Osman Şahin

Osman Şahin

Son dakika Osman Şahin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Osman Şahin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Osman Şahin haber sayfamızda...

Osman Şahin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.249 osman şahin haberi bulunmuştur.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Şehitlerimiz, gazilerimiz sayesinde hep ayaktayız
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Şehitlerimiz, gazilerimiz sayesinde hep ayaktayız Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle bir araya geldi.
2.04.2024 Gündem
Göksel: Aşk acısı artık lüks kaldı
Göksel: Aşk acısı artık lüks kaldı Ünlü şarkıcı Göksel, önceki gün katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Göksel, "İçinde bulunduğumuz dönem için "Hepimizin hayatını çok fazla zorlayan şeylerle mücadele etmeye başladık" diyerek aşk acısıyla ilgili konuştu.
16.02.2024 Cadde
Göksel: Evrime kafa attığım doğrudur!
Göksel: Evrime kafa attığım doğrudur! Geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan ortaokul/lise fotoğrafları çok konuşulan Göksel, o dönemle ilgili samimi açıklamalar yaptı. Ünlü şarkıcı Göksel, "Gerçekten ergenlik dönemimde iyi görünmüyordum" itirafıyla dikkat çekti.
5.01.2024 Cadde
Ünlü şarkıcı makyajsız yakalandı! 'Yeni uyandım, daha fazla çekmeyin'
Ünlü şarkıcı makyajsız yakalandı! 'Yeni uyandım, daha fazla çekmeyin' 'Aşkın Yalanmış', 'Yarabbi Şükür' ve 'Depresyondayım' gibi şarkılara imza atan ünlü şarkıcı Göksel, önceki gün sabahın erken saatlerinde Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Makyajsız haliyle dikkat çeken Göksel, gazetecileri görünce şaşkınlığı gizleyemeyerek; görüntü alınmamasını rica etti.
23.12.2023 Cadde
İstanbul'da şok görüntü! Şikayetler arttı, velilere uyarı geldi
İstanbul'da şok görüntü! Şikayetler arttı, velilere uyarı geldi İstanbul'da bazı bölgelerde öğrencilerin korsan servis araçlarında taşındığı görüntüler şoke etti.
18.12.2023 Haberler
İstanbul'da şok görüntü! Şikayetler arttı, velilere uyarı geldi
İstanbul'da şok görüntü! Şikayetler arttı, velilere uyarı geldi İstanbul'da bazı bölgelerde öğrencilerin korsan servis araçlarında taşındığı görüntüler şoke etti.
18.12.2023 Gündem
Üst Kademe Kamu Yöneticiliklerine yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı
Üst Kademe Kamu Yöneticiliklerine yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, üst kademe devlet yöneticiliklerine yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
14.09.2023 Gündem
Göksel bikinili pozlarını paylaştı: Canım Ege'me saygımla geldim
Göksel bikinili pozlarını paylaştı: Canım Ege'me saygımla geldim Tatil sezonunu geç açan şarkıcı Göksel, sosyal medya hesabından bikinili fotoğraflarını paylaştı. Ünlü ismin peş peşe yayınladığı karelere, beğeni ve yorum yağdı.
9.08.2023 Cadde
Göksel'in çizdiği yolda şimdilik 'Burda Kalalım' ama 'dans'tan vazgeçmeden!
Göksel'in çizdiği yolda şimdilik 'Burda Kalalım' ama 'dans'tan vazgeçmeden! Son olarak 'Sen Varsın'la 2022'nin son günlerinde havalı bir kış şarkısına imza atan Göksel, bir süredir yoluna 'dans'tan devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 'Burda Kalalım' da Göksel'in 'dans' çizgisini giderek daha da cool bir çizgiye taşıyarak müzisyene önemli bir artı puan kazandırıyor...
19.06.2023 Müzik
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, nikah şahidi oldu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, nikah şahidi oldu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankaralı iş insanı Osman Şahin'in oğlu Oğuzhan Kemal Şahin ile Dilara Kireçci'nin düğününe katılarak çiftin nikah şahidi oldu.
23.05.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Gençleri, çocukları ve aileyi muhafaza etmemiz lazım
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Gençleri, çocukları ve aileyi muhafaza etmemiz lazım Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Gençleri, çocukları ve aileyi muhafaza etmemiz lazım. O yüzden ülkemizin 450 noktasında aile irşat rehberlik merkezlerimiz var” dedi.
28.01.2023 Gündem
Göksel ile Osman Şahin'in aşkı bitti!
Göksel ile Osman Şahin'in aşkı bitti! Şarkıcı Göksel (51), iki yıldır kendisinden 15 yaş küçük olan müzisyen Osman Şahin ile aşk yaşıyordu. İkilinin,geçtiğimiz günlerde ilişkilerine son verme kararı aldığı ortaya çıktı.
11.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Anlamlı buluşma  İstanbul BUSADER’in Büyük Kulüp’te düzenlediği etkinlik, cemiyet hayatının seçkin isimlerini bir araya getirdi...
4.01.2023 Cadde
Göksel, 'Sen Varsın' ve çeyrek asır sonra da hep var olacaksın!
Göksel, 'Sen Varsın' ve çeyrek asır sonra da hep var olacaksın! Son olarak 'Canım'la farkını konuşturan Göksel, yeni single'ı 'Sen Varsın'la henüz doğmamış geleceğin güçlü kadınları için de şimdiden var olabilmeyi başarıyor. Hayalini tam 25 yıl sonra 'Sen Varsın'la gerçekleştiren Göksel yeni şarkısında müzik yolculuğunun en atmosferik, en 'ekosistematik' işini ortaya koymayı başarıyor...
