Ortaca

Ortaca

Son dakika ortaca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ortaca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ortaca haber sayfamızda...

Ortaca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.326 ortaca haberi bulunmuştur.
2024 ORTACA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Muğla Ortaca Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ORTACA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Muğla Ortaca Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Muğla Ortaca Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Ortaca ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Muğla Ortaca Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Eşi tarafından öldürülen 4 çocuk annesi Neşe Gümüş son yolculuğuna uğurlandı
Eşi tarafından öldürülen 4 çocuk annesi Neşe Gümüş son yolculuğuna uğurlandı Muğla'nın Ortaca ilçesinde, sokak ortasında tartıştığı boşanma aşamasındaki kocası Vedat Gülmüş (39) tarafından tabancayla başından vurularak öldürülen 4 çocuk annesi Neşe Gülmüş (34) memleketi Samsun’un Tekkeköy ilçesinde toprağa verildi.
30.03.2024 Gündem
Muğla'da koca dehşeti! Sokak ortasında öldürdü
Muğla'da koca dehşeti! Sokak ortasında öldürdü Muğla'nın Ortaca ilçesinde, sokak ortasında tartıştığı 4 çocuk annesi Neşe Gülmüş'ü (34), tabancayla başından vurarak öldüren Vedat Gülmüş (39), polisteki ifadesinde eşinin kendisini aldatması nedeniyle cinayeti işlediğini ileri sürdü. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gülmüş, tutuklandı.
29.03.2024 Gündem
‘Sizi ezdirmeyiz’
‘Sizi ezdirmeyiz’ CHP Genel Başkanı Özel, “Emekli ömrünü karınca gibi çalışmakla geçirdi. Şimdi sıra rahat etmeye geldi ama sizi görmezden gelen bir iktidar var. Ama çalıştığınız dönem gibi birlikte olun. Emeklilikte de karıncalar gibi olursanız sizi hor görenlere ezdirmeyiz”
29.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı lideri Özel: Sizi hor görenlere, sizi ezdirmeyiz
CHP Genel Başkanı lideri Özel: Sizi hor görenlere, sizi ezdirmeyiz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "1 Nisan'dan sonra da hep birlikte olacağız. Emekli ömrünü karınca gibi çalışmakla geçirdi. Şimdi sıra rahat etmeye geldi ama sizi unutan, görmezden gelen bir iktidar var. Ama çalıştığınız dönem gibi birlikte olun. Karıncalar isterse, taşımayacakları yük yoktur" dedi.
28.03.2024 Gündem
‘Seçim boyunca emeklileri konuştum’
‘Seçim boyunca emeklileri konuştum’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Muğla’nın Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
26.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu seçim boyunca emeklileri konuştum ve Sayın Erdoğan'a seslendim. 2023 seçimlerine giderken herkes bol keseden söyledi. Şimdi bir emekli maaşı 10 bin liraysa 4 bin lira da kira verdiğini düşünün. 6 bin lirayla geçinebilmesi imkansız" dedi.
25.03.2024 Gündem
Muğla’da plajlar halka kaldı
Muğla’da plajlar halka kaldı Geçen yıl Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) tarafından kiraya verilen Akbük Plajı’nda kıyıların işgaline karşı vatandaşlar “Havlunu Al Gel” sloganıyla eylemler düzenlemiş, bölgedeki plajlarda Yunanistan’daki “Havlu Hareketi” benzeri, sahile havlu serilip yapılan gösteriler kamuoyuna yansımıştı.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla'da yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla'da yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var! 'Biz bugüne kadar ayrım yapmadan sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık.' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İnşallah beraberce bayramdan önce 31 Mart'ta milli iradenin bayramını yaşayacağız.' dedi.
3.03.2024 Gündem
CHP’de iki il ve üç ilçe netleşti
CHP’de iki il ve üç ilçe netleşti CHP, Muğla Büyükşehir Başkanı adayı olarak Ahmet Aras’ı, Denizli’de Nuri Çavuşoğlu’nu gösterdi. Milas ve Datça’da da isimler belirlendi. Ayvalık’ta ise mevcut başkanla yola devam.
27.01.2024 Ege
Tokat: Muğla’nın sorunlarını biliyoruz
Tokat: Muğla’nın sorunlarını biliyoruz Milas Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı Muhammet Tokat, Ortaca’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
23.12.2023 Ege
Son dakika... AFAD ve Meteoroloji'den peş peşe uyarı! Radara girdi, çok kuvvetli geliyor
Son dakika... AFAD ve Meteoroloji'den peş peşe uyarı! Radara girdi, çok kuvvetli geliyor AFAD ve Meteoroloji'den yarın için peş peşe son dakika uyarısı geldi. 7 kent için sarı ve turuncu alarm verildi. Sabah saatlerinde birçok kent için kuvvetli sağanak ve sel uyarısı yapılırken fırtına için de vatandaşlar uyarıldı. İşte tüm detaylar…
20.12.2023 Gündem
Kuşadası'nda tedavisi tamamlanan 3 deniz kaplumbağası törenle denize salındı
Kuşadası'nda tedavisi tamamlanan 3 deniz kaplumbağası törenle denize salındı İzmir'de yaralı halde bulunan ve Muğla'daki, Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne (DEKAMER) gönderilip tedavileri yapılan 'iribaş' cinsi 3 caretta caretta, Kuşadası ilçesinde denize bırakıldı. DEKAMER Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, denize bıraktıkları kaplumbağalarından birine bir takip cihazı yapıştırdıklarını söyledi.
15.12.2023 Gündem
