Orka

Orka

Son dakika orka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan orka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan orka haber sayfamızda...

Orka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 389 orka haberi bulunmuştur.
“Herkese İnat”ın marka yüzü Mert Demir
“Herkese İnat”ın marka yüzü Mert Demir Tween, Mert Demir’in marka yüzü olduğu 2024 İlkbahar/Yaz Herkese İnat kampanyası dolayısıyla bir lansman düzenledi.
24.02.2024 Pazar
D’S damat, Cezayir’de ilk Kamerun’da 2. mağazayı açtı
D’S damat, Cezayir’de ilk Kamerun’da 2. mağazayı açtı Afrika kıtasında Damat Tween ve D’S damat ile dokuz ülkede mağazaları olan Orka Holding yeni yıla yurtdışında yeni mağaza açılışlarıyla girdi.
7.01.2024 Ekonomi
Modanın yanında yeni marka: Cafe D’S damat
Modanın yanında yeni marka: Cafe D’S damat Modanın önde gelen markalarından D’S damat, “Cafe D’S damat” markasını yarattığını duyurdu.
23.11.2023 Ekonomi
Sihirli Takım piyasaya çıktı
Sihirli Takım piyasaya çıktı Erkek giyim markası D’S Damat, katlandığında kırışmayan ve taşınması kolay takım elbise üretti.
28.09.2023 Ekonomi
Giyimde fiyat makası kapanıyor
Giyimde fiyat makası kapanıyor Günlük olarak sıkça tercih edilen giyim ürünlerinde yerli ve ithal marka fiyatları arasındaki fark kapanıyor. Söz konusu durum tüketicilerin satın alma tercihlerini de etkiliyor.
6.09.2023 Ekonomi
Damat, futbolun devler liginde
Damat, futbolun devler liginde Global moda markası Damat Tween, yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.
14.07.2023 Ekonomi
Erkeklere çeyiz paketi geldi: ‘Damat Sandığı’
Erkeklere çeyiz paketi geldi: ‘Damat Sandığı’ D’S damat, erkek çeyiz paketi “Damat Sandığı” hizmetini hayata geçirdiğini duyurdu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “D’S damat kalitesi ile erkeklerin düğün öncesi tüm çeyiz ihtiyacını karşılayan Damat Sandığı’nda, uzun ve kısa kollu pijama, ropdöşambır, ev terliği, cüzdan, kemer, boxer, parfüm, kravat, çorap ve gömlek yer alıyor.
2.06.2023 Ekonomi
Depremzede çocuklar için eğitim bağışı
Depremzede çocuklar için eğitim bağışı Deprem felaketinin yaralarını sarmak için yardımlarını sürdürdüğünü açıklayan Orka Holding, mart ayından bu yana ‘Çocuklar Bizim Her Şeyimiz, Eğitimleri Geleceğimiz’ mottosuyla yürüttüğü destek projesi kapsamında ürün satışlarından elde edilen geliri Türk Eğitim Derneği’ne (TED) bağışladı.
18.05.2023 Ekonomi
Avrupa ‘Damat’ görsün!
Avrupa ‘Damat’ görsün! İtalya’da hızlı adımlarla mağaza atılımına hazırlanan Türkiye’nin erkek giyim markası Damat, İspanyol devi Atletico Madrid anlaşmasıyla da marka ve bilinirlik adına önemli bir adım atacak.
14.04.2023 Ekonomi
İki katil balina tek seferde 17 köpekbalığını öldürdü
İki katil balina tek seferde 17 köpekbalığını öldürdü Güney Afrika'da gözlem yapan deniz biyologları, bir çift yetişkin katil balinanın tek seferde 17 köpekbalığını öldürdüğünü tespit etti.
9.03.2023 Dünya
Rota sürdürülebilir moda
Rota sürdürülebilir moda Türkiye’nin önde gelen moda şirketlerinden Orka Holding, 2025 yılı itibarıyla koleksiyonlarının yüzde 90’ını geri dönüştürülmüş malzemelerden üretmeyi hedefliyor. Sürdürülebilir ve dijital modaya öncülük etmek için çalıştığını dile getiren Orka Holding Pazarlama Grup Başkanı Büşra Orakçıoğlu Biberoğlu ile bu iddialı hedefi ve şirketin gelecek planlarını konuştuk...
15.02.2023 Milliyet Executive
130 milyon euro’luk dört otel projesi
130 milyon euro’luk dört otel projesi Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul’da toplam 4 otel projesi bulunan Orka Otelleri yaklaşık 130 milyon euro’luk yatırım planladığını duyurdu.
23.01.2023 Ekonomi
Balina ve yunuslarda Alzheimer belirtileri keşfedildi
