Osmangazi Köprüsü

Osmangazi Köprüsü

Son dakika Osmangazi köprüsü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Osmangazi köprüsü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Osmangazi köprüsü haber sayfamızda...

Osmangazi Köprüsü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 876 osmangazi köprüsü haberi bulunmuştur.
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Tatilde otoyollardan 11.2 milyon araç geçti
Tatilde otoyollardan 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11.2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
16.04.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
15.04.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Ekonomi
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirenlerin dönüş yolundaki trafik çilesi bu yıl da değişmedi. Kilit kavşakta 2 km’lik kuyruk oluştu. İzmir’den İstanbul’a gelen otobüs şoförü Serhun Bayar bu çileyi özetledi: ‘4 saatte geldiğimiz yolu, 11 saatte geldik’
15.04.2024 Gündem
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum...
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum... 9 günlük Ramazan bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, onlarca vatandaş memleketlerinden ve tatil noktalarından eve dönüş için yola çıktı. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinden İstanbul'a doğru yola çıkanların yolculuğu adeta çileye dönüştü. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolunda trafik bazı bölgelerde zaman zaman durma noktasına geldi, gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu. İşte yollarda son durum…
14.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! 117 bin 537 araç geçişi ile rekor kırıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 117 bin 537 araç geçişi ile rekor kırıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 13 Nisan tarihinde Osmangazi Köprüsü’nden 117 bin 537 araç geçtiğini açıklarken, bu anlamda tüm zamanların rekorunun kırıldığını söyledi.
14.04.2024 Ekonomi
İstanbul ve Ankara'nın trafik yoğunluğunu azaltmak için kamyon, çekici ve tankerlere yasak geldi
İstanbul ve Ankara'nın trafik yoğunluğunu azaltmak için kamyon, çekici ve tankerlere yasak geldi Kocaeli'de bayramda trafik yoğunluğunu azaltmak için kamyon, çekici ve tankerlere yasak getirildi. İşte o detaylar...
9.04.2024 Gündem
9 günlük tatil göçü!
9 günlük tatil göçü! Ramazan Bayramı tatilinin dokuz güne çıkmasının ardından dün otogarlar, havalimanları ve yollarda yoğunluk arttı. Yollarda trafik denetimleri de üst seviyeye çıkarılırken, yoğunluğun bayramın ilk güne kadar süreceği tahmin ediliyor.
7.04.2024 Gündem
Otoyolda Ramazan Bayramı yoğunluğu arttı! İşte yollarda son durum
Otoyolda Ramazan Bayramı yoğunluğu arttı! İşte yollarda son durum Ramazan Bayramı tatili için vatandaşlar, İstanbul'dan memleketlerine ve tatil yörelerine gitmeye başladı. Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde Ankara istikametinde yoğunluk devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
9 günlük Ramazan Bayramı tatili dün başladı! İşte yollarda son durum
9 günlük Ramazan Bayramı tatili dün başladı! İşte yollarda son durum Ramazan Bayramı tatili için vatandaşlar, İstanbul'dan memleketlerine ve tatil yörelerine gitmeye başladı. Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde Ankara istikametinde yoğunluk oluştu. Kuzey Marmara Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nün trafik yükünü büyük ölçüde azaltması nedeniyle Kocaeli'de TEM ve D-100 yolunda yoğunluk yaşanmadı.
6.04.2024 Haberler
Murat Kurum: İki günlük konser parasına 39 ilçeye kent lokantası, kreş ve kütüphane açarım
Murat Kurum: İki günlük konser parasına 39 ilçeye kent lokantası, kreş ve kütüphane açarım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyaz TV’deki Gündem Özel programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na sert sözler: Tutmayın küçük enişteyi karakteri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na sert sözler: Tutmayın küçük enişteyi karakteri İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi'nde önemli bir aşama kaydedilecek
Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi'nde önemli bir aşama kaydedilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Irak’la ve diğer bölge ülkeleriyle yürütülen Kalkınma Yolu’nu 1200 kilometrelik Irak'ın başlayıp Ovaköy'den Türkiye'ye gelen ve Türkiye'yi demir yoluyla kat eden ve aynı zamanda da 3 tane deniz, Karadeniz, Ege Denizi ve Akdeniz'deki limanlara bağlayan Kalkınma Yolu’nu hayata geçirmeyi planlıyoruz. 2024 yılında bu noktada önemli bir aşama kaydedeceğiz.” dedi.
31.01.2024 Ekonomi
Bakan Tunç: İzmir’e yeni bir adalet sarayı kazandıracağız
Bakan Tunç: İzmir’e yeni bir adalet sarayı kazandıracağız Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir dizi program için geldiği İzmir’de partililerle buluştu. Bakan Tunç, "İzmir AK belediyecilik için hazır. İnşallah hep beraber, İzmirlilerle beraber başaracağımıza yürekten inanıyorum" dedi.