Muğla'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı
Muğla'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
11.12.2023 Gündem
Son dakika... Meteoroloji gün verdi, İstanbul dahil donacağız! Önce lodos, sonra kar ve sağanak
Son dakika... Meteoroloji gün verdi, İstanbul dahil donacağız! Önce lodos, sonra kar ve sağanak Meteoroloji peş peşe yeni uyarıda bulundu. İstanbul dahil birçok kent için Cuma gününü işaret eden yetkililer cumartesi ve pazar günü için kar, sağanak, fırtına uyarısı geldi. Sıcaklıların 9 derece birden düşeceği belirtilirken, birçok kent ise kar esareti yaşayacak. İşte İstanbul dahil tüm yurttaki hava durumu detayları…
11.12.2023 Gündem
Muğla, Antalya ve Mersin’e sağanak uyarısı! Prof. Şen: Cuma gününe dikkat
Muğla, Antalya ve Mersin’e sağanak uyarısı! Prof. Şen: Cuma gününe dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla’nın Marmaris, Ula, Datça, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Fethiye’yi uyarırken, bugün sabah ilk saatlerden itibaren de Antalya çevreleri ile Mersin’in batı ilçelerinde kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak öngördüğünü açıkladı. 
11.12.2023 Gündem
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Perşembe gününden itibaren değişiyor
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Perşembe gününden itibaren değişiyor Meteoroloji tarafından haftalık hava durumu raporu yayımlandı. Yeni rapora göre perşembe gününden itibaren hava sıcaklıkları artacak. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "İç ve batı kesimlerde mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, Perşembe gününden itibaren kuzey, iç ve batı kesimlerde artacağı ve ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor." denildi.
10.12.2023 Gündem
Adıyaman'da korkunç olay! 12 yaşındaki çocuk silahla oynarken kendini vurdu
Adıyaman'da korkunç olay! 12 yaşındaki çocuk silahla oynarken kendini vurdu Adıyaman'ın Gerger ilçesinde 12 yaşındaki kız silahla oynarken kazara kendini vurdu. Ağır yaralanan çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
1.12.2023 Gündem
3 kişinin katili olay gecesini anlattı: Ne kadar ateş ettiğimi bilmiyorum
3 kişinin katili olay gecesini anlattı: Ne kadar ateş ettiğimi bilmiyorum Denizli'de evi terk edip, boşanmak isteyen eşi Emine Yalçın'ı (38), sevgilisi olduğu iddia edilen Mehmet Aksoy'u (33) ve Aksoy'un annesi Gülperi Aksoy'u (51) pompalı tüfek ile öldüren Erdal Yalçın (40), ilk duruşmada, "Elimdeki tüfekle hedef gözetmeksizin Mehmet'e doğru ateş ettim, neresine geldiğini bilmiyorum. Bu olaylar yatak odasında oldu. Ateş ettikten sonra salona çıktım. Salonda Emine ve Mehmet'in annesi ile karşılaştım. Emine bana küfretti. O anda elimdeki tüfek ile ona bir el hedef gözetmeksizin ateş ettim" dedi.
1.12.2023 Gündem
SON DAKİKA DEPREM! 24 KASIM SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel): 📍 BUGÜN deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? Son depremler takip ekranı...
SON DAKİKA DEPREM! 24 KASIM SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel): 📍 BUGÜN deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? Son depremler takip ekranı... Son depremler listesi gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, en son olan depremleri listelerinde paylaşıyorlar. Bireyler, "deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır?" sorularının cevaplarını merak ediyorlar. İşte 24 Kasım son depremler listesi...
24.11.2023 Bilgi Rehberi
Sel sularına kapılan araçlar metrelerce sürüklendi
Sel sularına kapılan araçlar metrelerce sürüklendi Muğla'nın Ortaca ilçesinin dünyaca ünlü Kargıcak Koyu'nda sağanak nedeniyle yüksek kesimlerden inen su, sele neden oldu. Tatilcilere ait 3 kamyonet ve 2 karavan ise sel sularına kapılıp metrelerce sürüklendi.
13.11.2023 Haberler
3 kamyonet ve 2 karavanda can pazarı! Sel sularına kapılan 15 tatilci kurtarıldı
3 kamyonet ve 2 karavanda can pazarı! Sel sularına kapılan 15 tatilci kurtarıldı Muğla’da bulunan dünyaca ünlü Kargıcak Koyu'nda sabah saatlerinde sağanak nedeniyle yollar su altında kaldı. 3 kamyonet ve 2 karavan sel sularına kapılıp metrelerce sürüklendi. Mahsur kalan 15 tatilci ise tahliye edildi. Çanakkale’de ise uyarı sonrası sağanak etkili oldu; kent merkezinde cadde ve sokaklar su ile dolarken Kepez Deresi taştı.
13.11.2023 Gündem
Otoyollar ile kentler birbirine bağlandı
Otoyollar ile kentler birbirine bağlandı Öngörülen hedefler doğrultusunda, 1970 yılında yapımına başlanan ve 30 Ekim 1973 tarihinde tamamlanarak hizmete açılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Çevre Yolu, Avrupa ve Asya arasındaki ilk sabit bağlantı olarak Türkiye ulaşım ağının çok önemli bir halkasını oluşturmaktadır.
28.10.2023 Ekonomi
Milyonluk vurgun! FETÖ bahanesiyle İngiliz vatandaşını dolandırdı
Milyonluk vurgun! FETÖ bahanesiyle İngiliz vatandaşını dolandırdı Muğla'nın Fethiye ilçesinde kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcı, İngiliz uyruklu bir kişiyi yaklaşık 7 milyon lira dolandırırken, kaçmaya çalıştığı sırada yakalandı.
26.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ortaca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.