Balina ve yunuslarda Alzheimer belirtileri keşfedildi Giderek artan sayıda yunus ve balina kıyılara vurarak mahsur kalırken, bilim insanlarından şaşırtıcı bir keşif haberi geldi: Üç türün beyni, insanlarda Alzheimer hastalığının klasik belirteçlerini gösteriyor.
26.12.2022 Dünya
Koleksiyonun yüzde 90’ı geri dönüşümden olacak
Koleksiyonun yüzde 90’ı geri dönüşümden olacak Orka Holding, ‘sürdürülebilirlik’ alanındaki çalışmalarını sürdürüyor. Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Büşra Orakçıoğlu, global bir moda kuruluşu olarak küresel ekosistemin korunmasına yönelik sorumlukları yerine getirmeye odaklandıklarını vurguladı. Orakçıoğlu, “Üretim, lojistik ve perakende kanadındaki tüm süreçlerde sürdürülebilirliği bütünsel bir yaklaşımla ele alıyor, dijital ve yeşil dönüşümü, ikiz bir dönüşüm süreci halinde yürütüyoruz” dedi.
25.11.2022 Ekonomi
Atatürk, Demirören Medya Center’da anıldı
Atatürk, Demirören Medya Center’da anıldı Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 84. yılında Demirören Medya Center’da yapılan bir programla anıldı.
11.11.2022 Eğitim
Atatürk vefatının 84’üncü yılında Demirören Medya Center’da anıldı
Atatürk vefatının 84’üncü yılında Demirören Medya Center’da anıldı Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 84’üncü yılında Demirören Medya Center’da yapılan bir programla anıldı. Anma programında yazar Doğan Hızlan, Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Atatürk’ü anlattı.
10.11.2022 Gündem
Hazır giyimde rahatlık modası
Hazır giyimde rahatlık modası Bu yıl sonbahar ve kış modasına rahatlık damga vuruyor. Pandemi sonrası şıklığa geri dönüş olsa da rahatlıktan vazgeçilmiyor. Değişken havalar nedeniyle de kat kat giyime özen gösteriliyor. Açık renkler bu kışın modasını belirliyor.
7.11.2022 Ekonomi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Asırlık binada görkemli açılış İstanbul’un popüler yapıları arasında yer alan İtalyan asıllı mimar Giulio tarafından 100 yıl önce yapılan Maçka Palas, önceki akşam tarihi günlerinden birini daha yaşadı...
10.10.2022 Cadde
Metaverse toplantısına avatarıyla katıldı
Metaverse toplantısına avatarıyla katıldı Damat, Tween ve D’S damat markaları ile dünya moda perakendesinin önde gelen kuruluşlarından Orka Holding, 400’ün üzerinde bölge müdürü, mağaza müdürü ve müdür yardımcılarının katılımıyla metaverse’te bir toplantı gerçekleştirdi.
8.10.2022 Ekonomi
82 ülkede 411 mağaza
82 ülkede 411 mağaza Orka Holding Genel Koordinatörü Osman Arar, 82 ülkede 411 mağazaya ulaştıklarını belirterek, “Damat markamızın İtalya’nın Biella bölgesinde üretilen lüks ve premium kalitedeki kumaşlardan oluşan koleksiyonunu dünyanın dört bir yanına sunuyoruz” dedi.
26.08.2022 Ekonomi
Seine Nehri'nde mahsur kalan beyaz balina kurtarma operasyonu esnasında öldü
Seine Nehri'nde mahsur kalan beyaz balina kurtarma operasyonu esnasında öldü Fransa’da Seine Nehri’nde bir haftadır mahsur kalan bir beyaz balina, kurtarma operasyonu esnasında öldü.
10.08.2022 Dünya
İtalya’da mağaza açtı
İtalya’da mağaza açtı Orka Holding’in İtalya’daki büyümesi devam ediyor. Orka Holding, D’S damat markası ile İtalya Brugnato’da açtığı yeni mağazasıyla toplamda 29 satış noktasına ulaştı.
5.08.2022 Cadde
Marka DNA’ya işli!
Marka DNA’ya işli! “Farklılığımız, tüketicilerin değişen satın alma alışkanlıklarını gözlemleyerek lüksü ulaşılabilir hale getirmek oldu. Bunu yapacak gücü de ileri teknolojiden aldık”.
4.08.2022 Milliyet Executive
İtalya’nın her yerine Damat gitti
İtalya’nın her yerine Damat gitti Orka Holding’in, İtalya’daki büyümesi devam ediyor. Şirket, D’S damat markası ile İtalya Brugnato’da açtığı yeni mağazasıyla toplamda 29 satış noktasına ulaştı.
4.08.2022 Ekonomi
Sessizliğini bozdu
Sessizliğini bozdu Nihan Akın, iki yıl süren sessizliğini ‘Yürü Be’ parçasıyla bozdu.
30.07.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Orka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.