Ortaklık

Ortaklık

Son dakika ortaklık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ortaklık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ortaklık haber sayfamızda...

Ortaklık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.415 ortaklık haberi bulunmuştur.
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial
Meclis Başkanı Kurtulmuş, Macaristan Adalet Bakanı Tuzson’u kabul etti
Meclis Başkanı Kurtulmuş, Macaristan Adalet Bakanı Tuzson’u kabul etti Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Numan Kurtulmuş, Macaristan Adalet Bakanı Bence Tuzson’u TBMM'de kabul etti.
24.04.2024 Gündem
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Moskova'da kritik görüşme! Aliyev ile Putin bir araya geldi
Moskova'da kritik görüşme! Aliyev ile Putin bir araya geldi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Rusya’nın başkenti Moskova’da bir araya geldi.
22.04.2024 Haberler
Moskova'da kritik görüşme! Aliyev ile Putin bir araya geldi
Moskova'da kritik görüşme! Aliyev ile Putin bir araya geldi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Rusya’nın başkenti Moskova’da bir araya geldi.
22.04.2024 Dünya
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Teknoloji
ABD ve Japonya arasında kritik görüşme! Birlik mesajı verdiler...
ABD ve Japonya arasında kritik görüşme! Birlik mesajı verdiler... ABD Başkanı Joe Biden ile Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Beyaz Saray’da bir araya geldi.
10.04.2024 Gündem
Bakan Bolat, Katarlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Bolat, Katarlı mevkidaşı ile görüştü Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Katar Sanayi ve Ticaret Bakanı Şeyh Mohammad bin Hamad bin Qassim Al-Abdullah Al Thani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
10.04.2024 Ekonomi
Türkiye’den ‘kara kıtada’ atılım
Türkiye’den ‘kara kıtada’ atılım Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2005’te başlattığı Afrika Açılımı’yla kıtayı en çok ziyaret eden lider oldu. TİKA, Afrika’da kalkınma iş birliğine yönelik faaliyetlerinde 2023 yılı hedefi olan 50 ülkeye ulaştı.
9.04.2024 Gündem
Kanser hastasına 'sen güçlüsün' baskısı kurmayın
Kanser hastasına 'sen güçlüsün' baskısı kurmayın Kanser hastası olmak kadar, hasta yakını olmak da son derece zor. Nasıl yaklaşacağınızı bilemediğiniz zamanlarda destek almaktan çekinmeyin. Kanser hastası yakınınıza sürekli, “Sen güçlüsün, bunu atlatacaksın” dediğinizde ve onlar kendilerini güçsüz hissettiklerinde hastalıkla mücadelenin yanı sıra kendilerini size karşı mahcup da hissedip strese girebiliyorlar.
5.04.2024 Gündem
NATO’ya ‘YPG desteği kabul edilemez’ mesajı
NATO’ya ‘YPG desteği kabul edilemez’ mesajı NATO toplantısına katılacak olan Dışişleri Bakanı Fidan’ın öncelikli gündem maddesini müttefiklerin PKK/YPG’ye desteği oluşturacak. Fidan muhataplarına, “Bu ilişkiyi kabul edemeyiz” diyecek.
3.04.2024 Gündem
Beyinleri hedef alan sonik silah! ABD doğruladı, Ruslardan akılalmaz plan
Beyinleri hedef alan sonik silah! ABD doğruladı, Ruslardan akılalmaz plan Yıllardır gizemini koruyan ve ABD'yi alt üst eden enerji saldırılarının arkasından Rusya çıktı. Uluslararası basına yansıyan haberlerde saldırının ve gizli silahın detayları dünyada ses getirdi.
1.04.2024 Dünya
1.5 tonluk termobarik füzesiyle vurdular! Savaşta eksen kırılması: Uyuyan dev sonunda uyandı
1.5 tonluk termobarik füzesiyle vurdular! Savaşta eksen kırılması: Uyuyan dev sonunda uyandı Rus ordusu Ukrayna'da savaşın başından beri ilk kez termobarik bir füze kullandı. Askeri uzmanlar ise bu durumun savaşta bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek füzenin özelliklerine yer verdi.
31.03.2024 Dünya
Kadavra kafalarına botoks, dolgu! Tartışma yarattı: 'Tıp ile güzellik aynı şey değil'
Kadavra kafalarına botoks, dolgu! Tartışma yarattı: 'Tıp ile güzellik aynı şey değil' Başta doktor adaylarının yetişmesine, sonrasında ise tıp dünyasında yeni tekniklerin gelişmesine vesile olan kadavra bağışı İngiltere'de etik tartışması yarattı. Bu tartışmaya sebep olan şey ise kadavra kafalarının botoks ve dolgu için estetik kurslarına pazarlanması.
31.03.2024 Genel Sağlık
Takeda, kanserle mücadelede değer temelli sağlık sistemini destekliyor
Takeda, kanserle mücadelede değer temelli sağlık sistemini destekliyor Takeda, Türkiye’de kadın sağlığı konusunda önemli bir adım atarak meme kanseri bakımı iyileştirmeleri için Birleşmiş Milletler Eğitim ve Araştırma Enstitüsü (UNITAR) ile iş birliği yapıyor!
30.03.2024 Advertorial
Kâr-Zarar ortaklığıyla 3 milyar TL finansman
Kâr-Zarar ortaklığıyla 3 milyar TL finansman Savunma sanayi, yenilenebilir enerji, endüstriyel otomasyon, tarım, gıda ve üretime dayalı daha birçok sektörde kâr-zarar ortaklığı modeliyle firmaların finansmana erişimini kolaylaştıran Vakıf Katılım, 2023 yılı içerisinde 1 milyar TL tutarında kâr-zarar ortaklığı yaparak bugüne kadar sunmuş olduğu desteği yaklaşık 3 milyar TL tutarına çıkardı.
29.03.2024 Ekonomi
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar Yunan basını, 9 Mayıs tarihinde ABD Başkanı Joe Biden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinin arka planı ve iki liderin masaya yatıracağı konuları yazdı.
28.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ortaklık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.