5.01.2024 Gündem
Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretleri 2024: Köprü ve Otoyolların Geçiş Ücreti Ne Kadar Oldu?
Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretleri 2024: Köprü ve Otoyolların Geçiş Ücreti Ne Kadar Oldu? Şehir içi veya şehir dışı fark etmeden araç sahiplerini yakından ilgilendiren konulardan birisi de köprü ve otoyol geçiş ücretleridir. Her yıl bu otoyol ve köprüleri milyonlarca insan kullanıyor. Bayramlarda tatillerde şehir dışına seyahat planları yapanların kullandıkları bazı yol ve köprüler için ücret ödemesi gerekir. Her taşıt için aynı ücret ödenmez. Otomobil, ticari araç gibi sınıf farklılıkları vardır. Bu sebeple köprü ve otoyol geçiş ücretleri araştırıla konulardan bir tanesidir. Köprü ve otoyol geçiş ücretleri 2024 yılında ne kadar olduğuna dair detaylı bilgileri sizin için hazırladığımız içerikten öğrenebilirsiniz.
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Kalem kalem yeni harç ve tarifeler! 2024 trafik cezaları, cep telefonu kaydı...
Kalem kalem yeni harç ve tarifeler! 2024 trafik cezaları, cep telefonu kaydı... Yeni yılla birlikte yürürlüğe giren düzenlemelerle köprü geçişinden cep telefonu kaydına, değerli kâğıtlardan trafik cezalarına kadar birçok şeye zam geldi.
3.01.2024 Ekonomi
9302 Vergi Kodu Nedir? Karayolları Geçiş Ücreti/idari Para Cezası 2024 ne kadar, nereye ödenir?
9302 Vergi Kodu Nedir? Karayolları Geçiş Ücreti/idari Para Cezası 2024 ne kadar, nereye ödenir? Vergi kodları, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenen ve alınacak vergi türünün nitelendirilmesinde kullanılan sayılardır. Bu kapsamda sık sorulan sorular da 9302 vergi kodu nedir ve karayolları geçiş ücreti/ idari para cezası nereye ödenir olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizler için 9302 vergi kodu hakkındaki tüm bilgileri derledik.
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Köprü ve otoyol ücretine zam
Köprü ve otoyol ücretine zam Karayolları Genel Müdürlüğü, yeni yılda geçerli olacak köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
2.01.2024 Ekonomi
OTOYOL VE KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ 2024 📢 Fatih Sultan Mehmet, Osmangazi, Kuzey Marmara, Yavuz Sultan Köprüsü geçiş ücretleri...
OTOYOL VE KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ 2024 📢 Fatih Sultan Mehmet, Osmangazi, Kuzey Marmara, Yavuz Sultan Köprüsü geçiş ücretleri... Otoyol ve Köprü Geçiş ücretlerine 1 Ocak 2024 itibariyle zam geldi. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Köprüsü geçiş ücretleri yeni zamlı tarife Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından duyuruldu. İşte yeni zamlı ücret tarifeleri...
1.01.2024 Bilgi Rehberi
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu!
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! Karayollları Genel Müdürlüğü(KGM), yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Haberler
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM, Osmangazi...
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM, Osmangazi... Karayollları Genel Müdürlüğü(KGM), yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu ulaştırma yatırımlarına değindi: Hepsi bir mühendislik eseri
Bakan Uraloğlu ulaştırma yatırımlarına değindi: Hepsi bir mühendislik eseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Kuzey Marmara Otoyolu'nun bir an olmadığını düşünelim, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün olmadığını düşünelim, Avrasya Tüneli'nin, Marmaray'ın olmadığını düşünelim, sadece İstanbul mu tıkanır zannediyorsunuz? Bütün Türkiye tıkanır. Biz ülkemizin her tarafına hizmet veriyoruz. Eğer ulaştırma yatırımlarını biz zamanında doğru yapmamış olsaydık bugün İstanbul'un nüfusu 20 milyonu aşardı" dedi.
30.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu hedefi açıkladı: 2 milyar dolara ulaşacak
Bakan Uraloğlu hedefi açıkladı: 2 milyar dolara ulaşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ülkemizin deniz ticaretindeki büyüme stratejisi, denizcilik sektöründe uluslararası arenada daha fazla söz sahibi olmayı hedefliyor. Bu strateji, sadece ticari anlamda büyümeyi değil; aynı zamanda denizlerimizin güvenliğini, seyir emniyetini ve çevre koruma standartlarını da en üst seviyede tutmayı amaçlıyor. Yıl sonu itibarıyla sektör ihracatının 2 milyar dolara ulaşacağını tahmin ediyoruz" dedi.
29.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, karayolu ulaşımını daha etkin, ekonomik, sürdürülebilir ve çevre dostu hale getirmek amacıyla önemli ve devasa projelere imza attıklarını belirterek, “3 bin 844 yeni köprü inşa ettik. 405 yeni tünel açarak hizmete sunduk. Köprü uzunluğunda yüzde 145, tünel uzunluğunda ise yüzde bin 350 artış sağladık” dedi.
26.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Osmangazi Köprüsü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.