoke etti
Operasyonda yakalandı, kaçak göçmen doğum yaptı! Yaptığı paylaşım şoke etti Denizli’de 43 kaçak göçmenin yakalandığı ve 2’si yabancı 5 organizatörün tutuklandığı operasyonun detayları ortaya çıktı. Kadın göçmenlerden 2'sinin hırsızlık yaptığı anlar ortaya çıkarken, gözaltındaki bir kadın ise doğum yaptı. Tutuklanan organizatörün “Doğru söyleyip birini ağlatmak, yalan söyleyerek güldürmekten iyidir” şeklindeki paylaşımı ise tepki çekti.
11.02.2024 Gündem
Diyarbakır'da TIR dorsesinde 72 kaçak göçmen yakalandı
Diyarbakır'da TIR dorsesinde 72 kaçak göçmen yakalandı Diyarbakır’da jandarmanın düzenlediği operasyonda, TIR dorsesinde 72 kaçak göçmen yakalandı, organizatör olduğu belirlenen 1 şüpheli gözaltına alındı.
10.02.2024 Gündem
Artvin'de 7 kaçak göçmen jandarma tarafından yakalandı
Artvin'de 7 kaçak göçmen jandarma tarafından yakalandı Artvin’in Yusufeli ilçesinde jandarma ekipleri Afganistan uyruklu 7 düzensiz göçmeni yakaladı.
7.02.2024 Gündem
Göçmen başı 3 bin dolar! İstihbarat geldi, operasyon başladı
Göçmen başı 3 bin dolar! İstihbarat geldi, operasyon başladı Ekipler, istihbari çalışmalar kapsamında, Gaziantep ile Şanlıurfa'dan alınan kaçak göçmenlerin Adana, Niğde, Ankara ve Eskişehir güzergahını kullanarak, Bursa'ya getirileceğini tespit etti.
26.01.2024 Gündem
Sahillerde 'ceset' devriyesi! 'Çok üzücü bir durum'
Sahillerde 'ceset' devriyesi! 'Çok üzücü bir durum' Antalya'da sahillerde 6 günde 8 ceset bulunmasının ardından Serik'te polis ekipleri, kıyı bandında gece gündüz devriye görevine başladı.
23.01.2024 Gündem
Çanakkale'de göçmen operasyonu
Çanakkale'de göçmen operasyonu Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, jandarma operasyonunda, 3 araçta toplam 35 kaçak göçmen ile 6 göçmen kaçakçısı yakalandı.
17.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Organizatör ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.