Osman Özdemir

Osman Özdemir

Demokrat Parti Giresun 3 .sıra Adayı.

Osman Özdemir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.880 osman özdemir haberi bulunmuştur.
Ebru Gündeş'ten nostaljik paylaşım! 'Hiç değişmediğim doğrudur'
Ebru Gündeş'ten nostaljik paylaşım! 'Hiç değişmediğim doğrudur' Ünlüler camiasının, sosyal medyayı aktif kullanan isimleri arasında yer alan Ebru Gündeş, son paylaşımıyla gündem oldu. Bir süredir yaptığı nostalji serisine çocukluk fotoğrafını ekleyen şarkıcıya, takipçilerinden çok sayıda yorum ve beğeni geldi.
29.03.2024 Cadde
Apar topar evlenmişti! 'Ebru Gündeş hamile' iddiası
Apar topar evlenmişti! 'Ebru Gündeş hamile' iddiası Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz haftalarda evlenmişti. Ünlü şarkıcının son olarak 4,5 aylık hamile olduğunu iddia edildi.
19.03.2024 Cadde
Ebru Gündeş'le evlenen Murat Özdemir'in eski eşi: İhanete uğramış bir anneyim!
Ebru Gündeş'le evlenen Murat Özdemir'in eski eşi: İhanete uğramış bir anneyim! Şarkıcı Ebru Gündeş (49) ile kendisinden 12 yaş küçük yazılım şirketi sahibi Murat Osman Özdemir'in Dubai'deki sürpriz nikâhı magazin gündeminden düşmüyor. Özdemir'le evliliği Temmuz 2023'te biten ve ihanete uğradığını öne süren Selin Kabaklı'dan çarpıcı açıklamalar geldi. İşte detaylar...
1.03.2024 Cadde
Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in sürpriz nikahına çocukları da katıldı!
Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in sürpriz nikahına çocukları da katıldı! Daha önce 3 kez evlenen Ebru Gündeş, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündemdeydi. Dubai'de evlenen çiftin nikahına Özdemir’in ilk evliliğinden iki oğlu ve Ebru Gündeş’in kızı Alara da katıldı.
29.02.2024 Cadde
Ebru Gündeş'ten düğün sonrası ilk paylaşım
Ebru Gündeş'ten düğün sonrası ilk paylaşım Daha önce 3 kez evlenen Ebru Gündeş, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündemdeydi. Dubai'de iş insanı Murat Özdemir ile evlenen şarkıcı Ebru Gündeş'ten ilk paylaşım geldi.
28.02.2024 Cadde
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir, Dubai'de evlendi mi?
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir, Dubai'de evlendi mi? Daha önce 3 kez evlenen Ebru Gündeş, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündemdeydi. Ebru Gündeş, iddialara göre geçtiğimiz gün Dubai'de evlendi. Çok konuşulacak açıklamalara imza atan Onur Akay,"Balayında Körfez Turu yapacaklar" dedi.
26.02.2024 Cadde
Isparta’da AK Parti ilçe belediye başkan adayları belli oldu
Isparta’da AK Parti ilçe belediye başkan adayları belli oldu Isparta’da 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanlığı için mücadele verecek AK Parti ilçe belediye başkan adayları, il başkanlığı tarafından açıklandı.
10.02.2024 Gündem
Sivasspor, Türkiye Kupası'nda çok farklı: 4-0
Sivasspor, Türkiye Kupası'nda çok farklı: 4-0 Kırmızı-beyazlı takım Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turunda kendi evinde Hopaspor'a gol yağdırdı, bir üst tura çıktı.