14.12.2022 Müzik
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e: Sana sahip olduğum için çok şanslıyım!
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e: Sana sahip olduğum için çok şanslıyım! 2022 yılının Temmuz ayında iki yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'da forma giyen ve bir süre önce eşiyle birlikte ABD'ye giden Cedi Osman, aşka geldi. Şahin ile verdiği pozları paylaşan ünlü ismin romantik notu dikkatlerden kaçmadı.
19.10.2022 Cadde
Ağrı’da hafif ticari araç şarampole düştü: 2’si ağır 5 yaralı
Ağrı’da hafif ticari araç şarampole düştü: 2’si ağır 5 yaralı Ağrı’da kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan hafif ticari araçta bulunan 2’si ağır 5 kişi yaralandı.
22.08.2022 Gündem
'Canım'ız Göksel bizi hep diskoya götürsün!
'Canım'ız Göksel bizi hep diskoya götürsün! Göksel'in diskografisindeki en havalı hit'lerden 'Hiç Yok' hepimizi büyülemişti. Araya pandemi girdi, köşemize çekildik, malum erteledik tüm planlarımızı. Ama artık eskiye döndük gibi. 'Canım'ız Göksel yeni şarkısında bu kez yine bizi dans moduna sokuyor. Haliyle milyonlarca kalp tek yürek atıyor. Dilimizde ise aynı cümle: 'Canım'ız Göksel bizi hep diskoya götürsün!
27.06.2022 Müzik
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Tunceli'de cemevi ziyaret etti, Hz. Ali Camisi'nin açılışını yaptı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Tunceli'de cemevi ziyaret etti, Hz. Ali Camisi'nin açılışını yaptı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Tuncelide Hz. Ali Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi ve cemevi ziyaret etti. Erbaş, cemevlerinin yasal statüsüyle ilgili soruya ise "Bizimle alakalı konular değil. Çok geniş tarafları olan bir konu onlar, süreç içerisinde değerlendirilecek. Cemevinde birliğimizi, beraberliğimizi konuştuk. Türkiye olarak hepimiz aynı hedefe çalışıyoruz" dedi.
10.06.2022 Gündem
Husumetlisi, Serhat'ın yaralı halde hastaneye götürüldüğü araca da ateş açmış
Husumetlisi, Serhat'ın yaralı halde hastaneye götürüldüğü araca da ateş açmış Tokat’ın Turhal ilçesinde husumetlisi Musa Şahin'in (40) av tüfeği ile vurarak öldürdüğü Serhat Unutmaz'ı (22), yaralı olarak hastaneye götüren araca da ateş açıldığı ortaya çıktı. Görüntülerde, Unutmaz'ı taşıyan aracın önünün kesilmeye çalışıldığı, otomobilden inen Necati Şahin'in tabancayla ateş açtığı, 5 kişinin de ellerinde sopalarla aracın peşinden koştuğu yer aldı. Olayın ardından kaçan Necati Şahin’in arandığı bildirildi.
28.03.2022 Gündem
Bu yıl Very Peri
Bu yıl Very Peri Dünyaca ünlü renk otoritesi Pantone Renk Enstitüsü tarafından 2022 yılının rengi mavinin sakinliği ve kırmızının heyecanını bir araya getiren Very Peri
20.03.2022 Pazar
Takside şoke eden sahtekarlık! Direksiyon altında gizli düğme
Takside şoke eden sahtekarlık! Direksiyon altında gizli düğme Eminönü'nde bir taksici, Aksaray'dan aldığı yolcuyu Eminönü'ne getirirken denetime takıldı. Taksimetrede 250 TL yazması ekipleri şüphelendirdi. Araçta yapılan incelemede taksimetreye ücretine müdahale ettiği düşünülen bir düğme bulundu. Taksi inceleme yapılmak üzere otoparka çekildi.
14.02.2022 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Gürcistan müftüleriyle bir araya geldi
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Gürcistan müftüleriyle bir araya geldi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Artvin’de Batı Gürcistan Müslümanları Müftüsü Adam Shantadze ve Doğu Gürcistan Müslümanları Müftüsü Etibar Eminov ile bir araya geldi
17.12.2021 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı: “Kur’an-ı Kerim bütün insanlar için bir hayat rehberidir”
Diyanet İşleri Başkanı: “Kur’an-ı Kerim bütün insanlar için bir hayat rehberidir” Bursa Müftülüğünün “Hafız Ol Hafız Kal Projesi” kapsamında hafızlığını tamamlayan din görevlilerinin icazet merasimine katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Kur’an’ın nihai hedefi yeryüzünü karanlıklardan aydınlığa çıkartmaktır. Kur’an-ı Kerim, bütün insanlar için bir hayat rehberidir” dedi.
10.12.2021 Haberler
Diyanet İşleri Başkanı: “Kur’an-ı Kerim bütün insanlar için bir hayat rehberidir”
Diyanet İşleri Başkanı: “Kur’an-ı Kerim bütün insanlar için bir hayat rehberidir” Bursa Müftülüğünün “Hafız Ol Hafız Kal Projesi” kapsamında hafızlığını tamamlayan din görevlilerinin icazet merasimine katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Kur’an’ın nihai hedefi yeryüzünü karanlıklardan aydınlığa çıkartmaktır. Kur’an-ı Kerim, bütün insanlar için bir hayat rehberidir” dedi.
10.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Osman Şahin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.