2.11.2023 Türkiye Kupası
Depremde 44 eczacı hayatını kaybetti! 1200 eczane yıkıldı veya ağır hasarlı
Depremde 44 eczacı hayatını kaybetti! 1200 eczane yıkıldı veya ağır hasarlı Türk Eczacılar Birliği merkez heyeti üyesi Osman Özdemir, deprem bölgesinde 44 eczacının yaşamını yitirdiğini, 1200 eczanenin de yıkık veya ağır hasarlı olduğunu açıkladı. Bölgede 1'i TIR, toplam 25 çadır ve konteyner eczane oluşturduklarını belirten Özdemir, eczacıların eczanelerini yeniden açmaları için konteyner desteği istedi.
2.03.2023 Gündem
Gaziantep'te depremde yıkılan binada şok soruşturma
Gaziantep'te depremde yıkılan binada şok soruşturma Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7'lik ilk depremde yıkıma uğrayan Gaziantep'teki 12 katlı Emre Apartmanı'yla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
10.02.2023 Gündem
Depremin en çok vurduğu Hatay'da yıkımın ana nedeni
Depremin en çok vurduğu Hatay'da yıkımın ana nedeni İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin en çok vurduğu illerden Hatay'da yıkımın büyük olmasının ana nedenlerini anlattı.
10.02.2023 Gündem
Yardım yağıyor koordinasyon şart
Yardım yağıyor koordinasyon şart Türkiye’nin her yerinden deprem bölgesine yardım malzemeleri gönderiliyor. Yardımların depremzedelere vaktinde ulaşması için de iyi koordinasyon gerekiyor.
10.02.2023 Gündem
Parasını vermeyen patronunu öldüren sanığa indirimli 25 yıl hapis cezası
Parasını vermeyen patronunu öldüren sanığa indirimli 25 yıl hapis cezası Ankara'da gece kulübünde garson olarak çalışan Osman Özdemir (42), patronu Şahmeran Gürbüz'ü (43) parasını vermediği için öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılandığı davada takdir indirimi ile 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
19.11.2022 Gündem
Artvin Hopaspor: 0 - Arnavutköy Belediyespor: 1 -  Arnavutköy Belediyespor TFF 2. Lig’de
Artvin Hopaspor: 0 - Arnavutköy Belediyespor: 1 - Arnavutköy Belediyespor TFF 2. Lig’de  TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off Final maçında Artvin Hopaspor’u 1-0 mağlup eden Arnavutköy Belediyespor TFF 2. Lig’e yükseldi.
24.05.2022 2.Lig
İşte Türki̇ye’nin EN ETKİN 50 CHRO’SU
İşte Türki̇ye’nin EN ETKİN 50 CHRO’SU DataExpert iş birliğinde BMI tarafından yürütülen ‘En Etkin 50 CHRO’ araştırması kapsamında, Türkiye’de açıklanan 500 listeleri, borsaya kote şirketler, holdingler ve araştırmaya yapılan başvurular baz alınarak 1.500’ün üzerinde organizasyon belirlendi. Cirosal büyüklüğü, aktif büyüklüğü, çalışan sayısı, organizasyonun sektördeki repütasyonu yönlerinden araştırmaya dahil edilen 1.000’in üzerinde organizasyonun en üst düzey İnsan Kaynakları yöneticisine ulaşıldı. Adaylar belirlenirken, görev süresi 1 yıldan kısa olan ve araştırmada yer almak istemeyen CHRO’lar kapsam dışı bırakıldı. Adaylardan, performans ve iş deneyimlerine ek olarak; pandemi döneminde üstlendikleri sorumluluklar ve geçirdikleri değişimlere ilişkin bilgiler temin edildi. Temin edilen bilgiler, danışma kurulu tarafından analiz edildi. Danışma kurulunun oylama ve değerlendirmeleri sonucunda performanslarıyla dikkat çeken Türkiye’nin En Etkin 50 İK Yöneticisi belirlendi.
5.05.2022 Milliyet Executive
Ukrayna'daki Türk vatandaşlarının tahliye uçuşları devam ediyor
Ukrayna'daki Türk vatandaşlarının tahliye uçuşları devam ediyor Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgalin ardından ülkeyi terk eden Türk vatandaşlarının, Türk Hava Yolları'nın özel uçuşlarıyla Romanya'nın başkenti Bükreş üzerinden tahliyeleri devam ediyor.
3.03.2022 Gündem
Topraksız tarımla üretilen domatesler ihracatın gözdesi oldu
Topraksız tarımla üretilen domatesler ihracatın gözdesi oldu Denizli’nin Buldan İlçesine bağlı Yenicekent Mahallesi’nde jeotermal enerji ile ısıtılan topraksız tarım yapılan seralarda üretilen domatesler, başta Rusya olmak üzere Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor. Eylül ayında dikimi yapılan fidanlardan ilk ürün Kasım ayında alınıyor. Ağustos ayına kadar, aylık dönümde yaklaşık 25-30 ton domates hasadı yapılıyor.
4.01.2022 Ekonomi
Alacak verecek meselesi yüzünden arkadaşını öldürdü!
Alacak verecek meselesi yüzünden arkadaşını öldürdü! Ankara’da aralarındaki alacak verecek meselesi yüzünden arkadaşını silahla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan cinayet zanlısı tutuklandı.
28.11.2021 Gündem
Otelcilikte franchise ile büyüyecek
Otelcilikte franchise ile büyüyecek Dedeman Hotels, franchise otel atılımına kalktı. 18 tane oteli bulunan grup, yönetim anlaşmaları yanında franchise olarak yeni otel yatırımları için kolları sıvadı. Grubun ilk franchise oteli Karahan Menzil Turizm Ticaret ve Yatırım tarafından Adıyaman’da açıldı.
23.11.2021 Ekonomi
Türkiye Voleybol Federasyonu'nda Mehmet Akif Üstündağ yeniden başkan!
Türkiye Voleybol Federasyonu'nda Mehmet Akif Üstündağ yeniden başkan! Türkiye Voleybol Federasyonu 5’inci Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Akif Üstündağ yeniden başkanlığa seçildi.
26.10.2021 Voleybol
Dedeman Adıyaman oteli için imzalar atıldı
Dedeman Adıyaman oteli için imzalar atıldı Dedeman Hotels & Resorts International, yeni otellerle büyümeye devam ediyor. Adıyaman şehir merkezinde 2018 yılında hizmete açılan ve hâlihazırda ‘Garden Hotel Adıyaman’ adıyla işletilmekte olan otel, Kasım 2021 itibarıyla Dedeman Franchise Sistemi’yle ‘Park Dedeman Adıyaman’ ismiyle faaliyetlerine devam edecek.
6.10.2021 Ekonomi
MÜSİAD'ın yeni genel başkanı Mahmut Asmalı oldu
MÜSİAD'ın yeni genel başkanı Mahmut Asmalı oldu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni genel başkanı Mahmut Asmalı oldu.
11.09.2021 Ekonomi
Zam pazarlığında son hafta! Memurların verdiği süre bugün bitiyor
Zam pazarlığında son hafta! Memurların verdiği süre bugün bitiyor Hükümet ile memurların zam pazarlığında son haftaya giriliyor. Hükümetin verdiği teklifi reddeden memurların verdiği süre bugün biterken toplu sözleşme metni, eylül ayına kadar netleştirilmiş olacak. Hükümet 2022 için altı aylık dönemler halinde yüzde 5+6 ve 2023 için ise yüzde 6+6 ve enflasyon farkları teklif etmişti. Memur-Sen ise gelişmeler üzerine eylem kararı aldığını açıkladı.
16.08.2021 Ekonomi
Son dakika: Sabah evinin bahçesinde fark etti! Nesli tükendi sanılıyordu
Son dakika: Sabah evinin bahçesinde fark etti! Nesli tükendi sanılıyordu Erzurum'un Olur ilçesinde Osman Özdemir, bahçesinde bitkin bulduğu, nesli tükenmekte olan balabanı veterinere götürdü. Yarası olmadığı anlaşılan kuş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ekiplerine teslim edilecek.
31.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Osman Özdemir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.